Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
budryska
Postów 787
Data rejestracji 08.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię konkursy - szkoda, że tak rzadko spotykam się z wzajemnością
Gość: aneczka155
Nie martw się, jeszcze znajdziesz fajnego faceta
P.S A jak bardzo młodsi?
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zajęci- rozumiem, ale młodsi???Co to za problem kilka lat, no chyba, że młodsi 15 lat
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
cudaczek121
Postów 6827
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dołączam się,ale dodałabym do tego jeszcze,że mną niestety niechętni się zainteresować
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: gosia16
Jak młodsi to fajni,ja tam bym w tym problemu nie widziała
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ubiegłym tygodniu też w wynikach za mało nagród
budryska
Postów 787
Punkty karne 0
Konkursy dodane
15 na szczęście nie, to jeszcze dzieci
Ale 5 to jakoś często mi się zdarza
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
budryska
Postów 787
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O właśnie! I tu mi jeszcze przypomniałaś, że żyłkę konkursową też by się przydało żeby mieli.
Chyba mam za duże wymagania
Gość: gracet
mialam dokladnie tak samo tylko z jakąś drobnostką jako nagrodę
wiem, że się wkurzasz!
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dzisiaj Unia zabrania produkować normalnych żarówek - ale czy to dobre dla zdrowia czy wręcz odwrotnie? Jakie macie zdanie na ten temat?
Jestem radosna jak wiosna!
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Dokładnie...
Piszemy jeszcze raz?
Normalnie odechciało mi się już udziału w tym konkursie po ich tekstach, więc czarna lista mnie nie wzrusza... Niech sobie zeżrą te kredki, ale dlaczego robią z ludzi kretynów?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: azych2
Ja stosuję zwykłe żarówki, ewentualnie halogenowe żarówki energooszczędne które dają dobre światło. Żarówki energooszczędne czyli świetlówki kompaktowe oszczędzają energię ale światło które emitują nie każdemu pasuje. Wybór należy do Ciebie.
Gość: eywa
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwna akcja, nie rozdali już około 100 zestawów. Ja zawsze dodaję z jednego konta. A oni i tak nagradzają po kilka razy te same nazwiska i to im nie przeszkadza
Gość: emilka1705
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Musiałabyś poczytać troszkę w necie na temat wpływu świetlówek energooszczędnych np. na siatkówkę oka; jeśli dasz radę, zajrzyj na zagraniczne strony. U mnie w domu panuje przekonanie, że świetlówki energooszczędne są szkodliwe. Mój facet sporo o tym czytał, w końcu kupił dwa megaogromniaste kartony zwyczajnych żarówek, bo powoli wycofywali je ze sprzedaży. Mam więc w domu konkretny zapas. Oczywiście on intensywnie topnieje, bo żarówki były pierwszą ofiarą tzw. skracania życia produktu. Czyli produkują szajs, by klient musiał wciąż wymieniać produkt na nowy, a oni zbijają na tym krocie i zamieniają naszą planetę w jedno wielkie wysypisko śmieci. To mnie wkur*
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za odpowiedź. Ktoś się tutaj wypowiedział, że halogenowe żarówki energooszczędne są dobre (choć są delikatne). Czy możesz zapytać swojego faceta o te halogenowe? Bo gdzie ja sobie postawię kartony z żarówkami?
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Mój twierdzi, że najlepsze są zwykłe żarówki i dla mnie to logiczne. Inne pulsują i mrugają - może umysł tego świadomie nie rejestruje, ale oko tak. Dla mnie to oznacza, że ośmiogodzinna praca w biurze z innymi lampami, niż żarówkowe, to bardzo zły wybór. Ale gdy ktoś ma np. energooszczędną żarówkę w ubikacji, to nic nie powinno się stać.
Halogenówki nie dają wystarczającej ilości światła, a poza tym żrą relatywnie dużo prądu. Nie nadają się do oświetlenia całego mieszkania.
Podsumowując:
świetlówki - ewentualnie do pomieszczeń, gdzie przebywamy krótkotrwale. Ale czy wtedy jest sens je montować?
halogenówki - do pomieszczeń, gdzie mocne światło nie jest konieczne. Np. do korytarza, sypialni..
tradycyjne żarówki - do wszelkich pomieszczeń, a szczególnie tych, gdzie długo przesiadujemy, np. do biura, salonu, pokoju dziecięcego itp.
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9