Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sarsaparilla
Zeida wydaje mi się, że w ogóle nie przeczytałaś tego co napisałam.
Moja poszła na śnieg w rajtach 40 den, cienkiej, bawełnianej bluzce, bez szalika i rękawiczek, na dworze było -5. Wróciła w mokrych rajtach, kompletnie przemoczonych butach, w kapciach szkolnych też miała mokro bo stopy były przemoczone (do domu wracała również w mokrych w środku butach). Ponad połowa grupy po zabawie na śniegu biegała po szkole w stroju na wf bo miała mokre spodnie, rajtki, skarpetki. Klasa córki liczy 20 dzieci i 2 panie, w tamtym dniu było ich 17 w szkole. Mam piać z zachwytu?
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najdziwniejsze że hula mi numer prywatny z plusa, a startery nie
Gość: l0ginka
Klikam zwiń i niby się zwija, ale zostawia jakąś warstwę...
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj wcześniejsze wpisy w tym temacie
pionas zajmuje się tym, ale jak widać niektóre reklamy są szczególnie uciążliwe
jedyne wyjście to adblock
Gość: mashua
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to się nie ogłaszaj, tylko od klikaj i dopiero puść swoje ogłoszenie.
JAk można mieć opóźnienie 1,5 dnia
L0ginka odśwież stronkę i sama zniknie
Gość: hittmanka
anialistopad
Postów 14221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mężuś tak nie potrafi , jest zbyt grzeczny w stosunku do innych ludzi , to ja zawsze muszę latać po urzędach i załatwiać każdą sprawę , bo on pójdzie i słucha i tak go zakręcą , że wychodzi z niczym .Więc nie nadaje się do dzwonienia do tego kolesia , dziś już z 10 smsów mam od niego .ON mnie wkurza i wróżka Luna i Anna na zmianę dziś piszą uwzieli się na mnie , ale to 13 tak sobie tłumaczę jutro będzie lepiej
emilka211288
Postów 424
Data rejestracji 29.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepszym sposobem jest go postraszyć policją,powiedz że jak się nie odczepi to zgłosisz że cię nęka telefonicznie,paragraf na to jakiś już jest
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
anialistopad
Postów 14221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
a może mu odpisz, że zrobiłaś przekierowanie tych smsów do zaprzyjaźnionego policjanta z CSI i on się zajmie tą sprawą ?
Gość: kamila10001
Wątpie, może Twoja bezczynność dopiero go rozjuszyć. Napisz mu że nie życzysz sobie telefonów, a jak nie poskutkuje idz na policję. Myslę że jak pojdą do niego i go upomną to wystarczy bez chodzenia po sądach.
anialistopad
Postów 14221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak zacznę z nim pisać to nie będzię końca , a tak może przestanie pisze od wczoraj , napisałam mu kilka smsmów , ze pomyłka i kilka takich brzmiących mniej więcej aby sie odpier.........., ale to jakis idiota nie dociera , wiec wolę nic nie pisać
Gość: cobra176
Gość: czarnygreg
kurcze, ostatnio zdarzyło się u nas parę razy ze pieniądze koleżankom zginęły, i na mnie padło
pracujemy w miejscu gdzie masa ludzi się kręci, łazi się po gabinetach, papierzyska nosi i takie tam,
chyba ktoś sobie nas upatrzył i grasuje
eeehhhh,
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dla jakiegoś kuriera wpadłaś w oko
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Chyba rossnet ma coś pomieszane z regulaminami, daty wyników są tam aktualne. Frodo nie ma karniaków.
anialistopad
Postów 14221
Punkty karne 0
Konkursy dodane