Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#5426870 Napisano: 30.10.2012 03:44:04
swoją drogą dziwi mnie mąz twojej teściowej, nie widzi co ta kobita wyrabia? jak sie miota i krzywdzi swoje dziecko?
szok, mam nastoletniego syna,najbardziej w świecie chciałabym żeby był szczęśliwy, miał fajną żonę, dziecko albo dzieci, broń Boże nie żeby mieszkał z mamą i tatą jako dorosły człowiek!
0 0

jola29k

#5426884 Napisano: 30.10.2012 03:50:37
magdus8 napisał(a):

moja teściowa...hmmmm aż żal pisać...mamy małego, chorego synka ( 4.5 latka)na autyzm, epilepsję.. ostatnio powiedziała mężowi, ze trzeba było chorego dziecka nie rodzić... zabolało...co z niej za człowiek?? co z niej za babcia? dodam, ze ani nie zajmuje się wnukiem( mieszkamy daleko) ani nie leczy..ani nie wspomoże choć dobrym słowem...

co za człowiek emotka chyba bym do takiej osoby się nigdy więcej nie odezwała. Szczere współczucia, nie to że Wam ciężko, to jeszcze teściowa rzuca kłody pod nogi. Najważniejsze, że dziecko wcześnie zdiagnozowane, trzeba je mocno kochać i walczyć o lepsze życie, poprzez rehabilitacje itd. Od 1,5 roku przynajmniej raz na tydzień bywam w Poradni dla dzieci z Autyzmem, bo mój synek też jest chory i widzę, że rehabilitacja daje dużo. Tak więc głowa do góry, a teściowa za takie słowa powinna trafić do ...

zresztą jak większość teściowych emotka

u mojej mamy było podobnie mama urodziła moją siostre jako wcześniaka i były problemy to babcia (mama od taty ) powiedziała że lepiej by było żeby umarła tato sie do niej długo nie odzywał
0 0

Gość: grusia

#5426902 Napisano: 30.10.2012 04:00:42
Albo kocha albo ... tak go od siebie uzaleznila ( niestety na ta druga wersje mi to wygalda ). Sa ludzie ktorzy potrafia tak stłamsic drugiego, wmówić mu ze beze mnie nie znaczysz nic, nie dasz sobie rady, tylko ja jestem dobra i chce dobrze dla Ciebie a reszta to złooo.... Potem chodzi taki jak duch i robi co mu sie powie ni emajac sily sie przeciwstawic.
0 0

petunija1

#5427278 Napisano: 30.10.2012 06:37:37
aneta2208 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

swoją drogą dziwi mnie mąz twojej teściowej, nie widzi co ta kobita wyrabia? jak sie miota i krzywdzi swoje dziecko?
szok, mam nastoletniego syna,najbardziej w świecie chciałabym żeby był szczęśliwy, miał fajną żonę, dziecko albo dzieci, broń Boże nie żeby mieszkał z mamą i tatą jako dorosły człowiek!

teśc zawsze zrobi co teściowa powie. Ona zawsze mysli to co powie teściowa. Nie ma swojego zdania. ja była w szpiatlu to napradwę widac jak On kocha ja. Siedział przy niej całe dnie, jeździł do domu na obiad i kolację a potem siedzuiał do momentu keidy musiał pójśc. Wszystko dla niej zrobi.

Zgadzam się z tym co pisze grusia w 100%.
A Twoja teściowa to niezła manipulantka. emotka

Trzymam za Ciebie kciuki by wszystko rozwiązało się na Waszą korzyść i by mąż wreszcie oprzytomniał,bo sama tego nie udźwigniesz. emotka
0 0

Gość: iiwoonaa

#5427413 Napisano: 30.10.2012 07:54:17
petunija1 napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

teśc zawsze zrobi co teściowa powie. Ona zawsze mysli to co powie teściowa. Nie ma swojego zdania. ja była w szpiatlu to napradwę widac jak On kocha ja. Siedział przy niej całe dnie, jeździł do domu na obiad i kolację a potem siedzuiał do momentu keidy musiał pójśc. Wszystko dla niej zrobi.

Zgadzam się z tym co pisze grusia w 100%.
A Twoja teściowa to niezła manipulantka. emotka

Trzymam za Ciebie kciuki by wszystko rozwiązało się na Waszą korzyść i by mąż wreszcie oprzytomniał,bo sama tego nie udźwigniesz. emotka

zgadzam się z przedmówczyniami a po za tym to naprawdę dziwnie wygląda. Przecież Twój mąż jest dorosły a Ona ma męża, więc dziwne te zagrywki emotka
0 0

#5427417 Napisano: 30.10.2012 07:56:56
czarnygreg napisał(a):

he,he z tym nacinam głowy mi sie podoba emotka
naprawdę teściowa wygląda na osobę wymagającą pomocy terapeuty,
można się oddalić od meza ale takie relacje z synem są chore,

mam takie samo zdanie na ten temat
a czytając pewne rzeczy od razu cisną się do myśli
0 0

#5427423 Napisano: 30.10.2012 07:59:35
kamisiek napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

emotka

jestem w szoku emotka emotka emotka

moja teściowa...hmmmm aż żal pisać...mamy małego, chorego synka ( 4.5 latka)na autyzm, epilepsję.. ostatnio powiedziała mężowi, ze trzeba było chorego dziecka nie rodzić... zabolało...co z niej za człowiek?? co z niej za babcia? dodam, ze ani nie zajmuje się wnukiem( mieszkamy daleko) ani nie leczy..ani nie wspomoże choć dobrym słowem...

czytam i coraz bardziej jestem w szoku emotka emotka
w głowie się nie mieści, że tak mogą ludzie, własna rodzina postępować emotka emotka
0 0

dolly

#5427425 Napisano: 30.10.2012 07:59:39
Zeida, chyba nie przemyślałaś swojej propozycji- żeby już nie męczyć tematu, to tylko napiszę, że to bardzo kiepski pomysł- nie tylko jeśli chodzi o realizacje, ale przede wszystkim o zabawę uczuciami...
Co do teścia, to o tym samym pomyślałam, co napisała Grusia- a i chyba pisałaś, że teść CI przykrość zrobił...
Aneta2208 trzymam kciuki, żebyś dobrze postąpiła i nie żałowała tego co zrobisz emotka
0 0

zaczytana-pola

#5427857 Napisano: 31.10.2012 09:11:27
Wkurzają mnie Organizatorzy konkursów. Szczególnie Ci, którzy mają wszystko w d.... emotka emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5428170 Napisano: 31.10.2012 11:38:34
Współczuję dziewczyny takich teściowych, nawet jestem w szoku że takim człowiekiem można być!Anetko myslę że musisz działać w miarę szybko ale i rozważnie,bo jeśli nie będziesz interweniowała to z biegiem lat sytuacja się tylko pogorszy. Myślę że musisz szukać sojusznika wśród osób do których twój mąż ma zaufanie. No jemu się wydaje że Ty wyolbrzymiasz, pewnie mamusia mu tak sugeruje. A jak to postępowanie zauważą także inne osoby z którymi on się liczy i powiedzą mu że żona musi być najważniejsza może sobie coś przemysli. A w temacie wkurza mnie że przemieniam sie w kuchtę, sprzątam, gotuje, zakupuje i w koło Macieju, jedni goście gotuj, sprzątaj, znowu goście, nie żebym nie lubiła gości, ale mam dość
0 0

monikar

#5428320 Napisano: 31.10.2012 12:50:45
Wkurza mnie że apetyt rośnie w miarę jedzenia i im więcej człowiek wygra tym więcej wygrywać by chciał... emotka
0 0

Gość: pola731

#5430334 Napisano: 02.11.2012 10:39:01
właściwie to nie bardzo wiem , gdzie to napisać -
jakiś czas temu znalazłam się w głupiej sytuacji

poprosiłam jedną osobę o zakupy konkursowe, tego samego dnia dostałam informację , że mogę wysłać zgłoszenie - więc wysłałam pw z prośbą o podanie numeru konta do przelewu albo o podanie sieci w jakiej mam kupić doładowanie i podałam maila -chciałam dostać skan paragonu ... i cisza ;
ta osoba się logowała na forum , pisała normalnie ale nie odpowiadała na moje pw, których wysłałam kilka - ponieważ nie był to jakiś drogi konkurs (zakupy symboliczne -wartości 5 zł ) to się dogadałam z kim innym , paragon dostałam błyskawicznie - doładowanie puściłam od razu i uznałam sprawę za zakończoną ;
do tej pierwszej osoby napisałam pw , ze skoro nie mogłam się skontaktować ani w sprawie paragonu ani zapłaty za niego to kupiłam od kogo innego ...

po zakończonym konkursie , po ogłoszeniu wyników dostałam pw , że mam na mailu paragon i że ta osoba czeka na doładowanie ...

przyznam szczerze , że sytuacja była dla mnie mocno dziwna - poczułam się jak jeleń , bo miałam zwrócić za zakupy , za które paragonu nie dostałam w trakcie konkursu a dopiero po rozwiązaniu jak się okazało ze ta osoba nie wygrała ...

w końcu dogadałam się na zamianę na inny paragon na inny konkurs , ale niesmak mi pozostał
0 0

delfinka101

#5430351 Napisano: 02.11.2012 10:51:32
pola731 napisał(a):

właściwie to nie bardzo wiem , gdzie to napisać -
jakiś czas temu znalazłam się w głupiej sytuacji

poprosiłam jedną osobę o zakupy konkursowe, tego samego dnia dostałam informację , że mogę wysłać zgłoszenie - więc wysłałam pw z prośbą o podanie numeru konta do przelewu albo o podanie sieci w jakiej mam kupić doładowanie i podałam maila -chciałam dostać skan paragonu ... i cisza ;
ta osoba się logowała na forum , pisała normalnie ale nie odpowiadała na moje pw, których wysłałam kilka - ponieważ nie był to jakiś drogi konkurs (zakupy symboliczne -wartości 5 zł ) to się dogadałam z kim innym , paragon dostałam błyskawicznie - doładowanie puściłam od razu i uznałam sprawę za zakończoną ;
do tej pierwszej osoby napisałam pw , ze skoro nie mogłam się skontaktować ani w sprawie paragonu ani zapłaty za niego to kupiłam od kogo innego ...

po zakończonym konkursie , po ogłoszeniu wyników dostałam pw , że mam na mailu paragon i że ta osoba czeka na doładowanie ...

przyznam szczerze , że sytuacja była dla mnie mocno dziwna - poczułam się jak jeleń , bo miałam zwrócić za zakupy , za które paragonu nie dostałam w trakcie konkursu a dopiero po rozwiązaniu jak się okazało ze ta osoba nie wygrała ...

w końcu dogadałam się na zamianę na inny paragon na inny konkurs , ale niesmak mi pozostał

Dziwna praktyka.Czasami osoby nie biorą paragonu ale to rpzeważnie wtedy gdy trzeba podać nuemr paragonu a taki numer podaję gdy sie dogadamy.Nie dałabym innego paragonu niby z jakiej okazji.Tyle razy nie odzywała sie ta osoba a teraz po konkursie nagle paragon daje??Smiech na sali
0 0

Gość: goralecka

#5430420 Napisano: 02.11.2012 11:42:04
wkurza mnie, że muszę kupić router żeby mieć wifi w domu i kompletnie nie wiem jaki wybrać emotka
I wkurza mnie, że zazwyczaj tanie i dobre się wyklucza emotka ...i to, ze ja się na tym w ogóle nie znam emotka
0 0

koper

#5430740 Napisano: 02.11.2012 03:53:17
Wkurza mnie, że osoby proszące o głosy na pw wymyślają jakieś durne tematy emotka
Jak jest temat proszę o głos, albo głosik to wiadomo o co chodzi i kasuję taką wiadomość bez czytania, a jak temat brzmi prośba o pomoc, albo coś w tym stylu, to wchodzę przeczytać wiadomość i wkurzam się, bo pomoc, to oczywiście zagłosowanie w jakimś kretyńskim konkursie emotka

Kurcze, ale chyba ktoś im klika w te linki wysłane na pw, przecież jakby wszyscy ignorowali te wiadomości, to kliki pozostałyby sobie spokojnie w odpowiednich wątkach na forum emotka emotka
0 0

anialistopad

#5430750 Napisano: 02.11.2012 04:00:43
koper napisał(a):

Wkurza mnie, że osoby proszące o głosy na pw wymyślają jakieś durne tematy emotka
Jak jest temat proszę o głos, albo głosik to wiadomo o co chodzi i kasuję taką wiadomość bez czytania, a jak temat brzmi prośba o pomoc, albo coś w tym stylu, to wchodzę przeczytać wiadomość i wkurzam się, bo pomoc, to oczywiście zagłosowanie w jakimś kretyńskim konkursie emotka

Kurcze, ale chyba ktoś im klika w te linki wysłane na pw, przecież jakby wszyscy ignorowali te wiadomości, to kliki pozostałyby sobie spokojnie w odpowiednich wątkach na forum emotka emotka

ja kasuję z miejsca takie pw , jeśli mam ochotę klikać to wchodze wwątek i klikam , a jesli nie chce to nie kilkne ewentualnie dla konkurencji klikne.A wkurza mnie dzis , ze czekałam na wyniki z soraya i du..... nie ma wyników
0 0

anialistopad

#5430753 Napisano: 02.11.2012 04:02:57
kaki76 napisał(a):

koper napisał(a):

ja kasuję z miejsca takie pw , jeśli mam ochotę klikać to wchodze wwątek i klikam , a jesli nie chce to nie kilkne ewentualnie dla konkurencji klikne.A wkurza mnie dzis , ze czekałam na wyniki z soraya i du..... nie ma wyników

napisałam bez ładu i składu sorki
0 0

calliope

#5430776 Napisano: 02.11.2012 04:19:51
ojciec emotka emotka emotka
0 0

madzia34

#5430798 Napisano: 02.11.2012 04:35:02
wyniki z danonek emotka
100 walizek i nie udało sie:(
0 0

Gość: mariolakal

#5430969 Napisano: 02.11.2012 06:51:48
Kurde, zaraz mnie szlag trafi... Wysyłałam paragony z dino na winiary do Sochaczewa dla dwóch różnych osób poleconym priorytetem... Jeden w dniu 26.10, a drugi 29.10. Obydwa do dzisiaj nie doszły... emotka
Na poczcie każą czekać 14 dni i złożyć reklamację na piśmie... A co mi to da skoro dino żąda oryginału paragonu bodajże w ciągu 5 dni ???
I jak ja w tej sytuacji mam się zachować ???
Czy to jakieś fatum sochaczewskie ? Ode mnie zawsze dochodziły listy w terminie... emotka
0 0