Wkurza mnie...

Gość: kwoloch

#5776316 Napisano: 20.11.2013 10:47:25
Wkurza mnie brak: szczęścia, kasy, czasu...
0 0

Gość: swibek

#5776334 Napisano: 20.11.2013 10:57:29
ela napisał(a):

wkurza mnie ta blokada i jak to jest dodałam 6 konkursów a teraz mam w profilu ż edodany jeden jak to admini usuwają je po jakimś czasie?
emotka

jeśli dodałaś w ciągu miesiąca a NIE BYŁO ich w bazie to się napewno zaaktualizują a jeśli dodałaś a BYŁY już w bazie to się nie liczą niestety.
0 0

asantesana

#5776363 Napisano: 20.11.2013 11:18:28
Wkurza mnie, a raczej bardzo boli to co sie stało na tym forum. Że wypowiedzi wielu osób mnie rozczarowały, że grupa osób traktuje innych jakby byli niższej rangi, że osoby, które dawno się nie odzywały nagle mają najwięcej do powiedzenia, że człowiek człowiekowi wilkiem, ze nie ma dialogu tylko jakas nagonka jednego frontu na drugi...

I wiecie co jest najgorsze? Że tego wszystkiego by nie było, gdyby ludzie zostali uprzedzeni o fakcie wprowadzenia zmian. Bo to normalne, że człowiek buntuje się gdy nagle wyciąga sie go z ciepłych pieleszy i stawia pod ścianą. Gdyby był czas - tydzień, dwa, każdy by sobie na spokojnie dodał konkursy, przemyślał, dyskusja byłaby mniej burzliwa.
Przykre to bardzo, oj bardzo...
A teraz bardzo Was proszę - zaakceptujcie zmianę bo dyskusje niczego nie wnoszą i nie zmienią, wszystko zostało już napisane i sprawcie, by to forum znowu było fajne.
0 0

eliza

#5776376 Napisano: 20.11.2013 11:29:28
mallina napisał(a):

Wkurzają mnie komentarze elizy. Wcześniej posty dodawane raz na kilka miesięcy, a teraz nagle ma tak wiele do powiedzenia i to jeszcze w tonie "jestem od was lepsza bo dodaję konkursy, a wy nie"

Nie uważam się za lepszą od kogokolwiek!
Właczyłam się do dyskusji,żeby uświadomić niektórym po co są te zmiany.
Na forum od dawna nie piszę-fakt.Dlaczego? Bo atmosfera zakłamania i nienawiści zupełnie mi nie odpowiada.
Pamiętam forum z przed kilku lat i tam udzielałam się bardzo,zmieniło się to wraz z pojawieniem się wielu osób,które potrafią z każdej najmniejszej rzeczy zrobić mega aferę.
Czy tak trudno jest zrozumieć to,że konkursy które bierzecie z bazy dodał ktoś,kto mógł równie dobrze schować dla siebie? Gdyby każdy był zdania,że" po co mam dodać konkurs,niech zrobi to inny "to konkursów mogło nie być by wcale?
Ludzie,zamiast nadawać jeden na drugiego i marudzić nad zmianami weźcie się do roboty!
Rachel widzę,że masz dodane 4 konkursy więc jakoś sobie poradziłaś z wyszukaniem i dodaniem ich więc nie wiem o co Ci chodzi?
0 0

kalisto1986

#5776379 Napisano: 20.11.2013 11:32:56
asante sana ja myślę, że byłaby taka sama burza, czy byłaby informacja, czy nie. Tak jak było z różnymi zmianami wcześniej. Myślę, że to każdego zaskoczyło, bez wyjątku, ale nie ma co się wściekać, tylko dodać 3 konkursy.
A jeśli chodzi o odzywanie osób, które się nie odzywały - ja też od dawna nie piszę tyle ile kiedyś, nie chwale się wygranymi i może ta zmiana w końcu coś zmieni. Może ludzie wiedząc, że nie każdy ma dostęp do wątków zaczną znowu pisać oficjalnie, a nie tylko odpowiadać na pytania na pw emotka

Nikt nie zauważył najważniejszego - agencję raczej nie będą się bawić w dodawanie konkursów, co trochę ukróci ich śledzenie wątków emotka

Wkurza mnie @ od wedla, który zaplątał się w spamie i został zauważony po czasie emotka
0 0

#5776395 Napisano: 20.11.2013 11:45:44
kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie @ od wedla, który zaplątał się w spamie i został zauważony po czasie emotka

emotka i nic się nie da już z tym zrobić? emotka
0 0

Gość: monika124

#5776396 Napisano: 20.11.2013 11:45:58
Napiszę po raz ostatni.
Czy komukolwiek spośród osób, którym przeszkadza blokada wpadło do głowy, że to co zrobił pionas to ukłon w stronę osób, które od lat współtworzą bazę danych dając od siebie zdecydowanie więcej niż wymagane teraz trzy konkursy miesięcznie(oni nie zauważyliby nawet blokady)
Czy ktokolwiek z Was kiedykolwiek podziękował konkretnej osobie za to, że dodała do bazy konkurs, w którym wygraliście?
Wkurza mnie chrzanienie - nie biorę udziału, siedzę tylko na forum, tylko podczytuję itp. Konkursów w necie jest od groma i ciut, ale to już zostało napisane.
Wkurza mnie również branie zmian zbyt osobiście. Teksty typu żegnam się na zawsze. Nie ma zmian, które odpowiadałyby wszystkim w stu procentach.
Jestem na forum długo, bardzo długo. Od czasu mojej rejestracji forum zmieniało się kilka razy. Pewne zmiany przypadły mi do gustu inne nie. Rzucać się z balkonu z tego powodu nie zamierzałam. Po prostu podobnie jak część starszych forumowiczów przestałam pisać na forum czerpiąc z tego przyjemność, bo hejterzy i awanturnicy pojawiali się w praktycznie każdym wątku.

Nie mam problemu z dostępem do żadnego tematu. Dlaczego? Ponieważ od lat dodaję konkursy regularnie raz mniej raz więcej.
Zastanówcie się więc o co Wam chodzi? Korzystanie z pracy innych ok, ale dodanie czegoś od siebie to skandal. Przecież Wy nie korzystacie, Wy nie gracie. Jesteście tu czysto towarzysko.Z tego co wiem, tematy ogólne są dostępne więc o co halo?
Osobiście ciesze się ze zmiany i uważam, że jest to słuszne posunięcie. Okazało się, że można dodać trzy konkursy i o zgrozo nie zajmuje to tak wiele czasu, że trzeba by zrezygnować z pracy emotka
0 0

Gość: kot_z_klasa

#5776409 Napisano: 20.11.2013 11:53:37
Dzien dobry Moniu emotka
0 0

Gość: monika124

#5776412 Napisano: 20.11.2013 11:55:17
Dzień dobry kotku emotka
emotka
0 0

arya

#5776418 Napisano: 20.11.2013 11:59:00
Na początku byłam zła, jak zobaczyłam blokadę. Zdarzało się, że nie mogłam znaleźć jakiegoś konkursu w bazie, próbowałam go dodać, a wyświetlał mi się komunikat, że taki już w bazie istnieje, albo częściej, dodawałam coś ze spóźnionym zapłonem. Wczoraj wieczorem byłam wściekła, ale dzisiaj bez większych problemów znalazłam 3 konkursy, których w bazie nie było. Nie jestem aż tak zaprawiona w boju, żeby szukanie i dodanie 3 konkursów zajmowało mi 5 minut (a czasu mam jak na lekarstwo), ale miesiąc ma 30 dni więc chwilę czasu można znaleźć.

I może rzeczywiście ta zmiana wyjdzie wszystkim na dobre... Mam nadzieję, że ludzie jednak z forum nie uciekną, a Ci którzy porozumiewają się głównie na priv będą się udzielać publicznie emotka
0 0

#5776419 Napisano: 20.11.2013 11:59:11
emotka wkurzam się, że dziś mam wolny dzień, słonko świeci, dzieć w przedszkolu.. a ja się wkurzam pierdołami.. idę pichcić coś na obiad (czyt. na konkurs kulinarny) emotka w końcu trza wykorzystać te 300 parę konkursów.. emotka emotka
0 0

#5776424 Napisano: 20.11.2013 12:05:39
arya napisał(a):

Na początku byłam zła, jak zobaczyłam blokadę. Zdarzało się, że nie mogłam znaleźć jakiegoś konkursu w bazie, próbowałam go dodać, a wyświetlał mi się komunikat, że taki już w bazie istnieje, albo częściej, dodawałam coś ze spóźnionym zapłonem. Wczoraj wieczorem byłam wściekła, ale dzisiaj bez większych problemów znalazłam 3 konkursy, których w bazie nie było. Nie jestem aż tak zaprawiona w boju, żeby szukanie i dodanie 3 konkursów zajmowało mi 5 minut (a czasu mam jak na lekarstwo), ale miesiąc ma 30 dni więc chwilę czasu można znaleźć.

I może rzeczywiście ta zmiana wyjdzie wszystkim na dobre... Mam nadzieję, że ludzie jednak z forum nie uciekną, a Ci którzy porozumiewają się głównie na priv będą się udzielać publicznie emotka

emotka emotka emotka emotka cóż więcej powiedzieć.. super, że emocje się uspokoiły.. i jesteś z nami emotka
0 0

joan

#5776428 Napisano: 20.11.2013 12:08:08
swibek napisał(a):

emotka wkurzam się, że dziś mam wolny dzień, słonko świeci, dzieć w przedszkolu.. a ja się wkurzam pierdołami.. idę pichcić coś na obiad (czyt. na konkurs kulinarny) emotka w końcu trza wykorzystać te 300 parę konkursów.. emotka emotka

Buuu, zazdroszczę możliwości pichcenia i przesyłania na konkurs. Gdy wracam do domu, jest ciemno, jak w tyłku u finwala + nie mam już sił gotować niczego wymyślnego emotka Nie jestem niestety bohaterką akcji typu "przez żołądek do serca". To mnie wkurza. I jeszcze fakt, że od dawna nie wygrałam nic na DlaLejdis - tylko kasa wyrzucona w błoto, odlubiam ich na dłużej emotka

arya - super. Mam nadzieję, że dzięki większej bazie będzie yyy mniej tłoku w każdym konkursie, za to więcej nagród Mikołaj przyniesie / pod choinką znajdziemy emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5776429 Napisano: 20.11.2013 12:08:10
eliza napisał(a):

mallina napisał(a):

Wkurzają mnie komentarze elizy. Wcześniej posty dodawane raz na kilka miesięcy, a teraz nagle ma tak wiele do powiedzenia i to jeszcze w tonie "jestem od was lepsza bo dodaję konkursy, a wy nie"

Nie uważam się za lepszą od kogokolwiek!
Właczyłam się do dyskusji,żeby uświadomić niektórym po co są te zmiany.
Na forum od dawna nie piszę-fakt.Dlaczego? Bo atmosfera zakłamania i nienawiści zupełnie mi nie odpowiada.
Pamiętam forum z przed kilku lat i tam udzielałam się bardzo,zmieniło się to wraz z pojawieniem się wielu osób,które potrafią z każdej najmniejszej rzeczy zrobić mega aferę.
Czy tak trudno jest zrozumieć to,że konkursy które bierzecie z bazy dodał ktoś,kto mógł równie dobrze schować dla siebie? Gdyby każdy był zdania,że" po co mam dodać konkurs,niech zrobi to inny "to konkursów mogło nie być by wcale?
Ludzie,zamiast nadawać jeden na drugiego i marudzić nad zmianami weźcie się do roboty!
Rachel widzę,że masz dodane 4 konkursy więc jakoś sobie poradziłaś z wyszukaniem i dodaniem ich więc nie wiem o co Ci chodzi?

również pamiętam dawne forum emotka teraz właśnie przez atmosferę "zakłamania i nienawiści" a zwłaszcza zazdrości mam nowy nick, pewnie jak większość z tamtych lat emotka

eliza: co z osobami, które nie muszą dodawać konkursów a nawet się rejestrować, żeby mieć gotową bazę i jak pisałam wcześniej dla zawodowca emotka wystarczy baza bez info z forum emotka a zawodowców (czyt.piranii) w tym oceanie jest raczej najwięcej

sama się mało wpisuję na forum, bo nie jestem za nabijaniem liczby postów, ale widzę, że niektórzy mają radość z częstych wpisów i zwyczajnie zżyli się z tym forum w pozytywnym znaczeniu emotka i czasem są tak śmieszne, rozbrajające wpisy i "super teksty", że aż miło poczytać emotka
0 0

arya

#5776450 Napisano: 20.11.2013 12:26:00
swibek napisał(a):

emotka emotka emotka emotka cóż więcej powiedzieć.. super, że emocje się uspokoiły.. i jesteś z nami emotka

Nigdzie się nie wybieram, bo niby gdzie emotka Jeszcze rok temu byłam kompletnym mugolem, który cieszył się jak dziecko z wygranego patyczka do lodów emotka Dzięki temu forum, a raczej ludziom, którzy je tworzą, udało mi się wygrać kilka naprawdę fajnych rzeczy, zdobyłam wiedzę i reperuję domowy budżet, albo robię mega niespodzianki dzieciom (na które na dzień dzisiejszy nie byłoby mnie stać) i aż łezka się w oku kręci jak się chwalą "mama mi wygrała" (ich radość-bezcenna) emotka

joan marzę, by Mikołaj po tylu latach posuchy przytrachał w worze jakiś konkret emotka
0 0

joan

#5776457 Napisano: 20.11.2013 12:29:35
arya napisał(a):

joan marzę, by Mikołaj po tylu latach posuchy przytrachał w worze jakiś konkret emotka

A komin poszerzony? A garaż zbudowany? A urlop zachomikowany? I co najważniejsze: a list do Św. Mikołaja napisany i posłany? emotka
0 0

Gość: MMM

#5776471 Napisano: 20.11.2013 12:38:38
uuu, szkoda tylko, że wszystkie pododawane już wcześniej.
ale może coś się trafi emotka
Pomysł uważam za ok, chociaż sama póki co nie mam dostępu emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5776476 Napisano: 20.11.2013 12:43:23
P.S. Ale TUTAJ ktoś, kto jak Ty giulietta - ma nowe konto - jest przez pewne osoby postrzegany jako straszny zbrodniarz emotka Nie boisz się przyznawać jawnie i oficjalnie? emotka emotka

oj tam...raczej to piranii się boją emotka a poważnie to nie tracę energii na wpisy takich osób i wolę się wyżyć w jakiejś opisówce emotka i jestem za blokadą bazy konkursów i nie mówię o sobie, bo... emotka emotka a co do nicków to czasem mam wrażenie, że piszę z tą samą osobą, która ma tu kilka
0 0

bethan

#5776481 Napisano: 20.11.2013 12:46:45
asante napisał(a):

Wkurza mnie, a raczej bardzo boli to co sie stało na tym forum. Że wypowiedzi wielu osób mnie rozczarowały.

To najbardziej emotka
0 0

tereniagno

#5776483 Napisano: 20.11.2013 12:54:23
Wkurzyłam się,nie ma mnie na liście Tchibo,więc już mam po filiżaneczkach emotka
0 0