Wkurza mnie...

Gość: minka77

#5657669 Napisano: 20.05.2013 21:59:42
NFZ emotka i brak miejsc u lekarzy
0 0

madzia34

#5657699 Napisano: 20.05.2013 22:23:21
rodzinka ze zawsze jak trzeba to nie moga przyjechac emotka i ze z nic nie moge wygrac emotka i ogólnie ŻYCIE emotka
0 0

anialistopad

#5657741 Napisano: 20.05.2013 23:32:45
minka77 napisał(a):

o mnie tez to wkur....musze syna leczyc prywatnie,bo do reumatologa dzieciecego normalnie to sie nie da zapisac i cena lekow masakra,a jutro komplet wynikow mam porobic i malemu i sobie emotka
0 0

monikar

#5657754 Napisano: 20.05.2013 23:47:23
minka77 napisał(a):

oj a jak mnie to wkurza...z zapaleniem ucha mam czekać 3 tygodnie do rodzinnego a potem ze skierowaniem jakieś 3 miesiące do laryngologa...w głowie się nie miesci! W końcu będę musiała zpłacić i pójśc prywatnie bo inaczej z bólu nie wytrzymam wrrr
0 0

efelinkaaa

#5657819 Napisano: 21.05.2013 09:42:08
monikar napisał(a):

minka77 napisał(a):

oj a jak mnie to wkurza...z zapaleniem ucha mam czekać 3 tygodnie do rodzinnego a potem ze skierowaniem jakieś 3 miesiące do laryngologa...w głowie się nie miesci! W końcu będę musiała zpłacić i pójśc prywatnie bo inaczej z bólu nie wytrzymam wrrr

hmmm moja babcia (po 80tce) zapisała się na operację jaskry na 2015 rok... mnie też to wkurza emotka
0 0

abodak

#5657822 Napisano: 21.05.2013 09:44:22
monikar napisał(a):

minka77 napisał(a):

nie wytrzymasz,idz jak najszybciej do prywatnego bo wykończysz żołądek przeciwbólowymi lekami.Mi normalny lekarz zawsze przepisuje antybiotyk i pomaga.Ostatnio jak byla u innego tez prywanie-dał mi tadam Ketonal-mówiąc że to uszkodzenie mechaniczne emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5657826 Napisano: 21.05.2013 09:45:12
efelinkaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

minka77 napisał(a):

hmmm moja babcia (po 80tce) zapisała się na operację jaskry na 2015 rok... mnie też to wkurza emotka

u mnie to samo... Wizyta u gastrologa (sama wizyta) końcówka sierpnia/ początek września.
+ kilka miesięcy w kolejce na badanie, czyli gdzieś grudzień.
0 0

masza

#5657832 Napisano: 21.05.2013 09:56:34
efelinkaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

minka77 napisał(a):

no i nie wiadomo, czy w 2015 ją zrobią ze wzgl. na wiek emotka moja babcia tez czekała, ale operacji nie zrobili ze wzgl. na ryzyko w tym wieku
0 0

Gość: hittmanka

#5657833 Napisano: 21.05.2013 09:57:57
iwonciaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

minka77 napisał(a):

u mnie to samo... Wizyta u gastrologa (sama wizyta) końcówka sierpnia/ początek września.
+ kilka miesięcy w kolejce na badanie, czyli gdzieś grudzień.

mój ojciec miał staw biodrowy do wymiany na 2021rok i 3 lata temu musiał zapłacić prywatnie emotka
a co do jaskry to jak przyjdzie termin operacji to wcale się nie zdziwie jak powiedzą że już jest za stara... tak zrobili mojemu sąsiadowi a jest "dopiero" po 70 a czekał kilka lat i odmowa przed samym zabiegiem emotka
z moich najnowszych doświadczeń z NFZ to wkurza mie, że NFZ nie wie, że istnieje chemia lecząca układ nerwowy i jak chcesz żyć to sobie płać za nią prywatnie ...
0 0

edith

#5658280 Napisano: 21.05.2013 16:50:06
Wkurzona jestem na maxa na rodziców z przedszkola muszę się wygadac emotka Wróciłam przed chwila z dzieciakami z cudownej wycieczki do Ośrodka Jeździeckiego ,dzieci zachwycone ale ile wcześniej się poddenerwowałam to moje emotka Czemu rodzice są tacy tępi emotka Mowiłam im ,że autokar jest przez policję sprawdzony a mamusia obrażona na nas bo ją nie wzięłyśmy z córeczką na wycieczke zadzwonila wczoraj w tajemnicy na Policję,przyjechali a teraz są takie przepisy,że nie sprawdzają pod placówką tylko jadą na komisariat.Efekt taki,że z dziećmi czekaliśmy na chodniku 45 minut na autokar oczywiście sprawny i wszystko okey ale oni musieli przyjąć zgłoszenie jak rodzic zadzwonił emotka
Druga sprawa prosiłyśmy aby dzieciom nie dawali chipsów coca-coli,batonów,cukierków i innych rzeczy bo wymiotują potem a my przecież zabrałyśmy picie,soki,wodę,bulki,bylo pieczenie kielbasek ale co niektorzy zapakowali poł sklepu do plecaka i przykryli kurtka aby pani nie widziała co mnie robią na zlość emotka Efekt taki ,że jak Policja przetrzepywałyśmy plecaki,żeby wyciągną słodycze masę batonów i chipsów...uff wygadałam się,za 2 dni zebranie to muszę wyjaśnić pewne zasady,czasami są tacy fajni rodzice,kontaktowi a czasami tacy upierdliwi emotka
0 0

dolly

#5658303 Napisano: 21.05.2013 17:06:15
Edith- u nas zapowiedzieli od razu, że będą "trzepac" plecaki emotka
0 0

anialistopad

#5658402 Napisano: 21.05.2013 19:12:22
Wkurza mnie dziś to, że nie było u mnie kuriera z walizka z kubusia .Wszyscy dostali tylko ja nie emotka
0 0

ilonaxx5

#5658404 Napisano: 21.05.2013 19:15:04
wkurza mnie biedronka emotka emotka
0 0

olunka

#5658425 Napisano: 21.05.2013 19:53:12
ilonaxx5 napisał(a):

wkurza mnie biedronka emotka emotka

a mnie Hochland
0 0

Gość: pola731

#5658474 Napisano: 21.05.2013 21:11:01
że znów zostałam sama
0 0

ilonaxx5

#5658479 Napisano: 21.05.2013 21:20:13
pola731 napisał(a):

że znów zostałam sama

emotka
0 0

pecia

#5658482 Napisano: 21.05.2013 21:26:38
edith napisał(a):

Wkurzona jestem na maxa na rodziców z przedszkola muszę się wygadac emotka Wróciłam przed chwila z dzieciakami z cudownej wycieczki do Ośrodka Jeździeckiego ,dzieci zachwycone ale ile wcześniej się poddenerwowałam to moje emotka Czemu rodzice są tacy tępi emotka Mowiłam im ,że autokar jest przez policję sprawdzony a mamusia obrażona na nas bo ją nie wzięłyśmy z córeczką na wycieczke zadzwonila wczoraj w tajemnicy na Policję,przyjechali a teraz są takie przepisy,że nie sprawdzają pod placówką tylko jadą na komisariat.Efekt taki,że z dziećmi czekaliśmy na chodniku 45 minut na autokar oczywiście sprawny i wszystko okey ale oni musieli przyjąć zgłoszenie jak rodzic zadzwonił emotka
Druga sprawa prosiłyśmy aby dzieciom nie dawali chipsów coca-coli,batonów,cukierków i innych rzeczy bo wymiotują potem a my przecież zabrałyśmy picie,soki,wodę,bulki,bylo pieczenie kielbasek ale co niektorzy zapakowali poł sklepu do plecaka i przykryli kurtka aby pani nie widziała co mnie robią na zlość emotka Efekt taki ,że jak Policja przetrzepywałyśmy plecaki,żeby wyciągną słodycze masę batonów i chipsów...uff wygadałam się,za 2 dni zebranie to muszę wyjaśnić pewne zasady,czasami są tacy fajni rodzice,kontaktowi a czasami tacy upierdliwi emotka

oj tak też to znam emotka
zamiast dać dzieciakowi lokomotiv to pół plecaka słodyczy mu zapakuje i słodki napój, nie wiem czy to brak wyobraźni czy po prostu głupota
0 0

joan

#5658484 Napisano: 21.05.2013 21:27:31
pola731 napisał(a):

że znów zostałam sama

Oby na krótko... emotka
0 0

olunka

#5658490 Napisano: 21.05.2013 21:37:07
pecia napisał(a):

edith napisał(a):

oj tak też to znam emotka
zamiast dać dzieciakowi lokomotiv to pół plecaka słodyczy mu zapakuje i słodki napój, nie wiem czy to brak wyobraźni czy po prostu głupota

a ja pamietam jak starsi synowie jeździli na wycieczki i pani mówiła,zeby nie dawać słodyczy itd i tylko moj nie miał i patrzył jak reszta wcina, no chyba,że go ktos poczęstował emotka
a teraz z zerówki były dzieciaki na wycieczce i nawet niektóre miały pieniądze emotka
0 0

Gość: pola731

#5658492 Napisano: 21.05.2013 21:39:14
joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

że znów zostałam sama

Oby na krótko... emotka

co to za życie na odległość , stadne ze mnie zwierzę
0 0