Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: minka77
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
anialistopad
Postów 14217
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oj a jak mnie to wkurza...z zapaleniem ucha mam czekać 3 tygodnie do rodzinnego a potem ze skierowaniem jakieś 3 miesiące do laryngologa...w głowie się nie miesci! W końcu będę musiała zpłacić i pójśc prywatnie bo inaczej z bólu nie wytrzymam wrrr
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm moja babcia (po 80tce) zapisała się na operację jaskry na 2015 rok... mnie też to wkurza
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
nie wytrzymasz,idz jak najszybciej do prywatnego bo wykończysz żołądek przeciwbólowymi lekami.Mi normalny lekarz zawsze przepisuje antybiotyk i pomaga.Ostatnio jak byla u innego tez prywanie-dał mi tadam Ketonal-mówiąc że to uszkodzenie mechaniczne
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: iwonciaaa
u mnie to samo... Wizyta u gastrologa (sama wizyta) końcówka sierpnia/ początek września.
+ kilka miesięcy w kolejce na badanie, czyli gdzieś grudzień.
masza
Postów 7693
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: hittmanka
mój ojciec miał staw biodrowy do wymiany na 2021rok i 3 lata temu musiał zapłacić prywatnie
a co do jaskry to jak przyjdzie termin operacji to wcale się nie zdziwie jak powiedzą że już jest za stara... tak zrobili mojemu sąsiadowi a jest "dopiero" po 70 a czekał kilka lat i odmowa przed samym zabiegiem
z moich najnowszych doświadczeń z NFZ to wkurza mie, że NFZ nie wie, że istnieje chemia lecząca układ nerwowy i jak chcesz żyć to sobie płać za nią prywatnie ...
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Druga sprawa prosiłyśmy aby dzieciom nie dawali chipsów coca-coli,batonów,cukierków i innych rzeczy bo wymiotują potem a my przecież zabrałyśmy picie,soki,wodę,bulki,bylo pieczenie kielbasek ale co niektorzy zapakowali poł sklepu do plecaka i przykryli kurtka aby pani nie widziała co mnie robią na zlość
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14217
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a mnie Hochland
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: pola731
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pecia
Postów 424
Data rejestracji 29.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tak też to znam
zamiast dać dzieciakowi lokomotiv to pół plecaka słodyczy mu zapakuje i słodki napój, nie wiem czy to brak wyobraźni czy po prostu głupota
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oby na krótko...
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a ja pamietam jak starsi synowie jeździli na wycieczki i pani mówiła,zeby nie dawać słodyczy itd i tylko moj nie miał i patrzył jak reszta wcina, no chyba,że go ktos poczęstował
a teraz z zerówki były dzieciaki na wycieczce i nawet niektóre miały pieniądze
Gość: pola731
co to za życie na odległość , stadne ze mnie zwierzę