Wkurza mnie...

alamak

#5499417 Napisano: 07.12.2012 06:23:51
mia, anialistopad emotka emotka emotka
0 0

Gość: awi

#5499498 Napisano: 07.12.2012 06:52:48
Gratulacje alamak, fajnie, że dostałaś tę nagrodę emotka

0 0

Gość: zeida

#5499602 Napisano: 07.12.2012 07:35:04
no i wraca mój mąż z dzieckiem z przyjęcia urodzinowego i wszyscy głodni - ja się pytam po prostu - co to ma być ? Prezentów każdy na maxa oczekuje, a w zamian ... oferuje.
Dla mnie jest nie do pomyślenia - tylko ciasteczka w wynajętym lokalu? I dzieci ciągle strofowane (ojtam ojtam przesadziłam - dzieci zainspirowane robieniem bransoletek).
Nie ma tańców, nie ma kółek...
W każdym razie mąż i dziecko do domu wrócili i się rzucili na coś ciepłego i porządnego..., godz. 19.40
0 0

alamak

#5499609 Napisano: 07.12.2012 07:36:04
awi napisał(a):

Gratulacje alamak, fajnie, że dostałaś tę nagrodę emotka

Dzięki emotka emotka
0 0

notta

#5501566 Napisano: 08.12.2012 08:38:23
mnie wkurzają dzisiaj faceci.. a w sumie ten jeden.. Mówi się że to my kobiety potrafimy z igły widły zrobić, ale tutaj sytuacja wydaje mi się groteskowa. Chciałam go zaskoczyć zaznaczam pozytywnie i zrobiłam coś zupełnie nowego a mianowicie z brązu przeszłam w rudości.. Jako reakcje zwrotną na tą zmianę otrzymałam foch numer 1 i usłyszałam że jestem brzydalem emotka

muszę to jutro jakoś odkręcić bo przez miesiąc jak nie więcej focha oglądać
0 0

agusia147

#5501582 Napisano: 08.12.2012 08:43:14
iva napisał(a):

mnie wkurzają dzisiaj faceci.. a w sumie ten jeden.. Mówi się że to my kobiety potrafimy z igły widły zrobić, ale tutaj sytuacja wydaje mi się groteskowa. Chciałam go zaskoczyć zaznaczam pozytywnie i zrobiłam coś zupełnie nowego a mianowicie z brązu przeszłam w rudości.. Jako reakcje zwrotną na tą zmianę otrzymałam foch numer 1 i usłyszałam że jestem brzydalem emotka

Hahah jakby było o co walić focha emotka
0 0

agusia147

#5501593 Napisano: 08.12.2012 08:46:06
miriam napisał(a):

ziolko napisał(a):

Miriam, faktycznie powinnaś wiedzieć, dlaczego przesyłka poszła tam, a nie gdzie indziej emotka emotka

chyba dokładnie zaadresowałaś?

cos ty!!!poddałaś mi pomysł, bo może oni jakoś jeszcze adres pokićkali...dzwonię znowu do nich!!

Mi DPD pokićkało, umawiają się na konkretną godzinę, nikt nie przyjeżdża, a tu źle ulicę zapisali.
0 0

moskala22

#5501608 Napisano: 08.12.2012 08:50:10
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie ,ze czytajac o zdjeciu w metrze - napewno wiecie o ,którym pisze pociagneło mnie na strone ze zdjeciami ,które wstrzasneły swiatem .. Teraz mam okropnego doła i siedzi mi to w głowie a takze pytanie : jakim trzeba byc człowiekiem by patrzec na taka krzywde, nie pomóc i jeszcze robic zdjecia. http://time4men.p...zasnely-swiatem.html - gdyby ktos chcial zobaczyc..na mnie to zadziałało strasznie emotka

aż się poryczałam...
0 0

dolly

#5501636 Napisano: 08.12.2012 09:05:08
iva napisał(a):

zima jest, wystarczy w czapce chodzić emotka
0 0

joan

#5501658 Napisano: 08.12.2012 09:16:58
iva napisał(a):

Popatrz na to z innej strony: chociaż zauważył zmianę emotka

Żartuję, nie w sosie musiał być ten pan. Inny by od razu spytał, czy ma się wszędzie spodziewać rudych włosów, a każda Twoja odpowiedź zostałaby skwitowana Udowodnij! emotka
0 0

notta

#5501678 Napisano: 08.12.2012 09:25:42
joan napisał(a):

iva napisał(a):

Żartuję, nie w sosie musiał być ten pan. Inny by od razu spytał, czy ma się wszędzie spodziewać rudych włosów, a każda Twoja odpowiedź zostałaby skwitowana Udowodnij! emotka

Nie wiem, co jest z tymi facetami.. kiedyś miałam podobne i obyło się bez przykrych słów. Jutro idę do sklepu bo jakiś bezpieczny brąz dla świętego spokoju. Polecacie jakieś farby bo boję się że mi włosy wypadną od nadmiaru zmian
emotka
0 0

ziolko

#5501693 Napisano: 08.12.2012 09:29:32
Iva, a może weźmiesz na przeczekanie, zeby oswoił się z kolorem? emotka
0 0

dawidekk

#5501694 Napisano: 08.12.2012 09:29:44
iva napisał(a):

joan napisał(a):

iva napisał(a):

Nie wiem, co jest z tymi facetami.. kiedyś miałam podobne i obyło się bez przykrych słów. Jutro idę do sklepu bo jakiś bezpieczny brąz dla świętego spokoju. Polecacie jakieś farby bo boję się że mi włosy wypadną od nadmiaru zmian
emotka

Na pocieszenie powiem, że fajny avek, uwielbiam Hayley Williams emotka
0 0

notta

#5501700 Napisano: 08.12.2012 09:33:27
dawidekk napisał(a):

Na pocieszenie powiem, że fajny avek, uwielbiam Hayley Williams emotka

też taki kolorek mam na głowie emotka
0 0

staszek

#5501739 Napisano: 08.12.2012 09:50:17
moskala22 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wkurza mnie ,ze czytajac o zdjeciu w metrze - napewno wiecie o ,którym pisze pociagneło mnie na strone ze zdjeciami ,które wstrzasneły swiatem .. Teraz mam okropnego doła i siedzi mi to w głowie a takze pytanie : jakim trzeba byc człowiekiem by patrzec na taka krzywde, nie pomóc i jeszcze robic zdjecia. http://time4men.p...zasnely-swiatem.html - gdyby ktos chcial zobaczyc..na mnie to zadziałało strasznie emotka

aż się poryczałam...

to tylko zdjęcia... poza tym jaka jest gwarancja, że nie są choć lekko ustawione? emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5501747 Napisano: 08.12.2012 09:56:10
iva napisał(a):

Gdy ja się niedawno zrobiłam na rudo, Mój po jakimś tygodniu powiedział do mnie Ty rudzielcu... Byłam w szoku, że wreszcie zauważył...
emotka
Ciesz się, więc, że w ogóle zwrócił uwagę... emotka
0 0

Gość: anka1985

#5501801 Napisano: 08.12.2012 10:23:24
mam pytanko odnośnie fa glamur czy jeśli kupie mydło w płynie za ok 6zł lub męski żel pod prysznic to też się będzie liczyć???
0 0

dzasmina

#5501830 Napisano: 08.12.2012 10:40:31
anka1985 napisał(a):

mam pytanko odnośnie fa glamur czy jeśli kupie mydło w płynie za ok 6zł lub męski żel pod prysznic to też się będzie liczyć???

tak
0 0

Gość: mariolakal

#5501947 Napisano: 09.12.2012 02:41:48
I znów popieprzyła mi się noc z dniem... Wstałam o 16-ej /wczoraj o 18.30/ zbudzona telefonem... Gdyby to jeszcze był jakiś konkursowy... Spać się nie chce... Czy ktoś ma jakąś radę na tę dolegliwość ??? emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5501962 Napisano: 09.12.2012 05:45:58
Odnośnie facetów i włosów... Miesiąc temu ścięłam półmetrowe (55 cm dokładnie) kłaki do takich mniej więcej 5 cm za szyję. Po tygodniu zapytałam się czy zauważył, że mam nową fryzurę, odpowiedź była, że nie:).

Za to nie był zadowolony, delikatnie mówiąc, z mojej wizji powrotu do naturalnego dla mnie jasnego blondu, od niepamiętnych lat farbuję włosy na ciemny brąz. Podobno w ogóle najlepiej, jakby były czarne. Widać dla niektórych bardziej liczy się kolor, choć przy mojej bladej jak papier skórze bez makijażu wyglądam jak wampir.

A wkurza mnie grypa, od 3 w nocy nie mogę spać i będę mieć przerąbaną niedzielę.
0 0