Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sarsaparilla
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do wychowawczyni syna brak mi słów i czasem już mi ręce do ziemi opadają. Stara panna, wredna jak nie wiem co rywalizuje wybranyc ( tych co mamuśki wchodzą jej w tyłek), a jak pisała jakieś uwagi na syna, poszłam do szkoły spytać się o co chodzi to nie potrafiła wyjaśnić
bo on taki żywy
Wkurza mnie dzisiaj wszystko z moją mamuśką na czele
Niestety kiedy z nią gadałam, wiedziałam tylko że wyszli na dwór i że Maja nie założyła spodni i bluzy. Pani przy mnie zapytała się Mai, dlaczego się nie ubrała ciepło, skoro im o tym w klasie mówiła. Ja na to jej rzekłam, że dzieci trzeba dopilnować a nie upominać kilkanaście minut wcześniej.
Dopiero jak panie się zmyły to rozejrzałam się po szatni, zajrzałam do butów (tak chlupało choć to śniegowce, że chwilę się zastanawiałam, czy nie zostawić jej w świetlicy i iść do domu po suche buty).
Potem zapytałam się Majki czy założyła szalik i rękawiczki bo były w szafce ze nieruszonymi spodniami i polarem, więc oczywiście że nie założyła, wszystko było jak to zostawiłam rano.
Po szatni walały się nie powieszone kurtki, na kaloryferach porozkładane spodnie, rękawiczki, bluzy. Niektóre dzieci biegały w krótkich spodenkach i skarpetkach z wf bo wszystko miały mokre. Idiotki.
Ja też pracuję w szkole ale sory, nawet szóstą klasę sprawdzam jak wychodzimy czy wszystko ze sobą mają, niezależnie gdzie się udajemy.
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
zwijam ją i zwijam a i tak wyłazi
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta Zwiń- Rozwiń
Gość: pola731
a już myślałam ,że mnie to tylko dopadło
Gość: amaretta1
O tak, niestety ja też obserwuję taką modę. A tak w ogóle to dokarmiajmy ptaki, teraz w mrozy na pewno zrobimy coś dobrego dla skrzydlatych przyjaciół
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wanderlust
Postów 854
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
We wrześniu zakupiłem jej stoliki w Ikei i wysłałem kurierem. Wszystko pięknie, ale do dziś nie raczy mi wpłacić pieniędzy
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze możesz wysłać jej Pocztą wezwanie do zapłaty
Wkurza mnie zastój konkursowy
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane