Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jolcia12
Ja tam do koscioła nie chodze ale popieram słowa Jarka i Kasi
Gość: merkana
Śmiech na sali. A odnośnie migreny- moja babcia mawiała, żeby nie mówić głośno, że boli głowa, bo jak się d*** dowie, to każe leżeć.
Gość: swibek
Gość: katrin22
Kościół jest dla wszystkich. Ja jak idę do Kościoła by się pomodlić i nie wsłuchuję się w płacz dzieci i nie analizuję co kto robił na mszy.
Kurka, trzeba być trochę tolerancyjnym, a nie patrzeć tylko na siebie i na swoje potrzeby.
To chyba normalne, że dzieci płaczą...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza to że nie mam siły... Boli mnie kręgosłup i do tego zimno się zrobiło
Gość: rachel
Wkurzam się że muszę niedługo oddać małą pod opiekę obcej osobie bo nie stać nas na to żeby któreś z nas nie pracowało. Nie moge iść na wychowawczy bo u mnie w pracy to jak zwolnienie...nie ma powrotu...nie mogę dziecka oddać mamie pod opiekę bo zmienili przepisy i nie może ona odejść w tym roku na wcześniejszą emeryturę a dopiero za 6 lat...
Z takim podejściem to my nigdy nie będziemy mieli przyrostu naturalnego
Gość: rachel
Gość: gracet
mogłaś nie blokować, może by Ci raport z ewaluacji przysłali:)
Gość: gimikiss
Gość: becia1973
u mnie identycznie i nie mam pojęcia co z tym zrobić
Gość: nineczka17
dzwonić do Orange 510100100
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalne, że niemowlaki płaczą.. jestem w stanie to zrozumieć, szczególnie podczas chrztu.
ale NIE rozumiem, jak dzieciaki już kilkuletnie, 4-8 letnie, latają po kościele, wrzeszczą, do tego mają całą armię zabawek, jedzenia, picia.
Chodzą po drewnianych schodach, walą nogami w nie, ścigają się po kościele, inny znowu chodzi i wyje nie wiadomo z jakiego powodu... itp.
Sorry, ale w tym wieku już coś rozumieją, więc powinny mieć wytłumaczone, że to kościół, więc trzeba być cicho, żeby nie przeszkadzać innym ludziom.
A rodzice NIC nie robią, czasami tylko ciii... bądź cicho, które i tak nie skutkuje.
Czy naprawdę dziecko w tym wieku nie może wytrzymać godziny bez jedzenia, picia i zabawek??? ewentualnie jakaś mała zabawka, nie robiąca hałasu, jakiś pluszak. Ale nie samochodziki warczące ;/
Rozumiem, że dziecko może modlić się na swój sposób, czasami coś pośpiewa, co jest urocze
ale łobuzowania w kościele nie zniosę.
Kościół to nie plac zabaw! godzinę można wytrzymać.
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smartfony mają automatycznie włączone funkcje aktualizacji. Trzeba wszystko powyłączać i po problemie
Czekając na...
Gość: gimikiss
no tak mam smartfona, ale w tym rzecz, że już wszystko co możliwe wyłączyłam. Teraz przywróciłam ustawienia fabryczne i znowu wyłączę wszystkie aktualizacje i zobaczymy.
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: postscript
ale macie problemy. ja tam lubie dzieci. moze troche dlugo sie gotuja, ale i tak je lubie
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe
ja już mam masę siwych włosów, więc nie strasz
Gość: emilka1705
Gość: emilka1705
jesteś Boski jak już zresztą Ci napisałam!!!! Już nic mnie nie wkurza:)