Wkurza mnie...

eliza

#5775947 Napisano: 19.11.2013 22:11:01
sneerr Twoje środowisko zapewne będzie bardzo żałowało,że nie ma już u nas swojego szpiega emotka
0 0

Gość: sneerr

#5775950 Napisano: 19.11.2013 22:12:53
Widzę sporo zakłamania w tych postach, wszyscy szeptają na PW, a nikt nie napisze wprost. Moniko czy Ty nie należysz do Elity Vipów na ekonkursach? Czy przypadkiem nie było tam informacji o konkursie Lukoil? Nie zauważyłem by ktokolwiek z tego licznego grona ośmielił się dodać ten i wiele innych konkursów do bazy!

Żebys nie poczuła się nad wyraz atakowana, podkreślę , że nie mam nic przeciwko temu bo wielu (w tym i ja) tak właśnie grają, ale chociaż nie mydlcie innym oczu.
0 0

staszek

#5775953 Napisano: 19.11.2013 22:14:55
joan napisał(a):

Zważywszy na to, że dodałam do bazy ponad 800 konkursów, pozwolę sobie zamieścić tutaj kilka uwag emotka

1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.

2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.

3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.

4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.

PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........

Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce emotka

joan nie chodzi o to, że dodawanie konkursów jest problemem (przynajmniej dla mnie nie jest), ale że zostało to wprowadzone bez uprzedzenia. Bo sama idea jest według mnie bardzo ok, tyle że powinna być podana data od kiedy nowe zasady wchodzą na forum.
0 0

Gość: ekuc2

#5775965 Napisano: 19.11.2013 22:20:32
sneerr napisał(a):

Widzę sporo zakłamania w tych postach, wszyscy szeptają na PW, a nikt nie napisze wprost. Moniko czy Ty nie należysz do Elity Vipów na ekonkursach? Czy przypadkiem nie było tam informacji o konkursie Lukoil? Nie zauważyłem by ktokolwiek z tego licznego grona ośmielił się dodać ten i wiele innych konkursów do bazy!

zawsze to ty możesz je dodać ale po co?! emotka
skoro masz "szansę"

0 0

bridget

#5775966 Napisano: 19.11.2013 22:21:14
tez tak mysle, ze brakło informacji o wprowadzeniu zmian - stad takie oburzenie i nie powiem na poczatku tez gdzies takie traktowanie zabolało emotka . 3 konkursy dodać do bazy to rzeczywiscie nie problem w ciagu miesiaca, ale nie wiem czy to rozwiaze wiekszosc problemow forum, które miały miejsce chociazby w watku Biedronkowym.
0 0

Gość: monika124

#5775967 Napisano: 19.11.2013 22:21:29
sneerr napisał(a):

Wypraszam sobie kimkolwiek jesteś.
Nie wstydzę się pisać pod własnym nickiem i żeby wyrazić swoje zdanie nie zakładam kolejnego konta...
Teksty o elicie vipów są żałosne. Kiedy ktoś nie ma się czego czepiać wraca do legendarnych vipów emotka emotka emotka
Możesz podać jakiś konkret dotyczący konkursu, o którym piszesz - najwidoczniej nie był spalony w "twoim środowisku" skoro ty o nim wiesz, ja nie jestem w temacie, a korzystam tylko z bazy, do której nota bene sama dodaję konkursy.Może więc napisz co tak naprawdę mi zarzucasz ?

W temacie - wkurza mnie, ze kiedy komuś brakuje argumentów pojawia się temat "elyty" emotka emotka emotka
0 0

barszcz

#5775971 Napisano: 19.11.2013 22:22:41
Mam takie samo odczucie jak staszek,ale jak widać jesteśmy w mniejszości.Wkurza mnie,że teraz bezkarnie Ci "lepsi "nazywają mnie trutniem.W życiu kieruje się dobrem i zasadami,ale nie lubię być zaskakiwana,traktowana jak zło konieczne.Dziękuję zdolnabestia za pomocną dłoń,ale nie wiem czy nadal chcę być uczestnikiem tego forum.
0 0

kurlandzki

#5775975 Napisano: 19.11.2013 22:24:18
Nie wiem gdzie już pisać zaby sie nie wkopać że nie w tym poście... pewnie wkurza mnie ta sytuacja itd... ale mam pytanie do Admina... czy 3 konkursy muszą byc dodane w jakimś konkretnym czasie ostatnio? ubiegły miesiac, rok?
0 0

eliza

#5775976 Napisano: 19.11.2013 22:24:32
A mnie wkurza ciągłe nadawanie na vipów.
Żal d... ściska? Pościska,pościska i puści emotka
0 0

Gość: monika124

#5775980 Napisano: 19.11.2013 22:26:48
kurlandzki napisał(a):

Nie wiem gdzie już pisać zaby sie nie wkopać że nie w tym poście... pewnie wkurza mnie ta sytuacja itd... ale mam pytanie do Admina... czy 3 konkursy muszą byc dodane w jakimś konkretnym czasie ostatnio? ubiegły miesiac, rok?

Nie jestem Adminem, ale pozwolę sobie odpowiedzieć
Sytuacja jest prosta.
Musisz mieć pod nickiem "trójkę" - cały czas.Czyli musisz dbać o to żebys miał zawsze dodane minimum trzy konkursy
0 0

ziolko

#5775981 Napisano: 19.11.2013 22:27:09
kurlandzki napisał(a):

licznik konkursów jest za dany miesiąc, ilość pod nickiem
0 0

kurlandzki

#5775982 Napisano: 19.11.2013 22:28:42
oki, pytam się bo mam 4 konkursy dodane a pod nickiem jest 1 ... wiec kurcze tamte 3 nie liczą mi się? aby dostęp mieć?:)
0 0

Gość: katrin22

#5775986 Napisano: 19.11.2013 22:31:54
kurlandzki poczekaj chwilkę, jeśli się nie powielą, to zostaniesz odblokowany.

Dodajcie 3 konki i będzie po kłopocie emotka na samym FB co chwilkę pojawiają się konki emotka
0 0

kurlandzki

#5775990 Napisano: 19.11.2013 22:33:57
aha, czyli aby miec odblokowane konto trzeba w miesiacu dodac 3 konkursy... bo wcześniejsze się nie licza.
0 0

turli

#5775992 Napisano: 19.11.2013 22:34:47
staszek napisał(a):

joan napisał(a):

Zważywszy na to, że dodałam do bazy ponad 800 konkursów, pozwolę sobie zamieścić tutaj kilka uwag emotka

1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.

2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.

3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.

4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.

PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........

Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce emotka

joan nie chodzi o to, że dodawanie konkursów jest problemem (przynajmniej dla mnie nie jest), ale że zostało to wprowadzone bez uprzedzenia. Bo sama idea jest według mnie bardzo ok, tyle że powinna być podana data od kiedy nowe zasady wchodzą na forum.

Joan jak sobie to wyobrażasz? trzeba dodać 3 konki miesięcznie - pomnóż to przez ilość użytkowników, nawet 1000 Sądzisz że miesięcznie pojawia się 3000 tys konków? wartych zachodu dla każdego? Ja gram prawie wyłącznie w promocyjnych na aktualne nawet nie tracę czasu. Ile takich promocyjnych pojawia się w miesiacu?
0 0

ziolko

#5775994 Napisano: 19.11.2013 22:37:30
kurlandzki napisał(a):

aha, czyli aby miec odblokowane konto trzeba w miesiacu dodac 3 konkursy... bo wcześniejsze się nie licza.

tak jest
0 0

turli

#5775995 Napisano: 19.11.2013 22:37:46
katrin22 napisał(a):

kurlandzki poczekaj chwilkę, jeśli się nie powielą, to zostaniesz odblokowany.

Dodajcie 3 konki i będzie po kłopocie emotka na samym FB co chwilkę pojawiają się konki emotka

nie mam fb i nie zamierzam
0 0

joan

#5776001 Napisano: 19.11.2013 22:41:15
turli napisał(a):

Joan jak sobie to wyobrażasz? trzeba dodać 3 konki miesięcznie - pomnóż to przez ilość użytkowników, nawet 1000 Sądzisz że miesięcznie pojawia się 3000 tys konków? wartych zachodu dla każdego? Ja gram prawie wyłącznie w promocyjnych na aktualne nawet nie tracę czasu. Ile takich promocyjnych pojawia się w miesiacu?

Hmm, ale wiesz, ja to często siedzę na forum i jakoś nie zauważyłam aktywności tysiąca osób emotka Tyle może być zarejestrowanych nicków, a to już całkiem inna sprawa.

Co z tego, że grasz w promocyjnych? Ideą bazy jest dzielenie się konkursami z innymi, a zatem nie liczy się to, co interesuje Ciebie, tylko to, że chce (lub nie chce) Ci się wklepać czegoś w bazę.

Jedno wiem: nie nam oceniać, co kogo zainteresuje. Ty grasz w promo, ale ktoś mieszka na zadupiu bez marketów albo zwyczajnie nie ma kasy na produkty i jego zainteresuje opisówka.
0 0

Gość: katrin22

#5776006 Napisano: 19.11.2013 22:42:43
turli ja nikogo nie zmuszam do zakładania konta na FB, zapodałam tylko pomysł emotka
0 0

eliza

#5776007 Napisano: 19.11.2013 22:42:45
To nie jest ważne czy w konkurs który dodacie gracie osobiście-ważne,że może inni zagrają. Czy to takie trudne?
3000 konkursów w miesiącu jest na pewno -są konkursy smsowe,są w gazetach,są lokalne -nikt nie mówi,że mają być promocyjne czy aktualne
Dużo konkursów pojawia się na blogach,jedne dla blogerów inne dla wszystkich-nie grasz,trudno ale dodaj je ,żeby zagrali inni
0 0