Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i oczywiście na posucha jaka panuje, tyle konków i jakieś znikome nagrody
Gość: merus
I tak właśnie jest rodzicom nigdy nie dogodzisz, jedni chcą tak, inni zupełnie inaczej. Dlatego ja choć pracuję w szkole podstawowej, jestem pełna podziwu dla przedszkolanek, bo to kawał ciężkiej pracy. Szczególnie , że z rodzicami coraz trudniej się dogadać, szczególnie na tym etapie edukacji ich dzieci. Nie mam tu na myśli spraw religijnych , ale takie codzienne sprawy. Ciągle mają pretensje, czasami o takie głupoty, że człowiek po prostu nie wie co odpowiedzieć.
O ile w sprawach religijnych się zgadzam, o tyle w wersję, że dzieci nie dostały jedzenia, bo robili coś w książeczkach po prostu nie wierzę. W przedszkolu są stałe pory posiłków i szczerze wątpię, by panie pozwoliły dzieciom głodować. Może się mylę, ale wiem, co dzieciaki potrafią wymyślić.
Gość: emilka1705
ps. wkurza mnie jeszcze dhl. Wczoraj gość wysłał mi paczkę, dostałam maila z dhlu że dotrze dziś...mój miejscowy kurier kursuje koło 12, a moich ciuchów brak:( do tego nie ma z nimi żadnego kontaktu telefonicznego. Mnie pasuje wyjść na zakupy, a muszę siedzieć w domu.
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kiedyś czekałam na cenną nagrodę którą wysłano DHLem i miała dojśc w dniu mojego wyjazdu.Nie miałam nr telefonu do kuriera więc zadzwoniłam na infolinie a tam pani mnie z nim połączyła,umówiliśmy się na dogodny termin odbioru przesyłki.Nie było żadnego problemu
Gość: quaqua
Teraz już szał przedświąteczny trwa. Do mnie dojeżdżają 3-4h później niż zazwyczaj, tyle paczek mają...
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się są upierdliwi rodzice , w grupie przedszkolnej mojego syna są 2 kobiety , które na wszsystko są na nie.Nie wazne jaka sprawa u nich jest nie, robiliśmy mikołaja , składka po 10 zł. One oburzone bo jak to ciągle składki , dzień nauczyciela na kwiaty problem 5 zł zebrać , policjant w szkole po co? , przecież te dzieci nic nie zrozumieją.Uprzykrzają życie każdemu dookoła , wiecznie mają problem , podziwiam nauczycielkę tej grupy
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: emilka1705
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja akurat na jedzenie nie narzekałam nigdy, więc nie wiem czemu mnie zacytowałaś
wiecie, takich sprawach jest ciężko stac po czyjejś stronie. Wiadomo, że dzieci w takim wieku bardzo często koloryzują, ale z drugiej strony - dlaczego matka ma nie wierzyć swojemu dziecku i z góry zakładać, że kłamie?
Moje dziecko skarży się bardzo rzadko, głównie to słyszę: X zabrał klocki czy Y mazaki
Ja ogólnie mam pretensję do przedszkola bardzo rzadko, w sumie ta ostatnia sytuacja to był nasz pierwszy problem od 1,5 roku. Nie wnikałam, gdy dziecko spadło z huśtawki, nie krzyczałam gdy spadł ze schodów, bo doskonale rozumiem, że dwie panie nie dopilnują całej 25, ba! Ja sama czasami nie dopilnuje jednego łobuziaka. Miałam tylko trochę żalu, że nikt do mnie nie zadzwonił, chociaż guz był na prawdę ogromny i w dodatku zsiniało przy oku.... Natomiast sytuacja, że moje dziecko stawiane jest do kąta za błahostki mnie poruszyła. Jedna sytuacja już rozwiązana, wczoraj odbyliśmy rozmowę z panią (ja i inni rodzice) i miejmy nadzieję, że sytuacja się zmieni.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ASTMA
Od 4 tygodni futrowali mi dziecko antybiotykami,ja pier** a teraz inhalator i słyszę :
Niech się pani modli,żeby to się nie przeobraziło w przewlekłą chorobę płuc...
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
codziennie coraz bardziej
powinni się nazywać MINUS
Gość: kamila10001
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zgadzam sie, i z ta nazwa nowa dla nich trafilas w 10
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam ostatnio problemy z t-mobile, dokładnie: miesiąc modernizacji i wymiany nadajników. Telefonu nie mogłam używac cały dzień (na abonament). Napisałam im dosadnego maila i obniżyli mi abonament na 3 m-ce. Tak więc, jeśli nie możecie korzystać z telefonów - piszcie do nich i domagajcie się rekompensaty
a tak wracając do tematu: wkurza mnie sprzedawca na allegro. Kupiłam barwniki do ciast 5.12, napisał, że wysłał w poniedziałk i do tej pory ani się nie odzywa, ani nie odbiera telefonu, a przesyłki nie widać.
Gość: beciala
Ja dostałam przesyłkę dopiero po miesiącu, po wielu próbach kontaktu telefonicznego i mailowego. Niby przesyłka wróciła do nadawcy,tylko napisane miałam to dopiero w negatywie który mi wystawił w odpowiedzi na mój negatyw.
A tak nawiasem mówiąc wielokrotnie prosiłam o numer przesyłki i nie podano mi go, więc w ten zwrot nie bardzo wierzę.
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też wkurza,już nie wiem gdzie mam telefon płożyć żeby był zasięg.
nikt się do mnie nie potrafi dodzwonić.
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa - to nie są problemy takie, że nie mam telefonu cały dzień, tylko upierdliwe problemy, kiedy chcę zadzwonić, to jest sieć zajęta a jak wysłać smsa to nie ma takiego numeru, nawet jak chcę wysłać smsa do znajomych
zasięg oficjalnie maksymalny, a jak przychodzi co do czego, to nie można się dodzwonić, tylko dostaje się smsy, że ktoś próbował się połączyć
i tak od 2 miesięcy
Gość: beciala
Mogę coś z tym zrobić, czy nie ma sensu zawracać sobie głowę?
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wanderlust
Postów 854
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też ostatnio cały dzień nie można było się dodzwonić
asantesana