Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na forum jest temat "konkursy z gazet", ale straasznie zakurzony
dodaję np. konkursy na zbieranie lajków, bo wiem, że są osoby, które w to grają, a ja sama nie biorę w tego typu konkursach udziału.
Dlaczego mam nie dodać czegoś, z czego sama nie korzystam, tylko inni?
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie o to chodzi że nie wrzucę żeby inni nie zagrali. Ja poprostu nie chodzępo fb,blogach i innych portalach które mnie nie interesują.
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taka jest idea bazy, a ideą forum jest chyba dyskutowanie o konkursach? To może niech osoby, które nie dodają konkursów mają zablokowany dostęp do bazy, a te które nie dyskutują (mają np poniżej 100 postów) niech mają zablokowany dostęp do pewnych newralgicznych wątków.
eliza
Postów 590
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: monika124
No to musisz zrezygnować z tematów zablokowanych. Trudno. Jak to się mówi albo rybki albo akwarium. Na piękne oczy dostępu nie dostaniesz.
I nie jest to bynajmniej złośliwość z mojej strony . To po prostu fakt.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o i to jest logiczne
Gość: czarnygreg
hmm, a może by tak blokada i forum i bazy
po co się ograniczać? , jak już to na całość powinno się iść!
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam wymaganej ilości i pewnie po dzisiejszym nie będę miała(pisałam dlaczego),ale nie znaczy to,że myślę tylko o sobie.
Znalazlam na forum super ludzi i sądząc po ilości Twoich postów częście pomagałam,odpowiadałam na pytania i ogólnie nie myślałam tylko o sobie.Miło było i szkoda,że to forum jest inne niż myślałam.Życzę miłej nocki,wielu wygranych i zamykam się,bo i tak każdy wie swoje.Pa,pa!!
kamcia
Postów 357
Data rejestracji 23.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzyłam się na siebie
pojechałam dzisiaj do kina 50 km ze znajomymi na Last Vegas tylko że film był ... wczoraj
anialistopad
Postów 14150
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: czarnygreg
Pa! moze się znajdziemy w innym miejscu
ja dzis niespodziewanie wiele czasu spędziłam na forum, dowiedziałam sie więcej niz bym chciała i o innych i o sobie, m.in to że jestem tu w roli trutnia,
cóz miło nie było, nie uwazam jednak czasu za stracony, wiedza kosztuje
yaagatka
Postów 603
Data rejestracji 26.03.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wolałabym aby informowano wszystkich o takich radykalnych zmianach.
To, że nie dodaje konkursow nie swiadczy, że jestem samolubna czy nie chce pomoc innym i ich o czyms poinformowac. Pomagam w innych kwestiach piszac na pw itp jesli ktos ma z czymś problem.
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktem jest też to, że grono osób, które nie posiadają już dostępu do wybranych wątków, a które być może będą posiadały przydatną dla innych wiedzę dotyczącą konkursów promocyjnych, nie podzielą się już tą wiedzą z innymi konkursowiczami. Zatem nie wiem czy ktokolwiek dobrze wyjdzie na tej sytuacji.
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też wkurza allegro
licytowałam dzisiajbutki... ale cena była za niska i pani anulowała aukcje... bo zostały uszkodzone
ale na pocieszenie zostaje mi dzisiejsza mega bogata baza konkursowa
dajcie sobie po buziaku...
i nie ma co liczyć x forumowiczów x 3 konki , chyba że Pionas zrobi czyste i wywali nicki od roku nie logowane
Gość: ekuc2
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodały osoby, którym zależy na fajnym i uczciwym forum. Inni nie, bo są obrażeni- za chwilę powstanie multum nowych kont i tyle
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie spoko, ale mam jeszcze jeden cud. Przed 5. minutami zaczęłam dodawać konkurs a na stanie miałam 2. Dodałam kolejny, patrzę, czy poprzednie są a tu - niespodzianka - mam jeden dodany. Czyli jeden się rozmył przez 5 minut. A nie przez miesiąc
Coś nam tutaj nie działa dobrze. Kij w mrowisko był, komentarze są, mrówki uciekają, szukają schronienia, nasz kochany admin bije się o złotą patelnię a ja szukam zguuuby ...
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: marielu
1. dla mnie topy mogą być zamknięte - i tak generowały ruch na stronie w czasie oczekiwania na wyniki, a potem pojawiały się dziesiątki podobnych wpisów..
2. zrobi się bałagan w topach bo "leniwce" takie jak jak ja bedoł pisać wszędzie o wszystkim wjadomo
3. aaa no i tekst "legendarne vipy" ubawił mnie setnie
Dajta pokój , więcej informacji sobie podajecie na pw, gg niż na tym "sławnym" forum
I tam przynajmniej kiedyś trzeba było dodawać więcej niż 3 konkursy do bazy .
Szkoda drzeć koty o takie drobiazgi
anialistopad
Postów 14150
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane