Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18623
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Że tyle fajnych konków promo dookoła, a na koncie mam 300 zeta, szaleństwo normalnie; dobrze, że chociaż jest co jeść i na razie nie muszę nocami zrywać szczawiu i mirabelek
Gość: emka86
ankasss
Postów 1231
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: swibek
5 zł tez mozna..
http://www.orange...Kredyt-,article.html
więcej info w regulaminie..
a na ten numer co cudaczek chce wysłac to wysłać będzie mogła..
mia
Postów 17546
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
W dodatku raczej się nie polepszy w najbliższych dniach, bo jutro wyjeżdżam z obowiązkową wizytą do teściów, na 50-tą rocznicę ślubu.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: koza.k90
muffinki wyszły
joan
Postów 18623
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wygrałam jeden karton, szybko się rozszedł po rodzinie.
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam ten ból kochana
Gość: gosia16
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślałam,że tylko ja taka nerwowa.
Już tydzień przed wypadem syna nad morze ,częściej oddawałam jedzenie niź przyjmowałam
Wczoraj dojechał,a ja juź martwię się powrotem
Zazdroszczę tym,co podchodzą do źycia na luzie.
Gość: kamisiek
madzia34
Postów 1739
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
skad ja to znam:(
Gość: mightyb
Mam ten sam problem i ręce opadają
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak jest, o wszystko trzeba walczyć, a oni mają to w ....
choć mnie w zeszłym się udało załatwić asystenta dla dziecka do przedszkola, a w tym roku - 2 godziny tygodniowo SI
mia
Postów 17546
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Dokładnie!
Ale niestety tego się chyba nie da wypracować - albo się ma, albo nie...
ashley878, dziękuję!
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...osts/557552444264324
Do tej pory nic się nie zmieniło. Na numery premium nadal nie można wykorzystać kredytu.
Gość: swibek
no to już nie wiem.. pamiętam, że po to wzięłam "kredyt" żeby dane odesłać i wysłało.. a to był sms za 1,23zł.. Fakt, że to było z pół roku temu, jakos na początku roku.. no ale może tak mi się fuksło..
Gość: bruce
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się obiema rękami i nogami
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja drugi miesiac u tesciowej...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka