Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Bo braknie Pani następnym razem argumentu
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to doskonale pokazuje, jak mocno niektórzy potrafią się zniżyć, byle tylko cokolwiek wygrać - dla mnie to kompletna żenada.
na szczęście w wielu agencjach prowadzących fanpejdże pracują inteligentni ludzie, którzy odbierają to podobnie, choć naturalnie nie mogą oficjalnie dać temu wyrazu
jeśli natomiast ktoś wydziaduje sobie w ten sposób nagrodę - cóż, na takie konkursy nie warto tracić czasu (ani godności
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mogę co najwyżej na priv, bo już widzę jak wiele osób poczułoby się wielce urażonych (mimo, że to tylko zlepki autentycznych tekstów z facebooka).
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawe, czy w czasach szkolnych owi ludzie wyskakiwali do nauczycielki z tekstem Proszę mi dać szóstkę, bo ja szóstki z matmy jeszcze niiigdy nie dostałam, szczerze mówiąc, to powyżej oceny dostatecznej na szynach nie podskoczę. To co, psorko, jak będzie z tą szóstką?
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś wie, dlaczego tak jest?
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znam takie dzieci, za których rodzice tak żebrzą oceny i to niestety jest dosyć częsty widok
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio czytałam książkę o nauczycielach i szkole..
Z pamiętnika nauczyciela Coroczne tornado
http://www.tolle....mietnika-nauczyciela
POLECAM
Niektórzy pomyślą, że wiele rzeczy tam opisanych jest przesadzonych, ale to sama prawda.
Moja mama pracuje w szkole i dałam jej tą książkę do przeczytania, bo byłam ciekawa, czy podziela tą opinię, czy nie. Myślałam, że powie, że kilka rzeczy jest wyolbrzymione, ale ku mojemu zdziwieniu powiedziała, że wszystko to szczera prawda
Książkę polecam szczególnie osobom, które uważają, że nauczyciele mają za dużo czasu, i za dużo zarabiają
Gość: chochliczka
-boli?
-m ój odp ze BOLI
a na co lekarz -boli i bedzie bolec!
no zesz kur
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako ciało pedagogiczne, nie chciałam dawać tego porównania za przykład, ale jest trafne w 100%.
Proszę Pani, to tylko pół punkta, nie może mi Pani postawić 3/4/5/6?
Proszę Pani to tylko 3,5 punkta... (to z dzisiaj)
I później takie osoby wyrastają na jęczących na facebooku...
Gość: mkmadzia7
hehe
Gość: amif
notta
Postów 8873
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
przy matematyce pewnie wiele jest wiele wspólnego z religią
Szczęśliwych paragonów życzę
|
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
monikar
Postów 3357
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mnie też to wkurza w Warszawie ceny biletów idą w górę dosłownie co chwilę a podobno podwyżka w styczniu nie będzie ostatnią
dodatkowo wkurza mnie mała ilosć konkursów świątecznych, straszne pustki w tym roku
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś za świątecznymi nie przepadam, bo nie potrafię na nie pisać, ale faktycznie- jakieś pustki konkursowe na koniec roku. Też mnie to wkurza
asia670
Postów 986
Data rejestracji 04.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
lekarz mnie wkurza bo muszę prywatnie do niego iść 100 zł nie moje , brzuch mnie boli i też mnie to wkurza
Monika11
Postów 7737
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ....jaki poniedziałek -taki cały tydzień
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: sarsaparilla
Dzieciaki wróciły mokre, moja na przykład wyszła bez rękawiczek i szalika, w rajstopkach 40 den (w szkole jest bardzo gorąco, dzieci chodzą w krótkim rękawie), cienkiej bawełnianej bluzeczce. Na szczęście ma płaszcz do połowy łydek... Kiedy ją odebrałam okazało się, że ma przemoczone na maksa buty i te nieszczęsne rajstopki plus kapcie, w które włożyła mokre stopy.
Te tępe baby nawet nie sprawdziły jak się dzieci ubrały, było tylko polecenie żeby to zrobić szybko i wychodzimy. Przede wszystkim po co je zabierały na śnieg? Nie było żadnej wzmianki, że dzieci będą wychodzić, przecież upomniałabym Maję, że trzeba założyć spodnie, bluzę, dałabym nieprzemakalne spodnie. To klasa integracyjna, ciekawe jak sobie poradziły dzieci z zespołem Downa i jeden chłopaczek, który ma problemy z chodzeniem.
Niektóre dzieciaki biegały w stroju na wf bo ich ciuchy były mokre, jeden zrobił aniołka na śniegu w dresach, w których przyszedł z domu.
Nawet nie wiem jak to nazwać, bo to już nawet nie głupota, debilizm, chyba czyste olewactwo. Ja wiem, że w zerówkach są też dzieci prawie siedmioletnie ale moja ma 5,5 i często nie przemyśli tego, co ma zamiar robić.