Wkurza mnie...

Gość: gosia16

#5571389 Napisano: 01.02.2013 06:04:19
edith napisał(a):

Wkurza mnie mój ganglion coraz bardziej emotka Dzisiaj wyjątkowo boli mnie reka i niestety musze znowu udac się do chirurga tym razem umowić już termin zabiegu emotka Mial ktoś to robione??Boli??I czy to dziadostwo odrasta potem??

Mój mąz miał,zabieg nie boli bo jest w znieczuleniu,nie odrósł ponownie
0 0

Gość: jkkp

#5571394 Napisano: 01.02.2013 06:08:03
merkana napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie mój ganglion coraz bardziej emotka Dzisiaj wyjątkowo boli mnie reka i niestety musze znowu udac się do chirurga tym razem umowić już termin zabiegu emotka Mial ktoś to robione??Boli??I czy to dziadostwo odrasta potem??

Ja z moim ganglionem żyję już 3 rok. Czasem ch******e boli, ale przechodzi. Miałam mieć zabieg, ale lekarz stwierdził ,że i tak odrośnie ( w większości przypadków tak jest), więc bez sensu sobie rękę kroić i potem się użerać ze szwami itd, tylko po to, żeby za jakiś czas wyskoczyło znowu:)

merkana ma rację, nie daj się ciąć, do tego blizna zostaje, ja ze swoim żyję już ponad 3 lata. Gdy bylam w Akademi Medycznej w Warszawie zaprzyjaźniony lekarz kazał mi masować i wciskać, bolało ale zniknął na kilka miesięcy, potem jak tylko sie pojawiał, to masowałam i ginął, więc zanim dasz sie pociąć to pomyśl o tym emotka
0 0

barszcz

#5571401 Napisano: 01.02.2013 06:14:57
gosia16 napisał(a):

edith napisał(a):

Mój mąz miał,zabieg nie boli bo jest w znieczuleniu,nie odrósł ponownie

Ja miałam usuwany chirurgicznie i odrósł.Aż kiedys przewróciłam się na łyżwach,właśnie na niego i nie mam go już parę lat! emotka
0 0

edith

#5571402 Napisano: 01.02.2013 06:16:10
jkkp napisał(a):

merkana napisał(a):

edith napisał(a):

Ja z moim ganglionem żyję już 3 rok. Czasem ch******e boli, ale przechodzi. Miałam mieć zabieg, ale lekarz stwierdził ,że i tak odrośnie ( w większości przypadków tak jest), więc bez sensu sobie rękę kroić i potem się użerać ze szwami itd, tylko po to, żeby za jakiś czas wyskoczyło znowu:)

merkana ma rację, nie daj się ciąć, do tego blizna zostaje, ja ze swoim żyję już ponad 3 lata. Gdy bylam w Akademi Medycznej w Warszawie zaprzyjaźniony lekarz kazał mi masować i wciskać, bolało ale zniknął na kilka miesięcy, potem jak tylko sie pojawiał, to masowałam i ginął, więc zanim dasz sie pociąć to pomyśl o tym emotka

Zabiegu unikam już od roku ganglion mam już 4 lata tylko,że wcześniej znikał a od roku mam go bez przerwy,byly maści,masowania,wciskania i nic ,malał i znowu rósł a ostatnio to tak świństwo dokucza że szok emotka no to ja już niewiem co mam robić jak odradzacie zabieg dzięki za informacje emotka
0 0

barszcz

#5571407 Napisano: 01.02.2013 06:19:14
Poza tym zwróć uwagę ,czy nie przeciążasz tej ręki .Ja zawsze przed wejściem do domu ,wszystkie siaty brałam właśnie na tę rękę,żeby drugą otwierać zamki.Zmieniłam po incydecie z łyżwami,technologię(rzucam siaty pod drzwi).Może to przypadek ,ale mam teraz spokój.
A w temacie wkurza mnie ,oj bardzo,bardzo -brak wygranych!
0 0

edith

#5571414 Napisano: 01.02.2013 06:25:46
barszcz napisał(a):

Poza tym zwróć uwagę ,czy nie przeciążasz tej ręki .Ja zawsze przed wejściem do domu ,wszystkie siaty brałam właśnie na tę rękę,żeby drugą otwierać zamki.Zmieniłam po incydecie z łyżwami,technologię(rzucam siaty pod drzwi).Może to przypadek ,ale mam teraz spokój.
A w temacie wkurza mnie ,oj bardzo,bardzo -brak wygranych!

4 tygodnie temu przewróciłam się na schodach i też mi pękl ale coż z tego jak odrósł emotka Zauważyłam,że jak przeciążę to rzeczywiście bardziej dokucza a ostatnio dalam jej nieźle w kość emotka
0 0

barszcz

#5571418 Napisano: 01.02.2013 06:30:59
Upadek,upadkowi nie równy emotka Ja pewnie jestem cięższa
emotka
Wiem,że można też uniknąć zabiegu,lekarz moze wyciągnąć zawartosć strzykawką,jeśli bardzo dokucza.Ale o tym musisz już porozmawiać z chirurgiem!!
0 0

Gość: emilka1705

#5571422 Napisano: 01.02.2013 06:35:27
edith napisał(a):

edith wiem, że w bólu nie ulżę, ale cały wpis czytałam z początkiem wkurza mnie mój ginekolog. Nijak nie pasował mi początek do całego wpisu:) wróciłam do wstępu i mnie olśniło emotka
0 0

79magda

#5571424 Napisano: 01.02.2013 06:36:52
Sprawdziłam, czym jest ów ganglion, by się upewnić. Ja znam to jako torbiel galaretowata. Miałam usuwane chirurgicznie w wieku 7 lat, nie odrósł nigdy, blizna jest malutka. Zabieg miałam wykonywany pod narkozą, dziś nic mnie nie boli, nie dokucza, nie pojawia się emotka
0 0

79magda

#5571430 Napisano: 01.02.2013 06:40:20
emilka1705 napisał(a):

edith napisał(a):

edith wiem, że w bólu nie ulżę, ale cały wpis czytałam z początkiem wkurza mnie mój ginekolog. Nijak nie pasował mi początek do całego wpisu:) wróciłam do wstępu i mnie olśniło emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

edith

#5571431 Napisano: 01.02.2013 06:41:06
emilka1705 napisał(a):

edith napisał(a):

emotka emotka
0 0

edith

#5571432 Napisano: 01.02.2013 06:42:14
79magda napisał(a):

Sprawdziłam, czym jest ów ganglion, by się upewnić. Ja znam to jako torbiel galaretowata. Miałam usuwane chirurgicznie w wieku 7 lat, nie odrósł nigdy, blizna jest malutka. Zabieg miałam wykonywany pod narkozą, dziś nic mnie nie boli, nie dokucza, nie pojawia się emotka

Tak to torbiel galaretowata inaczej wysięk z torebki stawowej tak powidzial chirurg skąd to sie wzieło emotka
0 0

Gość: merkana

#5571446 Napisano: 01.02.2013 06:53:53
edith napisał(a):

79magda napisał(a):

Tak to torbiel galaretowata inaczej wysięk z torebki stawowej tak powidzial chirurg skąd to sie wzieło emotka

To taka przepuklina:) czasem wystarczy podnieść cos ciężkiego i wypływa galaretka:D
0 0

petunija1

#5571537 Napisano: 01.02.2013 08:05:49
Ło rety,ale na Kinder teraz się dzieje.
Chyba bardziej mnie to dziwi nie wkurza. emotka
0 0

Gość: pola731

#5571603 Napisano: 01.02.2013 08:53:21
a mnie wkurza, że nie może mi zatrybić w życiu dwie rzeczy na raz - dziś po długim bezrobociu byłam pierwszy dzień w pracy - nie wymarzonej, ale byłam już zdesperowana - i kurza twarz - nie mogę mieć ze sobą komórki - a praca cały boży dzień - od 8 rano do 18 - i muszę pożegnać konkursy , bo po co grać, kupować , wysyłać jak nie odbiorę telefonu ?

a nie ma kto ze mną grać na spółkę , bo mama starsza i nawet jeśli odbierze telefon to się wysypie bo powie, ze ona nie brała udziału a młody w szkole też telefonu mieć nie może .

wczoraj w żartach pisałam ,że rzucam rzemiosło konkursowe - a dziś całkiem poważnie - i jest mi przykro, że ten etap w moim życiu muszę zamknąć
0 0

cudaczek121

#5571610 Napisano: 01.02.2013 08:59:45
pola731 napisał(a):

a mnie wkurza, że nie może mi zatrybić w życiu dwie rzeczy na raz - dziś po długim bezrobociu byłam pierwszy dzień w pracy - nie wymarzonej, ale byłam już zdesperowana - i kurza twarz - nie mogę mieć ze sobą komórki - a praca cały boży dzień - od 8 rano do 18 - i muszę pożegnać konkursy , bo po co grać, kupować , wysyłać jak nie odbiorę telefonu ?

a nie ma kto ze mną grać na spółkę , bo mama starsza i nawet jeśli odbierze telefon to się wysypie bo powie, ze ona nie brała udziału a młody w szkole też telefonu mieć nie może .

wczoraj w żartach pisałam ,że rzucam rzemiosło konkursowe - a dziś całkiem poważnie - i jest mi przykro, że ten etap w moim życiu muszę zamknąć

To rzeczywiście bardzo niefajnie emotka Ale jest na to rada- graj tylko tam,gdzie info o wygranej dają smsem albo mailem emotka Poza tym może noś komórkę w spodniach i jak zacznie w kieszeni wibrować, to po prostu udawaj,że szybko musisz iść akurat do wc- tam Cię chyba nie sprawdzą, co robisz emotka
0 0

Gość: merkana

#5571615 Napisano: 01.02.2013 09:02:18
A mnie wkurza to, że prawdopodobnie oblałam bardzo ważny egzamin. I bynajmniej nie z powodu ciemnoty i lenistwa- kułam całymi dniami, rozkminiałam, brałam na logikę. A kobietka dowaliła nam ten żałosny test wielokrotnego wyboru, którego nie zdaje u niej 60-70% studentów. Czuję, że będę w gronie nieszczęśliwych i fatalnie sie z tym czuję, bo żebym chociaż sobie olała, to wiedziałabym, że zaniedbałam i moja wina. A tak, choć wyniki będą dopiero za tydzień, czuję, że będę się tego uczyć od nowa, na poprawkę. emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5571619 Napisano: 01.02.2013 09:06:39
emilka1705 napisał(a):

edith napisał(a):

Ja myślałam przez chwilę, że chodzi o tego Koreańczyka, co robi wygibasy i śpiewa Gangnam coś.

Mnie wkurza tylko córa, która przeciąga jak może pójście do łóżka.
0 0

Gość: pola731

#5571647 Napisano: 01.02.2013 09:34:17
cudaczek121 napisał(a):

pola731 napisał(a):

To rzeczywiście bardzo niefajnie emotka Ale jest na to rada- graj tylko tam,gdzie info o wygranej dają smsem albo mailem emotka Poza tym może noś komórkę w spodniach i jak zacznie w kieszeni wibrować, to po prostu udawaj,że szybko musisz iść akurat do wc- tam Cię chyba nie sprawdzą, co robisz emotka

chyba będę zmuszona nosić komórkę w spodniach , bo muszę mieć możliwość kontaktu z dziećmi - w końcu jestem prawie samotną matką (bo chłop daleko) - pożyjemy, zobaczymy , ale podejrzewam , że konkursy muszę pożegnać, chyba że jasno napiszą , że informacja mailem lub smsem
0 0

kalisto1986

#5571651 Napisano: 01.02.2013 09:37:23
Podejście drogowców ...
Bo po co łatać dziury w jezdni ...
Dzisiaj mieliśmy wątpliwą przyjemność najechać na taką, całe szczęście nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo nie wiem co by było jakby nas rzuciło na drugi pas, pan z zarządu dróg stwierdził,że już wczoraj były zgłoszenia i mieli załatać, nie wiem czemu nie załatali emotka
żeby było ciekawie po nas 4 szczęśliwców również uszkodziło auta
0 0