Wkurza mnie...

dolly

#5664427 Napisano: 29.05.2013 11:51:42
joan napisał(a):

Mugole! emotka

emotka bbuuuaahahahahaa
0 0

anialistopad

#5664912 Napisano: 29.05.2013 20:22:42
No kuzwa jacy ludzíe sa nienormalni to mi sie w glowie nie miesci. Po 10 latach dzwoni do mnie moja byla przyjaciolka i prosi o spotkanie,bo jej sie zycie rozsypalo. A co mnie to obchodzi,? Gdzie byla jak ja jej potrzebowalam?,a zapomnialam to przeciez ona mi odebrala sens zycia wtedy ,a teraz inna kobieta pokazala jej jak to boli. I ona ma odwage do mnie dzwoníc,co moze mam isc przytulic i pocieszyc ja :wsciekły emotka ale jestem zla
0 0

Gość: merkana

#5665040 Napisano: 29.05.2013 22:57:40
Wkurzyłam się, bo obeszłam wszystkie sklepy z sukienkami w Opolu, nie znajdując żadnej na siebie. Wesele za 2 tygodnie, a ja dochodzę do smutnego wniosku- NIE SZYJĄ SUKIENEK NA WYPASIONE ŻYRAFY.
0 0

dolly

#5665048 Napisano: 29.05.2013 23:09:55
anialistopad napisał(a):

No kuzwa jacy ludzíe sa nienormalni to mi sie w glowie nie miesci. Po 10 latach dzwoni do mnie moja byla przyjaciolka i prosi o spotkanie,bo jej sie zycie rozsypalo. A co mnie to obchodzi,? Gdzie byla jak ja jej potrzebowalam?,a zapomnialam to przeciez ona mi odebrala sens zycia wtedy ,a teraz inna kobieta pokazala jej jak to boli. I ona ma odwage do mnie dzwoníc,co moze mam isc przytulic i pocieszyc ja :wsciekły emotka ale jestem zla

może dotarło do Niej co zrobiła, stąd to spotkanie
0 0

antylopia

#5665057 Napisano: 29.05.2013 23:30:17
merkana napisał(a):

Wkurzyłam się, bo obeszłam wszystkie sklepy z sukienkami w Opolu, nie znajdując żadnej na siebie. Wesele za 2 tygodnie, a ja dochodzę do smutnego wniosku- NIE SZYJĄ SUKIENEK NA WYPASIONE ŻYRAFY.

byłaś w mohito? fajne sukienki tam mają
0 0

Gość: merkana

#5665061 Napisano: 29.05.2013 23:37:35
antylopia napisał(a):

merkana napisał(a):

Byłam... wszystkie są fajne, ale teraz hitem sezonu są rozkloszowane albo bardzo obcisłe, krótkie sukienki szyte na kobiety przeciętnego wzrostu. Nawet jak biorę XL, to się schylić nie mogę, bo mi widać co nieco emotka A miejsce, w którym niska kobieta ma biodra (nieważne, czy chodzi o kiecę z baskinką, czy tulipan rozszerzany na biodrach), to u mnie ciągle jeszcze jest pas, więc dodatkowe 10kg murowane. Chyba sobie uszyję z worka po ziemniakach. Zdążę jeszcze, nie?:P
0 0

tereniagno

#5665062 Napisano: 29.05.2013 23:37:51
Wkurza mnie,gdy ludzie grają bez paragonów,zabierając szansę uczciwym graczom,a później szukają emotka Rozumiem wypadki losowe,a nie "może się uda" jak wygram odkupić od kogoś emotka Pytam,gdzie jest uczciwość emotka emotka emotka
0 0

margo466

#5665063 Napisano: 29.05.2013 23:42:19
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,gdy ludzie grają bez paragonów,zabierając szansę uczciwym graczom,a później szukają emotka Rozumiem wypadki losowe,a nie "może się uda" jak wygram odkupić od kogoś emotka Pytam,gdzie jest uczciwość emotka emotka emotka

mnie też emotka
0 0

cudaczek121

#5665083 Napisano: 30.05.2013 00:25:40
merkana napisał(a):

antylopia napisał(a):

merkana napisał(a):

Byłam... wszystkie są fajne, ale teraz hitem sezonu są rozkloszowane albo bardzo obcisłe, krótkie sukienki szyte na kobiety przeciętnego wzrostu. Nawet jak biorę XL, to się schylić nie mogę, bo mi widać co nieco emotka A miejsce, w którym niska kobieta ma biodra (nieważne, czy chodzi o kiecę z baskinką, czy tulipan rozszerzany na biodrach), to u mnie ciągle jeszcze jest pas, więc dodatkowe 10kg murowane. Chyba sobie uszyję z worka po ziemniakach. Zdążę jeszcze, nie?:P

jeśli to stanowi dla Ciebie jaieś pocieszenie, mam 8 czerwca wesele w rodzinie i też nie mam jeszcze kiecki.Jestem przeraźliwie chuda, a do tego mam garb na plecach,więc ciężko mi cokolwiek kupić,a łążenie po sklepach to zło konieczne emotka
0 0

luk1990

#5665369 Napisano: 30.05.2013 16:41:37
Wkurzyla mnie i to ostro agencja xconcept.Chodzi o konkurs grzeskow w Realu,gdzie do wygrania byly bilety na koncert Beyonce w Sztokholmie.Otoz po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie,ze bilety nie dotarly-kazano nam podpisac oswiadczenie o zrzeczenie sie wszelkich roszczen i wreczono 2000zl na zakup biletow na miejscu...jak sie okazalo w Sztokholmie chetnych do sprzedazy biletow nie bylo-koncert Beyonce byl tam megaatrakcja i wszyscy chcieli bilety kupic ;(( zaproponowano nam co prawda inny koncert w Polsce ale tych straconych dni i nerwow nic nam nie zwroci:(( jak ktos zalowal,ze nie wygral to teraz juz nie misi-jakas totalna masakra organizacyjna!!! Na miejscu tez nie bylo zbyt duzo czasu na zwiedzanie-wszystko na szybko wiec zero atrakcji-a nie mam tyle wolnego czasu zeby tracic 2 dni na podroz do Sztokholmu po nic;(( na dodatek ktos wytracil mi na lotnisku telefon z reki i mam pekniety caly wyswietlacz-jestem zmeczona,wkurzona i generalnie chce mi sie plakac;(
0 0

olunka

#5665371 Napisano: 30.05.2013 16:45:20
luk1990 napisał(a):

Wkurzyla mnie i to ostro agencja xconcept.Chodzi o konkurs grzeskow w Realu,gdzie do wygrania byly bilety na koncert Beyonce w Sztokholmie.Otoz po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie,ze bilety nie dotarly-kazano nam podpisac oswiadczenie o zrzeczenie sie wszelkich roszczen i wreczono 2000zl na zakup biletow na miejscu...jak sie okazalo w Sztokholmie chetnych do sprzedazy biletow nie bylo-koncert Beyonce byl tam megaatrakcja i wszyscy chcieli bilety kupic ;(( zaproponowano nam co prawda inny koncert w Polsce ale tych straconych dni i nerwow nic nam nie zwroci:(( jak ktos zalowal,ze nie wygral to teraz juz nie misi-jakas totalna masakra organizacyjna!!! Na miejscu tez nie bylo zbyt duzo czasu na zwiedzanie-wszystko na szybko wiec zero atrakcji-a nie mam tyle wolnego czasu zeby tracic 2 dni na podroz do Sztokholmu po nic;(( na dodatek ktos wytracil mi na lotnisku telefon z reki i mam pekniety caly wyswietlacz-jestem zmeczona,wkurzona i generalnie chce mi sie plakac;(

emotka
0 0

antylopia

#5665379 Napisano: 30.05.2013 16:58:08
alaalex40, emotka masakra emotka
0 0

truskawkaaa15

#5665386 Napisano: 30.05.2013 17:02:11
aurorcia napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Tymark mnie wkurzył emotka ... przeczytalam w którymś z wątków rozmowę na temat tymbarka i że poza koszulkami to trudno coś wygrać więc wyszukałam konkurs.... wchodzę... klikam i tu mi wyskakuje że wygrałam stół do piłkarzyków.... pytają czy chcę tą nagrodę więc oczywiście TAK... adres podałam do wysyłki i już zaczęłam kombinować co powiem mojemu jak kurier to przyweizie na te nasze 30 m2 .... i dopiero doczytałam że to czasówka emotka

Ja pół godziny temu też już w domu miejsce na piłkarzyki robiłam i aż wypieków dostałam emotka

Ja musiałam nowy stół z ławkami na dwór z zadaszenia zabrać dla stołu ( mam z tic tac )
0 0

mia

#5665387 Napisano: 30.05.2013 17:02:52
antylopia napisał(a):

alaalex40, emotka masakra emotka

Rewelacja. emotka
Zdecydowanie już nie żałuję, że nie wzięłam udziału w tym konkursie.

Mam nadzieję, że przynajmniej te 2000 Ci zostało, jako częściowa rekompensata za schrzaniony czas...
0 0

sambolera

#5665388 Napisano: 30.05.2013 17:04:27
merkana napisał(a):

a Wallis i dział H&M specjalny?
0 0

Gość: koza.k90

#5665478 Napisano: 30.05.2013 19:11:43
luk1990 napisał(a):

zadzwoń do sponsora i opowiedz o wszystkim

następnie jeszcze opisz im wszystko w mailu i liście

XConcept nadaje się do pakowania paczek (na co dzień zajmują się wysyłką nagród z różnych agencji), a nie do organizacji poważnej imprezy emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5665491 Napisano: 30.05.2013 19:24:57
luk1990 napisał(a):

ja też idę na wesele 8 czerwca
emotka

co do sukienki, kupiłam własnie w mohito, czarno-białą obcisłą przed kolano, stwierdziłam, że nie będę gonić za modą, bo te rozkloszowane mi się nie podobaja, a tą jestem w stanie wykorzystać gdziekolwiek...wygląda jak sukienka na biznesowe spotkanie, ale z dodatkami pasuje idealnie na wesele...
0 0

Gość: polarniczka

#5665493 Napisano: 30.05.2013 19:25:36
kurcze, edytowałam nie ten post co trzeba... emotka
0 0

Gość: annaszura

#5665496 Napisano: 30.05.2013 19:29:08
sambolera napisał(a):

merkana napisał(a):

a Wallis i dział H&M specjalny?

Podejdź do krawcowej, chyba jest jakaś, zapytaj ile materiału trzeba, jaki koszt uszycia i spraw sobie kieckę jakiej nikt nie będzie miał
0 0

bachacz

#5665502 Napisano: 30.05.2013 19:36:06
Wkurza mnie dziś wiele, i pogoda, i niewyrabiający komp, i narzekający na niewyrabiający sprzęt małżon, i ..... co tu dużo gadać jakaś wkurzona jestem ...
0 0