Wkurza mnie...

moskala22

#5301441 Napisano: 26.07.2012 08:58:20
wkurza mnie że w sobotę mam wesele przyjaciółki a złapałam grypę żołądkową, do tego sukienka którą wygrałam miesiąc temu i miałam w niej iść na wesele, jeszcze nie dojechała i w ogóle...
0 0

maria1980

#5301449 Napisano: 26.07.2012 09:05:23
Wkurza mnie...mieszkanie wśród pudełek i tego całego naszego dobytku na stosie! Mam dość przeprowadzki,która jakby utknęła w miejscu!

Mam dość wnuków sąsiada (chociaż bardzo kocham dzieci) łebki chyba jedyne co potrafią to płakać ,przyjechały na wakacje i wciąż tylko wyją -idą na dwór wyją ,są na dworze wyją -wracają wyją,w sumie to najmłodszy robi takie sceny ,że aż ręka świerzbi.Jak można tak rozbestwić dzieciaka!!!
Chyba rodzicom lanie by się zdało!

Wkurza mnie mój pies,który nieszczęśliwie się zakochał i spogląda żałośnie na balkon sąsiadki,która uwięziła jego ukochaną!

emotka emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5301591 Napisano: 26.07.2012 10:35:02
ludzie, zanim wrzucicie konkurs jakikolwiek do tematu TERAZ sprawdźcie:

- do kiedy on trwa - ten temat jest dla konkursów kończących się w ciągu 1-5 dni

- czy nie ma go już w bazie (wyszukiwarka działa)

- jeśli trwa dłużej to nie ma wpisów dla biedaka, który ma karniaka, tylko sami pofatygujcie się z dodaniem do bazy przez formularz na górze strony - gwarantuję, że to nie boli emotka

- jak jedna osoba będzie tak robiła, to zaraz inne, bo po co poświęcić 2 chwilki dłużej na dodanie do bazy, jak można iść na łatwiznę i wrzucić tak po prostu?? a później robi się burdel, admini mają więcej roboty, bo muszą dodać konkurs i usunąć powtórki

piszę to publicznie do wscieklego i innych, którzy tak robią

0 0

Gość: wsciekly

#5301594 Napisano: 26.07.2012 10:35:41
jestem ignorantem i niewdzięcznikiem emotka

nie mam wszystkich możliwych paragonów świata
, a mieć powinienem, bo ktoś przecież może potrzebować emotka emotka

idiota, który odpuszcza sobie większość konkursów, a potem nie ma czym poratować potrzebujących emotka emotka emotka

no i w końcu czarować też się nie nauczyłem, żeby w razie czego machnąć różdżką i paragony jak manna z nieba polecą emotka emotka emotka emotka

wściec się można emotka
0 0

jorunn2010

#5301647 Napisano: 26.07.2012 10:59:15
moskala22 napisał(a):

wkurza mnie że w sobotę mam wesele przyjaciółki a złapałam grypę żołądkową, do tego sukienka którą wygrałam miesiąc temu i miałam w niej iść na wesele, jeszcze nie dojechała i w ogóle...

cola plus słone paluszki - rewelacyjnie leczy jelitówkę!

w temacie: wkurza mnie brak pracy. Może bardziej niepokoi...
0 0

ziolko

#5301660 Napisano: 26.07.2012 11:05:06
coca cola lekko odgazowana plus suche bułki pszenne emotka polecam
0 0

aurorcia

#5301668 Napisano: 26.07.2012 11:08:05
moskala22 napisał(a):

Najlepiej Coca-Cola z bananem! Najlepiej działa.Kiedyś poleciła mi to znajoma w aptece i to nawet dla małego dziecka (ale takiego powyżej roku emotka ) U nas zawsze działa emotka
0 0

ziolko

#5301682 Napisano: 26.07.2012 11:15:39
banan pewno po to, żeby potas był
ważna sprawa w różnych biegunkach
0 0

Gość: wsciekly

#5301686 Napisano: 26.07.2012 11:18:48
ziolko napisał(a):

- do kiedy on trwa - ten temat jest dla konkursów kończących się w ciągu 1-5 dni

- jeśli trwa dłużej to nie ma wpisów dla biedaka, który ma karniaka, tylko sami pofatygujcie się z dodaniem do bazy przez formularz na górze strony - gwarantuję, że to nie boli emotka

- jak jedna osoba będzie tak robiła, to zaraz inne, bo po co poświęcić 2 chwilki dłużej na dodanie do bazy, jak można iść na łatwiznę i wrzucić tak po prostu?? a później robi się burdel, admini mają więcej roboty, bo muszą dodać konkurs i usunąć powtórki

ale wydziwiasz emotka lewą nogą się wstało czy co emotka emotka
0 0

moskala22

#5301710 Napisano: 26.07.2012 11:38:29
Dzięki Kochani za pomoc i rady - idę testować
0 0

Gość: postscript

#5301712 Napisano: 26.07.2012 11:38:35
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie...mieszkanie wśród pudełek i tego całego naszego dobytku na stosie! Mam dość przeprowadzki,która jakby utknęła w miejscu!

Mam dość wnuków sąsiada (chociaż bardzo kocham dzieci) łebki chyba jedyne co potrafią to płakać ,przyjechały na wakacje i wciąż tylko wyją -idą na dwór wyją ,są na dworze wyją -wracają wyją,w sumie to najmłodszy robi takie sceny ,że aż ręka świerzbi.Jak można tak rozbestwić dzieciaka!!!
Chyba rodzicom lanie by się zdało!

Wkurza mnie mój pies,który nieszczęśliwie się zakochał i spogląda żałośnie na balkon sąsiadki,która uwięziła jego ukochaną!

emotka emotka emotka emotka

o, widze, ze nie tylko ja na pudlach mieszkam
0 0

Gość: emilka1705

#5301730 Napisano: 26.07.2012 11:49:50
mnie dziś wkurza wszystko. Kupiliśmy w piątek samochód, a teraz cała mega seria wydatków z nim związanych...ludzie w urzędach jakaś masakra. Do tego pogoda duszno, szaro i deszczowo. Dzieci dają w kość... Humor mam taki że tylko płakać...
0 0

Gość: pola731

#5301755 Napisano: 26.07.2012 12:14:14
wsciekly napisał(a):

idiota, który odpuszcza sobie większość konkursów, a potem nie ma czym poratować potrzebujących emotka emotka emotka

no i w końcu czarować też się nie nauczyłem, żeby w razie czego machnąć różdżką i paragony jak manna z nieba polecą emotka emotka emotka emotka

wściec się można emotka

nie wkurzaj sie
0 0

bethan

#5301814 Napisano: 26.07.2012 12:47:38
wsciekly napisał(a):

wściec się można emotka

Aha. Kurtyna opadła. emotka
0 0

ziolko

#5301846 Napisano: 26.07.2012 01:01:00
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

ale wydziwiasz emotka lewą nogą się wstało czy co emotka emotka

NIE WYDZIWIAM

po prostu postanowiłam napisać, skoro pw nie daje rezultatu, no i ile można pisac do każdego z osobna???
0 0

dolly

#5302082 Napisano: 26.07.2012 02:46:21
ziolko napisał(a):

(...) po prostu postanowiłam napisać, skoro pw nie daje rezultatu, no i ile można pisac do każdego z osobna???

ja tam lubię Twoje pw emotka może pójdę zaraz coś przeskrobać emotka
0 0

cc_investigator

#5302234 Napisano: 26.07.2012 04:32:19
Szanowna agencja Swiift - dziś dubeltowo...
0 0

ja-sylwia

#5302726 Napisano: 27.07.2012 07:32:57
wkurzyło mnie to, ale teraz się z tego śmieje emotka wybrałam zestaw palmolive z rossmana i między innymi było tam duże mleczko nawilżające (taki napis wyczytałam z przodu) ucieszyłam się bo mój balsam do ciała właśnie mi się skończył. W tamten wieczór miałam pojechaÆ Z chłopakiem do znajomych i po kąpieli nasmarowałam się tym mleczkiem.Posmarowałam całe ciało ale niepokoiło mnie to że te mleczko wogóle nie chciało się wchłonić, ale pomyślałam, że za pare minut pewnie sie wchłonie. Ubrałam się,chlopak przyjechał i pojechaliśmy. Gdy chciał mnie przegładzić po ramieniu zapytał czego się tak kleje emotka ja nie wiedziałam o co chodzi i też złapałam za swoje ramie i palce ledwo się odkleiły emotka całe ciało lepiło mi się tak bardzo, że nawet pas w samochodzie przykleił się do mojego dekoltu. Oj jak się złościłam na te mleczko myśląc że jest przeterminowane.U znajomych poszłam do łazienki i chciałam przemyć się chociaż wodą a na moim ciele zaczęła się robić malutka piana emotka i tylko bardziej sie kleiłam. Dopiero pomogło mydło z wodą. Jak wróciliśmy do domu od razu wziełam w swoje ręce te mleczko i zaczełam szukać daty ważności aż się wkońcu doczytałam na tylnej etykietce kremowy płyn do kąpieli emotka emotka a ja sobie z niego balsam zrobiłam emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5303080 Napisano: 27.07.2012 11:07:20
mnie wkurza mój nowy facet, Ci faceci to jakiś inny gatunek emotka
0 0

notta

#5303090 Napisano: 27.07.2012 11:11:21
mnie wkurza brak weny, energii i chęci do działania.. czy to pogoda tak rozleniwia czy ze mną coś jest nie tak?
0 0