Wkurza mnie...

dochaaa

#5595072 Napisano: 25.02.2013 16:07:19
siedze juz pol dnia przed kompem i odswiezam co chwila fanpage Warki na przemian z MAybelline w oczekiwaniu na wyniki... i co? Oczywiscie wynikow w dalszym ciagu brak no zaraz pierdzielca dostane.... nienawidze tak czekac emotka
0 0

anialistopad

#5595080 Napisano: 25.02.2013 16:10:18
dochaaa napisał(a):

siedze juz pol dnia przed kompem i odswiezam co chwila fanpage Warki na przemian z MAybelline w oczekiwaniu na wyniki... i co? Oczywiscie wynikow w dalszym ciagu brak no zaraz pierdzielca dostane.... nienawidze tak czekac emotka

mam to samo i jeszcze wkurza mnie , ze nie wiem czy kubek wygrałam z maxwellla czy nie? emotka
0 0

Gość: mightyb

#5595089 Napisano: 25.02.2013 16:18:57
anialistopad napisał(a):

dochaaa napisał(a):

mam to samo i jeszcze wkurza mnie , ze nie wiem czy kubek wygrałam z maxwellla czy nie? emotka

To się nazywa zboczenie konkursowe tez je mam emotka
0 0

antylopia

#5595133 Napisano: 25.02.2013 16:43:34
anialistopad napisał(a):

dochaaa napisał(a):

Kaki76 z maxwell house przysyłają maila o wygranej
0 0

teodozja

#5595144 Napisano: 25.02.2013 16:47:59
dochaaa napisał(a):

heh cierpię na to samo
0 0

dochaaa

#5595236 Napisano: 25.02.2013 17:34:39
od razu jakos razniej mi sie zrobilo emotka dzieki dziewczyny emotka w Warce juz postep - dali wyniki ze srody - akurat wtedy kiedy zapomnialam wyslac zgloszenia... emotka w czwartek i piatek wysylalam ale poki co ich nie ma... no i MNY ciagle milczy w sprawie Collosal emotka no jasna dooopa przez to ze tak siedze i czekam chłopak nie ma ze mnie rzadnego pozytku emotka emotka
0 0

dochaaa

#5595237 Napisano: 25.02.2013 17:34:39
od razu jakos razniej mi sie zrobilo emotka dzieki dziewczyny emotka w Warce juz postep - dali wyniki ze srody - akurat wtedy kiedy zapomnialam wyslac zgloszenia... emotka w czwartek i piatek wysylalam ale poki co ich nie ma... no i MNY ciagle milczy w sprawie Collosal emotka no jasna dooopa przez to ze tak siedze i czekam chłopak nie ma ze mnie rzadnego pozytku emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#5595249 Napisano: 25.02.2013 17:43:47
Wkurza mnie, ze nigdzie nie moge dostac oleju arganowego w jakiejs malej pojemnosci emotka caly dzien stracony

Czy ktos wie gdzie w warszawie moglabym cos takiego kupic?
0 0

Gość: hittmanka

#5595290 Napisano: 25.02.2013 18:17:30
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze nigdzie nie moge dostac oleju arganowego w jakiejs malej pojemnosci emotka caly dzien stracony

na allegro 100ml kupisz już za 35 zł z przesyłką...
0 0

alamak

#5595304 Napisano: 25.02.2013 18:23:43
Wkurza mnie, że leki są takie drogie. Młody ma uszkodzone oko, bo w szkole ktoś go uderzył, nie dośc że mnie to strasznie martwi, to jeszcze w aptece zapłaciłam ponad 50 dych emotka I to akurat teraz, jak kiepsko z kasą emotka
0 0

Gość: gosia16

#5595305 Napisano: 25.02.2013 18:25:06
alamak napisał(a):

Wkurza mnie, że leki są takie drogie. Młody ma uszkodzone oko, bo w szkole ktoś go uderzył, nie dośc że mnie to strasznie martwi, to jeszcze w aptece zapłaciłam ponad 50 dych emotka I to akurat teraz, jak kiepsko z kasą emotka

szkoła chyba ma ubezpieczenie ,to niech płaci
zgłoś wypadek
0 0

Gość: goralecka

#5595313 Napisano: 25.02.2013 18:32:12
hittmanka napisał(a):

goralecka napisał(a):

Wiem, wiem tylko mi potrzebny na juz. Ale znalazlam na allegro tyle, ze z odbiorem osobistym. Niestety oswiecilo mnie dopiero po napisaniu posta emotka
0 0

asantesana

#5595316 Napisano: 25.02.2013 18:37:14
goralecka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

goralecka napisał(a):

Wiem, wiem tylko mi potrzebny na juz. Ale znalazlam na allegro tyle, ze z odbiorem osobistym. Niestety oswiecilo mnie dopiero po napisaniu posta emotka

W Drogerii Natura stoją na półce - 35 zł emotka
0 0

Gość: jolcia12

#5595330 Napisano: 25.02.2013 18:48:10
asante napisał(a):

goralecka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

goralecka napisał(a):

W Drogerii Natura stoją na półce - 35 zł emotka

ja zawsze kupuje olej arganowy i inne kosmetyki u tej sprzedawczyni na allegro http://allegro.pl...r.php?us_id=11239516

Olej kupiony u niej, a ten z apteki to jak porównać niebo do ziemi. Zresztą komentarze i liczba kupujących mówi sama za siebie. emotka
0 0

alamak

#5595354 Napisano: 25.02.2013 19:13:30
gosia16 napisał(a):

alamak napisał(a):

zgłoś wypadek

Hmm, nie pomyślałam o tym. A podpowie ktoś jak, gdzie to zgłosić?
0 0

barszcz

#5595362 Napisano: 25.02.2013 19:21:45
alamak napisał(a):

gosia16 napisał(a):

alamak napisał(a):

zgłoś wypadek

Zgłoś koniecznie ubezpieczenie,które płacimy w szkołach obejmuje wypadki w szkole i poza nią.My mieliśmy wypadek -samochodowy i moje dzieci dostały odszkodowanie z ubezpieczenia w szkole.musisz tylko dostarczyć dokumentacje medzyczną podstęplowaną jako zgodna z oryginałem i zbieraj rachunki za leki! emotka
0 0

cudaczek121

#5595368 Napisano: 25.02.2013 19:30:14
Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka
0 0

alamak

#5595370 Napisano: 25.02.2013 19:32:56
barszcz napisał(a):

alamak napisał(a):

gosia16 napisał(a):

alamak napisał(a):

zgłoś wypadek

Zgłoś koniecznie ubezpieczenie,które płacimy w szkołach obejmuje wypadki w szkole i poza nią.My mieliśmy wypadek -samochodowy i moje dzieci dostały odszkodowanie z ubezpieczenia w szkole.musisz tylko dostarczyć dokumentacje medzyczną podstęplowaną jako zgodna z oryginałem i zbieraj rachunki za leki! emotka

Dzięki za radę!
0 0

joan

#5595376 Napisano: 25.02.2013 19:42:00
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka
0 0

olunka

#5595383 Napisano: 25.02.2013 19:48:56
alamak napisał(a):

barszcz napisał(a):

alamak napisał(a):

gosia16 napisał(a):

alamak napisał(a):

zgłoś wypadek

Dzięki za radę!

wypadek zgłasza się u ubezpieczyciela po zakonczeniu leczenia, druki najczęściej mozna pobrać w szkole, najlepiej dołączyć wszystkie zaświadczenia lekarskie np z udzielenia pierwszej pomocy na pogotowiu, potem wypis z leczenia u specjalisty itd, oni mają tabele ile za jakie uszkodzenie i nawet dziecka nie chcą ogladać (ostatnio tak miałam) mam doświadczenie bo syn już kilka razy coś tam zrobił w szkole a nawet poza szkołą i zawsze dostał odszkodowanie
0 0