Wkurza mnie...

iwona0103

#5723701 Napisano: 22.08.2013 15:42:36
wkurza mnie, że nie mogę znaleźć pracy emotka
0 0

Gość: tato999

#5723710 Napisano: 22.08.2013 15:57:42
iwona0103 napisał(a):

znam ten ból niestety

z poprzedniej pracy sama się zwolniłam i miałam inne plany na życie

i wyszło jak wyszło

przez prawie pół roku szukałam nowej pracy i znalazłam (lepsza od poprzedniej)

Tobie życzę tego samego i trzymam kciuki
0 0

barszcz

#5723719 Napisano: 22.08.2013 16:08:07
A mnie wkurza Plus.Zmieniłam juź trzeci aparat,wymieniłam kartę w telefonie i nadal rozłącza mi rozmowy emotka na oficjalną skargę odpowiedzieli,że wina nie leźy po ich stronie emotka
0 0

anialistopad

#5723724 Napisano: 22.08.2013 16:21:29
barszcz mi dzis play szaleje emotka
0 0

iwona0103

#5723745 Napisano: 22.08.2013 17:12:38
tato999 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

znam ten ból niestety

z poprzedniej pracy sama się zwolniłam i miałam inne plany na życie

i wyszło jak wyszło

przez prawie pół roku szukałam nowej pracy i znalazłam (lepsza od poprzedniej)

Tobie życzę tego samego i trzymam kciuki

Nie dziękuję emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5723758 Napisano: 22.08.2013 17:38:57
Wkurza mnie rachunek telefoniczny w TMobail emotka Moja mama dostała do zapłaty 1200 zł emotka emotka za rozmowę z Kongiem przez 4 godziny. Ku.wa... Rozmowa podobno odbyła się w dniu kiedy miała urodziny i byłam u niej z dzieciakami i w żaden sposób nie mogła z nikim rozmawiać.

Czy ktoś miał taką sytuację, i udało mu się unieważnić rachunek emotka Jutro idziemy do operatora wyjaśniać sprawę, ale czytając teksty na necie jestem sceptycznie nastawiona emotka
znalazłam artykuł z 2012 r. i pisało tam, że Tmobial pracuje nad problemem i co - rok minął a takie sytuacje się dalej powtarzają. No po prostu paranoja, operator chyba się cieszy, że mu się obroty zwiększają emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5723788 Napisano: 22.08.2013 18:42:04
wkurza mnie samotność - wiem, że muszę zacisnąć zęby, ale przychodzą takie chwile, jak dziś .... beznadziejna praca , dom i codziennie skype albo telefon zamiast przytulenia
0 0

monia24

#5723792 Napisano: 22.08.2013 18:50:14
A mnie wkurza że ważna dla mnie przesyłka wysłana podobno w poniedziałek priorytetem nie doszła do dzisiaj ;(
0 0

Gość: czarnygreg

#5723794 Napisano: 22.08.2013 19:02:33
Dostałam dzis przesyłkę, którą zamówiłam 12.08, miała dojsć w ciągu 5 dni, dobrze że doszła, szkoda tylko ze jednej ksiązki brakuje! paczka była zaklejona, po prostu nie włożyli książki emotka
0 0

malenka89

#5723854 Napisano: 22.08.2013 20:52:57
wkurza mnie, że mi się ciasto nie udało emotka
Śmietana ubiła się dopiero za 4 razem, a i tak ciasto nie wyszło takie jak powinno emotka

najdroższe ciasto w moim życiu, 4 śmietany, masa składników, a i tak nie dobre emotka
0 0

wanderlust

#5723861 Napisano: 22.08.2013 20:59:40
malenka89 napisał(a):

wkurza mnie, że mi się ciasto nie udało emotka
Śmietana ubiła się dopiero za 4 razem, a i tak ciasto nie wyszło takie jak powinno emotka

najdroższe ciasto w moim życiu, 4 śmietany, masa składników, a i tak nie dobre emotka

Zdarza się najlepszym emotka
0 0

aurorcia

#5723865 Napisano: 22.08.2013 21:04:09
A mnie wkurza, że jestem przepracowana, za dużo mam na głowie i już są efekty!!!Wczoraj zamówiłam sobie coś na allegro, zapłaciłam i dziś przesyła w domu. Nawet nie zastanowiło mnie, że tak szybko doszła, ale mój cudowny małżonek mnie uświadomił biorąc kopertę do spalenia w piwnicy, otóż rzecz była zakupiona w sklepie w moim mieście a dokładniej 300 metrów od mojego domu emotka emotka Gość pomyślał pewnie, że nienormalna jestem emotka a drugą rzecz którą zamówiłam wczoraj (jeszcze nie dotarła) zauważyłam dziś w swoim domu, więc po cholerę to zamawiałam?? emotka
0 0

Gość: plocia

#5723932 Napisano: 22.08.2013 23:09:05
emotka wrrrr jestem od 2 dni w domu, w końcu urlop i co? robię porządki, wyrzucam zachomikowane puste kartoniki, sriki i co dziś widzę?? Konkurs z Nestle że trzeba tylko kody kreskowe odesłać wrrr emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka wrrr a tyle ich miałam i poszły z dymem, jedyny plus taki że przez chwilę było ciepło emotka

Ehhh zanim znów coś wyrzucę sprawdzę neta czy przypadkiem znów coś cennego nie wyrzuca. emotka

No i wściekła jestem na to, że moja 4 letnia córka przynosi mi patyczki po lodach mówiąc "mamo to do konkursu" emotka
Jakiś czas temu kupiłam Algide i trafiły się na patyczkach znów lody, mała chciała wyrzucić a ja ją skrzyczałam że nie może bo to ważny patyk do konkursu emotka

Boże czego ja ją już uczę emotka
0 0

ziolko

#5723990 Napisano: 23.08.2013 09:34:52
Wkurza mnie, że jemy mięso faszerowane chemią i nawet o tym nie wiemy

http://wiadomosci...&page=1#opinions

ps. ja tatara nie jem z zasady, obojętnie jakiego, po prostu nienawidzę wszelkiego mięsa surowego lub niedosmażonego
0 0

zaczytana-pola

#5723995 Napisano: 23.08.2013 09:49:52
ziolko napisał(a):

ps. ja tatara nie jem z zasady, obojętnie jakiego, po prostu nienawidzę wszelkiego mięsa surowego lub niedosmażonego

Dołączę wypowiedź z FB:
https://www.faceb...osts/598775256844710
0 0

joan

#5723997 Napisano: 23.08.2013 09:56:45
ziolko napisał(a):

Światem rządzi pieniądz i wyprawia się rzeczy, o których się diabłu nie śniło emotka Trochę szkoda, że nie ma już czasów, gdy za kradzież ucinano ręce, a głowę mordercy nabijano na pal przy bramie wjazdowej do grodu. Ale cóż, chyba każda rzeczywistość ma swoje plusy i minusy.

Co do mięsa, to ostatnio widziałam profesjonalnie zmontowany film o "hodowli" zwierząt na żarcie, ale był dosyć drastyczny, więc nie wklejam linku (ew. mogę podać na PW).
0 0

Gość: zwierzyniec

#5724002 Napisano: 23.08.2013 10:01:48
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Światem rządzi pieniądz i wyprawia się rzeczy, o których się diabłu nie śniło emotka Trochę szkoda, że nie ma już czasów, gdy za kradzież ucinano ręce, a głowę mordercy nabijano na pal przy bramie wjazdowej do grodu. Ale cóż, chyba każda rzeczywistość ma swoje plusy i minusy.

Co do mięsa, to ostatnio widziałam profesjonalnie zmontowany film o "hodowli" zwierząt na żarcie, ale był dosyć drastyczny, więc nie wklejam linku (ew. mogę podać na PW).

a ja takich dylematów w zasadzie nie mam - coś mięsnego jem tylko w największe mrozy, a przez resztę roku braci mniejszych nie tykam. Bez mięsa można żyć całkiem smacznie emotka
0 0

joan

#5724005 Napisano: 23.08.2013 10:08:31
zwierzyniec napisał(a):

a ja takich dylematów w zasadzie nie mam - coś mięsnego jem tylko w największe mrozy, a przez resztę roku braci mniejszych nie tykam. Bez mięsa można żyć całkiem smacznie emotka

W tym "mięsie", co jest teraz w sklepach, są śladowe ilości wartościowego mięsa. Ale i tak gdybym złamała nogę podczas jazdy na rowerze, to usłyszałabym, że to dlatego, iż nie jem mięsa emotka

Biedra ma fajne zestawy przepisów na cały tydzień, bardzo żałuję, że mięsne emotka A tak BTW, to ostatnio ugotowałam najtańszy obiad ever: bezmięsne klopsiki bio z Rossmanna + ziemniaki. Klopsiki były przecenione na 2,10 zł; obiad na 2 osoby wyszedł ok. 4 zł emotka
0 0

icotynato

#5724006 Napisano: 23.08.2013 10:10:04
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Dokładnie to samo jest z nabiałem-jedna wielka chemia. Ja juz praktycznie nabiał wyeliminowałam poza masłem a mięso kupuje sporadycznie-nie będe truć swojej rodziny emotka
0 0

joan

#5724008 Napisano: 23.08.2013 10:14:50
icotynato napisał(a):

Dokładnie to samo jest z nabiałem-jedna wielka chemia. Ja juz praktycznie nabiał wyeliminowałam poza masłem a mięso kupuje sporadycznie-nie będe truć swojej rodziny emotka

Ludzie nie zastanawiają się, skąd krowa ma mleko. Czy nie byłoby dziwne, gdyby kobiety zapładniać sztucznie przez całe ich życie, tylko po to, by non stop miały pokarm, na którym można zarobić pijondze? Bleah, gdy o tym pomyślę, aż czuję mrowienie w szczęce, to jest chore, liczy się tylko zysk, kasa, mamona.
0 0