Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
Pomóżcie dziewczynie wybrnąć... Nie mam rzetelnej wiedzy, gdyż mało uczestniczę w takich konkach. Wiem tylko, ze niekiedy agencje przy pomyleniu numeru paragonu z systemowym nie robiły problemów... (z forum)
Ps. W temacie: od godz. 14 maluję ściany. Do 17 z 3 i pól letnią córką (osoby w temacie wiedzą ile znaczy ta pomoc
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim dzieciom w takich przypadkach zawsze pomagają inhalacje - najlepiej Mucosolvan i Berodual (na receptę, gdy mi się kończą proszę lekarza o kolejną - nie ma z tym problemu) rozcieńczane solą fizjologiczną. Wszystko w ten sposób rozpędzamy i od kilku już lat nie podawałam im żadnego antybiotyku, nawet gdy podejrzewano zapalenie oskrzeli.
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Co to za agencja?
I wpisałaś dwa numery jednym ciągiem, czy jak to należy rozumieć?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agencja Hard&Smart, i tak wpisałam jednym ciągiem.
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, ludzie kombinują. Niektórzy mają jeden paragon, a poślą kilka razy - licząc, że jakby co, pomylili się. Zły numer wpisali. Zamiast z dołu, ten z góry, itp.
Pomyłki się zdarzają, owszem. Ale ile razy agencja może wierzyć w pomyłki?
Tę agencję akurat znam i lubię. Można próbować zadzwonić, porozmawiać, ale oni nie muszą uznać złego numeru.
Sami walczymy, by się firmy trzymały regulaminu
Czekając na...
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rozumiem, że różnie ludzie kombinują. Ale tutaj właśnie wysłałam 2 numery żeby uniknąć tego rodzaju niejednoznaczności
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń, na spokojnie porozmawiaj, wyjaśnij
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja wychowawczyni w liceum powtarzała: Młodzieży Kochana, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Ale zadzwoń, pogadaj, spróbuj- może coś Ci się uda załatwić.
W temacie- wkurza mnie zima. Jeszcze się na dobre nie zaczęła, a już mam jej dość
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OK. Spróbuje jutro raz jeszcze, bo dziś już wyjaśniałam i nic z tego.
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, przedobrzyłam
mia
Postów 17580
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
A może w tym sklepie ilość cyfr w numerze paragonu jest stała?
Tak jak np. w ITM jest ustawione 6 cyfr.
I to ich przekona?
Trzymam kciuki za spokojna rzeczowa rozmowę, no i oczywiście z pozytywnym efektem!
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17580
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Np. W Intermarche ma 6 cyfr. Stale - choćby miał to być paragon nr 1, to nie będzie to 1 tylko 000001.
Dokładnie o to mi chodzi. I w takim sklepie jest oczywiste, że numer np. 2323235004 czy 234 jest nieprawidłowy lub źle wpisany.
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, sprawdziłam, ten numer ma zawsze tyle samo cyfr. Ale jak to ma mi pomóc, bo nie ogarniam?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewentualnie możesz spróbować zdziałać coś u sponsora, ale tak jak pisałam, tutaj może pomóc tylko dobra wola
mia
Postów 17580
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Wg mnie to mocno ogranicza możliwość kombinacji, o które ewentualnie Cię posądzają.
Łatwiej uwierzyć w dwa sklejone numerki - takie jest przynajmniej moje zdanie w tej kwestii; nie wiem, jakie będzie agencji.
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach, już rozumiem. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że nic nie kombinowałam, wysłałam tylko 1 sms-a
mia
Postów 17580
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Z tym się nie zgodzę.
To jest właśnie najlepsze - i z tą świadomością rozmawiaj jutro z agencją.
alamak
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
I dziekuję wszystkim, którzy starali się pomóc, tutaj i na priv.
Gość: czarnygreg