Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sarsaparilla
I serio, rozumiem że w sumie nic to nas nie kosztuje, bo jak sprzeda tamten to wyjdzie na jedno ale po co mu drugi rower, skoro na pierwszym nie jechał ani razu?
Mój tata miał czasem równie genialne pomysły, to chyba domena facetów. Ja traktuję budżet domowy śmiertelnie poważnie i nie wydaję pieniędzy na coś, co nie jest mi potrzebne. Mamy normalną płynność finansową, nie brakuje nam na nic ale teraz przegiął.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ankasss
Postów 1245
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
leciałby oddawać ten rowerek szybciutko:)
Jak sprzeda stary niech z kasą robi co chce, ale inaczej nie da rady
No, ale co żoba to co innego
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie rowerów, nam jakiś czas temu ukradli rowery co w sumie 6tyś kosztowały. A mój teraz przebąkuje o nowym rowerze, że by mu się przydał itp. Ale cholera gdyby chociaż ten rower chciał za 2-3 tyś, jakoś przeboleję, ale on coś pierdzieli, że sam chce składać, że rama karbonowa, widelec karbonowy, siodełko jakieśtam, koła jakieśtam i wrrr że mu 17tyś wyszło licząc. Powiedziałam mu, żeby w łeb się palnął i kupił składaka...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Wiesz on pewno się sam przed sobą jak i przed Tobą w ten sposób chce usprawiedliwić. Pogadaj z chłopem o tym bo nie ma uniwersalnego rozwiazania dla kazdej pary.
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przynajmniej widać,że mąż nowoczesny,a w dodatku nie jest homofobem... bo bardzo drogie są mu te dwa pedały:)
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
Aga w moim garażu jest astra za 8 tysięcy i to był szczyt,... a jakby mąż zapragnął rower za 17 to sama bym go w łeb palnęła
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My jeździmy laguną II. Kiedyś mnie to bawiło, że ma laptopa wartego tyle ile auto. A teraz jak wyskoczył z rowerem to mnie zagotowało. Bo oczywiście jak zapłaci? Kartą kredytową. A kto to później spłaci?
cudaczek121
Postów 6821
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja koleżanka z pracy, jak się dowiedziała,że mąż sobie kupił nowy rower, to mu go zrzuciła po schodach na 4 piętrze w ich bloku
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tia ma prawo oczywiście, ale takie rzeczy wcześniej się konsultuje, chyba bym mojego powiesiła za .... gdyby kupił coś bez mojej wiedzy - zrobił tak kiedyś i do dzisiaj nie ma ochoty na powtórkę
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Konsultuje się. Mój dostałby tym rowerem po głowie chyba
Gość: furbo
Jak się robi z tyłka jesień średniowiecza???
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konsultować to nie musi koszulki w sklepie czy batonika jak kupuje, ale cholera takie duże rzeczy wypadałoby skonsultować, rozplanować, przecież to koszty są i to spore.
Cudaczek ja bym roweru nie zrzuciła, szkoda by mi było kasy, której by już nie można było odzyskać;).
Kalisto i Ilona, jeżeli są pieniądze na takie zakupy to ok, ale nie jarzę sensu kupowania roweru, skoro nie korzysta z poprzedniej wersji
Furbo, zrobię stary manewr, na razie powiedziałam co o tym myślę... A cały tydzień będzie jeść mielone bo mi na nic innego nie starczy;).
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane