Wkurza mnie...

Gość: agusia222

#5569757 Napisano: 31.01.2013 12:00:01
a mnie wkurza ta zawierucha za oknem.....
0 0

notta

#5569760 Napisano: 31.01.2013 12:01:52
agusia222 napisał(a):

mnie też ten cały dzień wkurza.. wieje żeby nie powiedzieć gorzej, prąd gaśnie- pracy tyle a bez prądu to nic nie zrobię, komp pada a drukarka śmieje mi się w twarz i buntuje się przez te problemy z zasilaniem emotka
0 0

79magda

#5569761 Napisano: 31.01.2013 12:01:59
olunka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Mnie okna tak nie wkurzaja ,jak choinka,której nikomu się nie chce rozebrać emotka kiedyś stała do późnej wiosny,aż znajomi nas ochrzanili,że te długie mrozy to przez nasze lenistwo emotka

emotka a myślałam,że jestem sama emotka Całe szczęście nie sypie się strasznie, ale co będzie jak się ją dotknie.....
Codziennie próbuje syna wrobić w jej rozbieranie, ale nie daje się emotka

do soboty może stac a potem to juz mus emotka

To oznacza, że będzie można zjeść pierniczki
emotka
0 0

calliope

#5569766 Napisano: 31.01.2013 12:04:17
merkana napisał(a):

A ja się wkurzyłam i to ostro, bo mi się metamorfozy zachciało. Kupiłam farbę, miał być piękny kasztan, a wyszła... krucza czerń. Wyglądam jakbym miała perukę, a teraz będzie problem żeby to rozjaśnić emotka Wyglądam jak Mortisia Adams i chyba grzywkę zetnę, bo faktycznie mogą mnie z nią pomylić. emotka emotka

umyj włosy kilka razy szamponem przeciwłupieżowym, trochę kolor puści
0 0

barszcz

#5569774 Napisano: 31.01.2013 12:08:05
O, calliope ,widzę,że jestes ze Śląska! Siedzę i wkurzam się bo Panowie od reklamacji,(ze Śląska )mieli przyjechać w południe,a tu już po 13 i nadal czekam.Czy na Śląsku południe nie oznacza dwunastej?
0 0

melissa

#5569786 Napisano: 31.01.2013 12:15:43
barszcz napisał(a):

O, calliope ,widzę,że jestes ze Śląska! Siedzę i wkurzam się bo Panowie od reklamacji,(ze Śląska )mieli przyjechać w południe,a tu już po 13 i nadal czekam.Czy na Śląsku południe nie oznacza dwunastej?

Ale Śląsk i Dolny Śląsk to 2 zupełnie inne regiony;)
0 0

melissa

#5569792 Napisano: 31.01.2013 12:17:17
olunka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Mnie okna tak nie wkurzaja ,jak choinka,której nikomu się nie chce rozebrać emotka kiedyś stała do późnej wiosny,aż znajomi nas ochrzanili,że te długie mrozy to przez nasze lenistwo emotka

emotka a myślałam,że jestem sama emotka Całe szczęście nie sypie się strasznie, ale co będzie jak się ją dotknie.....
Codziennie próbuje syna wrobić w jej rozbieranie, ale nie daje się emotka

do soboty może stac a potem to juz mus emotka

Fajnie, że nie jestem sama:) A u mnie za oknem już wiosna, stokrotki na trawniku kwitną, więc muszę się jednak zmobilizować;)
0 0

calliope

#5569795 Napisano: 31.01.2013 12:19:30
barszcz napisał(a):

ja jestem ale z Dolnego Śląska emotka dla mnie Śląsk to zupełnie odległa kraina, chociaż sąsiadujemy ze sobą emotka
0 0

barszcz

#5569798 Napisano: 31.01.2013 12:20:16
melissa napisał(a):

barszcz napisał(a):

Ale Śląsk i Dolny Śląsk to 2 zupełnie inne regiony;)

Szczerze mówiąc,to nie wiem skąd dokladnie Pan jedzie?Mówił,że ze Śląska.Fotel kupowalam u siebie,w centrum Polski,ale jak to zwykle bywa,ktoś w fabryce przeoczyl i nie zainstalowal blokady,więc dzwonili,że będą dziś w poludnie emotka
0 0

malutka456

#5569959 Napisano: 31.01.2013 02:21:55
wkurza mnie, ze nie zostane perfekcyjna pania domu emotka umylam 2 z 4 okien, reszte zostawie na jutro emotka emotka
0 0

agicho

#5569960 Napisano: 31.01.2013 02:22:52
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, ze nie zostane perfekcyjna pania domu emotka umylam 2 z 4 okien, reszte zostawie na jutro emotka emotka

Może testu białej rękawiczki nie zaliczysz ale przynajmniej masz czas dla siebie emotka
0 0

bloomcia

#5570025 Napisano: 31.01.2013 03:18:28
iva napisał(a):

agusia222 napisał(a):

mnie też ten cały dzień wkurza.. wieje żeby nie powiedzieć gorzej, prąd gaśnie- pracy tyle a bez prądu to nic nie zrobię, komp pada a drukarka śmieje mi się w twarz i buntuje się przez te problemy z zasilaniem emotka

Nad morzem taki sztorm że masakra;/

Mnie wkurza że zamiast pisać pracę licencjacka siedzę tu i zajmuję się konkursami...
0 0

Gość: pola731

#5570026 Napisano: 31.01.2013 03:19:34
bloomcia napisał(a):

iva napisał(a):

agusia222 napisał(a):

Nad morzem taki sztorm że masakra;/

Mnie wkurza że zamiast pisać pracę licencjacka siedzę tu i zajmuję się konkursami...

ja tylko tu siedzę ...bo i praca licencjacka i konkursy ostatnio kuleją
0 0

Gość: sarsaparilla

#5570192 Napisano: 31.01.2013 05:17:05
Ojj ale mnie małż wkurzył...

Kupujemy młodej nowe łóżko, łóżko już zamówione. Najpierw mieliśmy płacić za nie sami ale zaoferowali się moi rodzice, że będzie ono prezentem urodzinowym od nich dla Mai więc 600zł jesteśmy do przodu.

Kupujemy też wielki narożnik do salonu i nową ławę. Mieliśmy kupić tańszy ale moi rodzice się zaoferowali, że znam dorzucą więc kupimy droższy i fajniejszy. Adam jeszcze pierdział, żeby się dowiedzieć czy na pewno dorzucą bo on nie wie czy zamawiać ten czy tamten, na droższy go nie stać, itd itp.

I DZISIAJ!!! kutwa maź, dzwoni mi że se kupił nowy rower! Nosz kutwa jeden już mam w salonie bo mu się nie chce do piwnicy nosić, kupił 2 lata temu, ani razu na nim nie jechał. On mi pierdzi, że tamten sprzeda a na tym to już na 100% będzie jeździł...

Ależ mnie nosi, jeszcze do cholibki oczywiście mam nic nie mówić moim rodzicom bo będzie siara. Ale ja jestem złaaaaaa!! emotka
0 0

Gość: emka86

#5570217 Napisano: 31.01.2013 05:32:42
sarsaparilla napisał(a):

Ojj ale mnie małż wkurzył...

Kupujemy młodej nowe łóżko, łóżko już zamówione. Najpierw mieliśmy płacić za nie sami ale zaoferowali się moi rodzice, że będzie ono prezentem urodzinowym od nich dla Mai więc 600zł jesteśmy do przodu.

Kupujemy też wielki narożnik do salonu i nową ławę. Mieliśmy kupić tańszy ale moi rodzice się zaoferowali, że znam dorzucą więc kupimy droższy i fajniejszy. Adam jeszcze pierdział, żeby się dowiedzieć czy na pewno dorzucą bo on nie wie czy zamawiać ten czy tamten, na droższy go nie stać, itd itp.

I DZISIAJ!!! kutwa maź, dzwoni mi że se kupił nowy rower! Nosz kutwa jeden już mam w salonie bo mu się nie chce do piwnicy nosić, kupił 2 lata temu, ani razu na nim nie jechał. On mi pierdzi, że tamten sprzeda a na tym to już na 100% będzie jeździł...

Ależ mnie nosi, jeszcze do cholibki oczywiście mam nic nie mówić moim rodzicom bo będzie siara. Ale ja jestem złaaaaaa!! emotka

powiedz ,że go wygrałaś w konkursie emotka
0 0

#5570232 Napisano: 31.01.2013 05:46:51
Emka tu chodzi o zasadę i po drugie po ch.. jasną mu kolejny rower?? Z dzieckiem nie ma czasu się pobawić a tu kolejny grat do kolekcji. I niech mi tylko zacznie pierdzielić, że na coś tam może nie być kasy, na szafki, lusterko czy waciki, zabije go.

A tak na serio to chyba bardziej jestem rozczarowana taką dziecinną postawą niż zła. Chociaż zła też jestem.
0 0

Gość: pola731

#5570235 Napisano: 31.01.2013 05:49:24
sarsaparilla napisał(a):

Emka tu chodzi o zasadę i po drugie po ch.. jasną mu kolejny rower?? Z dzieckiem nie ma czasu się pobawić a tu kolejny grat do kolekcji. I niech mi tylko zacznie pierdzielić, że na coś tam może nie być kasy, na szafki, lusterko czy waciki, zabije go.

A tak na serio to chyba bardziej jestem rozczarowana taką dziecinną postawą niż zła. Chociaż zła też jestem.

to powiedz, że rodzice się dorzucą , ale za miesiąc bo coś im wypadło ważnego i musicie sami sfinansować meble a rodzice Wam oddadzą kasę
0 0

Gość: emilka1705

#5570238 Napisano: 31.01.2013 05:53:16
Kochana powiedz mu co myślisz i stanowczo zaprotestuj....zawsze ma 10 dnina zwrot emotka

Ja bym chyba poćwiartowała, za takie cos emotka
0 0

#5570242 Napisano: 31.01.2013 05:57:51
On sprzeda tamten rower i wtedy obecny się zwróci, ale dopiero na wiosnę jak będzie sezon. Nie chodzi mi o pieniądze...

Po głębszym zastanowieniu chodzi mi o to, że niech mi nie truje, że nas nie stać na droższe meble, skoro może zamrozić kasę w rowerze na jakiś 2 miesiące.

Adam widzi, że jestem zła (zła w nawiasie bo bluzgam w myślach), zwykle dzwoni co 2 godziny, pisze coś na gg a teraz woli się nie odzywać żebym nie wrzeszczała.
0 0

Gość: emilka1705

#5570250 Napisano: 31.01.2013 06:05:18
KOchana ja nie chce Cie podburzać,ale mnie najbardziej wkurzyłoby to, ze zrobił to bez rozmowy z Tobą. Doskonale Cie rozumiem bo kiedys miałam takie same problem z mezem. Odkładalismy kase na wesele, a on od zawsze miał skłonności do głupich wydatków. Mieszkalismy w UK i ja przyleciałam tydzień wczesniej do PL i co? Mój m w kolejna sobote pojawił sie na lotnisku w nowych ciuchach z drobnym prezentem dla brata....bagatela x-box za 170funtów.....Na szczescie po awanturze i cichych dniach to był ostatni taki numer....
Mąz sam doszedł do wniosku, ze to chyba dlatego ze w domu nie miał za wiele (6 dzieci i nie przelewało sie) no i teraz chciał sobie nieswiadomie to odrobić.
0 0