Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sosna
Postów 1054
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Laptop syna właśnie to zrobił, a kasy na nowy brak, wygranych też. I jeszcze jak na złość padła lodówka!
Niech ten rok się skończy ...
Gość: sarsaparilla
Merus ja też pracuję w szkole, wiem jak upierdliwi potrafią być rodzice. Chociaż ja zdecydowanie wolę upierdliwych niż tych, którzy w ogóle nie pojawiają się w szkole.
Ja sama grzecznie rozmawiałam z panią odnośnie zabrania Maję na mszę, tego że nie dopilnowały by założyła szalik, rękawiczki, bluzę i spodnie przed wyjściem na dwór. Odnośnie jedzenia nie mówiłam nic bo wiem, że kilka mam zwróciło już pani uwagę. Mam zamiar szepnąć delikatnie, że mogłyby wybrać inny temat przedstawienia, nie widzę powodu dlaczego miałabym siedzieć cicho. Każdą sprawę załatwiałam kulturalnie, wolę takie rozwiązanie niż obgadywanie i bieganie z problemem do dyrekcji, co się czasem zdarza.
Tak jak ktoś pisał, wiem że dzieci potrafią koloryzować ale moja tego nie robi, naprawdę. Jeżeli już to zapomni o czymś powiedzieć albo przemilczy, dlatego potwierdzam informacje zanim zaczynam działać.
Moje dziecko nie kłamało, potwierdzają to inne dzieci z grupy, chociaż się ze sobą nie kontaktowały i nie mogły uzgodnić wspólnej wersji. Mało tego, potwierdziła to sama pani dzień później.
Mnie denerwuje to, panie nie potrafią się przyznać do błędu, choć sprawa z ubieraniem się dzieci (nie tylko Maja poszła w takim stanie na mróz) i niejedzeniem to ewidentnie ich wina. Generalnie zwalają wszystko na dzieci, za dużo żeby o tym pisać. Poza tym już mi się nie chce, niech każdy myśli co chce, szkoda stukania w klawisze na dalsze rozgrzebywanie tej sprawy.
Choinka jest, pierniki pachną, niedługo bigos pójdzie w obroty, przyda się parę dni wolnego.
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Biedronce teraz są w promocji
wkurza mnie mróz
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Nie mogę teraz kupić laptopa, nawet w Biedronce...
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcellka
Gość: beciala
Może to objaw jakiejś choroby? Bo to chyba normalne nie jest u dorosłego
cudaczek121
Postów 6825
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też mnie wkurza sieć Plus.Wkurza mnie też to,że pies mojej siostry mi pogryzł mp3.Wprawdzie to tylko 512 mb była,ale miałam tam zgrane takie swoje piosenki,ech.Mam wprawdzie jeszcze inną,wygraną mp3 2gb,ale synek siostry mi gdzieś schował,a ona twierdzi,że na pewno mam ją u siebie i nawet nie chce poszukać-ja u siebie już sprawdzałam
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ojciec też by najchętniej o 20 już spał
cudaczek121
Postów 6825
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no dokładnie.Może jest po prostu chory i nie chce Cię martwić,albo ma jakiś problem.Mój Tato też zgrywał twardziela przed wszystkimi,że mu nic nie dolega,na wszystko brał Fervex i witaminę C,ale w zeszłym tygodniu trafił do szpitala, bo miał chwilowe zaniki pamięci i okazało się,że miał tak wysokie ciśnienie,że to mogło się dla niego bardzo źle skończyć
Sama nie wiem co prawda pracuje od 6-18 fizycznie,może to jest powód...latem tak nie ma,tylko zimą.
A ile ma lat? Bo mój mąż młody jeszcze,powienien aktywny byc
Matko! W ogóle mnie nie strasz...on ogólnie zawsze takim śpioch był,odkąd tylko mieszkamy ciągle tak jest. Jego mama mówiła,że on tak zawsze robił.
Gość: chochliczka
A mnie wkurza zima ,mam dosc tego ze jest tak slisko na chodnikach i mozna sie zabic.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się będzie lepiej ,mnie po świętach czeka demolka ścian instalację trzeba zmienić , tylko szkoda , że nie pomyslelismy o tym jak robiliśmy remont w sierpniu
www.zabawkikrasnala.pl
Ale ja się nie dziwię,tylko mnie to wkurza. To jest tak,że siedzę cicho do czasu aż zbliżają się TE dni i wtedy to już wiadomo co się dzieje...
No niby tak,to raczej logiczne. Ale mnie to tak wkurza,że normalnie musiałam to z siebie wydusic. (z reguły nie dzielę się takimi informacjami na forum,ale dziś jakoś mnie poniosło).
Gość: chochliczka
Moj facet pracuje od 6-14 tez fizycznie i zawsze 20-21 chodzi spac. Ja t orozumieim ,chociaz pociesze Cie,ze tez czasem mnie to wkurza,no ale musimy ich zrozumiec i byc cierpliwe.
Racja. Trochę jestem spokojniejsza,bo myślałam,że tylko on tak się zachowuje,a okazuje się,że jest ich więcej:)