Wkurza mnie...

asiatko

#5665557 Napisano: 30.05.2013 20:24:53
i znów w szpitalu z córeczką
2 raz w maju
mam dość
0 0

jarko44

#5665913 Napisano: 31.05.2013 11:09:52
luk1990 napisał(a):

Wkurzyla mnie i to ostro agencja xconcept.Chodzi o konkurs grzeskow w Realu,gdzie do wygrania byly bilety na koncert Beyonce w Sztokholmie.Otoz po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie,ze bilety nie dotarly-kazano nam podpisac oswiadczenie o zrzeczenie sie wszelkich roszczen i wreczono 2000zl na zakup biletow na miejscu...jak sie okazalo w Sztokholmie chetnych do sprzedazy biletow nie bylo-koncert Beyonce byl tam megaatrakcja i wszyscy chcieli bilety kupic ;(( zaproponowano nam co prawda inny koncert w Polsce ale tych straconych dni i nerwow nic nam nie zwroci:(( jak ktos zalowal,ze nie wygral to teraz juz nie misi-jakas totalna masakra organizacyjna!!! Na miejscu tez nie bylo zbyt duzo czasu na zwiedzanie-wszystko na szybko wiec zero atrakcji-a nie mam tyle wolnego czasu zeby tracic 2 dni na podroz do Sztokholmu po nic;(( na dodatek ktos wytracil mi na lotnisku telefon z reki i mam pekniety caly wyswietlacz-jestem zmeczona,wkurzona i generalnie chce mi sie plakac;(

Napisz do Jutrzenki, firmy w erze fb boja się negatywnego szumu, z pewnością Ci te "atrakcje" jakoś osłodzą emotka
0 0

mia

#5665916 Napisano: 31.05.2013 11:15:29
asiatko napisał(a):

2 raz w maju
mam dość

emotka
0 0

Gość: jolcia12

#5665918 Napisano: 31.05.2013 11:16:24
jarko44 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Wkurzyla mnie i to ostro agencja xconcept.Chodzi o konkurs grzeskow w Realu,gdzie do wygrania byly bilety na koncert Beyonce w Sztokholmie.Otoz po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie,ze bilety nie dotarly-kazano nam podpisac oswiadczenie o zrzeczenie sie wszelkich roszczen i wreczono 2000zl na zakup biletow na miejscu...jak sie okazalo w Sztokholmie chetnych do sprzedazy biletow nie bylo-koncert Beyonce byl tam megaatrakcja i wszyscy chcieli bilety kupic ;(( zaproponowano nam co prawda inny koncert w Polsce ale tych straconych dni i nerwow nic nam nie zwroci:(( jak ktos zalowal,ze nie wygral to teraz juz nie misi-jakas totalna masakra organizacyjna!!! Na miejscu tez nie bylo zbyt duzo czasu na zwiedzanie-wszystko na szybko wiec zero atrakcji-a nie mam tyle wolnego czasu zeby tracic 2 dni na podroz do Sztokholmu po nic;(( na dodatek ktos wytracil mi na lotnisku telefon z reki i mam pekniety caly wyswietlacz-jestem zmeczona,wkurzona i generalnie chce mi sie plakac;(

Napisz do Jutrzenki, firmy w erze fb boja się negatywnego szumu, z pewnością Ci te "atrakcje" jakoś osłodzą emotka

podpisała przecież "oswiadczenie o zrzeczenie sie wszelkich roszczen"

więc o co ma mieć pretensje?
0 0

Gość: koza.k90

#5665921 Napisano: 31.05.2013 11:23:13
jolcia12 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

nie szkodzi, ale poskarżyć się zawsze może
0 0

jarko44

#5665926 Napisano: 31.05.2013 11:27:45
jolcia12 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

o to, że wymarzona wyprawa na koncert stała sie Męczącym i Nerwowym Poszukiwaniem Nieosiągalnego Biletu emotka Oni powinni na głowie stanąć, żeby te bilety załtwić, a nie dawać dziewczynie na lotnisku papierek do podpisania
0 0

joan

#5665930 Napisano: 31.05.2013 11:30:24
Bez sensu - jeśli nie potrafili zrealizować nagrody zgodnie z regulaminem, powinni wypłacić jej równowartość w gotówce emotka A nie takie cyrki. I pewnie jeszcze "Ma pani 15 minut na podjęcie decyzji!" emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5665934 Napisano: 31.05.2013 11:33:06
joan, a może 15 sekund ?

według mnie, skoro nie załatwili biletów na koncert, powinni zaproponować ludziom podobną imprezę w późniejszym czasie

lub odwołać wylot i wypłacić ludziom całość łącznie z równowartością za bilety lotnicze i hotel

po co bowiem pchać się do Sztokholmu, jeśli nie ma się zagwarantowanego wejścia na koncert, a to stanowiło sedno konkursu
0 0

dzasmina

#5666289 Napisano: 31.05.2013 19:38:04
asiatko napisał(a):

2 raz w maju
mam dość

zdrówka emotka
u nas ten rok zaczął się u lekarza i tak się ciągnie. patrzę na to i nie dowierzam, bo rzadko mi chorowała, a teraz takie akcje. zaczynam bać się u niej gorączki.

zdenerwował mnie też opel, bo zeżarł mi grześki, a miałam co do nich inne plany emotka
0 0

luk1990

#5666294 Napisano: 31.05.2013 19:49:14
teraz był długi weekend więc nikt nie odbierał ale rzeczywiście napiszę do jutrzenki - może przynajmniej xconcept nie bedzie już żadnych konkursó organizował i nikt inny nie bedzie musiał przez podobne przygody przechodzic.
Oświadczenie niby ppodpisane ale mozna powołać się na wady oświadczenia woli i je unieważnic - było przecież złożone pod przymusem i wywołane groźbą anulowania nagrody-bo taka była opcja niestety emotka zamierzam tam zadzwonić i zapytać jak oni to widzą, a później skontaktować się z Rzecznikiem Praw Konsumenta,bo ten wyjazd czkawką odbija mi się do teraz- co z tego ,że dostalismy 2000zł- część pieniędzy poszła na wszelkie przejazdy,bo Sztokholm jest okrutnie drogi emotka Najbardziej oczywiście szkoda straconego czasu-ktoś powie ,że marudzę ,bo to tylko 2 dni ale no jednak mimo wszystko można go było spożytkować inaczej emotka
0 0

mia

#5666327 Napisano: 31.05.2013 20:39:04
Konkursy na iBeauty.pl. W zasadzie wkurzają mnie już od dłuższego czasu, z uwagi na to, że większość nagród notorycznie przydziela się tam moderatorkom i "domatorkom" tego forum, ale dziś "miarka się przebrała". emotka

Jedną z nagród w konkursie "Wygraj kultowy zapach Iceberg 74" zdobyła rej wodząca na forum moderatorka, swą górnolotną wypowiedzią: "Chciałabym wygrać zapach Iceberg, ponieważ... niejednokrotnie od różnych osób słyszałam wiele pozytywów na temat tych perfum, a niestety nie miałam okazji ich powąchać, nie wspominając o przetestowaniu."
Koniec, finito, amen. emotka

I dla mnie niestety też koniec z konkursami na tym portalu. emotka
0 0

petunija1

#5666333 Napisano: 31.05.2013 20:42:36
mia napisał(a):

Konkursy na iBeauty.pl. W zasadzie wkurzają mnie już od dłuższego czasu, z uwagi na to, że większość nagród notorycznie przydziela się tam moderatorkom i "domatorkom" tego forum, ale dziś "miarka się przebrała". emotka

Jedną z nagród w konkursie "Wygraj kultowy zapach Iceberg 74" zdobyła rej wodząca na forum moderatorka, swą górnolotną wypowiedzią: "Chciałabym wygrać zapach Iceberg, ponieważ... niejednokrotnie od różnych osób słyszałam wiele pozytywów na temat tych perfum, a niestety nie miałam okazji ich powąchać, nie wspominając o przetestowaniu."

emotka emotka emotka emotka

No....widzę,że muszę się jeszcze solidnie podszkolić w pisaniu. emotka
Przynajmniej wiem czemu tam nie wygrywam. emotka
0 0

xman111

#5666345 Napisano: 31.05.2013 20:53:53

Ja też nie przepadam za konkursami na forach. Często nagrody przyznawane są za zasługi a nie za odpowiedzi. Na iBeuty nie gram, ale przez kilka lat grania na bechmark.pl nic nie wpadło. Może dlatego, że mój licznik postów wynosi zero. Próbowałem już konkretnie, banalnie, z humorem, kreatywnie i nic...Jeszcze tylko wierszem nie pisałem, ale poezja konkursowa też mnie wkurza i jury, które nabiera się na takie wierszyki
0 0

Gość: krzyszu

#5666485 Napisano: 01.06.2013 00:05:04
Konkurs Auchan a właściwie osoby które zaczęły sprzedawać paragony. Pokupowali sobie paragony z całych województw i zaczęły się cuda dziać w rankingach emotka emotka
0 0

zarania

#5666486 Napisano: 01.06.2013 00:08:16
krzyszu napisał(a):

Konkurs Auchan a właściwie osoby które zaczęły sprzedawać paragony. Pokupowali sobie paragony z całych województw i zaczęły się cuda dziać w rankingach emotka emotka

Ale nie bardzo rozumiem po co ludzie mieliby kupować paragony z całych województw? emotka
Przecież odbiór nagród jest osobisty w danym sklepie?
0 0

Gość: merkana

#5666488 Napisano: 01.06.2013 00:10:34
mia napisał(a):

To pewnie przez, to, że kiedyś była wielka bura o to, że "konta zakładają tylko po to, żeby nagrody wygrywać, a nie żeby się udzielać." Choć nie powiem, zdarzało mi się tam wygrywać i to, o dziwo, nie najgorszymi odpowiedziami emotka
0 0

calliope

#5666489 Napisano: 01.06.2013 00:12:37
Mnie też wkurza Auchan, specjalnie czatowałam do tej pory i teraz już nie zasnę emotka niedobre chłopy mnie wygryzły i nie pozwoliły powalczyć o lepszy bon emotka
0 0

Gość: krzyszu

#5666490 Napisano: 01.06.2013 00:13:24
zarania napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Ale nie bardzo rozumiem po co ludzie mieliby kupować paragony z całych województw? emotka
Przecież odbiór nagród jest osobisty w danym sklepie?

No tak. Dlatego kupili paragony za kilka zł bo po zakupy nie opłacało by się jechać. A jak sie jedzie po 500zł to już zupełnie co innego emotka Więc ci co mieszkają np. na Śląsku pokupowali paragony ze wszystkich sklepów.
Ech... szkod, że tak mało czasu mam na konkursy. Chyba się zwolnię z pracy emotka
0 0

edzia21

#5666492 Napisano: 01.06.2013 00:19:25
calliope napisał(a):

Mnie też wkurza Auchan, specjalnie czatowałam do tej pory i teraz już nie zasnę emotka niedobre chłopy mnie wygryzły i nie pozwoliły powalczyć o lepszy bon emotka

może będzie weryfikacja? u mnie w ciągu ostatniej pół godziny pojawiły się osoby, których wczesniej nie bylo w pierwszej 15... i zajeli miejsca 1 i 2. Mam nadzieje, ze oragnizator cos z tym zrobi
0 0

mia

#5666495 Napisano: 01.06.2013 00:30:46
merkana napisał(a):

mia napisał(a):

Konkursy na iBeauty.pl. W zasadzie wkurzają mnie już od dłuższego czasu, z uwagi na to, że większość nagród notorycznie przydziela się tam moderatorkom i "domatorkom" tego forum, ale dziś "miarka się przebrała".

To pewnie przez, to, że kiedyś była wielka bura o to, że "konta zakładają tylko po to, żeby nagrody wygrywać, a nie żeby się udzielać." Choć nie powiem, zdarzało mi się tam wygrywać i to, o dziwo, nie najgorszymi odpowiedziami emotka

Kochana, mnie się też zdarzyło tam wygrywać i to całkiem niezłe nagrody. Dawniej. Ale teraz naprawdę mi się odechciewa wysilać, jak coś takiego widzę. Mogę ten czas lepiej spożytkować. emotka
0 0