Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a ja jako "przyszla" teściowa uważam,że fajnie jest jak synowa chce pomóc, na pewno nikt nie ma zamiaru wykorzystywać i zapedzić was dziewczyny do kamieniołomów, ale takie cos może zblizyć:)możecie sie obrazic ale ja obserwując kolejne dziewczyny synów (a troche ich było) to mam wrażenie,że rosnie nam pokolenie "księzniczek", ale to moje zdanie, ja byłam zadowolona jak teściowa chciała, zym jej w czyms pomogła, albo z nia robiła, ale ona uważała,że lepiej wszystko zrobi i to mnie bardziej bolało
a to,że "ewentualnie" syn może matce pomóc
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: katrin22
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie brak czasu na konki
olunka
Postów 8524
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka masz rację. Co w tym dziwnego, że chce, żebyście jej pomogli? Skoro masz należeć do rodziny to chyba miło, że ma do Ciebie zaufanie i zaprasza do pomocy. Ja tylko bym się cieszyła z takiego rozwiązania. Chyba, że to jakaś straszna hetera, ale nic nie napisałaś o tym więc mniemam, że nie.
w temacie: szefowa... wrrrrrrrr
olunka
Postów 8524
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mama choruje na SM od 20 lat, ale teraz juz sie calkiem poddała chorobie i to w tym wszystkim najgorsze i to,ze nie mam nikogo kto by mnie nawet na 1 dzień zmienił
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moja teściowa również ma SM, ale powiedziałabym, że z minimalnymi objawami. Mam nadzieję, że długo jeszcze będzie w pełni sił. Przytulam
Gość: merkana
Moja przyszła teściowa to taka wypasiona babka, że wspólne sprzątanie, czy pieczenie to dla mnie czysta przyjemność
olunka
Postów 8524
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
to niech jak najdłuże stara się być samodzielna, mysmy mamie ustapili i zaczęliśmy ja wyręczać we wszystkim teraz taki efekt,że jest calkowicie zależna od nas a my przez to tez uziemieni, wkurza mnie bo mi się zebralo na użalanie a nie lubie, dokoańczam kawę i dalej sprzatac kuchnie
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moja teściowa zawsze miała cały dom na głowie; niby trzech facetów obok, a w sumie sześć lewych rąk do obowiązków domowych
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
Ola ja bym pomogla,nie jestem zla,ale jezeli ktos ma do mnie od poczatku nastawienie na nie, a jest tylko mily jak cos chce to wiesz... odechciewa sie.Ostatnio jak u nich bylismy, tesciowa chodzila do pracy, dzwonilismy do niej i pytalam codziennie ze moze ja ugotuje sama obiad,zawsze mowila ze nie.A pozniej jak wracala do domu to twierdzila ze moglismy jednak ugotowac...To nie mój dom wiec ja tam nie chce sie rzadzic,skoro mowila ze nie to nie.A pozniej zmieniala zdanie,wiesz jak ja sie czulam?Ale ona z tych jest co zawsze robią wszystko na odwrót.Takze juz mnie to nie dziwi.Na poczatku sie przejmowalam, było mi przykro itd,ale po kolejnym jej tekscie do mojego narzeczonego - "uwazaj bo Cie na ciąże złapie..." stwierdziłam, ze dosc.
antylopia
Postów 2066
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
Gość: goralecka
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
O, jakbym moją teściową widziała... Ta sama fałszywość.
Dzięki niech będą Allachowi, że jesteśmy tam tylko raz w roku, choć dla mnie ten raz to i tak o jeden za dużo!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba bronić tej linii:
https://www.faceb..._t=plan_user_invited
Jestem radosna jak wiosna!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0