Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: haz0r
....Każdy z Laureatów, wyłoniony w trybie określonym powyżej i po spełnieniu przesłanek, o których mowa w pkt. F poniżej otrzyma jedną wskazaną w zgłoszeniu nagrodę spośród nagród, o których mowa w pkt. D Regulaminu.
Ale nie ważne pytanie gdzie jest cała reszta zwycięzców? I najważniejsze gdzie jest osoba, ktora wysłała najwięcej SMSów? W tamtym roku też zrobili wała wpisując jako zwycięzce kogoś kto miał niby 70 wysłanych SMSów, pech chciał, że miałem bilingi i wyszło, że wysłałem o kilka sztuk więcej od niego. Nagrodę dostałem wtedy inną, niby bardziej wartościową od tamtej, ale niesmak pozostał...
Gość: rafi323raf
Jeśli kolejny sms zostanie nagrodzony, to wtedy znowu otrzymasz jedną wskazaną w zgłoszeniu.
Inaczej napisaliby bardziej logicznie, że jedna osoba może otrzymać jedną nagrodę w całym konkursie.
A co do listy nie wiem, sam bym chętnie zobaczył (też w szczególności z osobą która najwięcej wysłała) ale wiem tylko, że jakieś tam inne - nie wiem czy wszystkie nagrody zostały rozdane. A że tak dziwnie kiedyś liczyli smsy, no szkoda, oby teraz bardziej się do tego przyłożyli
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
moskala22
Postów 3514
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
wkurzają mnie problemy zdrowotne członków rodziny - nie wyrabiam już fiannsowo, czasowo i przede wszystkim psychicznie. Mama w poniedziałek idzie do szpitala, synek-obserwacja trzeciego migdała, non stop laryngolog, mąż chore zatoki + protetyk sie kłania (a cena która powiedział zwala z nóg), no i ja - problemy z tarczycą - po ostatnim badaniu jestem pełna obaw, a musze czekać do 12 grudnia na wyniki....
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To ponoć taki rok, u mnie wszyscy chorują, mama jest u różnych lekarzy niemal codziennie, ja sama zaczęłam doceniać zdrowie gdy go własnie straciłam, a znajomym przyplątują sie kosmiczne choroby. Ale rok się kończy, głowa do góry i w Sylwestra pomyśl, że 2014 będzie cudowny
moskala22
Postów 3514
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mam nadzieję że 2014 będzie lepszy bo póki co, siedze i rycze gdy nikt nie widzi..
olunka
Postów 8454
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
- rabat, który niby nie dzwonił, albo dzwonił, albo będzie dzwonił, w sumie chyba ostatnie 2 etapy poszły w sina dal
- Lindor, który raz wysyła info o niewygranej innym razem nie i nie wiadomo czy czekać
- decomorreno, które naliczylo mi za duże paczki kakao jak za małe, a chciałam bransoletkę i drugi tydzień dopominam się o poprawienie błędu i czuje sie jak wyłudzacz łącznie,że musiała wszystkie paczki fotografować i udowadniać, wrr
uff się wygadałam
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problemy tak mnie wykończyły psychicznie,że nie sypiam po nocach,a serducho odmawia wspólpracy.
monikar
Postów 3315
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jak ja Cie rozumiem...z tym że u mnie jest odwrotnie to na mnie idę ogromne sumy pieniędzy bo jestem zdecydowanie bliższa "tamtego świata" niż tego..Ok.1500zł miesięcznie na same leki i wizyty (niestety w większości prywatnie, specjalista na fundusz za 1,5 roku, obawiam się że nie dożyje), do tego musiałam pilnie założyć aparat ortodontyczny ponad 2tys plus wizyty po 150-200zł do tego brak pracy już od roku, brak perspektyw na życie, do prawdy nie wiem co by było gdyby nie rodzina która wspiera mnie na każdym kroku i konkursy dzięki którym moje leczenie w ogóle jest możliwe...
Gość: giuliettaX
lista została uzupełniona
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie identyczna sytuacja
moskala22
Postów 3514
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Monikar
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się tu nie zawiodłam na poradach
joan
Postów 18641
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba nieco pobieżnie czytasz forum i niepotrzebnie się denerwujesz.
Laureaci mieli problemy z uzyskaniem więcej, niż 1 nagrody na adres w konkach MC - zaczęło się bodajże od letniego Magazynu Tesco. Przebieg rozmów z pracownikami MC był opisywany na forum. Według MC: jeden adres = jedna nagroda. To, że sami nie trzymają się własnych regulaminów i nie wiedzą, co czynią, to już inna sprawa. U nich nawet 2 nagrody na jeden numer można wygrać, taki bajzel mają
Co do "długiego wyliczania", nic mi nie przychodzi do głowy
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o co chodzi z patelniami, przecież w regulaminie było jak byk, że jedna nagroda na jedno gospodarstwo i ktoś w wątku tesco pisał (nie pamiętam kto), że niby tak jest w regulaminie, ale to MC organizuje, więc wszystkiego można się spodziewać. Ktoś nawet pisał, że dostał dwie patelnie na jeden adres...
edit: co do zapisu w regulaminie, to nie jestem pewna, bo z zasady bojkotuję MC, nie brałam udziału i nie czytałam regulaminu, ale pamiętam dyskusje z wątku tesco...
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3461
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan