Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gosia16
Mój mąz miał,zabieg nie boli bo jest w znieczuleniu,nie odrósł ponownie
Gość: jkkp
merkana ma rację, nie daj się ciąć, do tego blizna zostaje, ja ze swoim żyję już ponad 3 lata. Gdy bylam w Akademi Medycznej w Warszawie zaprzyjaźniony lekarz kazał mi masować i wciskać, bolało ale zniknął na kilka miesięcy, potem jak tylko sie pojawiał, to masowałam i ginął, więc zanim dasz sie pociąć to pomyśl o tym
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam usuwany chirurgicznie i odrósł.Aż kiedys przewróciłam się na łyżwach,właśnie na niego i nie mam go już parę lat!
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zabiegu unikam już od roku ganglion mam już 4 lata tylko,że wcześniej znikał a od roku mam go bez przerwy,byly maści,masowania,wciskania i nic ,malał i znowu rósł a ostatnio to tak świństwo dokucza że szok
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie wkurza mnie ,oj bardzo,bardzo -brak wygranych!
edith
Postów 2561
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 tygodnie temu przewróciłam się na schodach i też mi pękl ale coż z tego jak odrósł
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem,że można też uniknąć zabiegu,lekarz moze wyciągnąć zawartosć strzykawką,jeśli bardzo dokucza.Ale o tym musisz już porozmawiać z chirurgiem!!
Gość: emilka1705
edith wiem, że w bólu nie ulżę, ale cały wpis czytałam z początkiem wkurza mnie mój ginekolog. Nijak nie pasował mi początek do całego wpisu:) wróciłam do wstępu i mnie olśniło
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2561
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2561
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to torbiel galaretowata inaczej wysięk z torebki stawowej tak powidzial chirurg skąd to sie wzieło
Gość: merkana
To taka przepuklina:) czasem wystarczy podnieść cos ciężkiego i wypływa galaretka:D
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba bardziej mnie to dziwi nie wkurza.
Gość: pola731
a nie ma kto ze mną grać na spółkę , bo mama starsza i nawet jeśli odbierze telefon to się wysypie bo powie, ze ona nie brała udziału a młody w szkole też telefonu mieć nie może .
wczoraj w żartach pisałam ,że rzucam rzemiosło konkursowe - a dziś całkiem poważnie - i jest mi przykro, że ten etap w moim życiu muszę zamknąć
cudaczek121
Postów 6821
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To rzeczywiście bardzo niefajnie
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: merkana
Gość: sarsaparilla
Ja myślałam przez chwilę, że chodzi o tego Koreańczyka, co robi wygibasy i śpiewa Gangnam coś.
Mnie wkurza tylko córa, która przeciąga jak może pójście do łóżka.
Gość: pola731
chyba będę zmuszona nosić komórkę w spodniach , bo muszę mieć możliwość kontaktu z dziećmi - w końcu jestem prawie samotną matką (bo chłop daleko) - pożyjemy, zobaczymy , ale podejrzewam , że konkursy muszę pożegnać, chyba że jasno napiszą , że informacja mailem lub smsem
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo po co łatać dziury w jezdni ...
Dzisiaj mieliśmy wątpliwą przyjemność najechać na taką, całe szczęście nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo nie wiem co by było jakby nas rzuciło na drugi pas, pan z zarządu dróg stwierdził,że już wczoraj były zgłoszenia i mieli załatać, nie wiem czemu nie załatali
żeby było ciekawie po nas 4 szczęśliwców również uszkodziło auta