Wkurza mnie...

asantesana

#5504131 Napisano: 10.12.2012 11:16:07
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka

... i dlatego - zgodnie z wieloletnią tradycją - nie wygra Pani i tym razem emotka Tak trzeba komentować emotka

Bo braknie Pani następnym razem argumentu emotka
0 0

ciasssteczko

#5504150 Napisano: 10.12.2012 11:24:35
cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie zjawisko, które nasila się na pomniejszych kreatywnych na facebooku - jęczenie, proszenie w komentarzach typu:
a może mnie wybierzecie...
tak bardzo się starałam...
wisiałam połową ciała przez balkon (zimą), bo nie mogłam złapać internetu, a tak bardzo chciałam wygrać dla synka...

I wiecie co, coraz częściej widzę, że autorki takiego lobbowania wygrywają. I wkurza mnie to, że zaczynam się zastanawiać, czy wygrywają, bo piszą najlepiej, czy najlepiej/najskuteczniej jęczą i proszą.

I może powinnam brać z nich przykład, ale jakoś nie mogę się przełamać.

to doskonale pokazuje, jak mocno niektórzy potrafią się zniżyć, byle tylko cokolwiek wygrać - dla mnie to kompletna żenada.

na szczęście w wielu agencjach prowadzących fanpejdże pracują inteligentni ludzie, którzy odbierają to podobnie, choć naturalnie nie mogą oficjalnie dać temu wyrazu emotka o tego typu żebrach, jękach i innych masakrach ze strony konkursowiczów jest nawet pewien fanpage, który czytam z wielkim rozbawieniem, choć nie raz nie do końca wierzę w to, co widzę emotka

jeśli natomiast ktoś wydziaduje sobie w ten sposób nagrodę - cóż, na takie konkursy nie warto tracić czasu (ani godności emotka )
0 0

ziolko

#5504158 Napisano: 10.12.2012 11:27:29
ciasteczko - podaj adres tego profilu z żebrami emotka
0 0

ciasssteczko

#5504163 Napisano: 10.12.2012 11:29:53
ziolko napisał(a):

ciasteczko - podaj adres tego profilu z żebrami emotka

mogę co najwyżej na priv, bo już widzę jak wiele osób poczułoby się wielce urażonych (mimo, że to tylko zlepki autentycznych tekstów z facebooka). emotka
0 0

joan

#5504164 Napisano: 10.12.2012 11:29:57
ciasssteczko - podzielam Twoją opinię emotka

Ciekawe, czy w czasach szkolnych owi ludzie wyskakiwali do nauczycielki z tekstem Proszę mi dać szóstkę, bo ja szóstki z matmy jeszcze niiigdy nie dostałam, szczerze mówiąc, to powyżej oceny dostatecznej na szynach nie podskoczę. To co, psorko, jak będzie z tą szóstką? emotka
0 0

ziolko

#5504165 Napisano: 10.12.2012 11:30:10
wkurza mnie... właściwie irytuje trochę, że na fb pokazuje mi się ikonka wiadomości, wchodzę w wiadomości, a tam wszystko przeczytane.. nawet w innych nic nie mam

ktoś wie, dlaczego tak jest?
0 0

picola

#5504172 Napisano: 10.12.2012 11:34:40
joan napisał(a):

Ciekawe, czy w czasach szkolnych owi ludzie wyskakiwali do nauczycielki z tekstem Proszę mi dać szóstkę, bo ja szóstki z matmy jeszcze niiigdy nie dostałam, szczerze mówiąc, to powyżej oceny dostatecznej na szynach nie podskoczę. To co, psorko, jak będzie z tą szóstką? emotka

znam takie dzieci, za których rodzice tak żebrzą oceny i to niestety jest dosyć częsty widok emotka
0 0

ziolko

#5504185 Napisano: 10.12.2012 11:38:30
ja pierniczę.. jak można tak z tymi ocenami?? serio piszecie??

emotka emotka
ostatnio czytałam książkę o nauczycielach i szkole..
Z pamiętnika nauczyciela Coroczne tornado
http://www.tolle....mietnika-nauczyciela

POLECAM

Niektórzy pomyślą, że wiele rzeczy tam opisanych jest przesadzonych, ale to sama prawda.
Moja mama pracuje w szkole i dałam jej tą książkę do przeczytania, bo byłam ciekawa, czy podziela tą opinię, czy nie. Myślałam, że powie, że kilka rzeczy jest wyolbrzymione, ale ku mojemu zdziwieniu powiedziała, że wszystko to szczera prawda

Książkę polecam szczególnie osobom, które uważają, że nauczyciele mają za dużo czasu, i za dużo zarabiają emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5504450 Napisano: 10.12.2012 01:13:41
Wkurza mnie to malo powiedziane emotka Mnie roznosi nasza sluzba zdrowia emotka Uwazam, ze NFZ nalezy podpalic i nie powinnismy placic na skladki ani złotowki, lepiej te kase sobie odkladac,bo jak przychodzi co do czego to i tak na państwego lekarza nie masz szans emotka Niektorzy wiedza jakie mój ma problemy z kregoslupem, poszlismy dzis do neurologa z wynikiem z rezonansu - któy oczywiscie zrobilismy prywatnie bo pan konowal uwazal ze moj nie kwalifikuje sie na owe badanie. Pokazujemy mu wyniki, pan doktor nic, -zero skruchy, ze sie mylil itd, nie zaproponowal ani lekow ani nic, zadal jedno pytanie mojemu:
-boli?
-m ój odp ze BOLI
a na co lekarz -boli i bedzie bolec!

no zesz kur emotka 2 godz sie nasiedzielismy w kolejce zeby tego wysluchac, to jest po ptrostu emotka
0 0

cc_investigator

#5504616 Napisano: 10.12.2012 02:13:07
joan napisał(a):

Jako ciało pedagogiczne, nie chciałam dawać tego porównania za przykład, ale jest trafne w 100%.

Proszę Pani, to tylko pół punkta, nie może mi Pani postawić 3/4/5/6?
Proszę Pani to tylko 3,5 punkta... (to z dzisiaj)

I później takie osoby wyrastają na jęczących na facebooku...
0 0

Gość: mkmadzia7

#5504621 Napisano: 10.12.2012 02:14:29
ziolko napisał(a):

emotka emotka

POLECAM

Niektórzy pomyślą, że wiele rzeczy tam opisanych jest przesadzonych, ale to sama prawda.
Moja mama pracuje w szkole i dałam jej tą książkę do przeczytania, bo byłam ciekawa, czy podziela tą opinię, czy nie. Myślałam, że powie, że kilka rzeczy jest wyolbrzymione, ale ku mojemu zdziwieniu powiedziała, że wszystko to szczera prawda

Książkę polecam szczególnie osobom, które uważają, że nauczyciele mają za dużo czasu, i za dużo zarabiają emotka

hehe emotka gdybym opowiedziała o swojej pracy na stanowisku nauczyciela jakże przez wszystkich uwielbianego przedmiotu xxx ... wielotomowa powieść by powstała ... emotka a pracuje dopiero 5 rok edukując młodzież ... emotka
0 0

Gość: amif

#5504667 Napisano: 10.12.2012 02:36:03
soraya znowu mnie olało, do tego nawalił telefon emotka
0 0

notta

#5504677 Napisano: 10.12.2012 02:38:52
mkmadzia7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka emotka

POLECAM

hehe emotka gdybym opowiedziała o swojej pracy na stanowisku nauczyciela jakże przez wszystkich uwielbianego przedmiotu xxx ... wielotomowa powieść by powstała ... emotka a pracuje dopiero 5 rok edukując młodzież ... emotka

przy matematyce pewnie wiele jest wiele wspólnego z religią emotka . Modły przy tablicy, litanie na sprawdzianach.. się przerabiało emotka
0 0

ktosiu

#5505120 Napisano: 10.12.2012 06:12:58
kolejna podwyżka cen biletów MPK od 1 stycznia emotka Niedługo już tylko nogi mi pozostaną jako jedyny dostępny mi środek komunikacji miejskiej emotka
0 0

monikar

#5505303 Napisano: 10.12.2012 07:29:26
ktosiu napisał(a):

kolejna podwyżka cen biletów MPK od 1 stycznia emotka Niedługo już tylko nogi mi pozostaną jako jedyny dostępny mi środek komunikacji miejskiej emotka

mnie też to wkurza w Warszawie ceny biletów idą w górę dosłownie co chwilę a podobno podwyżka w styczniu nie będzie ostatnią emotka
dodatkowo wkurza mnie mała ilosć konkursów świątecznych, straszne pustki w tym roku emotka
0 0

zaczytana-pola

#5505310 Napisano: 10.12.2012 07:30:40
monikar napisał(a):

dodatkowo wkurza mnie mała ilosć konkursów świątecznych, straszne pustki w tym roku emotka

Jakoś za świątecznymi nie przepadam, bo nie potrafię na nie pisać, ale faktycznie- jakieś pustki konkursowe na koniec roku. Też mnie to wkurza emotka
0 0

asia670

#5505333 Napisano: 10.12.2012 07:43:51
nie dość że mi zalało łazienkę z kaloryfera to jeszcze rozpirzył się kran w zlewozmywaku w kuchni i jestem bez wody i wielki bajzel mi się zrobił emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#5505359 Napisano: 10.12.2012 07:53:40
tymbark mnie wkurza emotka nie umiem wygrać
lekarz mnie wkurza bo muszę prywatnie do niego iść 100 zł nie moje , brzuch mnie boli i też mnie to wkurza
0 0

Monika11

#5505378 Napisano: 10.12.2012 07:59:12
Wkurza mnie samochód- zaczyna się sypać, karta z Cyfrowego Polsatu emotka =muszę po nią jechać 250 km razy 2=czyli 500 km z winy -punktu w który wrzucałam kupon-ale tego nie podaruję emotka
i ....jaki poniedziałek -taki cały tydzień emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5505468 Napisano: 10.12.2012 08:35:24
A mnie mało powiedzieć, że wkurzyły wychowawczynie córki z zerówki. Wzięły dziś dzieci na dwór na śnieg na boisko, u nas jest go dość sporo.

Dzieciaki wróciły mokre, moja na przykład wyszła bez rękawiczek i szalika, w rajstopkach 40 den (w szkole jest bardzo gorąco, dzieci chodzą w krótkim rękawie), cienkiej bawełnianej bluzeczce. Na szczęście ma płaszcz do połowy łydek... Kiedy ją odebrałam okazało się, że ma przemoczone na maksa buty i te nieszczęsne rajstopki plus kapcie, w które włożyła mokre stopy.

Te tępe baby nawet nie sprawdziły jak się dzieci ubrały, było tylko polecenie żeby to zrobić szybko i wychodzimy. Przede wszystkim po co je zabierały na śnieg? Nie było żadnej wzmianki, że dzieci będą wychodzić, przecież upomniałabym Maję, że trzeba założyć spodnie, bluzę, dałabym nieprzemakalne spodnie. To klasa integracyjna, ciekawe jak sobie poradziły dzieci z zespołem Downa i jeden chłopaczek, który ma problemy z chodzeniem.

Niektóre dzieciaki biegały w stroju na wf bo ich ciuchy były mokre, jeden zrobił aniołka na śniegu w dresach, w których przyszedł z domu.

Nawet nie wiem jak to nazwać, bo to już nawet nie głupota, debilizm, chyba czyste olewactwo. Ja wiem, że w zerówkach są też dzieci prawie siedmioletnie ale moja ma 5,5 i często nie przemyśli tego, co ma zamiar robić.

emotka
0 0