Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Urzędnikom nigdy się nie śpieszy. Mu w ubiegłym roku chcieliśmy fundamenty zalać. Byliśmy pewni, że na spokojnie się wyrobimy. Zdążyliśmy w ostatniej chwili
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hah i zazwyczaj jak się na coś czeka to dostaje się to w ostatniej chwili
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: aka
Gość: emilka1705
ciesz się. Ja mam taki eznadziejny dzień. Pogoda beznadziejna, dzień kobiet, a męża nie ma, dzieci jakby się wściekły i ten konkurs mnie dobił:( eh a już dane wypełniłam a tu gul nagrody skończyły się:(
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
echhh.... a u nas juz od tygodnia walczymy z gorączką... przychodnia przepełniona. Dobrze, że zapisują na godzinę i praktycznie się nie czeka... Ale co z tego skoro dziś to już tylko na wtorek można się zapisać...
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mojej przychodni dziecięcej pracuje znajoma pielęgniarka. Powiedziała mi, że w dalszym ciągu pracują tam lekarki, do których jak chodziłam jako dziecko - panie z dawno przekroczonym wiekiem emerytalnym. Okazuje się, że nie ma chętnych pediatrów do pracy w tej przychodni. Stąd te kolejki. Po pierwsze mało osób wybiera tę specjalizację, a po drugie nie chcą pracować w przychodniach ze względu na pensję.
Jestem radosna jak wiosna!
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Otóż Pan X czasem pomieszkuje poza więzieniem. Dawniej mieszkał w pewnym miejscu razem ze swoim psem TTB. Aktualnie wyprowadza się do innego lokum i nie zamierza tego psa dłużej posiadać. Wpadł na genialny pomysł, że da go uśpić. Przy czym eutanazja kosztuje, a zdrowych nieagresywnych psów się nie usypia...
Przeprowadzka w toku; od kilku dni pies nieustannie wyje, bo został sam w opuszczonym mieszkaniu. Czy ktoś go karmi - nie wiadomo, aczkolwiek czasem ktoś do tego mieszkania jeszcze zagląda (być może po graty). Nie wiem, ile to potrwa, bo nie mieszkam w tej okolicy i nie mam jak tego nadzorować.
Na zarzut sąsiadki, że "chyba coś złego się dzieje z tym psem, bo tak wyje", Pan X odrzekł, że to się wkrótce skończy, bo psa da koledze swojego syna.
A ja czuję, że przywiąże go w lesie do drzewa albo skręci mu kark
Panu X nikt nie fiknie, bo nikt nie chce skończyć z siekierą w plecach...
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba mieć "końskie zdrowie,źeby chorowac!
ewusia
Postów 6
Data rejestracji 11.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewusia
Postów 6
Data rejestracji 11.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
zróbcie flash mob przed jego siedzibą i wykupcie psinę
(wiem, pomysł "genialny" ale nic innego nie wymyśliłam...)
a co to jest TTB
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aswiercinska
a mnie wkurza że od rana przyjmuję i mam już ponad 100 osób i końca nie widać
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
TTB = teriery typu bull.
Nie wiem, gdzie ten gostek aktualnie przebywa, a nie mieszkam obok jego poprzedniego lokum, więc nie mam możliwości, żeby czatować pod drzwiami. Jeśli po weekendzie nic się nie zmieni, spróbuję maksymalnie zbuntować jego sąsiadów, ale oni boją się tego faceta.
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czasami chodzę prywatnie do bardzo dobrej lekarki (bo moja 3,5 lata chorowała przez pół roku non stop) i lekarka przyjmuje od 17 tej...to żebym mogła wejsc o 17 tej, to moja tesciowa siedzi w kolejce od godz. 12 tej
Gość: awi
Nie bój się.
Przecież Cię nie zabije.
Buntowanie sąsiadów to nie jest najlepszy pomysł...
Pokojowo spróbuj
Pies wyje, może znajdzie się ktoś, kto się nim zaopiekuje. Albo do schroniska oddajcie.
Gość: size
Może to zgłosić gdzieś?
Sposoby interwencji w przypadku zauważenia zaniedbań lub znęcania się nad zwierzętami (ze strony Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce):
http://www.toz.pl...menu2=gdzie_zglaszac
Nie wiem jak wygląda to w praktyce (czy można zgłosić sprawę anonimowo np.), ale słabo mi się robi jak czytam/słyszę o czymś takim.
W każdym razie życzę powodzenia.