Wkurza mnie...

fryteczka

#5517807 Napisano: 16.12.2012 06:42:32
wkurza mnie,ze nie mam jeszcze wszystkich prezentow dla bliskich i to dlatego,ze brak mi pomysłu emotka
0 0

monikar

#5518197 Napisano: 16.12.2012 08:50:01
Wkurza mnie mała ilość konkursów z atrakcyjnymi nagrodami, nastały czasy w których żeby wygrać głupi kubek, długopis czy żel pod prysznic trzeba napisać co najmniej poemat że już o grających laurkach nie wspomnę...ehhh ciężkie czasy emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5519196 Napisano: 17.12.2012 12:28:39
Wkurza mnie moja siostra egoistka
A do tego ludzie w przychodni.Poszlam dzis do lekarza, w mojej przychodni nie ma numerkow,tylko wyznaczaja h,zachodze pytam na ktora godzine maja ludzie bo ja mam na 9.50, na co pewna babcia z geba do mnie ze przeciez juz 11,ze sie spoznilam itd. Wiec ludzie jej grzecznie tlumacza ze przyszlam na czas,ze zle spojrzala na zegarek- no ok mysle sobie .babcia miala wejsc duzo po mnie,a przede mna byl tylko jeden facet do lekarza i wiecie co?przepusil te kobiete!Myslalam ze szlag mnie trafi, to nie po to ja przychodze na czas zeby jakis facet przepuszczal se przed soba ludzi!Skoro mu sie nudzi i chce siedziec w przychodni to niech czeka do konca.
Jak przepuscil kobiete to mu powiedzialam, ze skoro odstapil pan swoje miejsce w kolejce tej pani to teraz ja wchodze,na co on ze nie,ze on przeciez jest przede mna wrrrr
Dzis jestem wsciekla
0 0

#5519208 Napisano: 17.12.2012 12:33:07
i jeszcze ostatnio sytuacja z kauflanda w Augustowie. Szukalam łakoci dla dzieciakow na swieta, zobaczylam fajne slodycze z logo ben10, patrze niezla cena ok biore.Podchodze do kasy i sie okazuje,ze cena jest DWUKROTNIE wyższa!Wiec mowie pani ze ja w takim trazie nie kupuje tego, a pani sie na mnie drze ,ze- ona tego nie wycofa, ze mam to kupic,Wiec tlumacze ze cena byla inna przy produkcie i nie zaplace tak drogo.A pani mi na to ze powinnam podejsc do czytnika i sobie sprawdzic cene,a nie teraz nie chce.
Powiedzialam jej ze to jest normalne zlodziejstwo i wprowadzanie klienta w blad- a ta dalej do mnie ze powinnam sprawdzic przy czytniku.
Rece opadaja,bede moze z kazdym produktem chodzic do czytnika emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#5519223 Napisano: 17.12.2012 12:39:09
ziolko napisał(a):

emotka
emotka

WKURZA MNIE WYCIEK LOGINÓW I HASEŁ DO FACEBOOKA -- prawie 20 tys wyciekło!!

teraz już wiem, dlaczego ktoś logował się na moje konto i miałam wtedy je czasowo zablokowane emotka emotka

http://niebezpiec...-ofiar-na-facebooka/

http://pastebin.ru/EnGtbZlp

sprawdźcie, czy waszych loginów tam nie ma, a jeśli znajdziecie, to NATYCHMIAST zmieńcie hasła!!!

emotka
emotka

ja się właśnie w tej grupie znalazłam emotka

ktoś pisał z mojego konta do moich znajomych żebym zmieniła hasło bo jest ono w necie emotka

0 0

masza

#5519254 Napisano: 17.12.2012 12:48:32
chochliczka napisał(a):

i jeszcze ostatnio sytuacja z kauflanda w Augustowie. Szukalam łakoci dla dzieciakow na swieta, zobaczylam fajne slodycze z logo ben10, patrze niezla cena ok biore.Podchodze do kasy i sie okazuje,ze cena jest DWUKROTNIE wyższa!Wiec mowie pani ze ja w takim trazie nie kupuje tego, a pani sie na mnie drze ,ze- ona tego nie wycofa, ze mam to kupic,Wiec tlumacze ze cena byla inna przy produkcie i nie zaplace tak drogo.A pani mi na to ze powinnam podejsc do czytnika i sobie sprawdzic cene,a nie teraz nie chce.
Powiedzialam jej ze to jest normalne zlodziejstwo i wprowadzanie klienta w blad- a ta dalej do mnie ze powinnam sprawdzic przy czytniku.

W kauflandzie wiele cen odbiega od tych na półce, kiedyś dawali za takie pomyłki czekoladę, teraz by nie nastarczyli emotka
0 0

magdus8

#5519284 Napisano: 17.12.2012 12:56:55
chochliczka napisał(a):

było się z babką nie kłócić, tylko od razu wołać kierownika. Ja tak robię w trudnych sytuacjach i zawsze NAGLE problem się jakoś rozwiązuje
0 0

#5519289 Napisano: 17.12.2012 12:58:22
następnym razem bede od razu wolac kierownika-dzieki za rade emotka ale nie sadzilam,ze to taki problem cos wycofac
0 0

magdus8

#5519319 Napisano: 17.12.2012 01:07:11
chochliczka napisał(a):

następnym razem bede od razu wolac kierownika-dzieki za rade emotka ale nie sadzilam,ze to taki problem cos wycofac

bo to żaden problem, tylko kasjerka wstała chyba lewą nogą emotka
0 0

Gość: aka

#5519659 Napisano: 17.12.2012 03:37:29
wkurza mnie brak bonu ze stokrotki i biedronki i że znowu się spóźniam z konkursami i nagle widzę, że już wyniki, a chciałam w nich wziąć udział emotka
0 0

kalisto1986

#5519731 Napisano: 17.12.2012 03:58:37
chochliczka napisał(a):

Jest takie prawo, które wyraźnie mówi, że jeśli produkt ma oznaczoną niższą cene na półce, to po takiej muszą sprzedać.

Ja w kauflandzie często spotykam się na zaniżonych cenach
emotka Przykładowo, kiedyś deskorolka na półce miała cene 70 zł( to i tak mało było), a na czytniku wyszło 19 zł emotka Dlatego często sprawdzam tam wszystko
0 0

Gość: bc14

#5519754 Napisano: 17.12.2012 04:10:15
ja mialam ostatnio sytuacje,ze produkt było 10 zł drożesze w ITM, zwróciłam uwagę kasjerce a ona do mnietrudno, transakcja zaakceptowana już (płaciłam kartą) i głupia poszłam emotka emotka
0 0

monikar

#5519838 Napisano: 17.12.2012 04:29:03
oj w Kauflandzie już nie raz naciełam się na zupełnie różne ceny na półce i te na paragonie dlatego bardzo rzadko tam kupuję
0 0

Gość: kamila10001

#5520126 Napisano: 17.12.2012 06:42:25
Tak jest takie prawo mówiące o tym że obowiązuje cena, jaka widnieje przy artykule, tylko czy chce nam się wykłócać z kasjerką?Niedawno byłam świadkiem jak kasjerka wrzeszczała dosłownie na starszego pana, który przyszedł z reklamacją. Żenująca sytuacja. A w temacie wkurza mnie bo siedzę w domu, a miałam plany na cały dzień ale rano zasłabłam po wstaniu z łóżka i zejściu ze schodów i teraz siedzę w domu na wszelki wypadek
0 0

ziolko

#5520226 Napisano: 17.12.2012 07:14:15
to ja wam powiem, na co kiedyś trafiłam w kauflandzie emotka emotka emotka

kiedyś coś potrzebowałam, z serii artykułów szklanych, były po 6,90 zł. Poszłam do kasy i zapłaciłam mniej, niż się spodziewałam. Sprawdzam na paragonie a tam 0,69 zł emotka
Wróciłam i wzięłam wszystkie z taką ceną, było ich kilka, ale musiałam każdy produkt sprawdzać na czytniku, bo niektóre, mimo że takie same, miały inne kody kreskowe i cenę normalną.
Dodam, że nie poszło na sprzedaż, tylko zostawiłam dla siebie.

Do dziś jestem zadowolona, że tak mi się fuksnęło emotka żałuję tylko, że jak kiedyś z przeceny były ryzy papieru A3 po 10 zł to nie wzięłam kilku, tylko jedną paczkę. A u mnie idzie tego sporo

a kiedyś w tesco coś kupowałam i zapłaciłam więcej. Wobec tego wróciłam i zrobiłam zdjęcie.
Idę do BOKu i mówię co i jak, nawet pokazałam zdjęcie. Ale babka nie chciała uwierzyć i pofatygowała się, żeby sprawdzić. Wzięła cenę i oddała mi różnicę. Ale zmieniła później na wyższą na półce emotka

Zaś ostatnio w PiP liczi były po 52,99 zł - masakra
normalnie ok 15-20 zł
0 0

anet

#5520246 Napisano: 17.12.2012 07:23:22
Wkurza mnie, że kupiłam paragon od anitkasc, dokonałam terminowo przelewu, ale paragonu w skrzynce brak emotka Dodatkowo piszę na PW bez odzewu emotka Czy ktoś ma/miał podobnie z tą osobą? Na razie nie piszę w nie polecam wymiany z bo jeszcze naiwnie wierzę, że coś się mogło losowego stać... nie mniej jestem mega zdegustowana emotka
0 0

malenka89

#5520257 Napisano: 17.12.2012 07:26:49
anet napisał(a):

Wkurza mnie, że kupiłam paragon od anitkasc, dokonałam terminowo przelewu, ale paragonu w skrzynce brak emotka Dodatkowo piszę na PW bez odzewu emotka Czy ktoś ma/miał podobnie z tą osobą? Na razie nie piszę w nie polecam wymiany z bo jeszcze naiwnie wierzę, że coś się mogło losowego stać... nie mniej jestem mega zdegustowana emotka

ja wymieniłam kiedyś się z tą osóbką i paragon (co prawda nie pocztą, a na maila), ale otrzymałam emotka

0 0

anet

#5520268 Napisano: 17.12.2012 07:31:50
malenka89 napisał(a):

anet napisał(a):

ja wymieniłam kiedyś się z tą osóbką i paragon (co prawda nie pocztą, a na maila), ale otrzymałam emotka

Dzięki za odzew, czyli poczekam jeszcze trochę, choc priorytet miał być wysłany w czwartek, więc najpoźniej dziś powinien dotrzeć.
0 0

anialistopad

#5520269 Napisano: 17.12.2012 07:32:24
anet napisał(a):

u mnie też było bez problemowo , może na poczcie gdzieś leży teraz maja bałagan świąteczny więc może coś tam się dzieje
0 0

Gość: zeida

#5520272 Napisano: 17.12.2012 07:33:57
Martwi mnie mój piękny dotychczas kot- źródło mojej radości. Dostał jakiegoś problemu skórnego - drapie się, dostał czerwoną zaognioną skórę prawie na całym ciele. Już drugi raz byliśmy u weterynarza - seria zastrzyków, antybiotyków, smarowań, to już trochę trwa i jestem już zmęczona. Żadnej poprawy - kot osowiały i tak brzydki, jak nigdy. Nie wiadomo do końca, co to i dlaczego. Żeby choć był jakiś cień poprawy po tej całej chemii. W piątek znowu wet i następna dawka - ja już nie mam siły. Jak jest chory ktokolwiek z mojej rodziny, ja tracę siły witalne. emotka
0 0