Wkurza mnie...

staszek

#5554192 Napisano: 17.01.2013 10:38:58
joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze.

Rozerwie mi dziś brzuch ze śmiechu, dziewuszki, nie macie litości emotka

a staszek to dziewuszka emotka emotka

Owszem -> takie czasy emotka

oj dziewuszka, dziewuszka emotka jakoś tak wyszło, że nick taki mylący mam emotka
0 0

staszek

#5554196 Napisano: 17.01.2013 10:40:37
asiasia napisał(a):

Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy emotka

Świetnie to opisałaś Koper, ja bym dodała do tego uzasadnienia jeszcze kwestie przeznaczenia. Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK! I tym sposobem wilk syty i owca cała-tajemnicza osoba znajdzie rozwiązanie dla swoich problemów, tata cudaczka nowego klienta, a teczka nowego właściciela....

I to byłoby prawdziwie szczęśliwe zakończenie losu biednej, porzuconej teczki... Nie wiem jak Wy, ale ja trzymam za to kciuki
0 0

Gość: pola731

#5554201 Napisano: 17.01.2013 10:43:10
staszek napisał(a):

I to byłoby prawdziwie szczęśliwe zakończenie losu biednej, porzuconej teczki... Nie wiem jak Wy, ale ja trzymam za to kciuki

a ja się muszę zastanowić czy trzymać kciuki , bo dla mnie nie została wyjaśniona najbardziej kluczowa
sprawa - jakiego koloru była teczka ???

bo jak żółta, to...
0 0

joan

#5554202 Napisano: 17.01.2013 10:43:26
asiasia napisał(a):

Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK!

Dokładnie, może to taki zamierzony, kibelkowy marketing emotka Reklamy w toaletach to już standard emotka
0 0

Gość: asiasia

#5554208 Napisano: 17.01.2013 10:47:10
joan napisał(a):

asiasia napisał(a):

Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK!

Dokładnie, może to taki zamierzony, kibelkowy marketing emotka Reklamy w toaletach to już standard emotka

Oj joan to nie marketing, to w czystej postaci PRZEZNACZENIE. Miejmy nadzieję ze cudaczek w natłoku złych emocji nie zakłócił biegu historii i nie zabrał teczki...
emotka
0 0

79magda

#5554210 Napisano: 17.01.2013 10:47:43
joan napisał(a):

asiasia napisał(a):

Sugerujecie, że cudaczek chodzi po kibelkach i podrzuca teczki???
emotka
0 0

Gość: asiasia

#5554212 Napisano: 17.01.2013 10:49:39
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

asiasia napisał(a):

Sugerujecie, że cudaczek chodzi po kibelkach i podrzuca teczki???
emotka

OOOO! To mógłby być zamierzony zabieg marketingowy. Cudaczek przedstawił nam całą historię na forum, z najdrobniejszym szczegółami, i teraz każdy z nas poleci do tego galerii i sprawdzi co to za wspaniała teczka!
0 0

Gość: pola731

#5554214 Napisano: 17.01.2013 10:49:46
wkurzają mnie ceny przesyłek pocztowych , o jak bardzo mnie wkurzają - i agencje też mnie wkurzają, bo na byle pierdół wysyłaj im poleconym

0 0

joan

#5554215 Napisano: 17.01.2013 10:49:54
Hehe, wierzę w ciekawe sploty zdarzeń i węzły przeznaczenia, to na pewno nie koniec tej historii emotka Mnie się motyw z teczką podoba, wykorzystam go przy pisaniu sztuki teatralnej emotka
0 0

aneta411

#5554218 Napisano: 17.01.2013 10:51:21
79magda, koper, staszek DZIÊKUJÊ
0 0

79magda

#5554229 Napisano: 17.01.2013 10:54:32
asiasia napisał(a):

OOOO! To mógłby być zamierzony zabieg marketingowy. Cudaczek przedstawił nam całą historię na forum, z najdrobniejszym szczegółami, i teraz każdy z nas poleci do tego galerii i sprawdzi co to za wspaniała teczka!

Powiem więcej - teraz każdy, kto to przeczytał, będzie uważnie przeglądał kosze w kibelkach, licząc na to, że może akurat trafi na jakąś teczkę z wizytówką
emotka
0 0

jorunn2010

#5554248 Napisano: 17.01.2013 11:04:21
Wrocławianie, urządźmy grę miejską w poszukiwaniu żółtej teczki. tylko co z panami, skoro kibel ewidentnie damski?
0 0

joan

#5554251 Napisano: 17.01.2013 11:05:41
jorunn2010 napisał(a):

Wrocławianie, urządźmy grę miejską w poszukiwaniu żółtej teczki. tylko co z panami, skoro kibel ewidentnie damski?

emotka emotka emotka

Panowie w dzisiejszych czasach wyglądają, jak panie (i odwrotnie), wszystko jest unisex, nikt się nie zorientuje emotka
0 0

koper

#5554254 Napisano: 17.01.2013 11:07:46
jorunn2010 napisał(a):

Trzeba po prostu na plakatach zaznaczyć, że to akcja związana z nadchodzącym Dniem Kobiet i po problemie.
0 0

staszek

#5554256 Napisano: 17.01.2013 11:09:26
pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

a ja się muszę zastanowić czy trzymać kciuki , bo dla mnie nie została wyjaśniona najbardziej kluczowa

bo jak żółta, to...

No własnie żółta była! W dodatku na pół zgięta! Jak możesz być taka nieczuła? Jak żółta teczka na pół zgięta to już kciuków nie trzymasz, a jakby była, na ten przykład, czerwona i wyprostowana, to wtedy trzymałabyś? Ech...
0 0

aljagus

#5554265 Napisano: 17.01.2013 11:15:33
cudaczek121 napisał(a):

Byłyśmy dziś z mamą w we wrocławskiej galerii handlowej na zakupach,a że rodzicielce zachciało się iść do toalety,to weszłyśmy.Mama wyszła z kibelka,umyła ręce,podeszła do tego urządzenia, co się suszy ręce, aż tu nagle patrzy,a w koszu z brudnymi ręcznikami wypatrzyła zgiętą na pół żółtą teczkę z przypiętą wizytówką biura mojego ojca emotka No rozumiemy,że jakiejś klientce się nie zmieściła do torebki/nie spodobała ta teczka, w której dostała dokument, no,ale żeby wrzucać teczkę z kancelarii do kosza w publicznym wc,to już przesada emotka Nie wiedziałyśmy czy mamy się śmiać czy, płakać emotka emotka Jakby nie można było tej teczki wrzucić do normalnego kosza,których w centrum handlowym jest kilka emotka

A jaki to normalny kosz? Inny niż w toalecie,tak? emotka
0 0

79magda

#5554266 Napisano: 17.01.2013 11:15:44
staszek napisał(a):

pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

bo jak żółta, to...

No własnie żółta była! W dodatku na pół zgięta! Jak możesz być taka nieczuła? Jak żółta teczka na pół zgięta to już kciuków nie trzymasz, a jakby była, na ten przykład, czerwona i wyprostowana, to wtedy trzymałabyś? Ech...

Myślę, że jednak bardziej istotny jest fakt, że to Teczka Z Kancelarii, niż jej kolor...
emotka
0 0

ziolko

#5554278 Napisano: 17.01.2013 11:19:34
wiecie co... jak dosyć fajnie czytało mi się o Mikołaju i rózdze, tak to wszystko o teczce jest strasznie męczące emotka emotka ile można sprawę teczki ciągnąć?? poza tym to jest temat wkurza mnie, więc jak chcecie sobie pogadać o teczce w WU CE --- TO ZAPRASZAM DO TEMATU BARDZIEJ ODPOWIEDNIEGO - WC rozmowy o wszystkim

https://www.e-kon...-cat-5.html#f5554276
0 0

ktosiu

#5554285 Napisano: 17.01.2013 11:21:41
ziolko napisał(a):

wiecie co... jak dosyć fajnie czytało mi się o Mikołaju i rózdze, tak to wszystko o teczce jest strasznie męczące emotka emotka ile można sprawę teczki ciągnąć?? poza tym to jest temat wkurza mnie, więc jak chcecie sobie pogadać o teczce w WU CE --- TO ZAPRASZAM DO TEMATU BARDZIEJ ODPOWIEDNIEGO - WC rozmowy o wszystkim

https://www.e-kon...-cat-5.html#f5554276

W Polsce sprawy teczek zwykle długo się ciągną emotka A wkurza mnie to, ze jest szaro, buro i ponuro za oknem. Mimo śniegu.
0 0

Gość: rafi323raf

#5554291 Napisano: 17.01.2013 11:23:10
i w tym momencie przyjechała śmieciarka i tak oto żywot teczki się zakończył emotka
0 0