Wkurza mnie...

Gość: zwierzyniec

#5542708 Napisano: 07.01.2013 10:27:51
iwona0103 napisał(a):

wkurza mnie, że wczoraj wieczorem miałam prawie 39 stopni gorączki, a dzisiaj już prawie 38... a lekarz może mnie przyjąć pojutrze emotka chyba trzeba planować chorobę...

masz rację - jak miałam 40.5 stopnia to w przychodni usłyszałam, że najbliższy wolny termin to następny dzień po południu. Wieczorem mąż mnie zawiózł do pomocy nocnej, poczekaliśmy 1,5 godz. i sprawę załatwiłam. Polska rzeczywistość
emotka
0 0

dolly

#5542768 Napisano: 07.01.2013 10:56:46
tato999 napisał(a):

mia napisał(a):

tato999 napisał(a):

złe czy nie ale co mąż na to jak dziecko śpi z mamą a on sam?

gdzie zaspakajanie potrzeb męża?

Tato, Ty tak poważnie, czy jaja se robisz? emotka

Z mężem to można i na stole w pralni, pod prysznicem, etc.
A spać z dzieciakiem emotka

nie robie sobie jaj

według mnie żona powinna spać z mężem a nie z dziećmi

bbbbbuuuuaaahahahah- spać czy kochać, bo mylisz pojęcia do tego wszystkiego.
Tato a Ty tylko siedzisz i czekasz kiedy mężowi/mężczyźnie sie zachce i spełniasz Jego zachcianki?
0 0

joan

#5542778 Napisano: 07.01.2013 11:00:55
jolcia12 napisał(a):

tato999 napisał(a):

o kurde emotka

ja ci powiem gdzie, potrzeby mojego męża zaspokaja Renia Rączkowska emotka emotka emotka

Cha cha cha emotka Ale co racja, to racja, żem się nie po to urodziła, aby czyjeś potrzeby zaspokajać emotka
0 0

zaczytana-pola

#5542873 Napisano: 07.01.2013 11:49:56
dolly napisał(a):

tato999 napisał(a):

mia napisał(a):

tato999 napisał(a):

nie robie sobie jaj

Tato a Ty tylko siedzisz i czekasz kiedy mężowi/mężczyźnie sie zachce i spełniasz Jego zachcianki?

Ja to się zastanawiam od kiedy to kobieta ma zaspokajać potrzeby faceta emotka A dlaczego nie odwrotnie? emotka emotka Niektórych rzeczy chyba nigdy nie zrozumiem, w końcu mamy równouprawnienie emotka emotka
0 0

Gość: alter ego

#5542879 Napisano: 07.01.2013 11:52:30
Wkurza mnie sezon zachorowań, bo na leki poszło ok. 200-300 zł. emotka

A co do dyskusji na temat spania dziecka w łóżku rodziców, sądzę, że dziecko nie powinno spać z rodzicem/rodzicami, ale my też nie jesteśmy w tym temacie konsekwentni i czasem się uginamy.
0 0

Gość: alter ego

#5542892 Napisano: 07.01.2013 11:57:12
ilonar2301 napisał(a):

dolly napisał(a):

tato999 napisał(a):

mia napisał(a):

tato999 napisał(a):

nie robie sobie jaj

Ja to się zastanawiam od kiedy to kobieta ma zaspokajać potrzeby faceta emotka A dlaczego nie odwrotnie? emotka emotka Niektórych rzeczy chyba nigdy nie zrozumiem, w końcu mamy równouprawnienie emotka emotka

Nie chodzi chyba o to, by żona zaspokajała męża tylko o to, że zwykle matka (a nie ojciec) śpi z dzieckiem. I wówczas także mąż nie ma możliwości, by spełnić zachcianki partnerki w łóżku. A nie każdy lubi się kryć po kątach, w pralni czy w łazience przed własnymi dziećmi, aby zaznać intymności z małżonkiem. My tam wolimy igraszki w łóżku. emotka
0 0

klaudia011

#5542910 Napisano: 07.01.2013 12:05:35
na jednym FP spytałam dlaczego w nagrodzonych pracach jest jedna z błędem ortograficznym.
i odpisali - No cóż, przyznajemy że głównie liczy się treść, a nie pisownia.

i wkurza mnie to okropnie, o!!!
0 0

fryteczka

#5542931 Napisano: 07.01.2013 12:17:59
klaudia011 napisał(a):

na jednym FP spytałam dlaczego w nagrodzonych pracach jest jedna z błędem ortograficznym.

czyzby chodzi o nazeczona ?
0 0

renatak0

#5542943 Napisano: 07.01.2013 12:24:08
zaskoczyło mnie,że ktoś wziął sobie nick prawie taki jak ja róznica to 0 i o na koncu, ale się nabrałam czytając wpis tego nicka, wystraszyłam się ,ze mam taka skleroze ,ze nie wiem co piszę, gorzej bedzie przy wynukach konkursu, będę się zastanawiać czy to ja czy nie emotka
0 0

Gość: jkkp

#5542952 Napisano: 07.01.2013 12:26:43
renatak0 napisał(a):

zaskoczyło mnie,że ktoś wziął sobie nick prawie taki jak ja róznica to 0 i o na koncu, ale się nabrałam czytając wpis tego nicka, wystraszyłam się ,ze mam taka skleroze ,ze nie wiem co piszę, gorzej bedzie przy wynukach konkursu, będę się zastanawiać czy to ja czy nie emotka

ale ja tez pomyślałam że to Ty piszesz, ale potem zerknęłam na datę od kiedy ta osoba na forum i zrozumiałam, że nie TY emotka
0 0

ziolko

#5542955 Napisano: 07.01.2013 12:28:54
a ja dziś ZNOWU nie dostałam się do lekarza... byłam przed 10 i koniec rejestracji.. a normalnie jest do 12 a lekarka przyjmuje do 13
super
0 0

klaudia011

#5542988 Napisano: 07.01.2013 12:42:12
fryteczka napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

czyzby chodzi o nazeczona ?

a właśnie o nażeczona emotka
od wczoraj mam nerwa na nią !!

0 0

monikar

#5543014 Napisano: 07.01.2013 12:52:02
ziolko napisał(a):

a ja dziś ZNOWU nie dostałam się do lekarza... byłam przed 10 i koniec rejestracji.. a normalnie jest do 12 a lekarka przyjmuje do 13
super

ja w obecnym okresie gryp to tylko nocną pomoc w szpitalu odwiedzam, u mnie w przychodni zapisy do lekarza rodzinnego są na 21 stycznia emotka
0 0

renatak0

#5543018 Napisano: 07.01.2013 12:54:00
jkkp napisał(a):

renatak0 napisał(a):

ale ja tez pomyślałam że to Ty piszesz, ale potem zerknęłam na datę od kiedy ta osoba na forum i zrozumiałam, że nie TY emotka

o i już nie ma renatako , dostała ban za spam no to już się ne wkurzam emotka
0 0

monikar

#5543048 Napisano: 07.01.2013 01:05:21
Wkurza mnie dyskusja prowadzona na FP perfumerii Douglas odnośnie zdjęć z konkursu świątecznego i słowa dziewczyny, która zgłosiła plagiat jako swoje zdjęcie pisząc:bo wykorzystanie czegoś co powrzechnie jest dostepne to nie to samo co sygnowanie czegos prywatnego z czyjejs prywatnej kolekcji swoim nazwiskiem...

litości emotka
0 0

asantesana

#5543063 Napisano: 07.01.2013 01:16:05
monikar napisał(a):

Wkurza mnie dyskusja prowadzona na FP perfumerii Douglas odnośnie zdjęć z konkursu świątecznego i słowa dziewczyny, która zgłosiła plagiat jako swoje zdjęcie pisząc:bo wykorzystanie czegoś co powrzechnie jest dostepne to nie to samo co sygnowanie czegos prywatnego z czyjejs prywatnej kolekcji swoim nazwiskiem...

litości emotka

Poczytałam trochę i nóż w kieszeni się otwiera jaki tok rozumowania niektórzy potrafią mieć... Ciekawe czy płytki chodnikowe też sobie może zabrać do domu, bo przecież chodnik jest ogólnodostępny a nie na czyjejś posesji...
0 0

dolly

#5543104 Napisano: 07.01.2013 01:33:51
alter napisał(a):

Nie chodzi chyba o to, by żona zaspokajała męża tylko o to, że zwykle matka (a nie ojciec) śpi z dzieckiem. I wówczas także mąż nie ma możliwości, by spełnić zachcianki partnerki w łóżku. A nie każdy lubi się kryć po kątach, w pralni czy w łazience przed własnymi dziećmi, aby zaznać intymności z małżonkiem. My tam wolimy igraszki w łóżku. emotka

Chyba, nie jesteś w temacie.
Nie no spoko, po co od razu się kryć, to normalna sprawa, można przecież przy dzieciach emotka
0 0

Gość: awi

#5543115 Napisano: 07.01.2013 01:37:36
matik2001 napisał(a):

awi napisał(a):

margo466 napisał(a):

matik2001 napisał(a):

Po 20- tu latach próbuje rzucić palenie. Nie palę 2-gi dzień i wszystkoooooooooooo mnie wkurza, ale mam nadzieję, że to przetrzymam:-))

trzymam za Ciebie kciuki emotka emotka emotka
też tak długo palę i wiem jaka to trudna walka.

Je też trzymam kciuki emotka

Dziękuję Wam bardzo!!!!! Jeszcze nie zapaliłam,ale boję się jutrzejszego dnia, bo w pracy większość osób pali, a jak poczuję zapach papierosa, to mogę się skusić. I to mnie wkurza -brak silnej woli.
Ale zobaczymy, może się uda:-))

Pierwszy, najgorszy dzień za Tobą. Szkoda, żeby to doświadczenie poszło na marne emotka
0 0

pioge7

#5543172 Napisano: 07.01.2013 02:05:18
wkurzyło mnie tesco!!! wygrałem zestaw DOVE za krzyżówkę, cieszyłem się bo dla mamy by był na prezent a tu zamiast DOVE zestaw przyszedł zestaw AXE. Niby przyszło ale inny powinienem wygrać!
0 0

zaczytana-pola

#5543310 Napisano: 07.01.2013 03:14:19
Wkurza mnie Plus. Od listopada ciągle problemy z zasięgiem. Nawet teraz telefon leży sobie na szafce, przychodzi sms, że ktoś z numeru xxxxxxxx próbował się ze mną połączyć. Nie mam już siły do nich i cierpliwości emotka emotka emotka emotka emotka
0 0