Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to daje dzieciom ? Nic !
Wychodzi tylko z tego nasza zaściankowość opór na wiedze ( później dla takich osób muzułmanin = zamachowiec
Moja mama na początku oburzała się na moje podejście do tego tematu , ale zmieniła zdanie odkąd mamy w rodzinie muzułmanina i sama aż się pociła żeby nie walnąć jakieś gafy
Psco by nie było, jestem katoliczką, ale nie wierze w mury
Gość: katrin22
Dobrze, że moje babolo jeszcze malutkie i sprawy edukacyjno- wychowawcze mnie nie dotyczą.
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Mądre słowa, to i miło poczytać
Zacznijmy od tego, że religia nie powinna być uczona w szkole, tylko w kościele w oderwaniu od szkoły, jak to drzewiej było.
A w szkole powinno być właśnie religioznawstwo - jako, że szkoła publiczna z założenia jest świecka, nie katolicka.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Choć np. hallowen stanowczo mówię NIE i swojemu dziecku nie pozwoliłabym łazić po domach za cukierkami, to nie przeszkadza mi, że inne dzieciaki się w to bawią.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie to,że uczę tolerancji, ale bardziej tego,że np my jemy daną rzecz, czy coś robimy, ale w innym wyznaniu jest to niedopuszczalne.
A ja nie zabraniam dziecku halloween, wręcz nie uważam, ze jest to coś złego - szykujemy wspólnie strój itp jednak nie wyobrażam sobie ganiania po domach, bo nie każdy sobie tego życzy. Mały chodzi na zorganizowaną impreze w bawialni, gdzie cała oprawa jest fajną zabawą, a cukierki zbierają w zaprzyjaźnionych punktach ( po wcześniejszym uzgodnieniu i dostarczeniu słodkości przez organizatora). Wszystko jest dla ludzi, wystarczy odpowiednie podejście
Jasne, że wszystko jest dla ludzi. Ja akurat jestem przywiązana do polskich tradycji i czasami drażni mnie to, że Polacy zapożyczają zwyczaje z innych bogatszych krajów, czemu od nas nikt nic nie zapożycza...
Gość: mariolakal
PS. Ja jestem bardzo wierząca, ale rzadko praktykująca...
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pierdziuuu... no co za ludzie
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wyjść na dwór, to u nas w ogóle nie wychodzą w taką pogodę, nie wiem dlaczego. a potem skargi, ze dzieci krzyczą, biegają, skaczą.. Myślę, że czterolatkom potrzebny jest jakiś rodzaj ruchu, przynajmniej te pół godziny na dworze
Gość: emilka1705
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
płakałaś za poduszkę? Nie warto
Tam jest bardzo ciężko wygrać, jest 30 poduszek, a chętnych pewnie z tysiąc
Gość: emilka1705
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ładne, to może wyślij gdzieś na konkurs, może jeszcze coś wygrasz?
waldi5
Postów 226
Data rejestracji 16.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwiń i Rozwiń. Zwijam i pół ekranu dalej zajęte reklamą.
Gość: goralecka
Gość: pola731
pomyliłam się zamawiając w Empiku - od razu zwracałam jedną książkę - mija 2 tygodnie , kasy na koncie nie ma - zadzwoniłam ...po 20 minutach oczekiwania miły Pan wszedł w moje zamówienie i powiedział ,że poprosi ,żeby ktoś się wreszcie tym zajął ...
i wkurza mnie Nutella - bo człowiek się cieszy,że wreszcie coś trafił i trafia oczywiście zegar - no niby fajnie , ale ...
i wkurza mnie, że jestem chora , jutro mam egzamin a nie mogę się skupić na niczym ...
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4