Wkurza mnie...

radosna

#5672946 Napisano: 09.06.2013 21:19:54
eciepecie napisał(a):

awi napisał(a):

koper napisał(a):

Derkacz mnie wkurza emotka

Pokochaj go emotka Zaśpiewaj mu coś emotka Szuka swojej wybranki emotka

To derkacz lubi koper? emotka emotka

http://img651.ima...51/4500/98409045.jpg

Ja go nie pokocham! A Wy pokochacie?
http://www.youtub.../watch?v=hfyXxFVEcHs
0 0

Gość: wall.e

#5672965 Napisano: 09.06.2013 21:38:09
radosna napisał(a):

eciepecie napisał(a):

awi napisał(a):

koper napisał(a):

Wkurza mnie że ludzie zapominają że to oni weszli na tereny zwierząt,które były w ich posiadaniu przez tysiące/miliony lat.
Nie da się im wytłumaczyć że jest cisza nocna emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5672966 Napisano: 09.06.2013 21:40:43
edzia21 napisał(a):

wkurza mnie mbank i jego "wielka zmiana" nie mogę doładować konta tel, nie mogę nic emotka zmiana będzie taka, że jutro idę zmienić bank ...kuurka

spróbuj przez

www.blue.pl

przekieruja Cię do mBanku tylko po kasę
0 0

radosna

#5672967 Napisano: 09.06.2013 21:40:54
wall.e napisał(a):

radosna napisał(a):

eciepecie napisał(a):

awi napisał(a):

koper napisał(a):

Wkurza mnie że ludzie zapominają że to oni weszli na tereny zwierząt,które były w ich posiadaniu przez tysiące/miliony lat.

Ja mam wielki szacunek dla zwierząt i nie przeszkadza mi śpiew ptaków czy "marcowanie" kotów. Niemniej jednak derkacza nie pokocham emotka ))
0 0

edzia21

#5672970 Napisano: 09.06.2013 21:52:20
koza.k90 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

wkurza mnie mbank i jego "wielka zmiana" nie mogę doładować konta tel, nie mogę nic emotka zmiana będzie taka, że jutro idę zmienić bank ...kuurka

spróbuj przez

www.blue.pl

przekieruja Cię do mBanku tylko po kasę

dzięki emotka
0 0

zaczytana-pola

#5672977 Napisano: 09.06.2013 22:06:06
Wkurza mnie Orange/ TP emotka emotka emotka Znów 30 minut wiszenia na telefonie, bo ciągle coś nie działa emotka emotka i dyszka z konta... emotka
0 0

Gość: wall.e

#5673001 Napisano: 09.06.2013 22:36:47
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie Orange/ TP emotka emotka emotka Znów 30 minut wiszenia na telefonie, bo ciągle coś nie działa emotka emotka i dyszka z konta... emotka

Też mnie to wkurza emotka Jak był bezpłatny TP to OK ,połączenia szybkie z infolinią,szybko załatwiali problem on line .
A teraz masakra emotka ,wisiałem na lini długo(melodyjki),reklamację przyjęli,zwrócili mi 14,30 zł.za brak dostępu do usługi dopiero po 3-ech miesiącach.A za połączenie z infolinią zapłaciłem 17,34 zł. od razu z najbliższą fakturą .Po-raszka emotka
0 0

Gość: anikka1212

#5673042 Napisano: 10.06.2013 00:31:03
Mnie też strasznie denerwuje Orange. Prędkość powinna być ok. 10Mb/s a jest niecały 1Mb/s... parodia. Niby był ktoś to naprawić, ale nic nie naprawiono, przeciążeń nie ma, nie chcieli ostatnio uznać mi reklamacji o obniżoną prędkość internetu, bo to u mnie coś poblokowane. Nie wiem, czy Ci ludzie chcą robić z konsumentów idiotów?! Mam już dość tej melodyjki, a trochę się jej nasłucham...
0 0

Gość: size

#5673047 Napisano: 10.06.2013 00:41:57
koper napisał(a):

Fajny ptak, wygląda smacznie emotka emotka emotka
Nie myśleliście o jakiejś "kuchennej rewolucji"? emotka
0 0

efelinkaaa

#5673103 Napisano: 10.06.2013 09:04:09
Za 4 godziny idę na wyrwanie zęba... Cała noc nie spałam, żołądek się ścisnął i przywędrował w okolice gardła wywołując mdłości...
Nigdy w życiu nie miałam wyrywanego zęba, a po tym co powiedział dentysta (opowiedział jak będzie to robione, bo to skomplikowany przypadek) spanikowałam....
0 0

jola29k

#5673105 Napisano: 10.06.2013 09:06:33
efelinkaaa napisał(a):

Za 4 godziny idę na wyrwanie zęba... Cała noc nie spałam, żołądek się ścisnął i przywędrował w okolice gardła wywołując mdłości...
Nigdy w życiu nie miałam wyrywanego zęba, a po tym co powiedział dentysta (opowiedział jak będzie to robione, bo to skomplikowany przypadek) spanikowałam....

emotka nie będzie tak źle głowa do góry
0 0

mia

#5673106 Napisano: 10.06.2013 09:10:23
efelinkaaa napisał(a):

Kochana, nie powiem, że miałam więcej wyrwanych zębów, jak mam, bo to by prawda nie była, ale trochę jednak tego było. emotka
Teraz są takie znieczulenia, że spoko. Fakt, przyjemne uczucie to nie jest, ale zdecydowanie gorzej wspominam inne wizyty u dentysty, typu leczenie kanałowe. Powiem krótko - gdyby zęby odrastały, to bym je notorycznie wyrywała, zamiast się wić pod wiertarką 1,5 h na fotelu! emotka
A w ogóle to Twój dentysta ma świetne podejście psychologiczne do pacjenta! Może jeszcze wszystkie możliwe powikłania wymienił? emotka

Będzie dobrze, zobaczysz! emotka
0 0

koper

#5673108 Napisano: 10.06.2013 09:13:41
wall.e napisał(a):

A co ma piernik do wiatraka. Przeszkadza mi konkretny hałas, który nie daje spać mojej rodzinie i czy jest to młot pneumatyczny, czy derkacz to mam prawo być tak samo niewyspana.
Żeby może "zobrazować głośność" dodam tylko, że gdy odkurzałam w ciągu dnia mieszkanie, to głos derkacza dochodzący z łąki bez problemu przebijał się przez warkot odkurzacza...

Przecież ja nie robię żadnej krzywdy temu ptakowi, nie planuję nawet wypędzać go z jego terenów lęgowych, tylko żalę się, że nie daje mi spać...

A jak poczytasz sobie więcej o derkaczu, to dowiesz się, że on akurat potrzebuje "interwencji" człowieka. Nie jest w stanie biegać po całkowicie zapuszczonej łące, kiedyś mieszkał tylko w górskich terenach, gdzie łąki z natury są "mniej gęste",a dzięki temu, że ludzie zaczęli kosić łąki przeniósł się na inne tereny. Optymalne dla niego są taki łąki koszone raz, 2 razy w roku, a że właśnie taką łąkę widzę z moich okien, to mam pecha...

size napisał(a):

Fajny ptak, wygląda smacznie emotka emotka emotka
Nie myśleliście o jakiejś "kuchennej rewolucji"? emotka

Początkowo myślałam emotka ale potem wyczytałam, że po pierwsze chroniony, a po drugie, że bardzo ciężko go zobaczyć, a co dopiero złapać emotka
Ale w planach mam zakup jakiejś perliczki, czy innego ptaka i podczas obiadu będę sobie wyobrażać, że to mój ulubieniec emotka emotka

A derkacz szczęśliwie przeniósł się chyb na drugi koniec łąki. Dalej go słyszymy, ale duuuużo ciszej, już da się spać emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5673113 Napisano: 10.06.2013 09:20:32
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Kochana, nie powiem, że miałam więcej wyrwanych zębów, jak mam, bo to by prawda nie była, ale trochę jednak tego było. emotka
Teraz są takie znieczulenia, że spoko. Fakt, przyjemne uczucie to nie jest, ale zdecydowanie gorzej wspominam inne wizyty u dentysty, typu leczenie kanałowe. Powiem krótko - gdyby zęby odrastały, to bym je notorycznie wyrywała, zamiast się wić pod wiertarką 1,5 h na fotelu! emotka
A w ogóle to Twój dentysta ma świetne podejście psychologiczne do pacjenta! Może jeszcze wszystkie możliwe powikłania wymienił? emotka

Będzie dobrze, zobaczysz! emotka

Nie, nie! To fajny dentysta emotka Z zęba została mi resztka (po za mocnym wierceniu u pani "dłuto") i chciałam poznać tajniki takiego wyrywania. Moja ciekawość była silniejsza emotka Niestety...
A kanałowego nigdy nie miałam, więc nie wiem co to za ból emotka

Dzięki dziewczyny za otuchę. Oby mój organizm nie zbuntował się przed pójściem tam...
0 0

monikar

#5673396 Napisano: 10.06.2013 14:08:24
efelinkaaa napisał(a):

ja osobiście wolę wyrwanie niż leczenie szczególnie kanałowe...dziś miałam być u stomatologa żeby dokończyć leczenie niestety mój stan zdrowia nie pozwala na znieczulenie więc też jestem w ogromnym strachu...

Wkurza mnie, że ktoś przesłał mi trojana emotka

Może ktoś wie jak się tego pozbyć?
0 0

asantesana

#5673628 Napisano: 10.06.2013 18:16:29
Miesiąc porażek - konkursowych, finansowych, zdrowotnych, prywatnych. Proszę o jakieś światełko w tunelu...
0 0

Gość: iwonciaaa

#5673634 Napisano: 10.06.2013 18:26:13
5 zgłoszeń z cifa, 5 z valbonu i nic emotka
0 0

efelinkaaa

#5673653 Napisano: 10.06.2013 18:56:57
nie no, nie wyrwali mi zęba, a już się tak nastawiłam psychicznie ;( Kierunek - chirurg szczękowy... Echhh
0 0

emilka211288

#5673667 Napisano: 10.06.2013 19:05:32
asante napisał(a):

Miesiąc porażek - konkursowych, finansowych, zdrowotnych, prywatnych. Proszę o jakieś światełko w tunelu...

emotka
0 0

Gość: tato999

#5673668 Napisano: 10.06.2013 19:07:29
monikar napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja osobiście wolę wyrwanie niż leczenie szczególnie kanałowe...dziś miałam być u stomatologa żeby dokończyć leczenie niestety mój stan zdrowia nie pozwala na znieczulenie więc też jestem w ogromnym strachu...

Wkurza mnie, że ktoś przesłał mi trojana emotka

Może ktoś wie jak się tego pozbyć?

nigdy nie miałam wyrywanego zęba a leczenie kanałowe bez znieczulenia wcale nie boli (nigdy nie biorę znieczulenia)
0 0