Wkurza mnie...

asantesana

#5603935 Napisano: 06.03.2013 16:43:16
ewka656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

WKURZA MNIE WSZYSTKO , a najbardziej mężuś ,mam go dosyć ,od dłuższego czasu myślę nad rozwodem , tylko małego mi szkoda bo straci ojca

Głowa do góry, pewnie bywają gorsi mężowie emotka <przytul>

To chyba najgorsza rzecz jaką można komuś powiedzieć... Co z tego, że są gorsi? Nie bije to ma siedzieć cicho?
To w stylu:
- Słuchaj, mam AIDS
- Nie przejmuj się, z tym można żyć, inni mają raka
0 0

joan

#5604092 Napisano: 06.03.2013 18:55:17
Brak dobrych wieści o chłopakach (Broad Peak; cała się rozkleiłam).

Porażka w konku Albedo (znów muszę sobie zrobić pauzę od promo, niech to szlag).

Rzucanie nazwiskami na forum (z tego typu wiedzą jest tak, jak z umiejętnościami karate: nie chodzi o to, żeby kogoś powalić na kolana; jeśli ktoś się rwie do walki, to świadczy to o jego słabości, a nie potędze).

Propozycje Ryjksiążki z cyklu "Czy znasz użytkowników..." (dziś pytają, czy mam ochotę na znajomość z laską, co to nie tak znów dawno temu na portalu typu ZapytajSie.com szukała pomysłów na hasło, które mogłaby przesłać na konkurs i wygrać nim samochód - comming out mózgu jednokomórkowego).

Brak potwierdzenia rezerwacji wycieczki za wygrany voucher (widocznie jeśli człowiek nie wyjedzie z ryjem, to inaczej się załatwić nie da, eh).
0 0

malutka456

#5604097 Napisano: 06.03.2013 19:03:28
wkurzył mnie pan od paczek z pocztexu, zostawił paczke sasiadce.... oczywiscie w ostatniej chwili wyszlam na klatke schodowa (sasiadka zapukala do drzwi)i odebralam ja, a mlody do mnie z pretensjami, ze domofon sie odbiera... (nic nie slyszalam) na jego nieszczescie pomylil paczki i dostalam jakies buty obcej kobiety emotka jutro z rana ide na poczte emotka emotka bedzie wesolo emotka
0 0

bethan

#5604107 Napisano: 06.03.2013 19:10:21
ivanotta napisał(a):

wkurzają mnie konkursy.. bezczelnie w wynikach pomijają moją osobę emotka ! jak tak można emotka

To tak, kurczę, jak w Lotto. Ciągle oszukują i losują nie te liczby, które powinni emotka
0 0

kalisto1986

#5604121 Napisano: 06.03.2013 19:25:31
wkurza mnie,że syn przyniósł z treningu informację o obozie, na którą mamy 2 dni na zdecydowanie się, po tym czasie nie będzie możliwości dopisania dziecka ( rezygnacji też nie) emotka Mąż kategorycznie nie zgadza się na jego kolonie, ja sama głupieje, ale raczej przeważa u mnie negatywna decyzja, młody piszczy i wymyśla argumenty dlaczego to może już jechać sam. Wrrr myślałam,że informacja będzie podana rodzicom, a nie bezpośrednio dzieciom, jeszcze, gdyby to było kilka dni ehhh zła jestem
0 0

ankasss

#5604122 Napisano: 06.03.2013 19:26:30
wkurza mnie, że wszyscy fajni faceci... są już zajęci emotka zostały tylko jakieś zwichrowane "niedobitki". Dzisiaj poznałam super faceta, ale niestety zaobrączkowany - eh szkoda:(
0 0

radosna

#5604133 Napisano: 06.03.2013 19:41:08
ankasss napisał(a):

wkurza mnie, że wszyscy fajni faceci... są już zajęci emotka zostały tylko jakieś zwichrowane "niedobitki". Dzisiaj poznałam super faceta, ale niestety zaobrączkowany - eh szkoda:(

Aby być na czasie pokochaj kobietę emotka
Mogę rzucić swojego faceta dla Ciebie!
0 0

sydariameki

#5604137 Napisano: 06.03.2013 19:44:21
malutka456 napisał(a):

wkurzył mnie pan od paczek z pocztexu, zostawił paczke sasiadce.... oczywiscie w ostatniej chwili wyszlam na klatke schodowa (sasiadka zapukala do drzwi)i odebralam ja, a mlody do mnie z pretensjami, ze domofon sie odbiera... (nic nie slyszalam) na jego nieszczescie pomylil paczki i dostalam jakies buty obcej kobiety emotka jutro z rana ide na poczte emotka emotka bedzie wesolo emotka

Ja chyba notorycznie nie słyszę domofonu...bo czasami siedzę cały dzień w domu, a kurierzy i tak wszystko u sąsiadki zostawiają.
Miałam kiedyś podobną sytuację ze złą przesyłką. Zorientowałam się zaraz jak zamknęłam drzwi. Pobiegłam szybko do okna, otworzyłam je i na całe gardło krzyknęłam STÓJJJJ. Biedny kurier tak się wystraszył,że upuścił czytnik i jakieś kartki, a ręce podniósł do góry emotka
0 0

bethan

#5604142 Napisano: 06.03.2013 19:52:06
radosna napisał(a):

ankasss napisał(a):

Aby być na czasie pokochaj kobietę emotka
Mogę rzucić swojego faceta dla Ciebie!

emotka
Poczułam się zazdrosna emotka
0 0

ankasss

#5604143 Napisano: 06.03.2013 19:52:10
radosna pewnie jesteś bardzo sympatyczną osóbką i dziękuje za propozycję, ale raczej odpada emotka Liczę, na to, że może znajdzie się jeszcze jakaś zabłąkana owieczka (a raczej fajny baranek), który się "zagapił" i jeszcze nie jest zajęty:) w końcu wiosna idzie więc kto wie...
0 0

radosna

#5604159 Napisano: 06.03.2013 20:07:03
ankasss napisał(a):

radosna pewnie jesteś bardzo sympatyczną osóbką i dziękuje za propozycję, ale raczej odpada emotka Liczę, na to, że może znajdzie się jeszcze jakaś zabłąkana owieczka (a raczej fajny baranek), który się "zagapił" i jeszcze nie jest zajęty:) w końcu wiosna idzie więc kto wie...

Poczytaj narzekania niektórych naszych forumowiczek i ciesz się wolnością. A jeśli kogoś wreszcie spotkasz, to pamiętaj, aby był łagodny jak baranek i nie miał nic z osła emotka
Bethan - zawsze będziesz w moim sercu!
0 0

bethan

#5604170 Napisano: 06.03.2013 20:13:08
Radosna: emotka emotka
0 0

ankasss

#5604173 Napisano: 06.03.2013 20:14:55
HAHAHA:) zapamiętam:) A tak poważnie to póki co nie narzekam i z wolności i braku obowiązków korzystam, ale akurat "ten" facet zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Do tego stopnia, że teraz nie mogę się na niczym skupić, i żadnych fajnych zgłoszeń na konkursy wymyślić
0 0

ankasss

#5604174 Napisano: 06.03.2013 20:14:57
HAHAHA:) zapamiętam:) A tak poważnie to póki co nie narzekam i z wolności i braku obowiązków korzystam, ale akurat "ten" facet zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Do tego stopnia, że teraz nie mogę się na niczym skupić, i żadnych fajnych zgłoszeń na konkursy wymyślić
0 0

ankasss

#5604180 Napisano: 06.03.2013 20:17:18
ups właśnie widać to moje roztargnienie, i chyba mój komp też zwariował sorki
0 0

monikar

#5604339 Napisano: 06.03.2013 23:16:36
wkurza mnie brak pieniędzy oraz brak wygranych którymi mogłabym podratować swój budżet emotka

pracy nie ma, perspektyw w tym kraju także, jak byłam ostatnio w UP i zapytałam "przemiłą" Panią jakie oferty może mi zaproponować to usłyszałam, oczywiście, że żadne i ustaliła mi następny termin za pół roku....no ręce opadają nic tylko uciekać z tego kraju emotka
0 0

mia

#5604343 Napisano: 06.03.2013 23:24:54
monikar napisał(a):

wkurza mnie brak pieniędzy oraz brak wygranych którymi mogłabym podratować swój budżet emotka

Z ust mi to wyjmujesz.
Ja prace mam, owszem - po 20 latach pracy 1800 na rękę. Żyć nie umierać. Akurat 1000 dla syna na studiach, ok. 1000 na rachunki i na dobry początek jestem 200 na minusie.
Tyle samo zarabiałam 10 lat temu, gdy gaz, paliwo i żarcie kosztowały średnio o 30% mniej emotka

Nie chcę być bogata, nie muszę kupować sobie markowych ciuchów i jeździć nowym samochodem... Chciałabym tylko wreszcie móc przestać myśleć o tych cholernych pieniądzach i jak związać koniec z końcem! emotka
0 0

Gość: goralecka

#5604352 Napisano: 06.03.2013 23:45:32
monikar napisał(a):

pracy nie ma, perspektyw w tym kraju także, jak byłam ostatnio w UP i zapytałam "przemiłą" Panią jakie oferty może mi zaproponować to usłyszałam, oczywiście, że żadne i ustaliła mi następny termin za pół roku....no ręce opadają nic tylko uciekać z tego kraju emotka

U mnie akurąt pani w urzedzie pracy byla przemila i mowie to bez ironii...ale prcy rowniez nie bylo i nastepny termin tez mam za pol roku. Ale w zwiazku z niedawnym ukonczeniem studiow proponuja mi staz w ministerwie/urzedzie/sadzie. Tylko jak to zrobic by znalezc tam pozniej po stazu jakas stala posadke emotka
0 0

Gość: size

#5604372 Napisano: 07.03.2013 00:40:26
goralecka napisał(a):

monikar napisał(a):

U mnie akurąt pani w urzedzie pracy byla przemila i mowie to bez ironii...ale prcy rowniez nie bylo i nastepny termin tez mam za pol roku. Ale w zwiazku z niedawnym ukonczeniem studiow proponuja mi staz w ministerwie/urzedzie/sadzie. Tylko jak to zrobic by znalezc tam pozniej po stazu jakas stala posadke emotka

Weź ten staż.
Nie stój w miejscu - to najgorsze.
Na stażu pracuj, nie bądź mądrzejsza niż "panie z doświadczeniem" - taka niechlubna pokora - obserwuj, wyciągaj wnioski - ALE - nie rezygnuj.

Zawsze możesz się czymś potem wykazać, ktoś to może zauważy i zawsze możesz zrezygnować. Jak praca nie kłóci się z Twoimi ambicjami - bierz. Nie siedź i spróbuj.

Pozdrawiam i życzę powodzenia emotka

0 0

anet

#5604377 Napisano: 07.03.2013 00:56:33
mia napisał(a):

monikar napisał(a):

Z ust mi to wyjmujesz.
Ja prace mam, owszem - po 20 latach pracy 1800 na rękę. Żyć nie umierać. Akurat 1000 dla syna na studiach, ok. 1000 na rachunki i na dobry początek jestem 200 na minusie.
Tyle samo zarabiałam 10 lat temu, gdy gaz, paliwo i żarcie kosztowały średnio o 30% mniej emotka

Nie chcę być bogata, nie muszę kupować sobie markowych ciuchów i jeździć nowym samochodem... Chciałabym tylko wreszcie móc przestać myśleć o tych cholernych pieniądzach i jak związać koniec z końcem! emotka

emotka
0 0