Wkurza mnie...

mio

#5430990 Napisano: 02.11.2012 07:07:12
mariolakal napisał(a):

Kurde, zaraz mnie szlag trafi... Wysyłałam paragony z dino na winiary do Sochaczewa dla dwóch różnych osób poleconym priorytetem... Jeden w dniu 26.10, a drugi 29.10. Obydwa do dzisiaj nie doszły... emotka
Na poczcie każą czekać 14 dni i złożyć reklamację na piśmie... A co mi to da skoro dino żąda oryginału paragonu bodajże w ciągu 5 dni ???
I jak ja w tej sytuacji mam się zachować ???
Czy to jakieś fatum sochaczewskie ? Ode mnie zawsze dochodziły listy w terminie... emotka

też jestem z S. i nie doszły mi rzeczy z allegro,2 paczki (i to dla kogoś) jakiś strajk na pocztach mają czy co emotka
0 0

elhad

#5431007 Napisano: 02.11.2012 07:16:22
mio napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, zaraz mnie szlag trafi... Wysyłałam paragony z dino na winiary do Sochaczewa dla dwóch różnych osób poleconym priorytetem... Jeden w dniu 26.10, a drugi 29.10. Obydwa do dzisiaj nie doszły... emotka
Na poczcie każą czekać 14 dni i złożyć reklamację na piśmie... A co mi to da skoro dino żąda oryginału paragonu bodajże w ciągu 5 dni ???
Czy to jakieś fatum sochaczewskie ? Ode mnie zawsze dochodziły listy w terminie... emotka

też jestem z S. i nie doszły mi rzeczy z allegro,2 paczki (i to dla kogoś) jakiś strajk na pocztach mają czy co emotka

Cósik muszą tam mieć - bo ja czekam na przesyłkę która była nadana 10 pażdziernika i jak na razie oprócz dowodu jej nadania - to nie ma po niej żadnego śladu.
0 0

Gość: mariolakal

#5431009 Napisano: 02.11.2012 07:16:58
mio napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, wynika z tego, że to u Was jest cósik nie tak... A może Panie Gienie są kolekcjonerkami paragoników ? Norrrrrmalnie krew mnie zalewa i ie wiem, jak to ugryźć...
emotka
0 0

elhad

#5431940 Napisano: 03.11.2012 04:31:34
Wkurzyłam się na sprzedającego na allegro. Oferta sprzedaży trampek na kup teraz -kliknęłam, że kupuję - a za godzinę otrzymałam email, że niestety nastąpiła pomyłka (aukcja miała być licytowana), więc mój zakup jest nieaktualny. Czy sprzedawca miał prawo tak postąpić?
0 0

ziolko

#5431947 Napisano: 03.11.2012 04:33:39
elhad napisał(a):

Wkurzyłam się na sprzedającego na allegro. Oferta sprzedaży trampek na kup teraz -kliknęłam, że kupuję - a za godzinę otrzymałam email, że niestety nastąpiła pomyłka (aukcja miała być licytowana), więc mój zakup jest nieaktualny. Czy sprzedawca miał prawo tak postąpić?

nie
możesz zgłosić sprawę do allegro
0 0

jola29k

#5431957 Napisano: 03.11.2012 04:39:43
madzia34 napisał(a):

wyniki z danonek emotka
100 walizek i nie udało sie:(

emotka emotka emotka mi też nie
0 0

elhad

#5431960 Napisano: 03.11.2012 04:41:52
ziolko napisał(a):

elhad napisał(a):

nie
możesz zgłosić sprawę do allegro

Dzięki.
0 0

Gość: czarnygreg

#5432211 Napisano: 03.11.2012 07:57:46
chciałam sobie coś kupić w monnari (konkurs) ale po prostu się nie dało emotka
nieładne torebki po 2 serki, sweterki z...falbankami!
kurtki z paskudnego gnieciucha ze sztucznym niby futrzanym kołnierzem za 800zł!
nic nie znalazłam, szkoda kasy na te ciuchy, zastanawiam się czy już taka stara jestem, czy ten sklep taki kiepski, czy tylko w Łodzi kosmiczne ceny za byle ciuchy...?
0 0

#5432212 Napisano: 03.11.2012 07:58:22
torebki po 2 SETKI miało być emotka
0 0

monikar

#5432226 Napisano: 03.11.2012 08:10:12
czarnygreg napisał(a):

nic nie znalazłam, szkoda kasy na te ciuchy, zastanawiam się czy już taka stara jestem, czy ten sklep taki kiepski, czy tylko w Łodzi kosmiczne ceny za byle ciuchy...?

te ciuchy są w wygórowanych cenach, szczególnie kurtki ja chyba zainwestuję w torebkę
emotka
0 0

mia

#5432238 Napisano: 03.11.2012 08:22:05
czarnygreg napisał(a):

Ten sklep jest drogi jak diabli, w dodatku bez specjalnego uzasadnienia. Jedyny sens polować tam na przeceny.
A nie było rękawiczek, szalików, apaszek itp.? emotka
0 0

barszcz

#5432242 Napisano: 03.11.2012 08:25:04
mia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Ten sklep jest drogi jak diabli, w dodatku bez specjalnego uzasadnienia. Jedyny sens polować tam na przeceny.

Są,ale za 100 ,to w innym sklepie mozna kupić super rękawiczki i fajny sweterek.
0 0

anik01

#5432289 Napisano: 03.11.2012 09:00:36
mia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

to jest sklep raczej dla starszych kobitek... emotka emotka emotka
0 0

#5432299 Napisano: 03.11.2012 09:07:44
ale ja młoda nie jestem emotka
i co, miałam sobie kupić sweterek marszczony tu i ówdzie ozdobiony falbankami gdzie się da emotka
takie coś to dla młodziutkich, szczuplutkich szprotek co nawet jak kapę z łózka założą to też im ładnie.
w moim wieku trza to i owo maskować...a nie falbanami eksponować, poczekam jeszcze, moze troszkę ruszą z asortymentem,
na razie kiepsko, drogo i nie warte tej ceny jak dla mnie
0 0

leoniu

#5432310 Napisano: 03.11.2012 09:18:03
jola29k napisał(a):

madzia34 napisał(a):

wyniki z danonek emotka
100 walizek i nie udało sie:(

emotka emotka emotka mi też nie

Mnie też nie!!!! Zwłaszcza, że sprawdzałam ilość zdjeć ostatniego dnia przed północą i szanse, żeby wygrać były na prawdę duuuuuże emotka
Wkurza mnie to, że marny ze mnie fotograf.
A jeszcze bardziej wkurza mnie to, że mam maksymalny katar, zatkane (exceuse-moi) obie dziurki od nosa, skórę od wycierania podrażnioną do krwi, boli mnie gardło i nie mogę niczego sensownego wziąć - bo karmię jeszcze małą i wszystkie skuteczne świństwa są dla mnie zakazane emotka
0 0

kasiunia23

#5432330 Napisano: 03.11.2012 09:34:40
A ja napiszę tak od siebie, bo widzę, że zaczął się temat teściowych.

Ja też miałam jedną upierdliwą, ale tak upierdliwą, że żyć się nie chciało.

Teraz jestem już po rozwodzie, właśnie dzięki niej. Niestety zmanipulowała męża, a mojego synka to by na śmierć zagłaskała i rozpieściła (wiem wiem, że babcie są od rozpieszczania, ale nie codziennie i nie ponad normę), nic by sam nie potrafił zrobić przez nią.

Teraz samej mi lepiej, a dziecko przynajmniej normalnie wychowywane.

Powodzenia dla Was w walce z tymi stworami upierdliwymi
0 0

efelinkaaa

#5432389 Napisano: 03.11.2012 10:29:50
wkurzają mnie rodzice, ich chore ambicje i nie spełnione marzenia z młodości, którymi obarczają swoje dzieci...
0 0

Gość: kamila10001

#5432599 Napisano: 04.11.2012 11:01:30
Mnie wkurza rodzina mojego zmarłego taty. Ani siostra ani brat mojego taty nie byli na grobie. Dodam że mieszkają w sąsiednich miastach, bardzo blisko i byliśmy i jesteśmy w bardzo dobrych stosunkach.Wkurza mnie że wysyłam CV i wysyłam, bo chciałam dostać lepszą pracę i nic. Może ktoś z Was słyszał o jakiejś wolnej posadzie w biurze w okolicach Gliwic? Mam doświadczenie w pracy biurowej w wojsku.
0 0

efelinkaaa

#5433271 Napisano: 04.11.2012 06:39:53
dostałam od tatusia pięknego, wielkiego lina. Usmażyłam dzwonki, pierwszy kęs i.... tak masakrycznie czuć mułem. Bllleehh.. Może ktoś ma na to sposób? Pewnie teraz już nic nie da rady zrobić?
0 0

Gość: aneczkar10

#5433274 Napisano: 04.11.2012 06:42:19
efelinkaaa napisał(a):

dostałam od tatusia pięknego, wielkiego lina. Usmażyłam dzwonki, pierwszy kęs i.... tak masakrycznie czuć mułem. Bllleehh.. Może ktoś ma na to sposób? Pewnie teraz już nic nie da rady zrobić?

potraktować go cytrynką emotka
0 0