Wkurza mnie...

sosna

#5514185 Napisano: 14.12.2012 06:08:46
asante napisał(a):

Nie, nie wkurza mnie, mnie się chce płakać z wściekłości, bo mój laptop rzęzi i zachowuje się jakby miał wydać ostatnie tchnienie, a bez laptopa leżę i kwiczę... Nawet oddanie do naprawy nie wchodzi w grę...

Laptop syna właśnie to zrobił, a kasy na nowy brak, wygranych też. I jeszcze jak na złość padła lodówka!
Niech ten rok się skończy ...
0 0

Gość: sarsaparilla

#5514187 Napisano: 14.12.2012 06:09:11
merus napisał(a):

a
Szczególnie , że z rodzicami coraz trudniej się dogadać, szczególnie na tym etapie edukacji ich dzieci. Nie mam tu na myśli spraw religijnych , ale takie codzienne sprawy. Ciągle mają pretensje, czasami o takie głupoty, że człowiek po prostu nie wie co odpowiedzieć.
O ile w sprawach religijnych się zgadzam, o tyle w wersję, że dzieci nie dostały jedzenia, bo robili coś w książeczkach po prostu nie wierzę. W przedszkolu są stałe pory posiłków i szczerze wątpię, by panie pozwoliły dzieciom głodować. Może się mylę, ale wiem, co dzieciaki potrafią wymyślić.

Merus ja też pracuję w szkole, wiem jak upierdliwi potrafią być rodzice. Chociaż ja zdecydowanie wolę upierdliwych niż tych, którzy w ogóle nie pojawiają się w szkole.

Ja sama grzecznie rozmawiałam z panią odnośnie zabrania Maję na mszę, tego że nie dopilnowały by założyła szalik, rękawiczki, bluzę i spodnie przed wyjściem na dwór. Odnośnie jedzenia nie mówiłam nic bo wiem, że kilka mam zwróciło już pani uwagę. Mam zamiar szepnąć delikatnie, że mogłyby wybrać inny temat przedstawienia, nie widzę powodu dlaczego miałabym siedzieć cicho. Każdą sprawę załatwiałam kulturalnie, wolę takie rozwiązanie niż obgadywanie i bieganie z problemem do dyrekcji, co się czasem zdarza.

Tak jak ktoś pisał, wiem że dzieci potrafią koloryzować ale moja tego nie robi, naprawdę. Jeżeli już to zapomni o czymś powiedzieć albo przemilczy, dlatego potwierdzam informacje zanim zaczynam działać.

Moje dziecko nie kłamało, potwierdzają to inne dzieci z grupy, chociaż się ze sobą nie kontaktowały i nie mogły uzgodnić wspólnej wersji. Mało tego, potwierdziła to sama pani dzień później.

Mnie denerwuje to, panie nie potrafią się przyznać do błędu, choć sprawa z ubieraniem się dzieci (nie tylko Maja poszła w takim stanie na mróz) i niejedzeniem to ewidentnie ich wina. Generalnie zwalają wszystko na dzieci, za dużo żeby o tym pisać. Poza tym już mi się nie chce, niech każdy myśli co chce, szkoda stukania w klawisze na dalsze rozgrzebywanie tej sprawy.

Choinka jest, pierniki pachną, niedługo bigos pójdzie w obroty, przyda się parę dni wolnego.

0 0

mkrzysiek

#5514286 Napisano: 14.12.2012 06:53:23
asante napisał(a):

Nie, nie wkurza mnie, mnie się chce płakać z wściekłości, bo mój laptop rzęzi i zachowuje się jakby miał wydać ostatnie tchnienie, a bez laptopa leżę i kwiczę... Nawet oddanie do naprawy nie wchodzi w grę...

w Biedronce teraz są w promocji
wkurza mnie mróz
0 0

asantesana

#5514296 Napisano: 14.12.2012 06:56:35
mkrzysiek napisał(a):

asante napisał(a):

w Biedronce teraz są w promocji
wkurza mnie mróz

Nie mogę teraz kupić laptopa, nawet w Biedronce...
0 0

barszcz

#5514327 Napisano: 14.12.2012 07:06:41
wkurza mnie niekończace się prawo serii popsutych w domu urządzeń emotka -pralka,dvd,lodówka ,prysznic,a teraz wywaliło korki,bo padł telefo stacjonarny!Co jeszcze!? emotka
0 0

Gość: marcellka

#5514329 Napisano: 14.12.2012 07:08:51
Wkurza mnie mąż. Chodzi o 19,albo 20 spac i śpi,śpi,śpi. A ja jak taka c***siedzę ciągle sama. Ileż tak można?:/A może to ja przesadzam...
0 0

Gość: beciala

#5514340 Napisano: 14.12.2012 07:13:46
marcellka napisał(a):

Wkurza mnie mąż. Chodzi o 19,albo 20 spac i śpi,śpi,śpi. A ja jak taka c***siedzę ciągle sama. Ileż tak można?:/A może to ja przesadzam...

Może to objaw jakiejś choroby? Bo to chyba normalne nie jest u dorosłego emotka
0 0

cudaczek121

#5514345 Napisano: 14.12.2012 07:16:29
rosik93 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

sambolera napisał(a):

ziolko napisał(a):

gigantycznie wkurza mnie PLUS
codziennie coraz bardziej

emotka emotka emotka emotka

powinni się nazywać MINUS emotka

zgadzam sie, i z ta nazwa nowa dla nich trafilas w 10
emotka

mnie też wkurza,już nie wiem gdzie mam telefon płożyć żeby był zasięg.
emotka
nikt się do mnie nie potrafi dodzwonić.

Do mnie też ostatnio cały dzień nie można było się dodzwonić emotka Dopiero na drugi dzień rano dostałem smsa, że ktoś próbował się ze mną skontaktować emotka

też mnie wkurza sieć Plus.Wkurza mnie też to,że pies mojej siostry mi pogryzł mp3.Wprawdzie to tylko 512 mb była,ale miałam tam zgrane takie swoje piosenki,ech.Mam wprawdzie jeszcze inną,wygraną mp3 2gb,ale synek siostry mi gdzieś schował,a ona twierdzi,że na pewno mam ją u siebie i nawet nie chce poszukać-ja u siebie już sprawdzałam emotka Oprócz tego Młody jest taki nieznośny-ciągle wszystkich bije i wrzeszczy w niebogłosy jak tylko się zwróci mu uwagę emotka
0 0

calliope

#5514346 Napisano: 14.12.2012 07:17:25
beciala napisał(a):

marcellka napisał(a):

mój ojciec też by najchętniej o 20 już spał
0 0

cudaczek121

#5514362 Napisano: 14.12.2012 07:25:16
beciala napisał(a):

marcellka napisał(a):

no dokładnie.Może jest po prostu chory i nie chce Cię martwić,albo ma jakiś problem.Mój Tato też zgrywał twardziela przed wszystkimi,że mu nic nie dolega,na wszystko brał Fervex i witaminę C,ale w zeszłym tygodniu trafił do szpitala, bo miał chwilowe zaniki pamięci i okazało się,że miał tak wysokie ciśnienie,że to mogło się dla niego bardzo źle skończyć emotka To cud,że nie skończyło się to udarem albo wylewem emotka
0 0

#5514364 Napisano: 14.12.2012 07:26:34
beciala napisał(a):

marcellka napisał(a):

Sama nie wiem co prawda pracuje od 6-18 fizycznie,może to jest powód...latem tak nie ma,tylko zimą.
0 0

#5514365 Napisano: 14.12.2012 07:27:11
calliope napisał(a):

beciala napisał(a):

marcellka napisał(a):

mój ojciec też by najchętniej o 20 już spał

A ile ma lat? Bo mój mąż młody jeszcze,powienien aktywny byc
emotka emotka
0 0

#5514371 Napisano: 14.12.2012 07:28:32
cudaczek121 napisał(a):

beciala napisał(a):

marcellka napisał(a):

no dokładnie.Może jest po prostu chory i nie chce Cię martwić,albo ma jakiś problem.Mój Tato też zgrywał twardziela przed wszystkimi,że mu nic nie dolega,na wszystko brał Fervex i witaminę C,ale w zeszłym tygodniu trafił do szpitala, bo miał chwilowe zaniki pamięci i okazało się,że miał tak wysokie ciśnienie,że to mogło się dla niego bardzo źle skończyć emotka To cud,że nie skończyło się to udarem albo wylewem emotka

Matko! W ogóle mnie nie strasz...on ogólnie zawsze takim śpioch był,odkąd tylko mieszkamy ciągle tak jest. Jego mama mówiła,że on tak zawsze robił.
0 0

Gość: chochliczka

#5514375 Napisano: 14.12.2012 07:29:33
Marcellka sama sobie odp na pytanie - nie dziw ze czlowiek tak wczesnie sie kladzie skoro caly dzien tyra na nogach - zrozumienia troche. Praca fizyczna i jeszcze p otyle h naprawde jest ciezka.
A mnie wkurza zima ,mam dosc tego ze jest tak slisko na chodnikach i mozna sie zabic.
0 0

dolly

#5514379 Napisano: 14.12.2012 07:30:38
Wy to tak od razu z grubej rury- zimno jest, pogoda kicha, ciemno w środku dnia, w pracy może mieć dużo roboty, zmęczony i wszystko się składa do kupy- człowiek zmęczony to śpi emotka
0 0

anialistopad

#5514383 Napisano: 14.12.2012 07:31:26
barszcz napisał(a):

wkurza mnie niekończace się prawo serii popsutych w domu urządzeń emotka -pralka,dvd,lodówka ,prysznic,a teraz wywaliło korki,bo padł telefo stacjonarny!Co jeszcze!? emotka

nie martw się będzie lepiej ,mnie po świętach czeka demolka ścian instalację trzeba zmienić , tylko szkoda , że nie pomyslelismy o tym jak robiliśmy remont w sierpniu emotka
0 0

#5514392 Napisano: 14.12.2012 07:33:24
chochliczka napisał(a):

Marcellka sama sobie odp na pytanie - nie dziw ze czlowiek tak wczesnie sie kladzie skoro caly dzien tyra na nogach - zrozumienia troche. Praca fizyczna i jeszcze p otyle h naprawde jest ciezka.
A mnie wkurza zima ,mam dosc tego ze jest tak slisko na chodnikach i mozna sie zabic.

Ale ja się nie dziwię,tylko mnie to wkurza. To jest tak,że siedzę cicho do czasu aż zbliżają się TE dni i wtedy to już wiadomo co się dzieje...
0 0

#5514398 Napisano: 14.12.2012 07:34:32
dolly napisał(a):

Wy to tak od razu z grubej rury- zimno jest, pogoda kicha, ciemno w środku dnia, w pracy może mieć dużo roboty, zmęczony i wszystko się składa do kupy- człowiek zmęczony to śpi emotka

No niby tak,to raczej logiczne. Ale mnie to tak wkurza,że normalnie musiałam to z siebie wydusic. (z reguły nie dzielę się takimi informacjami na forum,ale dziś jakoś mnie poniosło).
0 0

Gość: chochliczka

#5514400 Napisano: 14.12.2012 07:35:52
marcellka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ale ja się nie dziwię,tylko mnie to wkurza. To jest tak,że siedzę cicho do czasu aż zbliżają się TE dni i wtedy to już wiadomo co się dzieje...

Moj facet pracuje od 6-14 tez fizycznie i zawsze 20-21 chodzi spac. Ja t orozumieim ,chociaz pociesze Cie,ze tez czasem mnie to wkurza,no ale musimy ich zrozumiec i byc cierpliwe.
0 0

#5514412 Napisano: 14.12.2012 07:38:08
chochliczka napisał(a):

marcellka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Moj facet pracuje od 6-14 tez fizycznie i zawsze 20-21 chodzi spac. Ja t orozumieim ,chociaz pociesze Cie,ze tez czasem mnie to wkurza,no ale musimy ich zrozumiec i byc cierpliwe.

Racja. Trochę jestem spokojniejsza,bo myślałam,że tylko on tak się zachowuje,a okazuje się,że jest ich więcej:)
0 0