Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
denira
Postów 203
Data rejestracji 30.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez tak mam, w konkursach nie biorę udziału, a na forum kilka razy na dzień wchodzę, trzeba założyć nowy wątek, uzależnieni od forum
Zakupy w: ITM, Biedronka, Netto, Lidl, Tesco, ABC, Delikatesy Centrum.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to faktycznie sugeruję uzależnieni od forum, ale wtedy będzie jeszcze gorzej, bo wtedy musowo będziecie czytać ten temat
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
to nowa choroba , na którą i ja zapadłam dawno temu
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aż do czasu w którym wziąłem udział w konkursie Muratora poddasze marzeń
Nagroda: 50tys. na wykończenie poddasza (w postaci materiałów i robocizny)
konkurs był skierowany do osób:
- które mają nie użytkowane poddasze
- planują budowę domu z poddaszem
- planują nadbudowę poddasza
Ja, należę do tej trzeciej kategorii planuje w najbliższym czasie przebudować poddasze, tak żeby można było je użytkować.
A że trochę się zajmuję się projektowaniem postanowiłem się za to wziąć. Oczywiście zrobiłem to na ostatnią chwilę, poświeciłem na to 20godz. (a dokładnie dwie noce) z czasu którego przecież permanentnie nie ma. W rezultacie powstały dwie koncepcje projektu (dwa zestawy rysunków architektonicznych + dwa opisy techniczne w formie rymowanej po 1800 znaków każdy)
Udało się wszystko wysłać no i czekam… po miesiącu jest telefon, radość i euforia…
ale pani zapytuje czy jestem już gotowy na przyjęcie nagrody: czyli na wpuszczenie ich ekipy budowlanej, ja mówię że nie, że poddasze będzie gotowe pod koniec sierpnia na wykończenie
i tu zonk…
Bo organizator (murator) zapowiadał odbiór nagrody w terminie - do ustalenia,
A sponsorzy (którzy jednak decydują) chcą żeby odbiór nagrody był do ustalenia ale w miesiącach lipiec-sierpień.
Tak więc w konkursie o przyznaniu nagrody nie zadecydowała ostatecznie kreatywność, tylko gotowość na przyjęcie JUŻ ekipy…
wiec po co pisali że to konkurs dla osób planujących dopiero poddasze, albo w ogóle budowę
Ostatecznie d…a zbita, Pani obiecała jakieś nagrody pocieszenia, ale czym one są w obliczu tych 50tys ?
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
Gość: bc14
gratuluje pomysłowości projekt na pewno ciekawy
baa najlepszy
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i kiedy robię dodaj mam info że nie jestem już zalogowany,
a jak się zaloguję, to tem dłuuugi post się nie dodaje tylko ginie w niebycie...
czy nie można tego tak zrobić jak na innych forach żeby jednak po potwiedzeniu loginu posty się dodawały?
Gość: nocti
Gość: kamila10001
Co? Chcą ci odebrać nagrodę? Szok? Dzwoń tam, bierz tą ekipę teraz na już! Przecież to tylko rozmowa telefoniczna była, idź do rzecznika konsumenta w swoim mieście żeby tam napisał!!!
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do ustalenia i w dodatku do 30 sierpnia
więc nie wiadomo, czy do 30 sierpnia mają być zakończone roboty czy dopiero ekipa wchodzi, np 29 sierpnia
mają niedopracowany regulamin i teraz zonk
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: vilemo
a wkurza mnie, że konkurs na urzędnika w Prokuraturze był ustawiony i wygrała dziewczyna, która pracowała tam wcześniej na zastępstwo, a nie mogli jej przyjąć na normalne stanowisko bez konkursu - więc przechodziłam 3 etapy kwalifikacji, zrezygnowałam z rozdania dyplomów na swojej uczelni - wszystko na nic
Gość: wsciekly
to w końcu skończyłas prawo czy medycynę
W prokuraturze zawsze, wszystko jest obstawione, mówię z doświadczenia już lepiej w sądzie próbować bo może nikt znajomy nie będzie zainteresowany etatem. A nawiązując do tematu utraconej nagrody to jeżeli oczywiście zwyciężczyni zależy na tej nagrodzie to przecież należy zadzwonić i powiedzieć że przyjmujemy pracowników i że się nie odmówiło tylko pani nadinterpretowała słowa, być może nastąpi polubowne załatwienie sprawy.
Gość: wsciekly
ale bez socjologii, psychiatrii i wszelkiej masci psychologii nie masz żadnych szans
nie wspominając juz o informatyce i szeroko rozumianych zagadnieniach telekomunikacyjnych
to przecież taka odpowiedzialna robota