Wkurza mnie...

Gość: monika124

#5775886 Napisano: 19.11.2013 21:42:15
is77 napisał(a):

ludzie, weźcie 3 pierwsze konki z fejsa i macie problem z głowy emotka
A tam statystyki są niezłe, czasami 100 konków dziennie emotka
Rzekłabym, że mało nas, mało nas do pieczenia chleba... emotka

ale to trzeba przecież dodać do bazy, a to jest taaaaaaaaaaaaaaaaki problem....
emotka emotka emotka
0 0

eliza

#5775889 Napisano: 19.11.2013 21:42:44
Jest kilka kategorii w których można dodawać konkursy.
A w sieci wystarczy ich dla wszystkich -tylko trzeba chcieć je znaleźć.Stare,dobre google pomoże w wyszukaniu takich,których do bazy nikt nie dodał-gwarantuję,że w ciągu kilku minut mądre osoby znajdą więcej niż 3. emotka
0 0

luckymen

#5775891 Napisano: 19.11.2013 21:43:11
Ja dodałem 2 konkursy, bo jeden miałem stary i nadal mam 2 i nie mogę poczytać jednego wątku, wtf ? emotka
0 0

is77

#5775895 Napisano: 19.11.2013 21:45:11
luckymen napisał(a):

Ja dodałem 2 konkursy, bo jeden miałem stary i nadal mam 2 i nie mogę poczytać jednego wątku, wtf ? emotka

poczekaj kilka minut emotka uaktualni się
0 0

malenka

#5775899 Napisano: 19.11.2013 21:47:16
eciepecie napisał(a):

malenka napisał(a):

Czyli teraz dzielimy forumowiczy na I i II kategorię człowieka? Bravo! Tylko czekać aż powstanie całe osobne podformum dla VIPów, a plebs niech się tłoczyw poczekalni. Wkurza mnie to.

Spóźniłaś się z tym "proroctwem" o lata emotka

Usprawiedliwia mnie to, że jestem "nowa". Ale intuicję mam niezłą emotka
0 0

benasia

#5775902 Napisano: 19.11.2013 21:48:57
is77 napisał(a):

luckymen napisał(a):

a ja nie mogę oglądać kilku wątków mimo że ogólnie 12 konkursow dodałam - liczą się tylko z ostatniego miesiąca czy jak? emotka
0 0

eliza

#5775905 Napisano: 19.11.2013 21:50:31
benasia napisał(a):

is77 napisał(a):

luckymen napisał(a):

a ja nie mogę oglądać kilku wątków mimo że ogólnie 12 konkursow dodałam - liczą się tylko z ostatniego miesiąca czy jak? emotka

W każdym miesiącu 3 konkursy i masz dostęp
0 0

#5775909 Napisano: 19.11.2013 21:51:33
benasia napisał(a):

is77 napisał(a):

luckymen napisał(a):

musisz mieć magiczną "trójeczkę" pod nickiem
0 0

tereniagno

#5775911 Napisano: 19.11.2013 21:52:29
Wkurzyłam się,że nie mogę wejść w wątek C4.Uważam,ze to jest ostania głupota emotka Na siłę teraz dodawać konkursy,które są już w bazie!!To jest i będzie jeden wielki bałagan!!!Jeżeli osoba zarejestrowała się na forum i przy 2 postach już ubliża,to uważam,że admin powinien na "Dzień dobry" zablokować!!!Dużo osób przez to odejdzie z forum,a bałagan i tak zostanie!!!
0 0

benasia

#5775912 Napisano: 19.11.2013 21:52:29
monika124 napisał(a):

benasia napisał(a):

is77 napisał(a):

luckymen napisał(a):

musisz mieć magiczną "trójeczkę" pod nickiem

to faktycznie przesada emotka
0 0

mallina

#5775914 Napisano: 19.11.2013 21:53:23
Wkurza mnie ta sytuacja. Osobiście rzadko korzystam z bazy, biorę udział tylko w niewielkiej ilości konkursów promocyjnych, o których czerpię wiedzę ze stron marketów i których miesięcznie pojawia się raptem kilka. Nie interesują mnie konkursy, w których do wygrania jest np. książka czy jakaś popierdółka i nie zamierzam tracić czasu na ich wyszukiwanie. Trudno się mówi. Wydaje mi się, że ostatecznie ta sytuacja może się obrócić na niekorzyść "wybrańców" tego forum, gdyż nie będzie kto miał się dzielić informacjami dotyczącymi najbardziej popularnych konkursów.
0 0

Gość: ladymarmolade

#5775916 Napisano: 19.11.2013 21:54:28
przy dodawaniu konkursu do bazy.. co to jest TAGI?
0 0

luckymen

#5775919 Napisano: 19.11.2013 21:55:42
mallina napisał(a):

Wkurza mnie ta sytuacja. Osobiście rzadko korzystam z bazy, biorę udział tylko w niewielkiej ilości konkursów promocyjnych, o których czerpię wiedzę ze stron marketów i których miesięcznie pojawia się raptem kilka. Nie interesują mnie konkursy, w których do wygrania jest np. książka czy jakaś popierdółka i nie zamierzam tracić czasu na ich wyszukiwanie. Trudno się mówi. Wydaje mi się, że ostatecznie ta sytuacja może się obrócić na niekorzyść "wybrańców" tego forum, gdyż nie będzie kto miał się dzielić informacjami dotyczącymi najbardziej popularnych konkursów.

Ja i tak dodaje tylko te co mnie nie interesują emotka
0 0

onlyrybka

#5775921 Napisano: 19.11.2013 21:56:31
emotka
0 0

joan

#5775927 Napisano: 19.11.2013 22:01:22
Zważywszy na to, że dodałam do bazy ponad 800 konkursów, pozwolę sobie zamieścić tutaj kilka uwag emotka

1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.

2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.

3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.

4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.

PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........

Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce emotka
0 0

#5775935 Napisano: 19.11.2013 22:03:06
wojtekgra a nie obawiasz się , ze przypadkiem mogą zainteresować kogoś innego ?
Może w ogóle zrezygnujesz z forum, bo nie daj boże coś co napiszesz może się komuś przydać...

Zdecydowanie wkurza mnie taka postawa.Kojarzy mi się zdecydowanie z pewną grupą stworzeń , za którymi nikt nie przepada - w szczególności żywiciele... emotka emotka emotka
0 0

Gość: sneerr

#5775936 Napisano: 19.11.2013 22:03:37
luckymen napisał(a):

mallina napisał(a):

Ja i tak dodaje tylko te co mnie nie interesują emotka

Ja nie dodaje żadnych i nie mam zamiaru dodawać. Wręcz ta baza służyła mi głównie do tego aby sprawdzić czy konkurs jest "spalony" (tak w moim środowisku emotka nazywa się konkurs dodany do tej bazy) czy może jednak warto grać.
0 0

Gość: gosia16

#5775937 Napisano: 19.11.2013 22:04:41
joan napisał(a):

Zważywszy na to, że dodałam do bazy ponad 800 konkursów, pozwolę sobie zamieścić tutaj kilka uwag emotka

1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.

2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.

3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.

4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.

PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........

Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce emotka

ale pragnę zauważyć że wątek WC słuzy do rozmowy o wszystkim,i teraz tam będe umieszczać moje przemyślenia odnośnie paragonów,wygranych i konkursów.Chyba że zakres rozmów w tym wątku zostanie ściśle określony.W innym wypadku kwestionuję wszelkie karniaki
0 0

#5775945 Napisano: 19.11.2013 22:10:00
sneerr cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoimi przemyśleniami. Jakież to wartościowe emotka
0 0

Gość: goralecka

#5775946 Napisano: 19.11.2013 22:10:37
Wkurza mnie ta duskusja o zasadnosci zmian na forum bo czytam te strony juz od kilku minut i nic z tego nie wynika poza podzialem n tych za i na tych przeciw emotka a tyle roboty w domu.,. emotka

I wkurza mnie, z national geographic u mnie nie pdiera..jeden jedyny kanal ze 100..obraz zielony, glos sie tnie..i to akurat na moim programie megalotnisko w dubaju emotka
0 0