Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
-choroba córki
- brak kasy
- oszuści którzy mają 3 firmy lub mega majątki a doją kasę z zapomogi z funduszu socjalnego za przyzwoleniem szefosttwa
- organizatorzy którzy każą wysłac oswiadczenie poczta, gubią je i na stronie konkursu szmat czasu po zakońćzeniu zamieszczaja informacje zeby wszystkie oswiadczenia wysłac jeszcze raz mailem....
- plagiatorzy
chamstwo, chamstwo , chamstwo
monikar
Postów 3315
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
i u mnie to najlepsze konto jakie dotychczas miałam
nie wiesza się, łatwy i szybki dostęp online, bez żadnych opłat, prowizji, a jeszcze jakis czas temu dawali zwroty za zkaupy online (nie wiem jak jest teraz)
wkurza mnie, że tyle konkursów do zrobienia a ja siedzę i nie mogę zebrać sie w sobie...weno gdzie jesteś??
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2063
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
vickichelm
Postów 2555
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
P.S i nie piszę tu o Vipach
Gość: ksantypa
łączę się w bólu-mam to samo
Gość: ksantypa
wiesz co jakby jakiś mugol przeczytał Twój wpis to byłby nocno zdziwiony-toc zaoszczędziłaś na jednym opakowaniu -ale ja Ciebie , jako konkursowicza doskonale rozumiem
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Vicki, kto Cię tak wkurza?
W temacie: Sama siebie wkurzam. Potrzebuję, żeby ktoś mną mocno potrząsnął, albo i przyłożył, to wreszcie może wrócę na odpowiednie tory. Tylko chyba musiałby to robić notorycznie... Aż do wyleczenia.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ankasss
Postów 1231
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wczoraj miałam kilka paragonów do wykorzystania a weny zero - popisałam jakieś pierdoły, ale wątpię, żeby coś się trafiło
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vickichelm
Postów 2555
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Wielkaaa wygrana której Ci życzę z całego serca postawi Cię do pionu !
Gość: frezja
zezowaty_kot
Postów 2789
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
pionas
Postów 7742
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 37
nie wrzucam jak mi popadnie, w tylu zgłoszeniach co nadsyłacie można pomylić się, poza tym jeśli jest już w bazie to wystarczy kliknąć w koniczynkę (w opisie konkursu) i zgłosić to nam, to chyba lepsze rozwiązanie niż wkurzanie się i pisanie na forum...
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8410
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i biedronka w zakupomani: ograniczenie na 1 gospodarstwo
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najcześciej jak juz leżę i zasypiam
Z pamięcią u mnie kiepsko wiec rano najcześciej juz nie pamietam
Skończyło sie to tym ze pod obstrzalem męża drałowalam dziś w nocy do kuchnie po długopis i kartkę zeby zapisać rymowanke
Czy to juz choraba ?
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo i od jakiegoś czasu obok łóżka kładę komórkę i praktycznie jak już jedną nogą jestem w objęciach Morfeusza to wpadam na zdanie, lub nawet dwa i wtedy zapisuję na komórce, bo nawet światła nie muszę oświecać
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
edith
Postów 2549
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli w kolejce do lekarza też piszesz rymowanki, w autobusie i pociągu też ,zasypiając w głowie krążą rożne rymy Biedronkowo-Kauflandowo-Leclercowe to napewno to już choroba teraz to tylko symptomy
Gość: rachel
Mam to samo z rtym ze zwykle pod prysznicem....tam nie ma jak zapisac ...a już po kąpieli cenzura blada nie pamietam ....
sylzab2294
Postów 4505
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Edith czyli u mnie to już choroba
a wkurza mnie, że każdego dnia mam problem z wymyślaniem obiadu
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane