Wkurza mnie...

Agnes

#5776191 Napisano: 20.11.2013 08:29:50
nadal wkurza mnie zablokowanie
i wczoraj wkurzył mnie brak maszynek rossmanie
0 0

aerdna

#5776210 Napisano: 20.11.2013 09:13:46
Wkurza mnie wieczny brak czasu na wszystko... nawet na konki emotka
0 0

Gość: rachel

#5776213 Napisano: 20.11.2013 09:18:31
a mnie kurza że chciałam dodac konkurs do bazy i co oczywiście juz tam jest!!! Uważam że 3 konki na 30 dni to dużo ...ale widac Admini pochylają się tylko nad tymi którzy z konkursów żyją i siedzą na czatach by wyszukac konkurs!!! Czegoś takiego jeszcze tu nie było!!! Nie wiem jak inni bo widzę że częśc przyklaskuje ale dla mnie to dyskryminacja!!!
0 0

maria1980

#5776222 Napisano: 20.11.2013 09:26:54
Wkurza mnie,że:
a)codziennie biegam do lekarza z tymi moimi zatokami,dostałam skierowanie do szpitala,pojechałam ,ze szpitala skierowali mnie na tomografię w innym mieście ,bo oni już nie mają pkt emotka a po tomografii znowu do tego szpitala na operacyjne usunięcie zatok i małżowiny nosowej.Ja się zastanawiam gdzie zatem są moje pieniądze,które co miesiąca oddaję na NFZ emotka Ani razu nie leczyłam się państwowo ,wydaję kasę na lekarzy i badania...bo wiecznie brak miejsc pkt itp?To mi się nie należy bezpłatna opieka lekarska?Przecież to państwo powinno mi zapewnić emotka emotka emotka
0 0

eliza

#5776231 Napisano: 20.11.2013 09:41:09
rachel napisał(a):

a mnie kurza że chciałam dodac konkurs do bazy i co oczywiście juz tam jest!!! Uważam że 3 konki na 30 dni to dużo ...ale widac Admini pochylają się tylko nad tymi którzy z konkursów żyją i siedzą na czatach by wyszukac konkurs!!! Czegoś takiego jeszcze tu nie było!!! Nie wiem jak inni bo widzę że częśc przyklaskuje ale dla mnie to dyskryminacja!!!

3 konkursy na 30 dni to nie jest dużo-pomyśl ile konkursów zrobisz za te 30 dni? Ile zrobisz za 1 dzień? A dodanie jest łatwiejsze niż zagranie np. w konku opisowym
emotka
0 0

ziolko

#5776235 Napisano: 20.11.2013 09:44:54
Dodanie 3 konkursów zajmuje mniej czasu, niż wzięcie udziału np. w opisówce czy innym, szczególnie jeśli bierze się udział w kilku czy więcej konkursach miesięcznie.
Albo kupowanie rzeczy na konkurs, bo liczy się droga, czas na zakupy itp..
0 0

eliza

#5776237 Napisano: 20.11.2013 09:49:36
Ziolko widzę,że jesteśmy jedno myślne- i to wcale a wcale mnie nie wkurza emotka
0 0

mallina

#5776245 Napisano: 20.11.2013 09:58:58
Wkurzają mnie komentarze elizy. Wcześniej posty dodawane raz na kilka miesięcy, a teraz nagle ma tak wiele do powiedzenia i to jeszcze w tonie "jestem od was lepsza bo dodaję konkursy, a wy nie"
0 0

Gość: rachel

#5776246 Napisano: 20.11.2013 10:01:22
eliza napisał(a):

rachel napisał(a):

3 konkursy na 30 dni to nie jest dużo-pomyśl ile konkursów zrobisz za te 30 dni? Ile zrobisz za 1 dzień? A dodanie jest łatwiejsze niż zagranie np. w konku opisowym
emotka

ale to nie o to chodzi tylko o to że co wpisuje jakis to jest juz w bazie...na forum jest bardzo dużo użytkowników gdyby kazdy miał dac konk raz na 30 dni to pomysl ile musiałby byc konkursów!!
0 0

ziolko

#5776247 Napisano: 20.11.2013 10:03:09
mallina napisał(a):

Wkurzają mnie komentarze elizy. Wcześniej posty dodawane raz na kilka miesięcy, a teraz nagle ma tak wiele do powiedzenia i to jeszcze w tonie "jestem od was lepsza bo dodaję konkursy, a wy nie"

jeśli ktoś z różnych powodów ma przerwę w dostępie do forum, to po jakimś czasie te najdawniejsze wpisy są kasowane (dlatego zmniejsza się liczba komentarzy pod nickiem).
Albo nie czuje potrzeby odzywania się, jesli nie jest zainteresowany danym tematem, no to nic nie pisze.

0 0

ziolko

#5776252 Napisano: 20.11.2013 10:05:06
Rachel a ilu jest takich, co są tylko zarejestrowani i nie wchodzą na forum? krótko mówiąc aktywnych użytkowników (takich, którzy choć raz na jakiś czas wejdą) jest zdecydowanie mniej, niż zarejestrowanych
0 0

psika

#5776257 Napisano: 20.11.2013 10:07:45
rachel napisał(a):

eliza napisał(a):

rachel napisał(a):

emotka

ale to nie o to chodzi tylko o to że co wpisuje jakis to jest juz w bazie...na forum jest bardzo dużo użytkowników gdyby kazdy miał dac konk raz na 30 dni to pomysl ile musiałby byc konkursów!!

mi tez to sie nie podoba - zagladam tu poto aby poczytac co ludzie wygrali, czasami żeby cos komus doradzic, a teraz jakos to juz nie bedzie mialo sensu, nie mam czasu wertowac neta w poszukiwaniu konków, wystarczy mi dom, dzieci i praca a forum bylo rozrywką, teraz juz nie bedzie - zniknie stąd masa ludzi...
0 0

mallina

#5776260 Napisano: 20.11.2013 10:10:24
ziolko napisał(a):

mallina napisał(a):

jeśli ktoś z różnych powodów ma przerwę w dostępie do forum, to po jakimś czasie te najdawniejsze wpisy są kasowane (dlatego zmniejsza się liczba komentarzy pod nickiem).
Albo nie czuje potrzeby odzywania się, jesli nie jest zainteresowany danym tematem, no to nic nie pisze.

Wkurza mnie, że ważniejsze jest dodawanie byle jakich konkursów, niż dyskusja o tych konkretnych i najpopularniejszych.

Z Wikipedii:
Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach.
0 0

rkvi

#5776275 Napisano: 20.11.2013 10:20:54
A dlaczego nie można wejść do niektórych wątków na forum, a do bazy można wejść. Skoro nie dodaję konkursów do bazy, to nie powinnam mieć do niej dostępu. Jak dla mnie baza może nie istnieć, bo z niej nie korzystam, a z forum już tak emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5776277 Napisano: 20.11.2013 10:22:25
eliza napisał(a):

rachel napisał(a):

emotka

i tak większość osób korzysta tylko z gotowej bazy konkursów, co widać po listach zwycięzców, o ile są publikowane, a na forum nie dodaje żadnego wpisu lub częściej w "dziś dotarła nagroda" niż w MDW i zgadzam się z maribog: "Zobaczcie ile osób i tak już nie udziela się na forum. Została garstka starych bywalców, a tak to nowi obywatele.", dlatego chyba właśnie dostęp do bazy konkursów powinien być zablokowany i wprowadzenie ograniczeń dla nowych uczestników emotka ktoś, kto "wie jak grać" emotka mając gotową bazę może się obejść bez forum, a co do konkursów to wczoraj było 250, ale za miesiąc może być 50
0 0

nataszka

#5776287 Napisano: 20.11.2013 10:26:40
Ja zupełnie nie rozumiem tej blokady...
0 0

Gość: swibek

#5776306 Napisano: 20.11.2013 10:41:46
mallina napisał(a):

ziolko napisał(a):

mallina napisał(a):

Wkurza mnie, że ważniejsze jest dodawanie byle jakich konkursów, niż dyskusja o tych konkretnych i najpopularniejszych.

Z Wikipedii:
Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach.

w WC możesz śmiało wymieniać informacje i poglądy.. emotka o wszystkim i o niczym.. emotka więc idea forum jest dalej taka sama, a odrobina dyscypliny nikomu nie zaszkodzi, zawsze będą osoby poszkodowane ale to nie znaczy, żeby się obrażać jak w piaskownicy.. jest tyle osób co moga pomóc innym w dodaniu tych 3 konkursów na miesiąc, że każdy zainteresowany napewno będzie mógł swobodnie korzystać z całego forum. Wystarczy przyjść do WC poprosić, zapytać.. może warto spróbować od tej strony? tak szczerze powiem, nie było mnie wczoraj cały dzień, nie mam teraz czau na forum tak jak dawniej, ale nagły przyrost konkursów mnie powalił.. zapewne gdyby nie ta sytuacja to pewnie nigdy byśmy się nie dowiedzieli o niektórych stronach, konkursach.. przyznam, że nie przeglądnę bazy, czas i warunki mi na to nie pozwalają, swoje konkursy dodam napewno by inni skorzystali i będę się cieszyć jak ktoś z forum wygra.. powkurzam się, że takie czasy nastały i samo się za nas robić nic nie chce.. emotka
0 0

ela

#5776308 Napisano: 20.11.2013 10:42:09
wkurza mnie ta blokada i jak to jest dodałam 6 konkursów a teraz mam w profilu ż edodany jeden jak to admini usuwają je po jakimś czasie?
emotka
0 0

Gość: yszka

#5776314 Napisano: 20.11.2013 10:46:35
Wkurza mnie że tematy z ograniczeniem nie są jakoś zaznaczone!
"Aby mieć dostęp do tego tematu musisz dodać do bazy co najmniej 3 konkursów." chyba konkursy :>
0 0

zdolnabestia

#5776315 Napisano: 20.11.2013 10:47:20
Ela - w profilu pokazuje konkursy z ostatnich 30 dni. Blokady nie ma dla tych, którzy mają w profilu co najmniej 3.
0 0