Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 raz w maju
mam dość
jarko44
Postów 1262
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do Jutrzenki, firmy w erze fb boja się negatywnego szumu, z pewnością Ci te "atrakcje" jakoś osłodzą
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: jolcia12
podpisała przecież "oswiadczenie o zrzeczenie sie wszelkich roszczen"
więc o co ma mieć pretensje?
Gość: koza.k90
nie szkodzi, ale poskarżyć się zawsze może
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
jarko44
Postów 1262
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to, że wymarzona wyprawa na koncert stała sie Męczącym i Nerwowym Poszukiwaniem Nieosiągalnego Biletu
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: koza.k90
według mnie, skoro nie załatwili biletów na koncert, powinni zaproponować ludziom podobną imprezę w późniejszym czasie
lub odwołać wylot i wypłacić ludziom całość łącznie z równowartością za bilety lotnicze i hotel
po co bowiem pchać się do Sztokholmu, jeśli nie ma się zagwarantowanego wejścia na koncert, a to stanowiło sedno konkursu
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdrówka
u nas ten rok zaczął się u lekarza i tak się ciągnie. patrzę na to i nie dowierzam, bo rzadko mi chorowała, a teraz takie akcje. zaczynam bać się u niej gorączki.
zdenerwował mnie też opel, bo zeżarł mi grześki, a miałam co do nich inne plany
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Oświadczenie niby ppodpisane ale mozna powołać się na wady oświadczenia woli i je unieważnic - było przecież złożone pod przymusem i wywołane groźbą anulowania nagrody-bo taka była opcja niestety
alaalex40 i luk1990
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jedną z nagród w konkursie "Wygraj kultowy zapach Iceberg 74" zdobyła rej wodząca na forum moderatorka, swą górnolotną wypowiedzią: "Chciałabym wygrać zapach Iceberg, ponieważ... niejednokrotnie od różnych osób słyszałam wiele pozytywów na temat tych perfum, a niestety nie miałam okazji ich powąchać, nie wspominając o przetestowaniu."
Koniec, finito, amen.
I dla mnie niestety też koniec z konkursami na tym portalu.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No....widzę,że muszę się jeszcze solidnie podszkolić w pisaniu.
Przynajmniej wiem czemu tam nie wygrywam.
xman111
Postów 227
Data rejestracji 04.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedną z nagród w konkursie "Wygraj kultowy zapach Iceberg 74" zdobyła rej wodząca na forum moderatorka, swą górnolotną wypowiedzią: "Chciałabym wygrać zapach Iceberg, ponieważ... niejednokrotnie od różnych osób słyszałam wiele pozytywów na temat tych perfum, a niestety nie miałam okazji ich powąchać, nie wspominając o przetestowaniu."
Koniec, finito, amen.
I dla mnie niestety też koniec z konkursami na tym portalu.
Ja też nie przepadam za konkursami na forach. Często nagrody przyznawane są za zasługi a nie za odpowiedzi. Na iBeuty nie gram, ale przez kilka lat grania na bechmark.pl nic nie wpadło. Może dlatego, że mój licznik postów wynosi zero. Próbowałem już konkretnie, banalnie, z humorem, kreatywnie i nic...Jeszcze tylko wierszem nie pisałem, ale poezja konkursowa też mnie wkurza i jury, które nabiera się na takie wierszyki
Gość: krzyszu
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie bardzo rozumiem po co ludzie mieliby kupować paragony z całych województw?
Przecież odbiór nagród jest osobisty w danym sklepie?
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: merkana
To pewnie przez, to, że kiedyś była wielka bura o to, że "konta zakładają tylko po to, żeby nagrody wygrywać, a nie żeby się udzielać." Choć nie powiem, zdarzało mi się tam wygrywać i to, o dziwo, nie najgorszymi odpowiedziami
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krzyszu
No tak. Dlatego kupili paragony za kilka zł bo po zakupy nie opłacało by się jechać. A jak sie jedzie po 500zł to już zupełnie co innego
Ech... szkod, że tak mało czasu mam na konkursy. Chyba się zwolnię z pracy
edzia21
Postów 9852
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może będzie weryfikacja? u mnie w ciągu ostatniej pół godziny pojawiły się osoby, których wczesniej nie bylo w pierwszej 15... i zajeli miejsca 1 i 2. Mam nadzieje, ze oragnizator cos z tym zrobi
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Kochana, mnie się też zdarzyło tam wygrywać i to całkiem niezłe nagrody. Dawniej. Ale teraz naprawdę mi się odechciewa wysilać, jak coś takiego widzę. Mogę ten czas lepiej spożytkować.