Wkurza mnie...

aniutka

#5509437 Napisano: 12.12.2012 03:37:17
Wkurza mnie wszystko, a głównie konkursy...na tyle wyników czekam, kasy na produkty wydałam i zero, nic emotka Po za Kamisem którego chyba wszyscy wygrali bo było dużo nagród emotka
0 0

agusiac87

#5509505 Napisano: 12.12.2012 04:08:36
wkurza mnie plus który na kilku numerach nie ma dzisiaj zasięgu i nie mogę sprawdzić czy coś wygrałam emotka
0 0

Gość: awi

#5509508 Napisano: 12.12.2012 04:10:10
wkurzam się na siebie że zapomniałam wysłać zgłoszenia kamis do smolara, a w sumie nawet zależało mi na tym przyprawniku
0 0

assal

#5509518 Napisano: 12.12.2012 04:16:51
efelinkaaa: a jak Twoje dziecko sobie lub komuś, tak z przypadku, coś zrobi, biegając po sali, to do kogo będziesz miała pretensje?
Na pewno do pań, że nie upilnowały emotka
Wiem, jakie są sale w przedszkolu, ile dzieci, ile osób do opieki, a dzieci trzeba mieć cały czas na oku. Jakaś dyscyplina musi być emotka
Proponuję zaprosić 15 dzieci do domu i pozwolić im biegać i skakać emotka emotka emotka
0 0

maria1980

#5509521 Napisano: 12.12.2012 04:17:52
GETINONLINE!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka
Tydzień temu na zakupach chciałam zapłacić kartą,transakcję odrzucało-jakbym nie miała kasy emotka wstyd na cały sklep,kazdy patrzył z politowaniem! emotka W domu sprawdzam konto internetowe-pieniądze zostały ściągnięte emotka
Dzwonię do banku srelileli-Przepraszamy,pieniążki zwrócimy do 7 dni...
No ok,zdarzyło się emotka
Dzisiaj mój m poszedł do bankomatu po kasę ,a tam Komunikat BANK ODMÓWIŁ TRANSAKCJI no,to sprawdzam konto-odmówił na monitorze,bo kasa z konta zniknęła emotka emotka emotka
dzwonię ,a koleś mi pier....i ,że do 7 dni zwrócą i ,że tak się coś zacina ,a jakby nie zwrócili mi tych za zakupy i tych do 7 dni ,to mam pisać reklamacje (rozpatrzona bedzie do 181 dni) emotka emotka emotka

Zaraz zaraz-konto mam internetowe,bez opcji wybierania kasy w banku-płacić za zakupy kartą strach ,wybierać strach -bo zainkasują ,ale ja zostanę z niczym emotka emotka emotka
Taka jestem wściekła !!!!
0 0

assal

#5509539 Napisano: 12.12.2012 04:22:25
Jakie zdarzyło się? emotka
W dobrym banku się takie numery nie zdarzają emotka
0 0

efelinkaaa

#5509544 Napisano: 12.12.2012 04:23:57
assal napisał(a):

efelinkaaa: a jak Twoje dziecko sobie lub komuś, tak z przypadku, coś zrobi, biegając po sali, to do kogo będziesz miała pretensje?
Na pewno do pań, że nie upilnowały emotka
Wiem, jakie są sale w przedszkolu, ile dzieci, ile osób do opieki, a dzieci trzeba mieć cały czas na oku. Jakaś dyscyplina musi być emotka
Proponuję zaprosić 15 dzieci do domu i pozwolić im biegać i skakać emotka emotka emotka

wiesz, gdyby pani robiła coś więcej niż siedzenie przy stoliku to nie miałabym pretensji. Dzieci biegają (większość - nie tylko moje) bo są zostawione same sobie. A ona oczekuje, żeby siedziały przy swoich stolikach i najlepiej 5h rysowały. Druga wychowawczyni się nie skarży na maluchy i potrafi doskonale zorganizowac im czas, tak aby głupoty nie przychodziły im do głowy..
(chociaż ja nadal uważam, że śmianie się nie jest niczym złym)

a tak na marginesie, to moje dziecko nie jest upilnowane: raz przyszło z ogromnym guzem na czole bo spadło z huśtawki, innym razem z limem pod okiem, bo zleciało ze schodów..
0 0

Gość: mikki85

#5509549 Napisano: 12.12.2012 04:25:15
maria1980 napisał(a):

GETINONLINE!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka
Tydzień temu na zakupach chciałam zapłacić kartą,transakcję odrzucało-jakbym nie miała kasy emotka wstyd na cały sklep,kazdy patrzył z politowaniem! emotka W domu sprawdzam konto internetowe-pieniądze zostały ściągnięte emotka
Dzwonię do banku srelileli-Przepraszamy,pieniążki zwrócimy do 7 dni...
No ok,zdarzyło się emotka
Dzisiaj mój m poszedł do bankomatu po kasę ,a tam Komunikat BANK ODMÓWIŁ TRANSAKCJI no,to sprawdzam konto-odmówił na monitorze,bo kasa z konta zniknęła emotka emotka emotka
dzwonię ,a koleś mi pier....i ,że do 7 dni zwrócą i ,że tak się coś zacina ,a jakby nie zwrócili mi tych za zakupy i tych do 7 dni ,to mam pisać reklamacje (rozpatrzona bedzie do 181 dni) emotka emotka emotka

Zaraz zaraz-konto mam internetowe,bez opcji wybierania kasy w banku-płacić za zakupy kartą strach ,wybierać strach -bo zainkasują ,ale ja zostanę z niczym emotka emotka emotka
Taka jestem wściekła !!!!

tylko spieprzać z takiego banku, bo z torbami puszczą
0 0

Gość: hittmanka

#5509563 Napisano: 12.12.2012 04:30:49
mikki85 napisał(a):

tylko spieprzać z takiego banku, bo z torbami puszczą

Też tak myślę, i to jak najszybciej
emotka
0 0

efelinkaaa

#5509568 Napisano: 12.12.2012 04:31:43
i ja na prawde nie piszę złośliwie, ale co przychodzę, to pani ZAWSZE siedzi przy biurku.. To dzieci robią co chcą, niestety nie każde potrafi usiąść i zająć się rysowaniem. Zresztą, nie tylko ja słyszę takie skargi - dzisiaj zgadałam się z rodzicami, że sporo z nas słyszy takie uwagi. No, najlepiej, żeby maluchy siedziały cicho w miejscu, ale przecież one mają dopiero 4 lata emotka

ps. ja dzieci nie zaprosze do siebie, niestety nie nadaję się do pracy z dziećmi, bo nie mam do nich cierplwiości i dlatego też nie wybrałam sobie takiego zawodu emotka
0 0

assal

#5509582 Napisano: 12.12.2012 04:38:29
Możliwe, że jak pani wybierała zawód, wtedy jeszcze inaczej się z dziećmi pracowało emotka
A tak poważniej, nie ma co gdybać, a należy porozmawiać z panią. I tyle. Tylko rodzice muszą mieć na to ochotę emotka
0 0

cudaczek121

#5509583 Napisano: 12.12.2012 04:38:48
Panie w żłobku miały ostatnio podobną sytuację z moim siostrzeńcem,ale jak opowiadały mojej siostrze,co on wyprawiał, np. podczas śniadania co chwila przenosił się na inny stolik,żeby zjeść,nie dawał spać innym dzieciom,rozbawiał je,itp,to panie same się śmiały z takiego cudaka
emotka
0 0

efelinkaaa

#5509622 Napisano: 12.12.2012 04:48:58
assal napisał(a):

Możliwe, że jak pani wybierała zawód, wtedy jeszcze inaczej się z dziećmi pracowało emotka
A tak poważniej, nie ma co gdybać, a należy porozmawiać z panią. I tyle. Tylko rodzice muszą mieć na to ochotę emotka

muszę, ale mnie dzisiaj zatkało.
Wiesz, ja nie bronię swojego dziecka, nie uważam Go za ósmy cud świata, wiem doskonale, że to łobuz, a raczej żywe srebro. Jednak wiem, że głupie pomysły przychodzą mu do głowy wtedy, gdy się nudzi, a jak jeszcze ma towarzystwo do wybryków (w przedszkolu) to nie jest aniołem.
I ja każdą skargę przyjmuję ze spokojem - na szczęście nie bije, nie gryzie, nie dokucza innym dzieciom.
Jednak nie potrafię zrozumieć tego, że moje dziecko zostało postawione do kąta za to, że śmiało się i wygłupiało przy podwieczorku, no po prostu nie rozumiem... Przecież to jest czterolatek dopiero...
0 0

bethan

#5509772 Napisano: 12.12.2012 05:42:32
awi napisał(a):

wkurzam się na siebie że zapomniałam wysłać zgłoszenia kamis do smolara, a w sumie nawet zależało mi na tym przyprawniku

Ja jestem lepsza, bo zakup zrobiłam na ten konkurs aż wczoraj emotka I też mi zależało na pudełeczku.
0 0

magdus8

#5509834 Napisano: 12.12.2012 06:11:48
Wkurza mnie że padł mi komputer emotka nie chce się włączyć, tylko pika 3 razy i ani drgnie

Teraz piszę z kompa męża, ale na moim mam wszystko a tu nic emotka

Zna ktoś sposób żeby odpalić mój komp emotka
Może walnąć z całej siły o ścianę emotka
0 0

Gość: zeida

#5509846 Napisano: 12.12.2012 06:17:04
sarsaparilla napisał(a):

A mnie mało powiedzieć, że wkurzyły wychowawczynie córki z zerówki. Wzięły dziś dzieci na dwór na śnieg na boisko, u nas jest go dość sporo.

Dzieciaki wróciły mokre, moja na przykład wyszła bez rękawiczek i szalika, w rajstopkach 40 den (w szkole jest bardzo gorąco, dzieci chodzą w krótkim rękawie), cienkiej bawełnianej bluzeczce. Na szczęście ma płaszcz do połowy łydek... Kiedy ją odebrałam okazało się, że ma przemoczone na maksa buty i te nieszczęsne rajstopki plus kapcie, w które włożyła mokre stopy.

Te tępe baby nawet nie sprawdziły jak się dzieci ubrały, było tylko polecenie żeby to zrobić szybko i wychodzimy. Przede wszystkim po co je zabierały na śnieg? Nie było żadnej wzmianki, że dzieci będą wychodzić, przecież upomniałabym Maję, że trzeba założyć spodnie, bluzę, dałabym nieprzemakalne spodnie. To klasa integracyjna, ciekawe jak sobie poradziły dzieci z zespołem Downa i jeden chłopaczek, który ma problemy z chodzeniem.

Niektóre dzieciaki biegały w stroju na wf bo ich ciuchy były mokre, jeden zrobił aniołka na śniegu w dresach, w których przyszedł z domu.

Nawet nie wiem jak to nazwać, bo to już nawet nie głupota, debilizm, chyba czyste olewactwo. Ja wiem, że w zerówkach są też dzieci prawie siedmioletnie ale moja ma 5,5 i często nie przemyśli tego, co ma zamiar robić.

emotka

Kurcze, a ja jak dzisiaj zobaczyłam dzieciaki na powietrzu, jak szaleją w śniegu, byłam przeszczęśliwa ! Stałam 10 minut w ukryciu i obserwowałam z przyjemnością, jak wożą się na zmianę na sankach, jak biegają. Ja jestem trochę chora, więc nie bawię się z dzieckiem na dworze. Nawet, jak dzieci przemoczą ubranka to mają w szatni skarpetki i spodnie na zmianę. A pani pomaga takim leniuszkom, jak moje , zapiąć zamek w kurtce, itp.
No i niektóre mamy reagują tak : o jejku, jejku, bo się spoci, bo się zamoczy... Inna mama mówi: niech nie siedzą ciągle w ławkach, niech korzystają ze śniegu.
I jak tu wszystkim dogodzić !
0 0

silvia8

#5509856 Napisano: 12.12.2012 06:21:08
Zgadzam się z Tobą Zeida, każdemu nie dogodzisz , a ja nigdy nie miałam pretensji do pań, czy w przedszkolu czy w szkole. To jest ciężka praca, a z pewnością wszystkie panie chcą dla dzieci jak najlepiej emotka
0 0

asiatko

#5509858 Napisano: 12.12.2012 06:22:25
chyba awaria nadajnika plusa
wszystkie fony z plusa spia caly dzien
0 0

Monika11

#5509870 Napisano: 12.12.2012 06:27:19
askaxxx napisał(a):

u mnie plus działa emotka
0 0

efelinkaaa

#5509876 Napisano: 12.12.2012 06:29:13
askaxxx napisał(a):

a nie modernizują w Waszej okolicy sieci?? U mnie przez dłuższy czas wymeiniali nadajniki w T-Mobile i były okropne problemy z połaczeniami...
0 0