Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie przepadam za konkursami na forach. Często nagrody przyznawane są za zasługi a nie za odpowiedzi. Na iBeuty nie gram, ale przez kilka lat grania na bechmark.pl nic nie wpadło. Może dlatego, że mój licznik postów wynosi zero. Próbowałem już konkretnie, banalnie, z humorem, kreatywnie i nic...Jeszcze tylko wierszem nie pisałem, ale poezja konkursowa też mnie wkurza i jury, które nabiera się na takie wierszyki
A ja już wygrałam tam chyba ze trzy nagrody - co prawda kombinuję nad odpowiedziami, ale z dobrym skutkiem:)
Gość: merkana
Pocieszę Cię- ja też nie odzywam się obecnie do mojego chłopa. Pojechaliśmy do rodziców, każde do swoich na tydzień. I zapytałam, czy może do mnie wpadnie w tym czasie, zrobimy jakiegoś grilla- usłyszałam, że ma sesję, mnóstwo kucia i nawet godziny nie znajdzie.
A dzisiaj się dowiaduję, że przyjechali do niego do domu jacyś znajomi Czesi z 17 letnią siksą, którą mój luby z wielką radością po mieście oprowadza, na basen zabiera, żeby się nie nudziła, a na mnie to, kurza pięta, czasu nie ma!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wróci mi pewnie niedługo kolacja, to mu powiem, że wzięła nogi za pas i poszła, a jak ma dwie rąsie niech sobie sam zrobi. Przecież ja nic nie robię, siedzę w domu, a jedzenie, pranie, zakupy, sprzątanie się samo robi, dziecko się samo karmi i przewija, a ja leżę, wpierdalam czipsy, pasę się i oglądam non stop tv... W cenzura mam to wszystko już... Jeszcze jeden taki wyskok i wyjdę z domu z młodym i wrócę za tydzień...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
pecia
Postów 424
Data rejestracji 29.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zabiłabym!
Gość: emka86
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kubeł zimnej wody mógłby pomóc
no nie a ja przykryłam go kołderką
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja Cię podziwiam
Gość: katrin22
emka86 - joan tak pięknie zrymowała, że nic bym więcej nie dodała.
Ps. Teraz jesteś zła, ale Twój mąż jutro odczuje skutki, oj odczuje
Agusia- nie gotuj, nie pierz, zajmij się sobą i dziećmi. Skoro Twój mąż może mieć fochy, to czemu Ty nie możesz mieć? Masz tu na forum wiele przychylnych Ci osób z którymi możesz zawsze pogadać i nie przejmuj się, faceci już czasami tacy są, ale to przejdzie
joan
Postów 18745
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zdejmuj tę kołdrę, a już, bo inaczej z tego dnia zapamięta, że popił, a potem mu się taaak smacznie spało!
Ale wiecie co, moja koleżanka to dopiero ma jajca ze swoim facetem. Widują się raz na tydzień, w weekendy, bo mieszkają i pracują w innych miastach, a on jej ostatnio powiedział, że ona ma swoje życie, a on swoje i będzie sobie wychodził z kumpelami do kina i przewoził je na swojej maszynie po pracy, bo przecież nic złego nie robi A koleżanki ma takie dość... zadbane, eleganckie i bardzo atrakcyjne kobietki z korporacji. A jak zapytałam "skoro macie swoje osobne życia, to co wy dzieci zrobicie, jak się w jedno połączycie i zamieszkacie razem?" Wiecie co usłyszałam? "Powiedział, że na razie nie chce wyprowadzać się od rodziców." I rzucić go jej szkoda, bo kocha bidulka, a jak z pyszczkiem skoczy i zrobi mu awanturę, to on rzuci.
Takie to są miłosne perypetie. I z boku patrząc można by rzec, że 70% z nas to cenzuraki, ale rozprawić się z własnym życiem nie tak łatwo.
Gość: katrin22
emka86 przykrywając jeszcze kołderką sama (wbrew sobie)sobie szkodzisz, bo przyzwyczajasz samca to takiego toku rozumowania:
" Mogę pić, żonka mnie nakryje, ugotuje rosołku, da mi pospać, bo ja taki biedny jestem, ja tylko się zagalopowałem, a przecież wszyscy pili, to co ja miałem odmówić?, jeszcze wyszedłbym na cieniasa"
joan
Postów 18745
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ooo, nawet mi nie przypominaj
zaczytana-pola
Postów 11584
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Każdy robi co uważa. Szacunek do siebie nosi się w sobie i jakby naturalnie przekazuje się go zainteresowanym.
Reszta następuje samoczynnie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Ale wiesz co, ja też potrafię być świńska
zaczytana-pola
Postów 11584
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uschniętej? Lepsza świeżutka i mocna, żeby się ta gałąź nie złamała
A tak poważnie, ja mam to do siebie, ze wybaczać nie potrafię.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wybaczam....niestety pamięć mam doskonałą.