Wkurza mnie...

aerdna

#5675678 Napisano: 13.06.2013 13:00:04
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

programsmsy napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie z Jutrosina, a zwłaszcza rodzina Waścińskich, z Robertem na czele.

A co? Mają lepsze programy sms? emotka

emotka emotka emotka

Rzeczywiście dobry jest w konkursach sms-owych na czas, ale tutaj na forum każdy z nas jest konkurencją dla drugiej osoby. Nie znaczy to, że mamy sobie oczy wydrapywać, bo ktoś tam został Mistrzem Patelni lub jest w Szczęśliwej Trzynastce.
Dzięki Twojemu postowi przynajmniej już wiem, gdzie leży Jutrosin!

Ja też wygooglowałam, żeby sprawdzić o co chodzi emotka

"Po konkursie czas na podsumowanie, Mikołajkowy bonusik to pierwszy konkurs w którym udało mi się wygrać tyle nagród a wystarczyło jedynie wysłać codziennie 3 , 4 sms dokładnie o pełnej godzinie i już są pieniążki mam na zakupy. Oczywiście że konkurs był fajny jeszcze dzisiaj załapałem się na tym że trzymając telefon czekałem na pełną godzinę. Pozdrawiam w oczekiwaniu na kolejne podobne konkursy"

Czyli tajemnica w tym, żeby inwestować i grać, grać, grać. A ze sknera jestem to puszczam 2-3 zgłoszenia czasowe w całym konkursie emotka
0 0

joan

#5675993 Napisano: 13.06.2013 19:03:23
Zima odeszła, zalana deszczowymi łzami. Na pożegnanie nie zostawiła listu. W kopercie zamiast niego znalazłam rachunek za gaz: 1053,07 zł (7 dni na zapłatę) emotka
0 0

Gość: eveliina

#5676015 Napisano: 13.06.2013 19:52:43
wkurza mnie sonko i winiary - w życiu tam nie wygram... emotka
0 0

maria1980

#5676022 Napisano: 13.06.2013 20:00:59
anialistopad napisał(a):

Wkurzam się ,bo gdzieś wsadziłam paragony z tesco bam i nie wiem gdzie ,no kuźwa zawsze miałam w 1 miejscu i zawsze mi giną ,idę szukać dalej emotka Dobra znalazły się już mi ciut lepiej

z paragonami jak ze skarpetkami emotka

emotka

mnie wkurza katar ,który trwa od listopada 2012 roku emotka i nie ma znaczenia czy leczony czy nie-wciąż trwa!Kur... emotka
0 0

koper

#5676073 Napisano: 13.06.2013 21:09:23
joan napisał(a):

Zima odeszła, zalana deszczowymi łzami. Na pożegnanie nie zostawiła listu. W kopercie zamiast niego znalazłam rachunek za gaz: 1053,07 zł (7 dni na zapłatę) emotka

Znam ten ból... emotka nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci tygodniowej nagrody w biedronkowych Lay'sach emotka

A w temacie to wkurza mnie to, że chyba będziemy musieli zmodyfikować nasze wakacyjne plany, bo coś budżet za bardzo napięty się wydaje emotka Cały rok człowiek czeka na wakacje, a potem tak wychodzi... emotka
0 0

asia670

#5676081 Napisano: 13.06.2013 21:17:44
ze dzieci koncza studia i plączą się za praca na jakies umowy śmieciowe za gów.... pieniądze/zresztą nie tylko one tylko większość z nich/ córka własnie wyleciała do Anglii i znowu zobaczę ją za 4 miesiące przez 2-3 dni emotka mam doła,siedzę teraz na flightradar i patrze jak leci i ryczę jak bóbr
0 0

Gość: merkana

#5676177 Napisano: 13.06.2013 22:43:38
Wiecie co, ja to mam pecha normalnie. Ledwo co zagoiły mi się zdarte od nowych butów pięty, to dzisiaj, na 2 dni przed weselem zrobiły mi się na stopach takie odciski-bąble. Wypełnione płynem, stanąć nie mogę. Nie wiem jak ja pójdę na to wesele:( przykleiłam plastry, ale to guzik dało:(
Taka jestem wściekła, nie pobawię się chyba i pójdę w kubotach.
0 0

petunija1

#5676182 Napisano: 13.06.2013 22:48:19
antylopia napisał(a):

pralka - coś się w niej spaliło emotka

emotka Kurczak?

Wybacz,ale mi tak się ciągle dzieje w piekarniku(ach,te e-konkursy) stąd głupie skojarzenie... emotka
0 0

asantesana

#5676183 Napisano: 13.06.2013 22:48:20
merkana napisał(a):

Wiecie co, ja to mam pecha normalnie. Ledwo co zagoiły mi się zdarte od nowych butów pięty, to dzisiaj, na 2 dni przed weselem zrobiły mi się na stopach takie odciski-bąble. Wypełnione płynem, stanąć nie mogę. Nie wiem jak ja pójdę na to wesele:( przykleiłam plastry, ale to guzik dało:(

To nie klej plastrami, tylko przebij igłą (czystą) i susz bez plastrów, pod plastrami zrobi się tylko gorzej! Ulga natychmiastowa, zakleić możesz dopiero przed samym weselem.
0 0

olunka

#5676184 Napisano: 13.06.2013 22:48:34
joan napisał(a):

a mnie wkurza,ze dopiero sie zima skończyła a juz musze węgiel kupowac na następną i potrzebuję min 3 tys emotka
0 0

malenka89

#5676186 Napisano: 13.06.2013 22:49:21
merkana napisał(a):

są takie fajne plastry, specjalnie na bąble, spróbuj, może pomogą emotka
0 0

Gość: merkana

#5676189 Napisano: 13.06.2013 22:52:14
asante napisał(a):

merkana napisał(a):

To nie klej plastrami, tylko przebij igłą (czystą) i susz bez plastrów, pod plastrami zrobi się tylko gorzej! Ulga natychmiastowa, zakleić możesz dopiero przed samym weselem.

Tylko, że bąble są bardzo grubo pod skórą...:/ a zakażenie?
0 0

Gość: magdaa

#5676193 Napisano: 13.06.2013 22:55:30
A może zapytaj w aptece o plastry na odciski? Widziałam coś takiego, ale nie stosowałam emotka
0 0

asantesana

#5676194 Napisano: 13.06.2013 22:58:15
merkana napisał(a):

asante napisał(a):

merkana napisał(a):

Zakażenie się nie wda, jeśli przebijesz sterylną igłą - najlepiej taką do strzykawki z apteki. To nie boli, a przyniesie szybko ulgę. Jak nie masz teraz to kup rano w aptece jak najszybciej. Samo nie zniknie.
0 0

antylopia

#5676196 Napisano: 13.06.2013 23:04:53
petunija1 napisał(a):

antylopia napisał(a):

pralka - coś się w niej spaliło emotka

emotka Kurczak?

Wybacz,ale mi tak się ciągle dzieje w piekarniku(ach,te e-konkursy) stąd głupie skojarzenie... emotka

mojej pralce zachciało się palić gumę, może wyobraziła sobie, że jest autem rajdowym emotka
0 0

Gość: minka77

#5676217 Napisano: 13.06.2013 23:39:18
że nie umiem zasnąć emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5676403 Napisano: 14.06.2013 11:38:35
Wkurza mnie, ze dzis mam w koncu wolne i zamiast sobie odpoczac, posprzatac i isc na zakupy to mecze sie z bolem glowy, a w zasadzie chyba migrena- prawa strona czola i przy oku tak boli i pulsuje jakby mi ktos mlotkiem walil emotka
0 0

niunia-k

#5676404 Napisano: 14.06.2013 11:40:17
Chochliczka Excedrin MigraStop polecam emotka
0 0

antylopia

#5676405 Napisano: 14.06.2013 11:41:24
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie, ze dzis mam w koncu wolne i zamiast sobie odpoczac, posprzatac i isc na zakupy to mecze sie z bolem glowy, a w zasadzie chyba migrena- prawa strona czola i przy oku tak boli i pulsuje jakby mi ktos mlotkiem walil emotka

mi w migranie pomaga solpadeine - bez recepty
0 0

calliope

#5676407 Napisano: 14.06.2013 11:43:07
asante napisał(a):

merkana napisał(a):

asante napisał(a):

merkana napisał(a):

Zakażenie się nie wda, jeśli przebijesz sterylną igłą - najlepiej taką do strzykawki z apteki. To nie boli, a przyniesie szybko ulgę. Jak nie masz teraz to kup rano w aptece jak najszybciej. Samo nie zniknie.

Ja tez przebijam takie wodne odciski odkażoną w spirytusie cienką igłą, nic nie boli, a efekt natychmiastowy emotka
0 0