Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#5492244 Napisano: 04.12.2012 06:13:09
magdus8 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

magdus8 - faceci przecież od tego prawie umierają emotka

Kochana Iskierko, a może zbyt naciskasz na te zaręczyny? Faceci tego nie lubią. Zawsze chcą żeby coś wyszło z ich inicjatywy.

oj tak - katarek poważnie zagraża gatunkowi męskiemu:)

iskiero - może rzeczywiście za bardzo naciskasz?

Prawdę mówiąc to my o tym nie rozmawiamy ale za to nasze rodziny to nadrabiają przy każdej okazji nawet..na stypie..no to zbierać pieniądze na wesele? ..srata tata no to teraz czekamy na wasze itp. mnie to nie raz wkurzało już bo ile razy można tego słuchać.
Może faktycznie mu coś dolega no ale dlaczego sam nie powie że źle się czuje (może jakaś wstydliwa choroba)
Ja jednak podejrzewam czarny scenariusz..nie wie jak mi powiedzieć że mu się znudziłam i jest ktoś inny emotka
Próbowałam ostatnio zacząć że taki smutny jest ale w ogóle nie podjął tego tematu to dałam spokój eh
0 0

Gość: merkana

#5492268 Napisano: 04.12.2012 06:21:54
iskierka napisał(a):

magdus8 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

Kochana Iskierko, a może zbyt naciskasz na te zaręczyny? Faceci tego nie lubią. Zawsze chcą żeby coś wyszło z ich inicjatywy.

Prawdę mówiąc to my o tym nie rozmawiamy ale za to nasze rodziny to nadrabiają przy każdej okazji nawet..na stypie..no to zbierać pieniądze na wesele? ..srata tata no to teraz czekamy na wasze itp. mnie to nie raz wkurzało już bo ile razy można tego słuchać.
Może faktycznie mu coś dolega no ale dlaczego sam nie powie że źle się czuje (może jakaś wstydliwa choroba)
Ja jednak podejrzewam czarny scenariusz..nie wie jak mi powiedzieć że mu się znudziłam i jest ktoś inny emotka
Próbowałam ostatnio zacząć że taki smutny jest ale w ogóle nie podjął tego tematu to dałam spokój eh

To może zadziałaj ostrzej? Może mu delikatnie zasugeruj czego się obawiasz.
Pamiętam, że kiedyś mój ex zachowywał się podobnie. Nie mogłam się nawet przytulić, jakieś dziwne uniki, mało czasu dla mnie. Ale to był związek po przejściach i zakończyło się... obustronnym porzuceniem.

Podejrzewać możesz wszystko. Moim zdaniem nie dowiesz się prawdy, dopóki nie wystawisz kawy na ławę (pal licho już nawet z zaręczynami, o tym mówić nie musisz).
0 0

joan

#5492318 Napisano: 04.12.2012 06:44:30
Że ktoś nie raczył odśnieżyć i posypać chodnika - moja mama upadła, a raczej z impetem się wyp* na plecy, obijając sobie kręgosłup i miednicę; na głowie z tyłu powstał spory krwiak; kazałam jej jechać na pogotowie (tzn. tata ją zawiezie)... emotka
0 0

Gość: katrin22

#5492362 Napisano: 04.12.2012 07:02:40
joan napisał(a):

Że ktoś nie raczył odśnieżyć i posypać chodnika - moja mama upadła, a raczej z impetem się wyp* na plecy, obijając sobie kręgosłup i miednicę; na głowie z tyłu powstał spory krwiak; kazałam jej jechać na pogotowie (tzn. tata ją zawiezie)... emotka

Współczuję i mam nadzieję, że nic groźnego się Twojej mamie nie stało.
0 0

staszek

#5492385 Napisano: 04.12.2012 07:11:46
iskierka napisał(a):

trwa to już może 3-4 tygodnie pytał się o lekarza w przychodni ,to myślałam że coś mu dolega bo od tej pory się zaczął inaczej zachowywać.Nawet jak się chcę przytulić to zachowuje się jakbym mu miała krzywdę zrobić emotka
Jak zobaczy w tv oświadczyny to się od razu zawstydza zatem na pewno nie to.

to pewnie coś mu drobnego dolega, naczytał się w internecie i wyobraża sobie nie wiadomo co. Tak to czasami z facetami bywa. Nie sądzę, żeby kogoś miał, bo po co pytałby o lekarza. Pewnie chodzi o to i wstydzi się powiedzieć albo żeby Cię nie martwić. Z opisu nijak nie wynika, żeby kogoś miał, więc luz. Zapytaj o co mu chodziło z tym lekarzem i może się wyjaśni to zachowanie.
0 0

Gość: size

#5492408 Napisano: 04.12.2012 07:18:25
iskierka napisał(a):

magdus8 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

Może masz mega introwertyka i mocnego mężczyznę emotka
Lepiej się dowiedz w kierunku lekarza. Jakby inna myśl chodziłaby mu po głowie myślę, ze byłby inny w zachowaniu.

Przeczekaj na spokojnie, może się otworzy (tak czy siak). Poważne rozmowy o związku jak np. ma jakieś problemy mogą być nie na miejscu.

Myślę, że będzie dobrze i nie potrzebne jest łączenie tym dwóch tematów.

Trzymaj się ciepło, życzę Ci, by było dobrze.
0 0

mia

#5492501 Napisano: 04.12.2012 07:46:28
Wkurzają mniepolowania na czarownice w co drugim topie. Ledwie ucichło na Rossnet, to zaczęło się na Żywcu.
Czy poniektórzy naprawdę nie maja nic curva lepszego do roboty, niż jątrzyć? emotka
0 0

maria1980

#5492518 Napisano: 04.12.2012 07:54:02
Dziwna choroba mojej córki,której objawem jest tylko kaszel-nic więcej!

Kaszle od dwóch tygodni,najpierw był szereg syropów na przeziębienie -nie pomógł!

W piątek tydzień temu-lekarka stwierdziła lekką emotka infekcję i przepisała inne syropki,gdyby nie pomogły w poniedziałek na wizytę....

W poniedziałek (bo przecież nie pomogły) inna pani doktor przepisała nam antybiotyk na zapalenie oskrzeli ,po którym na pewno przejdzie..

dziś jest chyba najgorzej kaszle ,a ten antybiotyk jakby pogorszył jej stan...
Nie wiem jak dziecku pomóc,kaszle aż się dusi...
jutro do lekarza -co tym razem? emotka emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5492527 Napisano: 04.12.2012 07:55:51
Kurka dziecko mi rzyga po każdym pokarmie stałym, brzuch ją boli, gorączki nie ma, jutro lekarz. Wirus jakiś? Kolejny rok z rzędu ominą ją mikołajki najpierw w przedszkolu a teraz w szkole:(.
0 0

koper

#5492557 Napisano: 04.12.2012 08:04:50
Maria1980 Polecam inhalacje z soli fizjologicznej. Wszystko tam nawilży i powinno trochę dać odpocząć od kaszlu.
Może powinnyście dostać skierowanie na spirometrię i do alergologa, bo jak sam kaszel tak długo, to może nie infekcja, a jakaś alergia?
0 0

slonecznik1309

#5492575 Napisano: 04.12.2012 08:08:26
maria1980 napisał(a):

Kaszle od dwóch tygodni,najpierw był szereg syropów na przeziębienie -nie pomógł!

W piątek tydzień temu-lekarka stwierdziła lekką emotka infekcję i przepisała inne syropki,gdyby nie pomogły w poniedziałek na wizytę....

W poniedziałek (bo przecież nie pomogły) inna pani doktor przepisała nam antybiotyk na zapalenie oskrzeli ,po którym na pewno przejdzie..

moja 3 lata miala tak przez 1,5 miesiąca ;(, gdy we wrzesniu rozpoczęło się przedszkole...teraz jest na przemian: 1 tydzien w przedszkolu, 2 tyg. w domu chora emotka u nas kilka razy tez antybiotyk...dzis tez byłam u lekarza, bo od soboty znów kaszel...niby osłuchowo czysto...u nas pomaga Pneumolan, syrop prawoślazowy (bez recepty) i zaparzony majeranek do picia - zamiast herbaty
0 0

Gość: marcinek1985

#5492577 Napisano: 04.12.2012 08:08:35
wkurza mnie, że nie mogę znaleźć nikogo w wieku 19-29 lat z Warszawy, kto zechce mi pomóc emotka a zarazem sam na tym skorzystałby...
0 0

slonecznik1309

#5492585 Napisano: 04.12.2012 08:09:57
inhalacje tez miała - Pulmicort razem z solą fizjologiczną - pomogło
0 0

Gość: pewnastudentka

#5492586 Napisano: 04.12.2012 08:10:23
Maria, moje dziecko dwa lata temu miało przedłużający się kaszel, ujawniał się przy każdym przeziębieniu (trwało to prawie 2 mies!), dostałam skierowanie na kompleksowe badania i wyszło, że to był koklusz zwany też krztuścem! A w zeszłym tygodniu w szkole pojawiły się przypadki szkarlatyny! Kurcze, a myślałam, że te choroby to tylko w książkach występują...
0 0

jokan

#5492602 Napisano: 04.12.2012 08:14:59
iiwoonaa napisał(a):

tusiek napisał(a):

wkurza mnie facebook,że ciągle wyskakuje błąd strony
masakra jakaś od dwóch dni

mnie na maksa wkurza facebook emotka emotka emotka emotka
wrrrrrrrrrr....

mnie tez na maxa wkurza, bo wczoraj mi zdezaktywowal konto
emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

asia670

#5492652 Napisano: 04.12.2012 08:27:58
asiabuczkowska napisał(a):

maria1980 napisał(a):

moja 3 lata miala tak przez 1,5 miesiąca ;(, gdy we wrzesniu rozpoczęło się przedszkole...teraz jest na przemian: 1 tydzien w przedszkolu, 2 tyg. w domu chora emotka u nas kilka razy tez antybiotyk...dzis tez byłam u lekarza, bo od soboty znów kaszel...niby osłuchowo czysto...u nas pomaga Pneumolan, syrop prawoślazowy (bez recepty) i zaparzony majeranek do picia - zamiast herbaty

moj syn jak chodził do przedszkola też tydzien chory,tydzień zdrowy i tak w kółko.wiecznie syropy i antybiotyki itd...w końcu sie wkurzyłam i poszłam prywatnie/rano byłam na kasę i pan doktór stwierdził zapalenie oskrzeli/kolejne!!!/i wypisał antybiotyk./Wzięłam recepty/nie wykupiłam/i po południu wizyta.Lekarka badała mi Przemka 40 min i powiedziała,ze jest infekcja gardła.No to ja jej recepty na stół i opinię poranna lekarza.Jeszcze raz zaczęła mi badać syna i co???zadnego zapalenia oskrzeli nie było!!! emotka przepisała witaminy,ROBIONY SYROP.Po tygodniu dziecko miałam zdrowe i proszę sobie wyobrazić,że od tego czasu przestał chorować/a bałam się co będzie jak pójdzie do szkoły/ Te konowały tylko antybiotyki ładują.Podam Wam też przykład córki,która często łapała zapalenie krtani i gardłą-u nas stale antybiotyki,jak raz leczyła się w Anglii to dostałą jakieś tabletki na 3 dni!!! i po chorobie nie było śladu.Mówiła mi,że tłumaczyła lekarzowi,co zażywa w Polsce,a on jej powiedział że absolutnie!Zdrówka dla dzieciaczkow emotka
0 0

anialistopad

#5492681 Napisano: 04.12.2012 08:36:45
fakt faceci strasznie przezywaja , pamietam jakis czas temu poszlam do bratowej .mineła z godzinka dzwoni mezus ,ze musze szybko przyjsc bo tak strasznie krew mu leci z reki ,juz mu slabo i takie tam. To ja szybko lece malo na schodach zebow nie powybijalam , wpadam do domu ,stoi biedny w kuchni palec owiniety ,pokazuje mi ,a tam ledwo drasniete mala plamka krwi. A ten paniki narobil jakby niewiadomo co mu bylo.wiec nie martw sie iskierka pewnie naczytal sie bzdur w necie i zamartwia sie teraz.Glowa do gory bedzie ok,faceci to taki dziwny gatunek
0 0

alamak

#5492692 Napisano: 04.12.2012 08:38:58
Maria - a może to alergia? Ja maiłam podobnie z synem - tylko kaszel przez 3 mies. i okazało się, że to alergia na kota.

A w temacie- wkurza mnie, że jestem taka durna emotka Wygrałam wkonku gdzie podawało się nr paragonu w sms-ie, tak się cieszyłam, bo to moja 1-sza wygrana w tego typu konkursach na hasło emotka I co??? Dzisiaj pani z agencji zadzwoniła, że źle wpisałam nr paragonu i nagrody nie będzie... Bo ja głupia wpisałam 2 numery - ten dolny i górny. emotka
0 0

Gość: size

#5492731 Napisano: 04.12.2012 08:47:32
alamak napisał(a):

Maria - a może to alergia? Ja maiłam podobnie z synem - tylko kaszel przez 3 mies. i okazało się, że to alergia na kota.

A w temacie- wkurza mnie, że jestem taka durna emotka Wygrałam wkonku gdzie podawało się nr paragonu w sms-ie, tak się cieszyłam, bo to moja 1-sza wygrana w tego typu konkursach na hasło emotka I co??? Dzisiaj pani z agencji zadzwoniła, że źle wpisałam nr paragonu i nagrody nie będzie... Bo ja głupia wpisałam 2 numery - ten dolny i górny. emotka

No jakby nie patrzeć to one są z Twojego paragonu i teoretycznie wygrałaś.

Może Ci pomogą osoby obeznane w temacie. Naprawdę mogą Cię pozbawić nagrody?
0 0

alamak

#5492744 Napisano: 04.12.2012 08:52:13
size napisał(a):

alamak napisał(a):

No jakby nie patrzeć to one są z Twojego paragonu i teoretycznie wygrałaś.

Może Ci pomogą osoby obeznane w temacie. Naprawdę mogą Cię pozbawić nagrody?

Tak też tłumaczyłam kobiecie, ale chyba nie dotarło. W reg. pisze tylko, że należy odesłać oryginalny paragon - no i on jest oryginalny nawet w 200%. I ca ja mam teraz zrobić???
0 0