Wkurza mnie...

Gość: mariolakal

#5495566 Napisano: 06.12.2012 02:27:32
Wkurza mnie, że już dawno po trzeciej, a mi się nie chce spać tylko w kurniku siedzę i przegrywam... emotka
0 0

Gość: bip

#5496089 Napisano: 06.12.2012 11:01:11
wkurza mnie, że mam zepsute telefony! wszystkie! nic nie dzwoni, smsy nie pikaja emotka nic tylko sie popsuły emotka emotka
0 0

Gość: miriam

#5498452 Napisano: 07.12.2012 11:32:42
Dawno już mnie tak nikt nie wkurzył jak firma kurierska K-EX,
emotka maja słowo ekspress w nazwie ku...wa jaki ekspress,jak paczka idzie tydzień na terenie Polski...masakra jak nie wiem...
najgorsze,że to na Al sprzedana rzecz i pewnie negatywa dostanę, emotka
jestem zła na tą firmę, na kuriera,który odbierając przesyłkę głupowato się uśmiechał i zapewniał,ze w czwartek będzie paczka u odbiorcy..

list przewozowy z dnia 4.12
aktualnie paczka leży na magazynie
będzie doręczona w poniedziałek(ale kto ich tam wie!!!)

macie pojęcie?!?

zła jestem na siebie
mogłam wysłać pocztą,teraz miałabym kolejnego pozytywa,a tak...

wściekła jestem -to teraz mało powiedziane
0 0

ziolko

#5498475 Napisano: 07.12.2012 11:41:07
miriam nic nie daje dzwonienie do nich? dlaczego jest na magazynie? może awizo zostawili i ktoś nie odebrał?
0 0

sambolera

#5498484 Napisano: 07.12.2012 11:43:53
ku.wa.... emotka
nie ma co opisywac .... rece mi opadly
0 0

Gość: krynio

#5498491 Napisano: 07.12.2012 11:45:57
miriam napisał(a):

Dawno już mnie tak nikt nie wkurzył jak firma kurierska K-EX,
emotka maja słowo ekspress w nazwie ku...wa jaki ekspress,jak paczka idzie tydzień na terenie Polski...masakra jak nie wiem...
najgorsze,że to na Al sprzedana rzecz i pewnie negatywa dostanę, emotka
jestem zła na tą firmę, na kuriera,który odbierając przesyłkę głupowato się uśmiechał i zapewniał,ze w czwartek będzie paczka u odbiorcy..

list przewozowy z dnia 4.12
aktualnie paczka leży na magazynie
będzie doręczona w poniedziałek(ale kto ich tam wie!!!)

macie pojęcie?!?

zła jestem na siebie
mogłam wysłać pocztą,teraz miałabym kolejnego pozytywa,a tak...

wściekła jestem -to teraz mało powiedziane

Wyślij kupującemu link do śledzenia przesyłki, zobaczy, że to nie Twoja wina.
0 0

#5498500 Napisano: 07.12.2012 11:49:57
wysłałam kobiecie list przewozowy z data 4.12
wydzwoniłam,mówię wam aż telefon się zgrzał

kurier się mnie pyta: a czemu przesyłka pojechała do Gdańska?zamiast z Olsztyna do Kwidzyna(miejsce doręczenia)?...to ja mam to wiedzieć?
ktoś jakby na złość(wiem,ze to głupie myślenie) mi zrobił...

ciekawe co na to Allegrowiczka,najważniejsza osoba w tej sprawie
szkoda mi jej normalnie
chciała do buta prezent...
0 0

fryteczka

#5498506 Napisano: 07.12.2012 11:51:34
wkurza mnie ,ze czytajac o zdjeciu w metrze - napewno wiecie o ,którym pisze pociagneło mnie na strone ze zdjeciami ,które wstrzasneły swiatem .. Teraz mam okropnego doła i siedzi mi to w głowie a takze pytanie : jakim trzeba byc człowiekiem by patrzec na taka krzywde, nie pomóc i jeszcze robic zdjecia. http://time4men.p...zasnely-swiatem.html - gdyby ktos chcial zobaczyc..na mnie to zadziałało strasznie emotka
0 0

ziolko

#5498520 Napisano: 07.12.2012 11:55:10
Miriam, faktycznie powinnaś wiedzieć, dlaczego przesyłka poszła tam, a nie gdzie indziej emotka emotka

chyba dokładnie zaadresowałaś?
0 0

zaczytana-pola

#5498524 Napisano: 07.12.2012 11:56:53
ziolko napisał(a):

Miriam, faktycznie powinnaś wiedzieć, dlaczego przesyłka poszła tam, a nie gdzie indziej emotka emotka

Miałam raz taki przypadek z DPD emotka dzień opóźnienia był przez to. Ale od 4 do 10 to chyba przegięcie emotka

fryteczka straszne są te zdjęcia, a raczej to, czego one dotycząc emotka
0 0

#5498525 Napisano: 07.12.2012 11:57:31
ziolko napisał(a):

cos ty!!!poddałaś mi pomysł, bo może oni jakoś jeszcze adres pokićkali...dzwonię znowu do nich!!
0 0

cudaczek121

#5498528 Napisano: 07.12.2012 11:58:12
asia670 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze zwlekałam z wizyta u lekarza, wziełam na własna reke agumentin z domowych zapasów zaczeło pomagać,chodziłam do pracy bo nie chciałam opuszczać, ale dzis mi sie lek skonczył,a nie chciałam przerwyac kuracji szczegolnie ze jeszcze nie hallo, na wstepie dostałam zje... od Pani dr za samodzielnie przyjety antybiotyk bo rozny jest na ucho srodkowe i a inny na zewnetrzne, no ale szczesciem trafiłam zapalenie ucha srodkowego lewego i własciwy lek, + prawego ze cos tam jest wybrzuszone i rozowe i jeszcze cos taz trabka eustachiusza- słysze troche dziwnie, z racji powtorzenia choroby w ciagu 4 msc skierowanie do laryngologa na cito i L4 na 2 dni, powiedziałam ze mogłam sobie niezły stan zapalny wychodowac jeszcze.Czy Wy tez czujecie sie nizrecznie wzgledem pracodawcy jak macie isc na L4?

kiedyś tak,dzisiaj Kochana ani trochę
emotka emotka on też od czasu do czasu choruje

Pracownica mojego ojca, która teoretycznie powinna go zastępować jak on zachoruje albo wyjedzie, nie ma i nigdy nie miała żadnych skrupułów,aby iść na zwolnienie.Kilka dni temu mój Tato trafił do szpitala z powodu zbyt wysokiego ciśnienia,a ona tylko ciągle pyta mnie lub mojej siostry, kiedy ten szef w końcu wróci,bo ona chce iść na zwolnienie,a nie może
emotka Dobrze,że w Nowym Roku już odchodzi na swoje, bo jeszcze pracując u mojego ojca składa propozycję naszym klientom,aby przeszli do jej nowego biura, o czym szef dowiaduje się od tychże klientów emotka
0 0

tusiek

#5498558 Napisano: 07.12.2012 12:08:43
wkurza mnie BabyBoom w sensie ten portal.Wygrałam tam strój Mikołaja który miał byc na wczoraj,Do tej pory nie wysłali maili z pytaniem o dane więc sama im dawno wysłałam.Parę dni temu wysłałam znów maila i się okazało,że maila odebrała nie osoba odpowiedzialna za konkurs a nie wie kto się nim zajmował.No ludzie,to co ja mam wiedziec czy jak?

0 0

#5498560 Napisano: 07.12.2012 12:08:52
Piszę reklamacje o nieterminowe doręczenie przesyłki - według regulaminu mają 2 dni robocze -po interwencji u spedytora dowiedziałam się,że paczka moja wyjedzie dziś z magazynu
cuda?

och,żeby Allegrowiczka wiedziała jak ja walczę o tą jej przesyłke emotka
0 0

Gość: tato999

#5498572 Napisano: 07.12.2012 12:14:20
cudaczek121 napisał(a):

asia670 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze zwlekałam z wizyta u lekarza, wziełam na własna reke agumentin z domowych zapasów zaczeło pomagać,chodziłam do pracy bo nie chciałam opuszczać, ale dzis mi sie lek skonczył,a nie chciałam przerwyac kuracji szczegolnie ze jeszcze nie hallo, na wstepie dostałam zje... od Pani dr za samodzielnie przyjety antybiotyk bo rozny jest na ucho srodkowe i a inny na zewnetrzne, no ale szczesciem trafiłam zapalenie ucha srodkowego lewego i własciwy lek, + prawego ze cos tam jest wybrzuszone i rozowe i jeszcze cos taz trabka eustachiusza- słysze troche dziwnie, z racji powtorzenia choroby w ciagu 4 msc skierowanie do laryngologa na cito i L4 na 2 dni, powiedziałam ze mogłam sobie niezły stan zapalny wychodowac jeszcze.Czy Wy tez czujecie sie nizrecznie wzgledem pracodawcy jak macie isc na L4?

kiedyś tak,dzisiaj Kochana ani trochę
emotka emotka on też od czasu do czasu choruje

Pracownica mojego ojca, która teoretycznie powinna go zastępować jak on zachoruje albo wyjedzie, nie ma i nigdy nie miała żadnych skrupułów,aby iść na zwolnienie.Kilka dni temu mój Tato trafił do szpitala z powodu zbyt wysokiego ciśnienia,a ona tylko ciągle pyta mnie lub mojej siostry, kiedy ten szef w końcu wróci,bo ona chce iść na zwolnienie,a nie może
emotka Dobrze,że w Nowym Roku już odchodzi na swoje, bo jeszcze pracując u mojego ojca składa propozycję naszym klientom,aby przeszli do jej nowego biura, o czym szef dowiaduje się od tychże klientów emotka

cudaczek121 a nie zastanawiałaś się może nad tym czy pracownica nie ma powodów ku temu żeby chodzić na zwolnienia?
0 0

Gość: slicznotaem

#5498576 Napisano: 07.12.2012 12:16:00
a mnie wkurza to,że od pół roku zalegaja mi z wygranymi nagrodami,których ani widu!ani słychu! emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5498853 Napisano: 07.12.2012 01:54:05
Wkurza mnie moje własne roztargnienie emotka Byłam dziś w lokalnej galerii handlowej,miałam 4 paragony z różnych sklepów,a do urny zamiast jednego z formularzy wrzuciłam paragon emotka emotka
0 0

alamak

#5499294 Napisano: 07.12.2012 05:38:11
A mnie dzisiaj nic nie jest w stanie wkurzyć emotka Bo zadzwoniła pani od konkursów że jednak po moich wyjaśnieniach, dostanę nagrodę! emotka
Dziękuję pięknie za pomoc, gdyby nie Wy już bym się poddała emotka
0 0

mia

#5499385 Napisano: 07.12.2012 06:10:04
alamak napisał(a):

A mnie dzisiaj nic nie jest w stanie wkurzyć emotka Bo zadzwoniła pani od konkursów że jednak po moich wyjaśnieniach, dostanę nagrodę! emotka

emotka emotka
0 0

anialistopad

#5499389 Napisano: 07.12.2012 06:14:10
alamak napisał(a):

widzisz , mówiłam Ci , że tak będzie .Słuchaj rad starszych , bardziej doświadczonych emotka emotka
0 0