Wkurza mnie...

leoniu

#5360824 Napisano: 12.09.2012 07:22:11
cc_investigator napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Codziennie ostatnio po powrocie z pracy koszmarnie głowa mnie boli, aż prochy muszę brać a staram się unikać....łeb mi pęka normalnie!
Jeszcze trochę i się uzależnie od przeciwbólowych,
W całym życiu do tej pory tyle razy mnie głowa nie bolała jak przez ostatnie dwa tygodnie emotka

padam na pysk, nie wiem jak sie nazywam. Plany wynikowe, system pracy z uczniem zdolnym, koło zainteresowan, zajecia przygotowujace do egzaminu gimnazjalnego, organizacja konkursu miedzyszkolnego, ubieganie sie o patronat prezydenta mojego miasta nad owym konkursem, zespol d.s. ewaluacji, nowa podstawa programowa w liceum, nowe PSO + setki gimnazjalistow, o samych lekcjach juz nie wspomnę. Wkurza mnie pozniej jak czytam, ze nauczyciele pracuja 2 h i iles tam minut dziennie przy tablicy, a w szkole oprocz tego sa całe 12 minut.

He he he... Wczoraj, jak usiadłam do biurka o 20, to wstałam o północy, tylko po to, by obudzić się o 6, bo mi jeszcze dwie rzeczy do zrobienia zostały. Policzyłam, ze w samą środę wyrobiłam 12 h. Ale masz rację, przecież pracuję tylko 18 h. tygodnowo... Wrrrrrrrrrrrrrr...
0 0

tereniagno

#5360942 Napisano: 12.09.2012 08:42:37
Wkurza mnie notoryczne pisanie o głosy na PW emotka W stopce mam napisane i chyba już zacznę natrętnych blokować.Jeszcze dobrze człowiek się nie zaloguje,a tu prośba o kliki emotka Od tego jest wątek,a nie wysyłanie do każdego osobno emotka Sama nie gram na konkursy głosowane,bo to mnie denerwuje emotka
0 0

aurorcia

#5360953 Napisano: 12.09.2012 08:46:43
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie notoryczne pisanie o głosy na PW emotka W stopce mam napisane i chyba już zacznę natrętnych blokować.Jeszcze dobrze człowiek się nie zaloguje,a tu prośba o kliki emotka Od tego jest wątek,a nie wysyłanie do każdego osobno emotka Sama nie gram na konkursy głosowane,bo to mnie denerwuje emotka

Ja też mam napisane i też codziennie kasuję prośby o klikanie emotka Krew mnie zalewa, ale wtedy mówię sobie, że są ludzie mało ogarnięci lub słabo czytający i trzeba ich po prostu ignorować emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5360972 Napisano: 12.09.2012 09:02:41
kalisto1986 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wybacz kalisto ale dorosły rowerzysta łamiący tyle przepissów sam jest sobie winien.Zakaz wjazdu, ograniczenie prędkosci i ostrzezenie uwaga dzieci...to znaki które tam stoją i nie stoja po to by stac.Dzieciak wbiegł i tego nie kwestionuje ale rowerzysta nie jest tu bez winy.Jako dorosły powinien wykazać się większym rozumem.Zreszta jest tak jak piszecie,starsi wchodzą na czerwonym i pokazuja to dzieciom, babcie wchodzą i jeszcze laską potrafią pogrozić.Pewnie policji nie wezwał bo sam by dostał mandat.

A wiesz może do jakiej prędkości jest ograniczenie ? Bo jak na moje oko gościu nie jechał szybciej niż 40 km/h, rozumiem, że gdyby auto walneło to dziecko, nadal kierowca byłby winien ?
Ja rozumiem, że rowerzysta nie mógł tam jechać ( wg informacji jaką podałaś), ale on jechał tak jak auto, prosto, po prawidłowej stronie itp to dziecko wtargneło pod koła i jest to ewidentna wina dziecka, niczyja więcej. I moim zdaniem rodzice dziecka powinni dostać mandat i zostać pociągnięci do odpowiedzialności

na ścieżce rowerowej dziecko tym bardziej by nie zwracało uwagi, bo dla niego to pewnie drugi chodnik, jak i niestety dla niektórych ludzi.
Chodzą ci po ścieżkach rowerowych jak święte krowy, niekiedy z wózkami dziecięcymi bo myślą, że jak wózki mają koła to mogą po ścieżce rowerowej (mają 4 koła, to może na ulicę? tam 4 kołowe maszyny jeżdżą) i ani myślą, żeby zejść jak jedzie rower.

0 0

aniutka

#5360973 Napisano: 12.09.2012 09:02:46
aurorcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Ja też mam napisane i też codziennie kasuję prośby o klikanie emotka Krew mnie zalewa, ale wtedy mówię sobie, że są ludzie mało ogarnięci lub słabo czytający i trzeba ich po prostu ignorować emotka

Ja mam podobnie, ogólnie klikam ale chwilowo zrobiłam sobie urlop i mam wyrażnie w stopce napisane...niestety większość osób chyba nie umie czytać emotka
0 0

zaczytana-pola

#5360977 Napisano: 12.09.2012 09:03:53
aniutka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Ja mam podobnie, ogólnie klikam ale chwilowo zrobiłam sobie urlop i mam wyrażnie w stopce napisane...niestety większość osób chyba nie umie czytać emotka

Oj, dzisiaj to przegięcie. emotka
0 0

jomajd86

#5361020 Napisano: 12.09.2012 09:33:48
ilonar2301 napisał(a):

aniutka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Oj, dzisiaj to przegięcie. emotka

pewnie z głównej wysyłają nie zaglądając na profile
0 0

Gość: andziakadula

#5361022 Napisano: 12.09.2012 09:34:56
Wkurza mnie to że synek tydzień przedszkolu i już anginę załapał, rok czasu był zdrowy jak ryba... teraz się zacznie:(
0 0

Gość: rafi323raf

#5361040 Napisano: 12.09.2012 10:06:19
a propos tego zdarzenia rowerowego:

http://www.tvn24....za-pas,276460,s.html

no i rowerzysta dostał mandat, a dane dziecka nieznane... szkoda, że nie mogą dać dziecku mandatu za przejście nie na pasach emotka
0 0

delfinka101

#5361090 Napisano: 13.09.2012 06:25:05
rafi323raf napisał(a):

a propos tego zdarzenia rowerowego:

http://www.tvn24....za-pas,276460,s.html

no i rowerzysta dostał mandat, a dane dziecka nieznane... szkoda, że nie mogą dać dziecku mandatu za przejście nie na pasach emotka

Wiedzialam ze musiał dostać mandat..tam jest tyle znaków ostrzegawczych i zakaz jazdy rowerem:) Dzieciaka jakby chcieli to by znalexli wbiegł do rbamy i tam powinni szukać.Mama też powinna zostać pouczona a dziecko przeszkolone.
0 0

jola29k

#5361114 Napisano: 13.09.2012 06:55:29
wkurza mnie pogoda pada i pada
0 0

zaczytana-pola

#5361204 Napisano: 13.09.2012 08:03:23
Wkurzają mnie takie sytuacje. Nie chcę nawet myśleć co byłoby z tym dzieckiem, gdyby zamiast rowerzysty jechał tam samochód.
0 0

staszek

#5361210 Napisano: 13.09.2012 08:07:41
aurorcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

a ja wtedy zazwyczaj im odpisuję, że na słabe rzeczy nie głosuję emotka działa emotka
0 0

dzasmina

#5361215 Napisano: 13.09.2012 08:10:41
siedzę przy kawie i oczka mi się zamykają emotka
wczoraj wysłałam 5 zgłoszeń na konkursy - niestety 2 pudła emotka a jeszcze dziś parę muszę wysłać, bo jutro raczej nie będzie mi się chciało.
0 0

Gość: sarsaparilla

#5361216 Napisano: 13.09.2012 08:10:50
leoniu napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Codziennie ostatnio po powrocie z pracy koszmarnie głowa mnie boli, aż prochy muszę brać a staram się unikać....łeb mi pęka normalnie!
Jeszcze trochę i się uzależnie od przeciwbólowych,
W całym życiu do tej pory tyle razy mnie głowa nie bolała jak przez ostatnie dwa tygodnie emotka

padam na pysk, nie wiem jak sie nazywam. Plany wynikowe, system pracy z uczniem zdolnym, koło zainteresowan, zajecia przygotowujace do egzaminu gimnazjalnego, organizacja konkursu miedzyszkolnego, ubieganie sie o patronat prezydenta mojego miasta nad owym konkursem, zespol d.s. ewaluacji, nowa podstawa programowa w liceum, nowe PSO + setki gimnazjalistow, o samych lekcjach juz nie wspomnę. Wkurza mnie pozniej jak czytam, ze nauczyciele pracuja 2 h i iles tam minut dziennie przy tablicy, a w szkole oprocz tego sa całe 12 minut.

He he he... Wczoraj, jak usiadłam do biurka o 20, to wstałam o północy, tylko po to, by obudzić się o 6, bo mi jeszcze dwie rzeczy do zrobienia zostały. Policzyłam, ze w samą środę wyrobiłam 12 h. Ale masz rację, przecież pracuję tylko 18 h. tygodnowo... Wrrrrrrrrrrrrrr...

Wczoraj był kolejny mądry artykuł jak to mało pracujemy w stosunku do nauczycieli z UE. Ja mam plan wynikowy, też system pracy ze zdolniachą, kółko, zajęcia do matury, konkurs, lider zespołu, o przygotowaniach do lekcji już nie wspomnę. Ale przecież ja siedzę tylko 18 h, tak jak wy, potem idę się wylegiwać do domu. No i zarabiam krocie jak nasz Gazetowy rekordzista, zapewne 8 tysi albo i więcej.
0 0

jomajd86

#5361362 Napisano: 13.09.2012 09:51:56
Ból głowy od samego rana ;/
0 0

barszcz

#5361366 Napisano: 13.09.2012 09:56:02
joasia4786 napisał(a):

Mnie pomaga kawa z cytryną.Wkurza mnie dziś pogoda-zimno i deszczowo brrrryyyy! emotka
0 0

Gość: becia1973

#5361378 Napisano: 13.09.2012 10:03:58
barszcz napisał(a):

joasia4786 napisał(a):

Mnie pomaga kawa z cytryną.Wkurza mnie dziś pogoda-zimno i deszczowo brrrryyyy! emotka

tak !!! to sprawdzony sposób emotka
0 0

notta

#5361388 Napisano: 13.09.2012 10:11:22
wkurzają mnie leniwi faceci emotka

nie dziwię się że mamy kryzys.. emotka
0 0

jomajd86

#5361389 Napisano: 13.09.2012 10:12:17
becia1973 napisał(a):

barszcz napisał(a):

joasia4786 napisał(a):

tak !!! to sprawdzony sposób emotka

będę musiała wypróbować bo tabletka nie działa emotka dzięki za podpowiedź emotka
0 0