Wkurza mnie...

benasia

#5591983 Napisano: 21.02.2013 23:01:52
wkurza mnie że oglądałam fajny film który skończył sie nagle bo okazuje się że to trylogia i kolejnej części jeszcze nie wyprodukowali emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5592166 Napisano: 22.02.2013 09:50:11
Wkurza mnie to, że już TRZECI raz w ciągu ostatniego tygodnia zamówiłam przedmiot przez internet, i TRZECI raz ktoś dzwoni, że niestety nie mają na stanie a ktoś tam zapomniał wycofać aukcję. Moja cierpliwość się skończyła.
To po jaką ch**ę ja podaję swoje dane?
0 0

joan

#5592304 Napisano: 22.02.2013 11:20:15
Nowa strona w internecie,
stara bajka (sami wiecie) emotka

http://www.mediasmobile.pl Niezły lans emotka
0 0

Gość: merkana

#5592338 Napisano: 22.02.2013 11:42:09
Kurczę... mama mnie wkurzyła. 3 raz dzisiaj oblała egzamin na prawo jazdy na placu i stwierdziła, że jest "za stara i za głupia" i więcej nie próbuje. I nie wiem już jak ją przekonać, żeby się nie poddawała, bo szkoda tych pieniędzy władowanych w godziny... emotka gdybym mogła tam pójść i zdać za nią emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5592356 Napisano: 22.02.2013 12:05:51
merkana napisał(a):

Kurczę... mama mnie wkurzyła. 3 raz dzisiaj oblała egzamin na prawo jazdy na placu i stwierdziła, że jest "za stara i za głupia" i więcej nie próbuje. I nie wiem już jak ją przekonać, żeby się nie poddawała, bo szkoda tych pieniędzy władowanych w godziny... emotka gdybym mogła tam pójść i zdać za nią emotka

daj jej kilka dni. Ja po ostatnim egzaminie też miałam dosc. Dopiero tydzień po "doroslam" do zapisania sie na kolejny. Mama jest wściekła, rozczerowana i czuje sie jak ostatnia łajza:) znam z autopsji emotka
0 0

cudaczek121

#5592377 Napisano: 22.02.2013 12:26:42
Wkurzyłam się, bo wczoraj okazało się,że moja paczka z Beskidzkiego chrupania już w DPD została przeznaczona do odesłania do Organizatora z powrotem tylko dlatego,że kurier nie mógł się do mnie dodzwonić.A nie mógł tego zrobić, ponieważ roztargniony cudaczek121 nie wiedziała, że jak ma się na koncie 0,00 zł w T- mobile,to nie dało rady się dodzwonić na ten numer od zeszłego piątku, bo był nieaktywny emotka Ok, mea culpa za gapiostwo , ale kurier powinien chyba zostawić awizo ze swoim numerem-przynajmniej tak twierdzi Pani z dpd pracująca na recepcji emotka
0 0

anialistopad

#5592422 Napisano: 22.02.2013 13:07:49
Wkurzyłam sie niesamowicie kupiłam wczoraj rybę mrożoną dla ścisłości , dzis ją rozmrażam , a ona śmierdzi emotka No kur***** mać co oni sprzedają , i dzis już po obiedzie emotka
0 0

moskala22

#5592430 Napisano: 22.02.2013 13:15:56
wkurzyłam się dziś, bo rozliczyłam się urzędem skarbowym i wyszedł mi całkiem fajny zwrot. Po czym zrobiłam listę najpilniejszych wydatków i mina mi zrzedła bo nie wiemczy zwrot na to wystarczy emotka
0 0

ziolko

#5592436 Napisano: 22.02.2013 13:20:27
anialistopad napisał(a):

Wkurzyłam sie niesamowicie kupiłam wczoraj rybę mrożoną dla ścisłości , dzis ją rozmrażam , a ona śmierdzi emotka No kur***** mać co oni sprzedają , i dzis już po obiedzie emotka

ja kiedyś kupiłam w c4 "świeże" filety z dorsza.. w domu trochę powąchałam ją przed pieczeniem, ale wsadziłam do piekarnika
nie dopiekłam do końca, bo zapach był powalający...

kaki - może skoro śmierdzi już, to zapakuj i zanieś do sklepu? powinni oddać kasę
0 0

anialistopad

#5592446 Napisano: 22.02.2013 13:34:18
ziolko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja kiedyś kupiłam w c4 "świeże" filety z dorsza.. w domu trochę powąchałam ją przed pieczeniem, ale wsadziłam do piekarnika
nie dopiekłam do końca, bo zapach był powalający...

kaki - może skoro śmierdzi już, to zapakuj i zanieś do sklepu? powinni oddać kasę

wyrzuciłam do śmieci , nie pomyślałam o tym,że mogę oddać emotka
0 0

ziolko

#5592454 Napisano: 22.02.2013 13:40:08
wszystko możesz reklamować, nawet jeśli już coś ugotujesz/upieczesz i wyjdzie po fakcie

ja tak reklamowałam pierogi z wiśniami, część ugotowałam, zaczęłam jeść i szok - złamałam zęba albo coś.. na szczęście "coś" bo okazało się, że w farszu wiśniowym były zmielone pestki!!!

zapakowałam ugotowane i surowe pierogi i odniosłam do sklepu - dostałam zwrot kasy, oczywiście paragon miałam emotka

http://kobieta.dz...amacji-zywnosci.html

http://www.konsum...osci,,2,3,2,6,,.html

0 0

anialistopad

#5592457 Napisano: 22.02.2013 13:43:25
ziolko napisał(a):

wszystko możesz reklamować, nawet jeśli już coś ugotujesz/upieczesz i wyjdzie po fakcie

ja tak reklamowałam pierogi z wiśniami, część ugotowałam, zaczęłam jeść i szok - złamałam zęba albo coś.. na szczęście "coś" bo okazało się, że w farszu wiśniowym były zmielone pestki!!!

zapakowałam ugotowane i surowe pierogi i odniosłam do sklepu - dostałam zwrot kasy

kurna zapomniałam o tym prawie , już w głównym śmietniku leżą , nie pójdę tam grzebać bo ludzie sobie pomyślą , że jakaś śmieciara jestem emotka emotka
0 0

ziolko

#5592466 Napisano: 22.02.2013 13:52:07
będzie na następny raz emotka
0 0

Gość: jenny21

#5592496 Napisano: 22.02.2013 14:14:44
Mąż który obiecał wrócić z delegacji dzisiaj i pomoc mi
przestawic stol i krzesla bo znajomi wpadaja, a tradycyjnie nie dosc ze sama bede tachac torby z zakupami, gotowac, (posprzatalam juz) a on se na gotowe wroci emotka (((
0 0

kundzia87

#5592508 Napisano: 22.02.2013 14:29:00
anialistopad napisał(a):

ziolko napisał(a):

zapakowałam ugotowane i surowe pierogi i odniosłam do sklepu - dostałam zwrot kasy

kurna zapomniałam o tym prawie , już w głównym śmietniku leżą , nie pójdę tam grzebać bo ludzie sobie pomyślą , że jakaś śmieciara jestem emotka emotka

Moja siora opowiadała mi lepszą historię- siora pracuje w "znanym markecie".
Przyszedł typowy "żul", który wczesniej kupil tam jakąś kiełbasę, że złamał sobie przez nią ząb. I wiecie, że sklep jest ubezpieczony na taką okoliczność i należy mu sie przez to odszkodowanie?!

a wkurza mnie,że jutro czeka mnie conajmniej 18h w pracy emotka
0 0

agusia147

#5593193 Napisano: 23.02.2013 10:27:40
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo wczoraj okazało się,że moja paczka z Beskidzkiego chrupania już w DPD została przeznaczona do odesłania do Organizatora z powrotem tylko dlatego,że kurier nie mógł się do mnie dodzwonić.A nie mógł tego zrobić, ponieważ roztargniony cudaczek121 nie wiedziała, że jak ma się na koncie 0,00 zł w T- mobile,to nie dało rady się dodzwonić na ten numer od zeszłego piątku, bo był nieaktywny emotka Ok, mea culpa za gapiostwo , ale kurier powinien chyba zostawić awizo ze swoim numerem-przynajmniej tak twierdzi Pani z dpd pracująca na recepcji emotka

Uciekaj od Tmobile, to złodzieje i naciągacze. A dpd, to ja z nimi ciągle mam takie cyrki i sama muszę wydzwaniać do centrali jak czekam na paczkę i opieprzać, bo inaczej niby nikogo zastać nie może, mimo, że ja w domu cały czas. A żeby kurier zadzwonił to też jakieś święto. To takie dziadostwo jak k-ex, które najtańsze na świecie jest lepiej traktuje swoich klientów. A jak zostawi paczkę u sąsiadów to jeszcze zadzwoni uprzedzić.
0 0

notta

#5593208 Napisano: 23.02.2013 10:52:39
a ja się wkurzyłam na intermarche i na swoją głupotę.. poszłam do sklepu zrobić zakupy konkursowe.. oczywiście nowej gazetki nie sprawdziłam. Wg ceny na sklepie ptasie mleczko kosztowało 13,99 i do tego wzięłam jakąś czekoladę za 3zł i jak nic było 15zł. Kupiłam jeszcze kilka innych rzeczy też przy kasie nic niepokojącego się nie stało, Dopiero w domu zobaczyłam że mleczko jest chyba po 10zł czekolada też jakoś taniej i zamiast 15zł mam chyba tylko 13zł emotka . Wkurzył mnie ten konkurs i nawet wracać mi się tam nie chciało już, a specjalnie pojechałam po tego wedla.
0 0

koper

#5593210 Napisano: 23.02.2013 10:57:11
Wkurza mnie, że znowu pada śnieg!!! emotka
0 0

Gość: gracet

#5593229 Napisano: 23.02.2013 11:27:08
wkurza mnie moja niechęć do grania, po porażce w reklamacji łakotek
zero pomysłów, zero zaangażowania, zero wygranych ...
0 0

Gość: mikki85

#5593235 Napisano: 23.02.2013 11:31:01
gracet napisał(a):

wkurza mnie moja niechęć do grania, po porażce w reklamacji łakotek
zero pomysłów, zero zaangażowania, zero wygranych ...

możesz napisać na PW co z tymi Łakotkami było nie tak ???
0 0