Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
przytulam
ja też mam ciągle pod górkę , ale pies to trącał byle zdrowie było
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co się wydarza takiego w cyfrowym, że wartowałoby go mieć?
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
Gość: awi
Dwa lata temu też mnie dotknęła ta plaga, właśnie pojawiały się na suficie. Walczyłam kilka miesięcy odkurzaczem i płytkami. Te, które powkładałam do szafek były czyste natomiast jedną powiesiłam na ścianie i na niej gromadziły się mole.
Co się okazało?
Otóż wylęgały się w orzechach włoskich. Wywaliłam orzechy i problem się skończył
Gość: awi
Jak to co? Telewizory można wygrać
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie przyszły z jedzeniem dla chomika z lidla
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
http://www.fakt.p...rtykulu,50458,1.html
W temacie wkurza mnie, że nie mam w życiu pod górkę, ale zawsze w poprzek...
Gość: emilka1705
nataszka
Postów 2789
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam tak już 3 rok....:(
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
max 44 tygodnie, jeśli temperatura otoczenia jest za niska do przeobrażenia larw.
Latem jest tego wysyp, bo jest cieplej.
A teraz może być okres hibernacji.
też muszę kupić płytki na owocówki, bo ledwo cytryna jest ukrojona czy jabłko, poleży z godzinę i już owocówki są - skąd one się biorą??
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a szwagier do którego mieli dzwonić ok. 16 bo wcześniej go nie było nie słyszał telefonu
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: emilka1705
Gość: netka
Gość: mariolakal
Też się wkurzam, gdyż synuś miał 1 nieodebrany, później odebrał głuchy telefon i teraz pewnie pozostaje czekać do poniedziałku... A jeśli się okaże,że to 50 zł. z zakładaniem konta to cheeeebaaa mnie trafi...
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
U mnie na odmianę coś takiego:
http://www.bing.c...41AC&FORM=IDFRIR
Wygląda podobnie jak twoje, ale zidentyfikowałam to w necie jako: żywiak chlebowiec.
Suchy chleb tez im bardzo pasował, ale okazało się, że głównym siedliskiem były przyprawy!!!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niezłe robale... bleee
ja w końcu na samą myśl o molach miałam gęsią skórkę na zawołanie
Gość: merkana
Wczuwam się w Twoją sytuację, aczkolwiek jest i tak lepsza od mojej- mi nawet kubka nie dali. Nawet kubka, których było 8 tysięcy!
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście teraz siedzę i wyję
i że w sumie można bylo to wszystko załatwić inaczej ,ale ja przecież jestem nieugięta i jak gdzieś brnę to nie sposób mnie zatrzymać
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
co tam robale mnie ostatnio szczur odwiedził wyszedł z kanalizacji oj jak krzyczałam
Gość: aneczka155