Wkurza mnie...

jomajd86

#5343984 Napisano: 28.08.2012 08:15:42
ch****a dopiero wszystko zaczynało się układać... był promyk nadziei że wybrniemy i masz babo placek... auto rozwalone ;/ i znowu popłyniemy... już nie mam na to sił ;/
0 0

notta

#5343993 Napisano: 28.08.2012 08:24:01
martu18 napisał(a):

wkurza mnie, że mnie wszystko wkurza emotka emotka

się nerwowa zrobiłam...

nie wiem czy Cię to pocieszy ale ostatnio też tak miałam, ale u mnie jakoś tak samo przyszło samo poszło emotka
0 0

anialistopad

#5343998 Napisano: 28.08.2012 08:26:36
a mnie wkur... Zazdrosc i podlosc ludzka co nie zna granic aj szkoda slow dobrze ze nie wszyscy tacy sa
0 0

Gość: pewnastudentka

#5344090 Napisano: 28.08.2012 09:51:21
wkurzam się sama na siebie - kupiłam sobie starter w Play co by nie dostawać spamu na numer prywatny, uruchamiam go o 22.30, chcę wysłać sms premium - i d.pa bo muszę doładować najpierw telefon. Nic to - doładowuję za 5 zeta i czekam - 5, 10 minut, 15 - no i koniec końców musiałam znów wysłać sms z prywatnego numeru emotka ale może kiedyś w końcu się odblokuje ten starter i będę mogła go używać... pytanie kiedy i dlaczego? emotka emotka emotka
0 0

dolly

#5344116 Napisano: 28.08.2012 10:07:52
pewnastudentka napisał(a):

wkurzam się sama na siebie - kupiłam sobie starter w Play co by nie dostawać spamu na numer prywatny, uruchamiam go o 22.30, chcę wysłać sms premium - i d.pa bo muszę doładować najpierw telefon. Nic to - doładowuję za 5 zeta i czekam - 5, 10 minut, 15 - no i koniec końców musiałam znów wysłać sms z prywatnego numeru emotka ale może kiedyś w końcu się odblokuje ten starter i będę mogła go używać... pytanie kiedy i dlaczego? emotka emotka emotka

Najpierw wykonuje sie połączenie wychodzące, potem doładowuje starter za 5zł i mozna słac na premium emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#5344126 Napisano: 28.08.2012 10:13:02
dolly napisał(a):

Najpierw wykonuje sie połączenie wychodzące, potem doładowuje starter za 5zł i mozna słac na premium emotka

no chyba jednak nie - bo od razu zadzwoniłam do siostry, wysyłałam jej smsy - od niej miałam info o doładowaniu, i po zrobieniu doładowania i restarcie telefonu - ciągle błąd w wysyłaniu smsa premium emotka Ale dziękuję za radę.
0 0

dolly

#5344130 Napisano: 28.08.2012 10:16:00
A masz info, że błąd, czy tylko nie wysyła? bo może już Ci zeżarło tę kasę
0 0

mia

#5344160 Napisano: 28.08.2012 10:37:08
joasia4786 napisał(a):

ch****a dopiero wszystko zaczynało się układać... był promyk nadziei że wybrniemy i masz babo placek... auto rozwalone ;/ i znowu popłyniemy... już nie mam na to sił ;/

Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale u mnie dokładnie taka sama sytuacja. emotka
W dodatku obawiam się, że moje auto pójdzie do kasacji emotka
No cóż, zawsze niby zostaje mi rower... i nogi.
0 0

jomajd86

#5344172 Napisano: 28.08.2012 10:46:31
mia napisał(a):

joasia4786 napisał(a):

Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale u mnie dokładnie taka sama sytuacja. emotka
W dodatku obawiam się, że moje auto pójdzie do kasacji emotka
No cóż, zawsze niby zostaje mi rower... i nogi.

ojej ;/ współczuję ;(
emotka emotka u nas nie aż tak źle, ale i tak zaboli..
Jak to mój w nerwach powiedział kupimy sobie hulajnogę heh ;/

emotka emotka
0 0

Gość: nocti

#5345095 Napisano: 29.08.2012 04:56:11
O służbie zdrowia można pisać epopeje... Ja ogólnie nie choruję, nie chodzę do lekarzy, ale w ciągu dwóch miesięcy miałam dwa razy bardzo ostrą anginę ropną.
Moja lekarka stwierdziła po wyleczeniu anginy, że jest ciągły stan zapalny migdałków i skierowała mnie do laryngologa. Oczywiście poczytałam w internecie wiele rzeczy na ten temat i racja - ciągłe anginy, stany zapalne - po co obciążać zdrowe serducho... w tym stanie może być nawet konieczne usunięcie migdałków... no to zobaczymy.

Co robi laryngolog? Daje szczepionkę wzmacniającą (40 zł) by zapobiegać anginom i każe płukać gardło. Wizyta kontrolna po 10 dniach. Stan zapalny nadal jest, migdałki podziurawione anginami jak szwajcarski ser, ból gardła. Zalecenie? Dalej brać szczepionkę (80 zł) i przyjść jak coś naprawdę się będzie działo.
A stan zapalny? No taka moja uroda. Mogę np. wyciskać migdałki (!!) jak mi się pojawi ropa. W celach ćwiczeniowych otrzymałam 2 drewniane szpatułki (gratis!!!) by nimi sobie te migdałki wyciskać. I tak do końca życia bo w końcu taka moja uroda...

Wniosek... znów wizyta prywatna u kogoś kompetentnego, a te całe szczepionki mam w... emotka emotka
0 0

petunija1

#5345868 Napisano: 30.08.2012 10:28:04
nocti napisał(a):

O służbie zdrowia można pisać epopeje... Ja ogólnie nie choruję, nie chodzę do lekarzy, ale w ciągu dwóch miesięcy miałam dwa razy bardzo ostrą anginę ropną.
Moja lekarka stwierdziła po wyleczeniu anginy, że jest ciągły stan zapalny migdałków i skierowała mnie do laryngologa. Oczywiście poczytałam w internecie wiele rzeczy na ten temat i racja - ciągłe anginy, stany zapalne - po co obciążać zdrowe serducho... w tym stanie może być nawet konieczne usunięcie migdałków... no to zobaczymy.

Co robi laryngolog? Daje szczepionkę wzmacniającą (40 zł) by zapobiegać anginom i każe płukać gardło. Wizyta kontrolna po 10 dniach. Stan zapalny nadal jest, migdałki podziurawione anginami jak szwajcarski ser, ból gardła. Zalecenie? Dalej brać szczepionkę (80 zł) i przyjść jak coś naprawdę się będzie działo.
A stan zapalny? No taka moja uroda. Mogę np. wyciskać migdałki (!!) jak mi się pojawi ropa. W celach ćwiczeniowych otrzymałam 2 drewniane szpatułki (gratis!!!) by nimi sobie te migdałki wyciskać. I tak do końca życia bo w końcu taka moja uroda...

Wniosek... znów wizyta prywatna u kogoś kompetentnego, a te całe szczepionki mam w... emotka emotka

Skąd ja to znam..... emotka
0 0

jola29k

#5345886 Napisano: 30.08.2012 10:37:26
martu18 napisał(a):

się nerwowa zrobiłam...

mam to samo emotka
0 0

ziolko

#5345904 Napisano: 30.08.2012 10:49:21
jola29k napisał(a):

martu18 napisał(a):

się nerwowa zrobiłam...

mam to samo emotka

ja miałam takie nerwy, że szok... jazda autem jako kierowca - nerwy, wizyta u dentystki (co normalnie idę jak do sklepu) - nerwy, jakaś drobna scysja z jedną babą - nerwy
aż mnie trzęsło w środku
nerwosol nie pomagał

wiecie co mi wyszło???
znaczny niedobór witaminy B12 emotka

a ta witaminka odpowiada między innymi za nerwy i za problemy z żołądkiem.. obecnie biorę tabletki z wit. b12 (zastrzyków na razie nie mogę) i zauważyłam, że jest lepiej

jeśli możecie, to zbadajcie poziom tej wit - badanie z krwi, u mnie koszt 25 zł (nie refundowane przez NFZ) i będziecie wiedzieć, na czym stoicie.

------
oczywiście nerwy to może być zwyczajna nerwica, niekoniecznie brak wit B12... lub nadczynność tarczycy (tu też są niezłe jazdy)
0 0

asantesana

#5346321 Napisano: 30.08.2012 04:19:50
dolly napisał(a):

Prawdopodobnie masz numer po kimś kto zablokował numery premium. Dzwonisz do biura obsługi klienta i oni od reki odblokowują.
0 0

privatedo

#5346326 Napisano: 30.08.2012 04:22:46
wcale nie prawda z tym wszystkim, chcialam sobie zmienic numer na play, doladowalam go kilka razy, dzwonilam i smsowalam z prywatnymi numerami chyba kilkaset razy i dalej nie da sie wysylac premium.
Wszystkie blokady sa pozdejmowane, a play nie wie dlaczego nadal nie moge wysylac sms premium... w ramach rewanzu dali mi 10 zl gratis... niech sie wypchaja!
Najglupsza siec z jaka sie spotkalam ;]
0 0

anialistopad

#5346518 Napisano: 30.08.2012 06:56:33
wkurzylam sie kupilam w sklepie dzis wafelki familijne poslalam zgloszenie mms
chcialam schowac paragon do albumu i nie ma go zostal w sklepie no kurde tak to jest jak sie idzie na zakupy z dzieckiem emotka
0 0

Gość: taaga20

#5346524 Napisano: 30.08.2012 07:01:37
Szukam konkursów trwających w marketach i patrzę że znikneły te co jeszcze miały trwać ... normalnie zawału mozna dostac ... znalazłam je w zakonczonych choć jeszcze się nie skończyły emotka
0 0

kalka

#5346527 Napisano: 30.08.2012 07:06:25
kaki76 napisał(a):

wkurzylam sie kupilam w sklepie dzis wafelki familijne poslalam zgloszenie mms
chcialam schowac paragon do albumu i nie ma go zostal w sklepie no kurde tak to jest jak sie idzie na zakupy z dzieckiem emotka

Znam to, też tak czasem mam. Ale dziecko to pół biedy, gorzej jak mąż stoi obok i ględzi emotka
0 0

Gość: yaro2004

#5346535 Napisano: 30.08.2012 07:11:49
privatedo napisał(a):

wcale nie prawda z tym wszystkim, chcialam sobie zmienic numer na play, doladowalam go kilka razy, dzwonilam i smsowalam z prywatnymi numerami chyba kilkaset razy i dalej nie da sie wysylac premium.
Wszystkie blokady sa pozdejmowane, a play nie wie dlaczego nadal nie moge wysylac sms premium... w ramach rewanzu dali mi 10 zl gratis... niech sie wypchaja!
Najglupsza siec z jaka sie spotkalam ;]

Musisz zarejestrować karte, to zdejmią blokadę.
0 0

Gość: awi

#5346697 Napisano: 30.08.2012 09:17:37
Wkurza mnie, że psują mi się różne rzeczy, ciągle coś, kasy brak, wygranych zero - ktoś tam w górze chyba mnie już nie lubi
0 0