Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i ok, ale dlaczego ma to kogokolwiek denerwować? Bo ktoś może?
Równie dobrze mogę się denerwować, bo tyram całe życie i wciąż brakuje mi kasy, a ktoś dostaje miliony w spadku.
Że ja szukam pracy od roku, a ktoś znajduje od niechcenia...
Można się złościć, ale życie nie jest sprawiedliwe.
A dla mnie słowo "gówniary" samo w sobie jest obraźliwe.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety mój Rzecznik Praw Opiwatelskich został zdymisjonowany... idę z żalu wypić Tyskie...
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie się Twój pomysł bardzo podoba
Gość: jenny21
Ja też nie uważam wypowiedzi Polarniczki za obraźliwa, to po prostu wyrzucenie z siebie żalu, że odpowiedzialna kobieta się stara, a takie osoby które nie chcą zachodzą bez problemów..
Też zgadzam się, że to niesprawiedliwe, tak samo jak FAKT, ŻE kobiety dbają o siebie w ciąży i przed ciążą i nie zawsze rodzą zdrowe dzieci, a w rodzinach patologicznych gdzie matki pija, palą, jedzą byle co rodzą się zdrowe dzieci
pecia
Postów 424
Data rejestracji 29.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Twoim miejscu denerwowałabym się kobietami, które maja dzieci, ale tego nie doceniają, biją je i nie kochają. Ale okoliczności poczęcia cudzego dziecka nie powinny Cię interesować, przecież "wpadka" nie jest niczym złym.
popieram
też miałam problemy z zajściem w ciążę, ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby być złą na "smarkule", które te dzieciątka mają
nieważne kto ma dziecko i w jakich okolicznościach zostało poczęte-ważne jest wychowanie i miłość jaką matka może mu ofiarować
Gość: polarniczka
a mnie to wkurza i tyle...a nie chodzi o bycie matką, ale o sam fakt zajścia w ciąże.. nie myl tematu
Gość: jenny21
tereniagno
Postów 5298
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest dobry katolik,skoro robi krzywdę dziecku!!!
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Wg nowych genialnych stawek za śmieci będziemy płacić 48 zł miesięcznie (przy założeniu segregacji, bo bez niej 72 zł)! To jest jakaś paranoja, tyle to prawie płaciliśmy za kwartał, bez żadnych szwindli!
Pytam się zatem, do czyjej kieszeni te pieniądze nadprogramowe trafią, no chyba że wszystkie ceny worków i siły roboczej wzrosły nagle o 200%!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym płacić TYLKO 48zł - u mnie wychodzi 88 zł za segregowane lub 132 za niesegregowane (4 os. zameldowane w domku jednorodzinnym). To chyba najdrożej w kraju - a Dutkiewicz wydaje kasę na kolejne fontanny
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414