Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
przejs
Postów 62
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam jest konkurs codzienny, foto. Dodałam na początku konkursu zdjęcie, niestety jury się nie spodobało. Jakież było moje zdziwienie gdy po kilkunastu dniach dowiedziałam się, że jakaś laska dodała TO SAMO zdjęcie (moje) i ...wygrała. Dziewczątko powoli w internecie słynie z plagiatorstwa. Oczywiście napisałam na FB Herbaty R. na temat zaistniałej sytuacji, napomknęłam też o dziwacznych decyzjach komisji, której zdjęcie raz się nie podoba raz bardzo...I co? Owszem nagrodzili inną osobę, a ja nawet głupiego przepraszam nie usłyszałam.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I na gwałtu rety potrzebuję:
dużą, lekką spacerówkę, którą zmieści mojego syneczka z jego 16 kilogramami.
I przez nie nie zbankrutuje
Coś doradzicie?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale na Twoim miejscu i tak zgłosiłabym kradzież w komendzie...
bachacz
Postów 875
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do poczytania
http://www.granice.pl/blog,bachacz,1 lub
http://bachacz.bloog.pl/
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no kpina
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A wiesz, że żołnierzy pytają, z jakiego dokładnie paragrafu przysługuje im zniżka? Trzeba regulamin PKP na pamięć znać
Gość: goralecka
tez mnie to kiedys wkurzalo ale wypracowalam sobie pewien system i działa
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Twoja złość coś Ci daje? Ułatwia życie? Pomaga znieść fakt, że nie możesz zajść w ciążę?
Bo nie masz do kogo nawet jej skierować. Wkurzać to może Cię sam fakt , że Tobie się nie udaje, a nie, że udaje się innym.
vickichelm
Postów 2591
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgodzę się ,mogłam się na wszelkie ewentualności przygotować, i pewnie sama bym to zrobiła jeśli bym miała świadomość ,że tego wymagają. Mea culpa. Ale w tym kraju, są też ludzie poza siecią , bywa samotni, i jakoś moja wyobraźnia wysiada, jeśli taka osoba przyjdzie 10 minut przed odjazdem pociągu i zachce bilet do X z przesiadką w Y i Z . Nadobna księżna nie sprzeda jej upragnionego kwitka bo nienowoczesny delikwent nie podał jakim pociągiem będzie jechał z Z do X.
Polska to piękny kraj....
Gość: annaszura
Gość: goralecka
No to tez prawda. Jak sie rzadko jezdzi albo nie ma dostepu do internetu to sie zaczyna problem ;( a jeszcze jak sie jedzie pociagami trzech przewoznikow to sie zaczynaja schody
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez mnie to wkur....
Ja mam takie dwa stworki ze schoroniska
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: magdaa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
Wolności
xman111
Postów 227
Data rejestracji 04.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja szukałam konkursowych czekolad Alpen Gold, i znalazłam, nawet wzięłam kilka sztuk, ale z konkursem sprzed roku