Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 3357
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: chochliczka
A do tego ludzie w przychodni.Poszlam dzis do lekarza, w mojej przychodni nie ma numerkow,tylko wyznaczaja h,zachodze pytam na ktora godzine maja ludzie bo ja mam na 9.50, na co pewna babcia z geba do mnie ze przeciez juz 11,ze sie spoznilam itd. Wiec ludzie jej grzecznie tlumacza ze przyszlam na czas,ze zle spojrzala na zegarek- no ok mysle sobie .babcia miala wejsc duzo po mnie,a przede mna byl tylko jeden facet do lekarza i wiecie co?przepusil te kobiete!Myslalam ze szlag mnie trafi, to nie po to ja przychodze na czas zeby jakis facet przepuszczal se przed soba ludzi!Skoro mu sie nudzi i chce siedziec w przychodni to niech czeka do konca.
Jak przepuscil kobiete to mu powiedzialam, ze skoro odstapil pan swoje miejsce w kolejce tej pani to teraz ja wchodze,na co on ze nie,ze on przeciez jest przede mna wrrrr
Dzis jestem wsciekla
Powiedzialam jej ze to jest normalne zlodziejstwo i wprowadzanie klienta w blad- a ta dalej do mnie ze powinnam sprawdzic przy czytniku.
Rece opadaja,bede moze z kazdym produktem chodzic do czytnika
Gość: tato999
ja się właśnie w tej grupie znalazłam
ktoś pisał z mojego konta do moich znajomych żebym zmieniła hasło bo jest ono w necie
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kauflandzie wiele cen odbiega od tych na półce, kiedyś dawali za takie pomyłki czekoladę, teraz by nie nastarczyli
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
było się z babką nie kłócić, tylko od razu wołać kierownika. Ja tak robię w trudnych sytuacjach i zawsze NAGLE problem się jakoś rozwiązuje
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to żaden problem, tylko kasjerka wstała chyba lewą nogą
Gość: aka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest takie prawo, które wyraźnie mówi, że jeśli produkt ma oznaczoną niższą cene na półce, to po takiej muszą sprzedać.
Ja w kauflandzie często spotykam się na zaniżonych cenach
Gość: bc14
monikar
Postów 3357
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: kamila10001
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś coś potrzebowałam, z serii artykułów szklanych, były po 6,90 zł. Poszłam do kasy i zapłaciłam mniej, niż się spodziewałam. Sprawdzam na paragonie a tam 0,69 zł
Wróciłam i wzięłam wszystkie z taką ceną, było ich kilka, ale musiałam każdy produkt sprawdzać na czytniku, bo niektóre, mimo że takie same, miały inne kody kreskowe i cenę normalną.
Dodam, że nie poszło na sprzedaż, tylko zostawiłam dla siebie.
Do dziś jestem zadowolona, że tak mi się fuksnęło
a kiedyś w tesco coś kupowałam i zapłaciłam więcej. Wobec tego wróciłam i zrobiłam zdjęcie.
Idę do BOKu i mówię co i jak, nawet pokazałam zdjęcie. Ale babka nie chciała uwierzyć i pofatygowała się, żeby sprawdzić. Wzięła cenę i oddała mi różnicę. Ale zmieniła później na wyższą na półce
Zaś ostatnio w PiP liczi były po 52,99 zł - masakra
normalnie ok 15-20 zł
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wymieniłam kiedyś się z tą osóbką i paragon (co prawda nie pocztą, a na maila), ale otrzymałam
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odzew, czyli poczekam jeszcze trochę, choc priorytet miał być wysłany w czwartek, więc najpoźniej dziś powinien dotrzeć.
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też było bez problemowo , może na poczcie gdzieś leży teraz maja bałagan świąteczny więc może coś tam się dzieje
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: zeida