Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: postscript
ziolko, ja nie mowie o skasowaniu watku, tylko o calkowitym zabronieniu tematu klikow na tym forum. a motywuje to tym, ze:
1) praktycznie tylko ich uczestnicy generuja burdel na forum i pw,
2) normalni nawet jak kiedys sprobowali konkursu klikanego, to dawno dali sobie spokoj, bo wiedza, jaki syf jest w tej rywalizacji (ojej, nagle ktos w ostatnia godzine dostal milion klikow)
3) regulamin regulaminem, nikt z nowych i tak go nie czyta.
Jestem tu wystarczajaco dlugo by pamietac, ze nawet ja kiedys odpowiadalem pozytywnie na prosby o kliki. Ostatnie lata pokazaly jednak, jak chora jest to sytuacja i jak bezczelnie zachowuja sie poniektorzy.
dwa tygodnie temu bylem na wypadku, gdzie 19-latek kupil nowe BMW i testowal je ze znajomymi. tak testowal, ze wjechal ze 150 km na godzine (teraz zabudowany) w prawidlowo jadacy samochod - zderzenie czolowe. gosciu z bmw zabil na miejscu dwoch swoich pasazerow, trzeci razem z nim ciezko poszkodowany w szpitalu. nie mieli nawet pasow pozapinanych.
i takie bezmozgi jezdza po naszych drogach. a nikt nie zastanowil sie, co z ludzmi z drugiego auta, ktorzy jechali prawidlowo i mieli pecha znalezc sie w tym miejscu o tym czasie. oboje trafili do szpitala, a ich auto do kasacji. na zdrowiu bedzie im sie to odbijac, a z autem tez wiadomo, jak bedzie sie zachowywal ubezpieczyciel (mam za soba dwa takie dowiadczenia, wiec wiem, ze czeka ich droga przez meke z cwaniakami z towarzystw ubezpieczeniowych).
jakbym byl wczesniej na tym wypadku, to wytargalbym tego z bmw i jeszcze sklepal na miejscu.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, na B. odpowiedzialem na pw
konkx
Postów 270
Data rejestracji 30.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://mistrzowie...m-sie-tylko-zapoznac
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodam jeszcze, że nieproszony gość poczęstował się kawałkiem chleba
Gość: merkana
taaaak, dziennikarze to zli ludzie. zgadzam sie z Toba
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
denira
Postów 203
Data rejestracji 30.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmień narzeczonego
Zakupy w: ITM, Biedronka, Netto, Lidl, Tesco, ABC, Delikatesy Centrum.
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż jest identyczny, on jest zainteresowany konkursem, gdy przychodzi nagroda, a tak ma pretensje ,ze zajmuję sie głupotami
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myszy są dobre tylko trzeba je dlugo gotować
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A Mój ostatnio taki aniołek, że do rany nie trzeba przykładać, bo sama się goi na Jego widok - osiągnął chyba jakiś wyższy stopień wtajemniczenia
denira - już widzę podpis w Rozmowach w toku: Michał, 27 lat - narzeczona rzuciła go, bo nie pojechał do Carrefoura po saszetkę Vanisha
Gość: barcza
przed slubem radze spisac intercyze lub zmienic narzeczonego
denira
Postów 203
Data rejestracji 30.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż nie uważa, że konkursy to pierdoły, tylko niektóre moje wydają mu się bez sensu. Natomiast swoje przeżywa wszystkie, nieważne o co gra.
Lata na pocztę z listami, nawet nauczył się pytać o co trzeba, kiedy dzwonią z wynikami.
Ale to była dłuuga droga.
może jakaś częśc z tego konkursowego życia będzie mu pasowała... Bo samemu ciągnąc ten wózek z całą konkursową obsługą (zakupy, wyszukiwanie, pisanie, wysyłanie listów, kontakt z agencjami) na poważnie, jest ciężko.
Gość: merkana
Denira- to zazdroszczę Ci męża
Renatak0- a ile razy ja się nasłuchałam, że to mój chory nałóg i powinnam zmienić zainteresowania
Ogólnie, to on wziął udział w jednym jedynym konkursie, w czasie Euro, jak były Tango do wygrania. Ale jak nie wygrał, to powiedział, że ma w d*** konkursy i więcej nie gra. Nie ma to jak poddać się za pierwszym razem
jola29k
Postów 2321
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
na czekoladę spróbuj złapać mysz , ja ostatnio miałam w łazience 10 minut i było po myszy
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl