Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
http://dlapolskic...ukac-by-znalezc.html
Gość: l0ginka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo się rozeszło po okolicy, że ich testujesz pod względem siły i zaangażowania na mega zakupach
Gość: vilemo
Zmieniłam okolicę, w Bydgoszczy jeszcze nie wiedzą
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaa widzisz, bo w Bydgoszczy to właśnie odwrotnie jak w stolicy, czyli trzeba rozsiać informację
Gość: furbo
Vilemo, rozpisz konkurs
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, tylko istnieje ryzyko, że wygrany odsprzeda nagrodę komuś mniej odpowiedniemu
A w temacie, to wkurza mnie mąż
Gość: furbo
Znaczy się paragonu trzeba żądać przed wyłonieniem choćby laureatow potencjalnych... jak w TQG
Gość: pola731
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Tak - i tyle mam jak na razie z konkursów u nich.
W dodatku za każdym razem, jak widzę ten numer 7157, zanim dotrze do mnie że to znowu reklama konkursu Stokrotki, to ciśnienie mi się podnosi, że może coś wreszcie, a nuż...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cudna Żabciu, gadasz bzdury,
nie masz nic ze starej rury!
Chłopa brak? A co to szkodzi,
w życiu wszak nie o to chodzi,
by mężczyzny być ozdobą,
lecz by być szczęśliwa... z sobą.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytałam bieliznę
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ahahahah
Byłoby źle, jakbym się wkurzał że po imprezie mam bieliznę
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ostatnio kupiłam ryż i w ten sam dzień robiłam pomidorową. spieszyłam się i z pośpiechu nawet do niego nie zajrzałam tylko wsypałam ryż do zupy. nalewając na talerz zauważyłam wkładkę w postaci robaczków
Gość: size
Jezuuu....
Okropieństwo...
Bez ochoty na rekompensatę uwieczniłabym ten podarunek i przesłała organizatorom zdjęcie poglądowe...
Z życzeniami tętniących życiem świąt...
Okropne.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane