Wkurza mnie...

Gość: l0ginka

#5467159 Napisano: 23.11.2012 04:55:18
zapomniałam napisać, że wkurza mnie awaria sieci orange emotka
0 0

Gość: dolly

#5467230 Napisano: 23.11.2012 05:34:33
vilemo napisał(a):

robię się stara rura, a chłopa ani widu ani słychu...za brzydka żaba jestem emotka

bo się rozeszło po okolicy, że ich testujesz pod względem siły i zaangażowania na mega zakupach emotka
0 0

Gość: vilemo

#5467304 Napisano: 23.11.2012 06:05:38
dolly napisał(a):

vilemo napisał(a):

robię się stara rura, a chłopa ani widu ani słychu...za brzydka żaba jestem emotka

bo się rozeszło po okolicy, że ich testujesz pod względem siły i zaangażowania na mega zakupach emotka

Zmieniłam okolicę, w Bydgoszczy jeszcze nie wiedzą emotka
0 0

#5467328 Napisano: 23.11.2012 06:17:28
vilemo napisał(a):

aaaa widzisz, bo w Bydgoszczy to właśnie odwrotnie jak w stolicy, czyli trzeba rozsiać informację
emotka emotka
0 0

Gość: furbo

#5467361 Napisano: 23.11.2012 06:34:25
vilemo napisał(a):

dolly napisał(a):

vilemo napisał(a):

Vilemo, rozpisz konkurs emotka Kto potrafi pocałunkiem zmienić żabcię w księżniczkę - jesteś we właściwym miejscu, zgłoszenia pójdą w tysiące emotka
0 0

koper

#5467382 Napisano: 23.11.2012 06:43:02
furbo napisał(a):

Vilemo, rozpisz konkurs emotka Kto potrafi pocałunkiem zmienić żabcię w księżniczkę - jesteś we właściwym miejscu, zgłoszenia pójdą w tysiące emotka

No tak, tylko istnieje ryzyko, że wygrany odsprzeda nagrodę komuś mniej odpowiedniemu emotka

A w temacie, to wkurza mnie mąż emotka Rzadko mnie denerwuje, ale jak już, to porządnie emotka
0 0

Gość: furbo

#5467399 Napisano: 23.11.2012 06:50:01
koper napisał(a):

furbo napisał(a):

No tak, tylko istnieje ryzyko, że wygrany odsprzeda nagrodę komuś mniej odpowiedniemu emotka

A w temacie, to wkurza mnie mąż emotka Rzadko mnie denerwuje, ale jak już, to porządnie emotka

Znaczy się paragonu trzeba żądać przed wyłonieniem choćby laureatow potencjalnych... jak w TQG emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5467453 Napisano: 23.11.2012 07:12:20
wkurzyły mnie wieści od męża z pracy ... czemu jak się wali to wszystko ?????????
0 0

mia

#5467455 Napisano: 23.11.2012 07:13:10
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie SPAM ze Stokrotki. Codziennie nowy sms emotka

Tak - i tyle mam jak na razie z konkursów u nich. emotka
W dodatku za każdym razem, jak widzę ten numer 7157, zanim dotrze do mnie że to znowu reklama konkursu Stokrotki, to ciśnienie mi się podnosi, że może coś wreszcie, a nuż...
0 0

joan

#5467484 Napisano: 23.11.2012 07:25:37
vilemo napisał(a):

Cudna Żabciu, gadasz bzdury,
nie masz nic ze starej rury!
Chłopa brak? A co to szkodzi,
w życiu wszak nie o to chodzi,
by mężczyzny być ozdobą,
lecz by być szczęśliwa... z sobą.
emotka
0 0

#5467580 Napisano: 23.11.2012 08:11:08
Joan.... to było piiiiiikne emotka

emotka
0 0

Gość: dawidekk

#5467641 Napisano: 23.11.2012 08:48:31
Wkurza mnie, że po ostatniej imprezie mam bliznę, mam nadzieję, że to zejdzie emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5467658 Napisano: 23.11.2012 08:52:25
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że po ostatniej imprezie mam bliznę, mam nadzieję, że to zejdzie emotka emotka

Przeczytałam bieliznę emotka
0 0

Gość: dawidekk

#5467667 Napisano: 23.11.2012 08:57:06
ilonar2301 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Przeczytałam bieliznę emotka

Ahahahah emotka spadłem z krzesła emotka

Byłoby źle, jakbym się wkurzał że po imprezie mam bieliznę emotka
0 0

Gość: ashley878

#5467679 Napisano: 23.11.2012 08:59:04
Wkurza to za mało jestem wściekła!! W paczce przeprosinowej ze słodyczami Wedla (którą dostałam od Wedla na przeprosiny ponieważ paragon z winy agencji nie dotarł na czas i nie otrzymałam piłki ) znalazłam piękne, białe, tętniące życiem istoty, larwy, których jest kilkanaście albo kilkadziesiąt! Termin ważności galaretek jest do listopada tego roku ;/ Nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak obrzydliwego w jedzeniu;/ FUUUUUUJJJJ Takim przepraszam chętnie poczęstowałabym organizatorów ;/
0 0

malenka89

#5467692 Napisano: 23.11.2012 09:03:12
ashley878 napisał(a):

Wkurza to za mało jestem wściekła!! W paczce przeprosinowej ze słodyczami Wedla (którą dostałam od Wedla na przeprosiny ponieważ paragon z winy agencji nie dotarł na czas i nie otrzymałam piłki ) znalazłam piękne, białe, tętniące życiem istoty, larwy, których jest kilkanaście albo kilkadziesiąt! Termin ważności galaretek jest do listopada tego roku ;/ Nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak obrzydliwego w jedzeniu;/ FUUUUUUJJJJ Takim przepraszam chętnie poczęstowałabym organizatorów ;/

ja ostatnio kupiłam ryż i w ten sam dzień robiłam pomidorową. spieszyłam się i z pośpiechu nawet do niego nie zajrzałam tylko wsypałam ryż do zupy. nalewając na talerz zauważyłam wkładkę w postaci robaczków emotka
0 0

Gość: size

#5467703 Napisano: 23.11.2012 09:07:12
ashley878 napisał(a):

Jezuuu....
Okropieństwo...

Bez ochoty na rekompensatę uwieczniłabym ten podarunek i przesłała organizatorom zdjęcie poglądowe...
Z życzeniami tętniących życiem świąt...

Okropne.

0 0

Gość: kalisto1986

#5467902 Napisano: 23.11.2012 10:32:07
ashley878 napisał(a):

emotka musze popatrzeć w swoją co zostało, mam nadzieje, że nie mam tam żadnej niespodzianki emotka
0 0

Gość: ashley878

#5467918 Napisano: 23.11.2012 10:40:06
Kalisto obawiam się że może Cię spotkać to samo co mnie emotka ;/
0 0

asantesana

#5467954 Napisano: 23.11.2012 11:05:46
malenka89 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ja ostatnio kupiłam ryż i w ten sam dzień robiłam pomidorową. spieszyłam się i z pośpiechu nawet do niego nie zajrzałam tylko wsypałam ryż do zupy. nalewając na talerz zauważyłam wkładkę w postaci robaczków emotka

Oj, cieszcie się, że nie włożyłyście tego do szafki z jedzeniem. Ja po tygodniowej nieobecności w domu ugotowałam ryż, szkoda tylko, że był w czarne kropki. Prawie zwymiotowałam, ale zaczęłam przeglądać inne rzeczy i wyrzuciłam dosłownie wszystko, rozlazły się wszędzie, nawet do zamkniętych nowych paczek, wyrzuciłam cały zapas cudownych włoskich makaronów, które trzymałam na specjalne okazje,kasze, mąki, soczewice, nawet orzechy. Dwa kartony jedzenia poszły do kosza, a te badziewia wyłaziły z jakiś zakamarków szafki jeszcze przez dwa tygodnie. Pomogło dopiero kilkakrotne mycie szafek octem, a od tej pory każdy produkt jest w słoiku lub szczelnie zamkniętym pudełku.
0 0