Wkurza mnie...

ziolko

#5776010 Napisano: 19.11.2013 22:44:51
eliza napisał(a):

To nie jest ważne czy w konkurs który dodacie gracie osobiście-ważne,że może inni zagrają. Czy to takie trudne?
3000 konkursów w miesiącu jest na pewno -są konkursy smsowe,są w gazetach,są lokalne -nikt nie mówi,że mają być promocyjne czy aktualne
Dużo konkursów pojawia się na blogach,jedne dla blogerów inne dla wszystkich-nie grasz,trudno ale dodaj je ,żeby zagrali inni

na forum jest temat "konkursy z gazet", ale straasznie zakurzony

dodaję np. konkursy na zbieranie lajków, bo wiem, że są osoby, które w to grają, a ja sama nie biorę w tego typu konkursach udziału.
Dlaczego mam nie dodać czegoś, z czego sama nie korzystam, tylko inni?
0 0

turli

#5776013 Napisano: 19.11.2013 22:46:46
eliza napisał(a):

To nie jest ważne czy w konkurs który dodacie gracie osobiście-ważne,że może inni zagrają. Czy to takie trudne?
3000 konkursów w miesiącu jest na pewno -są konkursy smsowe,są w gazetach,są lokalne -nikt nie mówi,że mają być promocyjne czy aktualne
Dużo konkursów pojawia się na blogach,jedne dla blogerów inne dla wszystkich-nie grasz,trudno ale dodaj je ,żeby zagrali inni

to nie o to chodzi że nie wrzucę żeby inni nie zagrali. Ja poprostu nie chodzępo fb,blogach i innych portalach które mnie nie interesują.
0 0

mallina

#5776018 Napisano: 19.11.2013 22:50:20
joan napisał(a):

Ideą bazy jest dzielenie się konkursami z innymi

Taka jest idea bazy, a ideą forum jest chyba dyskutowanie o konkursach? To może niech osoby, które nie dodają konkursów mają zablokowany dostęp do bazy, a te które nie dyskutują (mają np poniżej 100 postów) niech mają zablokowany dostęp do pewnych newralgicznych wątków.
0 0

eliza

#5776019 Napisano: 19.11.2013 22:50:44
Matko jak mnie wkurza jak każdy myśli o sobie-ja nie gram,ja nie szukam-ale ja korzystam z tego co inni dodali to już nie napiszą emotka
0 0

Gość: monika124

#5776022 Napisano: 19.11.2013 22:51:54
turli napisał(a):

eliza napisał(a):

to nie o to chodzi że nie wrzucę żeby inni nie zagrali. Ja poprostu nie chodzępo fb,blogach i innych portalach które mnie nie interesują.

No to musisz zrezygnować z tematów zablokowanych. Trudno. Jak to się mówi albo rybki albo akwarium. Na piękne oczy dostępu nie dostaniesz.
I nie jest to bynajmniej złośliwość z mojej strony . To po prostu fakt.
0 0

turli

#5776025 Napisano: 19.11.2013 22:53:30
mallina napisał(a):

joan napisał(a):

Taka jest idea bazy, a ideą forum jest chyba dyskutowanie o konkursach? To może niech osoby, które nie dodają konkursów mają zablokowany dostęp do bazy, a te które nie dyskutują (mają np poniżej 100 postów) niech mają zablokowany dostęp do pewnych newralgicznych wątków.

o i to jest logiczne emotka bo to co się wydarzyło - nie
0 0

Gość: czarnygreg

#5776027 Napisano: 19.11.2013 22:54:57
mallina napisał(a):

joan napisał(a):

hmm, a może by tak blokada i forum i bazy emotka
po co się ograniczać? , jak już to na całość powinno się iść!
0 0

barszcz

#5776031 Napisano: 19.11.2013 22:58:47
eliza napisał(a):

Matko jak mnie wkurza jak każdy myśli o sobie-ja nie gram,ja nie szukam-ale ja korzystam z tego co inni dodali to już nie napiszą emotka

Wkurzasz mnie eliza,to tak ,żeby było na temat emotka
Nie mam wymaganej ilości i pewnie po dzisiejszym nie będę miała(pisałam dlaczego),ale nie znaczy to,że myślę tylko o sobie. emotka
Znalazlam na forum super ludzi i sądząc po ilości Twoich postów częście pomagałam,odpowiadałam na pytania i ogólnie nie myślałam tylko o sobie.Miło było i szkoda,że to forum jest inne niż myślałam.Życzę miłej nocki,wielu wygranych i zamykam się,bo i tak każdy wie swoje.Pa,pa!!
0 0

kamcia

#5776032 Napisano: 19.11.2013 22:59:06
dla rozluźniania atmosfery

wkurzyłam się na siebie

pojechałam dzisiaj do kina 50 km ze znajomymi na Last Vegas tylko że film był ... wczoraj emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#5776033 Napisano: 19.11.2013 23:01:57
Wkur............. mnie allegro 20 minut temu kupowałam doładawania ,zrobiłam przelew i nie ma go, mam rozpoczęte ,pay-u znowu nie działa masakra
0 0

Gość: czarnygreg

#5776035 Napisano: 19.11.2013 23:02:24
barszcz napisał(a):

eliza napisał(a):

Wkurzasz mnie eliza,to tak ,żeby było na temat emotka
Nie mam wymaganej ilości i pewnie po dzisiejszym nie będę miała(pisałam dlaczego),ale nie znaczy to,że myślę tylko o sobie. emotka
Znalazlam na forum super ludzi i sądząc po ilości Twoich postów częście pomagałam,odpowiadałam na pytania i ogólnie nie myślałam tylko o sobie.Miło było i szkoda,że to forum jest inne niż myślałam.Życzę miłej nocki,wielu wygranych i zamykam się,bo i tak każdy wie swoje.Pa,pa!!

Pa! moze się znajdziemy w innym miejscu emotka
ja dzis niespodziewanie wiele czasu spędziłam na forum, dowiedziałam sie więcej niz bym chciała i o innych i o sobie, m.in to że jestem tu w roli trutnia,
cóz miło nie było, nie uwazam jednak czasu za stracony, wiedza kosztuje
0 0

yaagatka

#5776042 Napisano: 19.11.2013 23:07:17
...a nie można tego odwołać na pewien czas? i Dać nam np tydzień, dwa na ogarnięcie? Akurat teraz potrzebuję coś znaleźć na forum. Konkursy dodam, ale np w weekend.

Wolałabym aby informowano wszystkich o takich radykalnych zmianach.
To, że nie dodaje konkursow nie swiadczy, że jestem samolubna czy nie chce pomoc innym i ich o czyms poinformowac. Pomagam w innych kwestiach piszac na pw itp jesli ktos ma z czymś problem.
0 0

mallina

#5776044 Napisano: 19.11.2013 23:07:21
monika124 napisał(a):

turli napisał(a):

eliza napisał(a):

No to musisz zrezygnować z tematów zablokowanych. Trudno. Jak to się mówi albo rybki albo akwarium. Na piękne oczy dostępu nie dostaniesz.
I nie jest to bynajmniej złośliwość z mojej strony . To po prostu fakt.

Faktem jest też to, że grono osób, które nie posiadają już dostępu do wybranych wątków, a które być może będą posiadały przydatną dla innych wiedzę dotyczącą konkursów promocyjnych, nie podzielą się już tą wiedzą z innymi konkursowiczami. Zatem nie wiem czy ktokolwiek dobrze wyjdzie na tej sytuacji.
0 0

mahuska

#5776057 Napisano: 19.11.2013 23:14:52
anialistopad napisał(a):

Wkur............. mnie allegro 20 minut temu kupowałam doładawania ,zrobiłam przelew i nie ma go, mam rozpoczęte ,pay-u znowu nie działa masakra

mnie też wkurza allegro
licytowałam dzisiajbutki... ale cena była za niska i pani anulowała aukcje... bo zostały uszkodzone

ale na pocieszenie zostaje mi dzisiejsza mega bogata baza konkursowa emotka

dajcie sobie po buziaku...
i nie ma co liczyć x forumowiczów x 3 konki , chyba że Pionas zrobi czyste i wywali nicki od roku nie logowane emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5776069 Napisano: 19.11.2013 23:24:36
każdy tak narzeka ale jakoś w kilka godzin ponad 240 nowych konków się znalazło emotka
0 0

dolly

#5776074 Napisano: 19.11.2013 23:33:10
ekuc2 napisał(a):

każdy tak narzeka ale jakoś w kilka godzin ponad 240 nowych konków się znalazło emotka

dodały osoby, którym zależy na fajnym i uczciwym forum. Inni nie, bo są obrażeni- za chwilę powstanie multum nowych kont i tyle
0 0

evita

#5776104 Napisano: 20.11.2013 00:00:47
dolly napisał(a):

dodały osoby, którym zależy na fajnym i uczciwym forum. Inni nie, bo są obrażeni- za chwilę powstanie multum nowych kont i tyle

Dla mnie spoko, ale mam jeszcze jeden cud. Przed 5. minutami zaczęłam dodawać konkurs a na stanie miałam 2. Dodałam kolejny, patrzę, czy poprzednie są a tu - niespodzianka - mam jeden dodany. Czyli jeden się rozmył przez 5 minut. A nie przez miesiąc emotka

Coś nam tutaj nie działa dobrze. Kij w mrowisko był, komentarze są, mrówki uciekają, szukają schronienia, nasz kochany admin bije się o złotą patelnię a ja szukam zguuuby ...

0 0

bridget

#5776107 Napisano: 20.11.2013 00:01:50
wkurza mnie ze juz 2 razy miałam 3 konkursy i znow mam 2:D i nie mam dostepu do forum emotka
0 0

Gość: marielu

#5776149 Napisano: 20.11.2013 06:49:44
wkurza mnie że zamiast nakładać tapete na jape, wciągnęłam się w lekturę wkurzania, tyle naprodukowaliście tych postów emotka y

1. dla mnie topy mogą być zamknięte - i tak generowały ruch na stronie w czasie oczekiwania na wyniki, a potem pojawiały się dziesiątki podobnych wpisów..
2. zrobi się bałagan w topach bo "leniwce" takie jak jak ja bedoł pisać wszędzie o wszystkim wjadomo
3. aaa no i tekst "legendarne vipy" ubawił mnie setnie emotka
Dajta pokój , więcej informacji sobie podajecie na pw, gg niż na tym "sławnym" forum emotka robicie z igły widły ot, co emotka
I tam przynajmniej kiedyś trzeba było dodawać więcej niż 3 konkursy do bazy .

Szkoda drzeć koty o takie drobiazgi emotka
0 0

anialistopad

#5776179 Napisano: 20.11.2013 08:16:04
allegro dalej nie zaksiegowali wplaty z pay u,a kasa z mojego konta juz dawno poszla emotka
0 0